header image
 

Soul Healt mindenkinek Valentin napra

Trine jelentette be az USA boardon, hogy február 9-től egy héten keresztül olcsóért megy a Soul Heal. Az egyelőre nem derült ki, hogy ehhez kapcsolódóan bármilyen más normálisabb Valentin napi eventre lehet-e számítani.

~ by Menorel on .

Aion

114 Responses to “Soul Healt mindenkinek Valentin napra”

  1. – Drágám, ugye nem felejtetted el milyen nap van ma?
    – Dehogy felejtettem, loggolj csak be Aionba…

  2. Ncwest, sarokban wheel of luck , felette felirat: Event.
    20 cikk.. egyiken: Free soul heal .. másikon : candy .
    A mradék 18-on : Lodas amulet 😀

  3. Jön a divatbemutató 🙂

  4. Ma volt egy elég béna event. Miss Juliette sikítva kérte az Elyosok segítségét, mivel a Balaur elrabolta Mr Romeot. 3-4 riftből ömlött át Western Eracus Desert-re a 33,44,55-ös elit Balaur, majd a végén egy GM Balaurnak álcázva rengeteg HPval riogatta kemény 1-es sebzésével a népet. Elég default fail az event is és a kivitelezés is, tipikus NCSoft boss minta volt, semmi sebzés, semmi skill, semmi taktika, sok Elyos nevetve és káromkodva csépeli, hogy a végén (mindenki, aki nem volt jelen az is) részesüljön egy csodálatos eventes fejfedőben… gz. Ennél csak az lett volna szebb ha lootja is van és 100-120 emberből egy szerencsés örül a többi meg fél órát szívott… na sebaj. Boldogat így utólag.

  5. Asmo oldalon is ugyan ez volt kb. Morheimi sivatag közepén balaur hullaszőnyeg. Lett is akkora laggom, hogy hagytam a fenébe. Viszont ajándék így is volt. 1 Plat medál meg egy rózsaszín hajmasni vagy mi.

    Az even meg laggfestbe fulladt nállam.

  6. Ja hogy ilyen faszányos event volt? xD Én csak kaptam a surveyt repeatable questelés közben… 😀

  7. Ez a quest fun volt, aki akart ment aki nem nem, irták, hogy mindenki fogja kapni a surveyt szal aki ezért ment konkrétan az olvasson figyelmesen legközelebb. Továbbá azt is tudhatnátok, hogy az engine fasza optimalizáltsága miatt ha sok ember összegyülik egy helyen (pl siege vagy ilyen event) mi történik vele, valoszinüleg nc ezért sem csinál eu ban ilyen eventeket, vagy olyat mint gw ben volt (sok a qq hogy ott milyen jo volt itt meg le se szarnak) mikor nem szarnak le akkoris megy a sirás, ha leszarnak akkoris.
    Inkább értékeljétek, hogy probálkoznak. Mégegyszer mondom, ezek a dolgok nem kötelezöek, laggolsz és nem tetszik? Return azt kész. nem muszály részt venned.

  8. muszáJ ha már irni sem tudok

  9. Én megoldottam a laggot egyszarűen. Game close és 1 üveg aszuval átballagtam haverhoz 🙂

  10. De gyerekek, 3 hónapja hagytam abba az Aion-t azóta minden nap nézem a híreket, mikor lesz értelme visszamenni, és ez szánalmas. Lehet mondani hogy értékeljünk midnent, de ez egy nagy rakás szar amit az NCWestnél művelnek, igazábol semmitsem csinálnak, nevetaéges event. Az Aion számomra meghalt, és szerintem ezt már mindenki észrevette, semmisem történik ebben a játékban.

    (bocs a helyesírásért)

  11. Megint egy ninja patch: 2.1.0.8

    NA siteon ezt találtam:

    “Patch Notes [Client] 2.1.0.8
    This release fixed a problem so you can no longer use the Taloc Fruit outside of the instance.”

    Bakker hogy ezt most kell megtudnom amikor már javították. xD Jól jött volna balaurea siegeken.

