header image
 

Aion 2.1 2. patch kicsit bővebben

Bár Menorel már összeszedte kétszer is a Patch notesban szereplő újdonságokat, gondoltam egy kicsit részletesebben is kifejtem, hátha van valaki, akinek nem világos.

A Public Test Serverre [b]jövő héten kerül fel[/b]. Rá következendő hétre pedig LIVE. Ezt fogja NCSoft megünnepelni 1 teljes hét dupla xp craft héttel.

Tehát lássuk a patch notest bővebben picit:

* Craft rendszerben történő fontosabb változtatás: A recepteket globálisan nerfelték. Ez azt jelenti, hogy minden crafthoz kevesebb matit kell összeguberálnunk, mint eddig. Az Artisan Quest is kapott egy kövér nerft.

* Quest nehézségek csökkentése: A LVL50 Daevanion quest (más néven Miragent / Fenril)  egyszerűsítve lett. Ez azt jelenti, hogz azok az NPC-k, akik idáig “random” időkben jelentek meg, azok mostantól állandóan jelen lesznek! Nincs több órákon át tartó campelés Storm Circleben és egyéb helyeken.

Továbbá a Tears of Luck begyűjthetőségén is könnyítettek a srácok.  Az NPC mostantól mindig mutatni fogja, hogy a térképen hol találunk Tears of Luck itemet, illetve Griffonia/Ferilla és az Asmo megfelelőikből is szedhető lesz a lóhere.

Továbbá Captain Zanata (Chantra Dred boss) is meg fogja adni a quest update-t amennyiben kivégzitek. Ugye ez a Miragent/Fenril fegyverhez kell.

* Petek. Fővárosokban vásárolhatunk ugynevezett Stubborn Poroko állatkát, mely ha gondosan etetjük, akkor végtermékként meglephet minket különböző materialokkal, vagy ne adj isten egy új szárnnyal.

Továbbá a pet vendorok mostantól árulni fogják azt a kaját, amit Poroko barátunk szájába nyomhatunk, illetve a már most játékban lévő petekhez is fognak elemózsiát árulni. Hurrá!

* Visszatérve a crafthoz. Amit írnak az számomra nem volt túl világos. Azt írják, hogy megnövelték az esélyét annak, hogy Diamond/Sapphire/Ruby/Ferilla/Griffonia/Aether stb. termékekhez jussunk. Nem tudom, ki hogy van vele, de én általában Ruby-t bányászok, ha ruby kell, és ezt a terméket nem Mithrilben keresem… De lehet én vagyok speckó.

* Normál, azaz nem proccolt termékeinket újrahasznosíthatjuk: 3 normál (azaz WHITE) item + 3 flux + NPC Item A + NPC Item B = Crit Craft Item.

Közelebbről:

Arra vonatkozóan nincsenek információink, hogy 3 heart of magic összerakható-e egy Hot Heart of Magic formájában. Lesz sok QQ ha nem.

Fontos, hogy ez csak fehér itemekre vonatkozik, tehát senki ne reménykedjen abban, hogy köv. nap már Eternal Balic fegyverrel zúz!

* Tetszőlegesen vásárolhatóak a Balic Designok: A drop rate a balic itemekre növelve lett, tehát ha minden jól megy, 2 hét múlva már nem látunk 600.000 kinat érő Hornokat.

Közelebbről:

Megemlíteném azt is, hogy tradelhetőek lesznek ezek a Designok. Legalábbis azt írják, hogy akkor is meg lehet őket venni, ha nem ez a szakmád. Nyilván nem azért vehetem meg, hogy utána ne tudjam tradelni, és rohadjon a WH-ban. Bár ki tudja…

* Artisan Quest könnyítése: Mostantól nem kell imádkoznod/fekvőtámaszt nyomnod IRL a monitor környékén/10 miatyánkat elmormolni mielőtt nekilátnál a “Craft” gomb megnyomására az Artisan Questnél. Szimplán fogod magad, megveszed a receptet, a matikat, lecraftolod és kész.

Közelebbről:

Amikor a Designt megveszed, lehetőség lesz arra, hogy kétféle mód közül válassz:

1: Easy Mode : 25%, hogy proccol a cucc.

2: Még Easybb Mode: 100% esély, hogy proccol. Nyilván ehhez jobban a zsebedbe kell, hogy nyúlj.

* Néhány Daily Questből Heti Questet csináltak: Továbbá néhány Orderhez kötött questet (Pl. Radiant Ops) most már szabadon mindenkinek fel lehet vennie NPC-től.

  • Minden heti quest szerdán, azaz maintenance napon reggel 9-kor “resetel”.
  • Addig nem veheted fel újra, amig nincs reset. ( O RLY ? )
  • A mostani Daily Questeket kiveszik, majd egy NPC-től veheted fel újra.
  • Van pár quest, amit ezentúl sem vehetsz fel amennyiben nem tartozol az adott Orderhez.

* Siel fegyvert könnyebb lesz megszerezni.

* Egyéb Questeket érintő változtatások:

  • Megnövelték a Daily Questekért járó Coinok számát.
  • Solo Quest ezentúl 2 Coint és 1 Coin Boxot fog adni.
  • Group Quest 5 Coint és 1 Coin Boxot fog adni.
  • Azok a Questek, melyek Iron Coint adnak, mostantól 5db-ot fognak adni.
  • Azok a Questek, melyek Platinum Medalt adnak, mostantól 2db-ot fognak adni és továbbra is Angel Eye-t illetve Demon Eyet.

* Néhány Páncél és Fegyver ismétlő-questnek csökkentették a mennyiségét:

  • Steel Rake Quest
  • Inggison és Gelkamaros
  • Nightmare

Elyos Infiltration Quest nehézségi szintjét nerfelték:

  • Néhány pre-req questet kivettek
  • Bizonyos tárgyak drop rate-jét megnövelték, illetve groupban is megszerezhetőek mindenki számára. (Szóval nem csak 1 ember veheti fel)
  • A Solid Evidence Questhez szükséges tárgy az instán kivülre kerül
  • RM-114-ek számát megnövelték

Asmo Infiltration Quest nehézségi szintjét szintúgy nerfelték:

  • Bizonyos tárgyak drop rate-jét megnövelték, illetve groupban is megszerezhetőek mindenki számára. (Szóval nem csak 1 ember veheti fel)
  • Az Undead Destroyer’s Ring mostantől nem követeli meg azt, hogy végezz egy Elite mobbal, hanem egy non-elite verziót kell a mobból megölni.

Mostantól nem kell kulcs Fire Templehez. Asmo lvl27-en, Elyos lvl30-on teheti be a lábát.

~ by zapiel on .

Aion

7 Responses to “Aion 2.1 2. patch kicsit bővebben”

  1. a siel fegyó nerf érdekelne, tudni vmit pontosabban? miben lett könnyítve?

  2. Ez jó kérdés és engen is érdekelne…

  3. elég 1 noxalon hozzá

  4. az elég csicskaság mert benn figyel a 20 a wh-ban na meg a vorpal essenceért még mindig fel kell áldoznom az életem?

  5. Arra vonatkozólag viszont még nincs információ, hogy 3x Heart of Magic = 1 Hot Heart of Magic, vagy sem! Gondolom a legtöbb embert ez érdekelné a leginkább.

  6. Asmo oldalon hol lehet meglesni, hogy 3x Heart of Magic-bol lesz e crites item?

  7. sehol mert olyan recept sincs 😀

Comments are closed.