header image
 

Blade and Soul – OBT még 2011-ben?

Az NCSoft Kor egyik igazgatója a “2011 Global Market Outlook Seminar’-on tartott előadásában jelezte, hogy szeretnék még 2011-ben elindítani a Blade and Soul OBT-jét. A bejelentés tekinthető egyértelmű reagálásként a Jake Song által alapított XLGames azon bejelentésére, hogy az Arche Age OBT-je idén novemberben fog indulni. Persze nem szabad azt sem elfelejteni, hogy a 2010-es első negyedéves befektetői meetingen már ellőtték a ‘2010 végén jön az OBT’ beszólást, amit utána sunnyogva vissza is vontak és elhalasztották. Az idén év végi OBT egyébként a szakma szerint is reális, hiszen tavaly decemberben a ‘Soul Party Test’ meghívásos zárt (már hogy tényleg zárt, egy terembe bezárva) teszten a meghívottak már a lvl40-es contentet tesztelték és elég pozitív visszajelzésekkel zárult a teszt periódus. Természetesen OBT alatt koreai OBT-t kell érteni. Korábban a NCSoft jelezte, hogy nem akar a nyugati piacon a Blade and Soullal konkurenciát állítani az azonos ütemben fejlesztett/kiadásra kerülő Guild Wars 2 terméküknek.

~ by Menorel on .

Aion

13 Responses to “Blade and Soul – OBT még 2011-ben?”

  1. Nah majd csak megszületik ez a kicsike is:) Pont tegnap nézegettem rola videokat, hát ha fele olyan jo lesz mint amilyennek gondolom, akkor nagyon brutál bébi lesz:)

  2. Meno az a terem nemvolt azert olyan kicsi xD
    szivesen elmentem volna en is oda 🙁 sok eventet csinaltak nekik egy teljes mapot megnyitottak nekik illetve kaptok ajandekokat is 🙁

  3. ugyanez a hype volt aion körül is anno….

  4. Nyilván ugyanez volt, a bevált recepten nem szokás változtatni.

  5. Igen Hard, és be is váltotta Aion a hozzáfüzött reményeket, tehát jó volt a “hype”! Ugyanez volt TERAnál is, és lesz minden más MMOnál a jövöben, és persze aki ismeri a kiadokat az tudja mire számithat, én pl Nc termékben sosem csalodtam még, teljesen más kérdés hogy eu/usban az NcWest, és nem az NcSoft , meg ugy álltalában a game miatt került mélypontra az Aion! Kell a reklám kell, hiszen az alapján várunk 1-1 játkot, igy van ez most GW2-vel is, B&S-al is….

  6. Hard azert Aion es B&S nem egyforma mivel Aion-t olyan emberek csinaltak akik azert verprofik masik meg RvR nem konnyu foleg hogy eu-ban 0 pvp van es sirnak a pve cuccok miatt. pl ha nem RvR lenne akkor mar nemlenne akkora siras pve miatt mert urolnel annak ha talalsz helyet ahol farmolhatsz anelkul hogy egy legio vedeni a zonat.

  7. sorry elitram akik nem verprofik xD es nekem azert meg anny remeny van B&S-ben hogy a fo producer azert nem egy friss hus illetve ez az utolso mmorpg amit csinal melle meg a martial arts+az azsiai kultura nagy kedvence 🙂 melle a magnas rajzolo azert igy mar az egy eros paros 😀

  8. Te beszivtál sanyi?:D

  9. […] Kérdezhetitek, hogy ez miben érint minket… a régiebbi olvasóink tudják, hogy az NC szeretné a Blade and Soul-al párhuzamosan megjelentetni a Guild Wars 2-t. (így mind a keleti mind a nyugati piac le van fedve és nem konkurenciája egymásnak a két játék). Mondjuk a hír ami arra vonatkozott, hogy a két játék közel azonos időpontban jelenhet meg, már nem mai csirke. Így messzemenő következtetéseket most nem vonnék le. Csupán tájékoztatás jelleggel hoztam le a cikket. – Forrás: Aion Variance […]

  10. Jaja ezt tudjuk, de már csak egy kérdés van, melyiket akarják nálunk kiadni és melyiket koreában elöször?:) Bakker mekkora anyázás lenne koreában ha nálunk adnák ki elöbb a GWt:) Bár fenetudja, mivel a 2 game kb egy szinten van, mindkettö a maga nemében egyedölállonak készül, szal lehet ezért is merik megkockáztatni:)

  11. egyértelmü korea BnS EU/US GW2

  12. kis infor meg blade and soul-rol http://www.bladeandsouldojo.com/topic/1842-blade-soul-cbt-date-korean-new-year/

  13. egy feedback egy testertől:

    “But, There is something i really dont like, I see it has an anime version of AION, cause the gameplay style is the same as aion, only things who changes is the way that you move, Blade & Soul is a little more faster, and have more movility than AION.”

Comments are closed.