  12. mint semmilyen más játékban sem…

  13. Hard, Aionhoz képest a farmville is izgalmasabb.

  14. Hát nem tudom miért kellett ezt fixálni, mivel nekem sose működött Taloc-on kívül, pedig poénból kipróbáltam párszor, hátha mégis 🙂 Továbbá pont a transzformerst és az aoe-sat vette el a táskából, ha jól emlékszem.

    Az ,meg hogy nem történik semmi, nem nagyon zavar. Totál jó kis eventeket ,meg küldetéseket találok ki magamnak amik akár hetekig is kitartanak 🙂 Legutolsó eventem a gyártsunk kisaltnak gold fegyvert kb. 3 hétig tartott 🙂

  15. ha kreativ vagy magadnak ill haveroknak esetleg klánnak is csinálhatsz egyedi eventet..

    de nem tudom mi az a farmville nem néztem még, nem is hallottam még rola majd rákeresek.

  16. De az event egy olyan “esemény”, amivel a játékban nem találkozol, csak évente, és éppen ebben van a varázsa.

  17. nem feltétlen évente, és ez megtörtént most is, annyi hogy neked nem tetszett. semmi más 🙂

  18. hát nem nagyon pörög a blog 😐

  19. hát nem, alig játszik már valaki aionnal 🙁

    ráadásul nagy kuss van NCsoon részéről a 2.5 patch dátumával és a fizetős transferrel kapcsolatban, jöhetne végre valami pozitív hír.

    amúgy fel kellene vetni NC-nek hogy radiant tokenből lehessen platinum medalt is venni, ne csak silvert és goldot.

  20. hiába veted fel, egy időben még amíg azt hittük hogy van értelme küldtük az ötleteket, a helyzetjelentést, bugjelentést stb, hogy mi a pác a szerón, de mivel telibe leszarják, és sablonüzit kaptam vissza többek között én is, hogy ez nem az ő hatáskörük…. (pl a balance, a krotan bug, stb) így szerintem értelmetlen. hihetetetlenül el lehet cseszni egy ilyen jó koncepciójú játékot egy ilyen balfasz staffal 🙁

  21. nesztek gateaway event 🙂 mehettek AS be szerdától 😀

  22. Heh? 😀

  23. Hard : Elmebeteg módon megy a recruit gelk siegere. 😐

  24. xerb, most erre mit mondjak? van 100 emberünk gelkre, balaurt is nehezen fogjuk meg, nem is tudtuk, titeket se tudtunk XD

    nem baj pár ora játékkal majd 50k ap inggisson 2nd zonábol 😛

  25. amugy hidegen hagy, azt csinál a frakciod amit akar (mármint azt probál csinálni) per pillanat 2 dolog miatt álltok ugy ahogy álltok, de idővel a fagyi vissza nyal 🙂 több emberetek van, és jobban felvagytok gearelve (és még igy is ownolunk kis pvp ben ezért kell a zerg nektek) és ez az oka annak is h abyssban is mindenhez foggal körömmel ragaszkodtok, de fordul a kocka, és lesz itt még nagy rage quit 🙂

  26. 50k Ap minimum 5 ora game mert 1 ora alatt 10k AP a limit:)

  27. Igen minden elyos nab pvpben és minden asmo jobb nálunk 🙂 😀

  28. finyak ez már tuti nem igy van, offi 4 star megölése után kaptam h kevés idő alatt tul sok ap-t kaptam szal kb 10 percig nem kaptam ap-t majd ment megint normálisan, játszottam max 2 és fél orát. nem többet…

    és sajna valahogy igy van xerb… odáig süllyedtünk, hogy már kb a pve is izgibb mint öldökölni, a legtöbb elyos már vissza sem üt… eléggé elvette a kedvem ma ez…

  29. Hova kell menni ilyen vissza se ütök Ely-t keresni? Mennék kicsit poénkodni 🙂 Öö lemaradtam erről a kapu eventről. Mi is volt ez?

  30. Jóduma hard 😀
    Majd leesek a székrõl 😀
    Nem emlékszem hogy faj választásnál lett volna olyan hogy nabok elyt válasszanak prok azmot 😀
    :Ez a szomorú helyzet.. Elyk vissza sem ütnek ..unalmas … “bmeg ez mekkora duma ahaha.
    Vagy kb a 8adik dredet nyerem zsinorban . Azok az asmok akik ellenfelek voltak biztos nem olvasták el. a fajválasztásnál a fenti szöveget 😀
    Hihetetlen 😀

  31. xerb xeeb félre értesz, de miután csak pve uton szedtek ap-t meg ilyenek elment a “skill” ha én megyek dredre én is mindig nyerek, ez ellenfél kérdése, asmo oldalon rengeteg afk grp megy be nagy eséllyel nyernek elyk (kis free ap boost nektek még…) ez szerver függö mert perenton pl az asmok ilyenek (ez nagyrészt a fortress instáknak köszönhető) ott kempel mindenki, onnan szedi a geart, és igy már gearben fogja megszokni a pvp-t mig asmok gear nélkül kell h pvp zzenek ill pvp ből kell ap-t szedniük, ergo HOZZÁVANNAK SZOKVA a pvp hez a reakciohoz. És sajnos igen, ha éppen van ember aki visszaüt az legalább 10ed magával van. (Tegnap legalábbis.)

    Malachite Telemachus Ingisson…

  32. a gateway event most szerdától lesz 1 v 2 hétig. annyit tesz hogy az elnyomott frakcio bemehet a fortress instákba (ergo ha asmo vagy és minden fort ely kézen van, akkor is bemehetsz és vissza is igaz guyanez.

  33. Mind noobok vagytok! 😀
    Waiting for Tera… (burkolt reklám spotted)

  34. Bakker Szergi rákattantál a Terrás csini csajokra? 😀

    Én is afk dredet szoktam menni mostanában, aztán szépen néha átfordítjuk ely alázóba, ha sikerül felráznom a csapatot. Tegnap délben is ilyen afk grp-al mentem be. Lestem is hogy 2 chanter meg 2 cleric csücsül a grupban. Volt is annyi heal, hogy mobokkal a nyakunkon se nagyon tudtak mit csinálni az velünk, szép lassan megettük őket. (sikerült rábírnom őket, hogy ne csak a questet csináljuk már meg és mindenki megy tv-t lesni, vagy mi 🙂 )

  35. szergely, én is oda kacsintok, tegnap után elkezdtem action mmo vidiket nézni ahol nem a gear számit pvp ben, illetve soha többet frakcios mmo val nem kedzek…

  36. “ez ellenfél kérdése, asmo oldalon rengeteg afk grp megy be nagy eséllyel nyernek elyk (kis free ap boost nektek még…) ez szerver függö mert perenton pl az asmok ilyene”

    Akkor biztosan én vagyok olyan szerencsétlen hogy 100+ dred run alatt egyetlen egyszer futottam össze olyan csapattal amelyikben volt 2 azaz kettő afk player. Illetve ha jobban meggondolom volt még egy alkalom amikor a teljes asmo csapat afkolt két quest után. Majd a dred betyár pug csapatom akikkel életemben először és utoljára akartam afk party-t sírva fakadt az örömtől hogy “baszki ilyen még sosem volt!!!!! Must win!!!” Szóval azért nem mondanám hogy perento-n az asmok afkolni járnak be. Elég régóta az övék minden felső fort (kicsit “meg engedték” hogy nálunk legyenek) de ettől függetlenül aki akarta, már a 8adik altját is pvp ruciban rohangáltatja.

  37. ice ugyanez ely oldal telemachuson, de én tele asmo oldalrol beszélek, ott megy be rengetek afk csapat, az elyosok a rengeteg fortressel is normális grppal mennek be nem afk val

  38. Nem afk groupok ellen nyertünk hard .:D
    Asmo oldalon is ugyanannyi a lama retard mint nálunk ez tuti .
    Példa erre mikor nemelyik nap dredben asmo temp rámtauntolt 😀 , majdnem leestem a székről .
    Sajnos csalódnia kellett mert akkor is az smet csaptam agyon 🙂

  39. Vagy pont az imént mikor mentem be kysisba és artiroomban hidebol asmo sin hátammögé pattant .
    Van sinem és hát nem gladi vagy temp a tökéletes áldozat na.
    Nem értem mit remélt.
    Szóval nem értek egyet az ilyen általánosítással mint hogy ely béna asmo pro .
    Full hülyeség szerintem.
    Nálatok is vannak olyan arcok hogy csak mosolyt érdemelnek ahogy náunk is.
    Bocs a duláért

  40. igen, de nálatok több mert hozzászoktatok az easy modhoz, mintahogy perenton az asmok olyanok, termsézetes, nálunk se mindenki pro, de az átlag jobban pvp zik ill jobban reagál pvp dologra mint egy elyos aki ideje nagyrészét pve zi. érted már hogy értem? 🙂

  41. Én meg mindig azt mondom, hogy nem sírni, hanem transzferelni kell arra a szerverre ami szimpatikusabb, kinek mi jön be jobban, PvP vagy PvE. Ja hogy midegy hol van az ember, fair PvP esélye mindenhol erősen a 0 felé közelít? Ja hogy rég lejárt a free transzfer periódus és a beigért fizetős sem indult be? Akkor nem szóltam… 😀

  42. És lehet élvezni a jobbnál-jobb eventeket, hahaahaahaaaa! (sátáni kacaj)

  43. és kijöhetne már TERA 😀

  44. Az sajna még odébb van, de legalább a bétára jó lenne bekerülni ><
    @Mala: jah amúgy a Tera csajok tényleg sokkal jobbak xD
    http://img26.imageshack.us/img26/6184/tera2011012017271075.jpg
    http://img545.imageshack.us/img545/9440/aa2b.jpg
    http://img524.imageshack.us/img524/368/terascreenshot201101201.jpg
    http://img689.imageshack.us/img689/7977/terascreenshot201102190.png
    http://img132.imageshack.us/img132/6439/terahighelfcharacter001.jpg

  45. Legfőbb előnye a TERA csajoknak, hogy: NEM KÉKEK!

  46. Ezt most miért kellett? :'( Ilyen rasszista kijelentést… Most mondd meg őszintén, miért zavar, hogy Törpilla kék?!

  47. “Példa erre mikor nemelyik nap dredben asmo temp rámtauntolt , majdnem leestem a székről .”

    Szerintem teljesen korrekt reflex, ha Lineage 2-zött az ember, én is szoktam tauntolni néha ha épp minden más CD-n van, reménykedve hátha akkor nem tud elhide-olni a menekülő scout. Ugyanis nem tudom mennyire vágod, de L2-ben a tauntnak megfelelő agression nevű skill a tankot dobta a player targetjébe és autoattackot generált, szal ha valaki menekült, és ráaggrozott a tank, akkor simán visszafordult az enemy… :p Nem tudom ez miért ne lehetne aionban is, így is épp elég röhejes, hogy ugyanolyan gyorsan futnak a vazsik mint a fighterek… Legalább ezzel csökkenteni lehetne a pofátlan mennyiségű kite-ot meg cc-t.

  48. na mivan a bloggal? nagyon nem naprakész :[

  49. 1. Ez nem l2 🙂
    2 Gladival ritkán megyek hideba.
    3 Nem lehetett cdn mindene mert fight elején tolt rám tauntot.
    Persze ez lehetett egy rossz reflex , és amint rámtolta már csapott is a homlokára .
    De maga a szituáció kva vicces volt az én szemszögemböl . 🙂

  50. btw vigyázzatok ha nagyobb összegeket akartok postán küldeni .
    Magyar srácnak telén haverja küldte 80kkt és ahogy megkapta már jött is a ban.
    3 nap mulva sikerült visszaszereznie az accountját, viszont a 80kkt a rendszer benyelte.
    Tanulságos történet . Szal csak óvatosan.

Comments are closed.