header image
 

Soul Healt mindenkinek Valentin napra

Trine jelentette be az USA boardon, hogy február 9-től egy héten keresztül olcsóért megy a Soul Heal. Az egyelőre nem derült ki, hogy ehhez kapcsolódóan bármilyen más normálisabb Valentin napi eventre lehet-e számítani.

~ by Menorel on .

Aion

114 Responses to “Soul Healt mindenkinek Valentin napra”

  1. Xerb ez nem új, már megtanulhattátok volna, nagy összeget nem küldözgetem mailban mert ncshit rendszere egyből bebasz a gold seller listába és kapod szépen a bannos mákost…

  2. megtanulhattuk volna*

    A hackereket nem kell bannolni, cask a legaláiss embereket, amugy egyszerü vegyék ki az attachment opciot a levelekből és probléma megoldva…

  3. Elméletileg van a Tempnek stigma skillje tauntban ami attakspeedet csökkent. Playerre nem tudom, hogy működik, mivel sose próbáltam és olvasni se olvastam utánna, hogy igen/nem. Ja és poénból én is szoktam tauntolni alappal néha dg-ben, minden skill cd-n hmm azt még nem nyomtam el. Nesze ezt is megkapod 😀
    1x hallottam anno még az elején, hogy a prow roar kiszedi a hide-ot, próba cseresznye alapon elnyomtam párszor, de nem történt semmi azon kívül, hogy sok npc barátom lett akik a hátamat vakargatták 😀 Így a tempnek van két teljesen pve skill-je ami pvp-ben kuka. Ha úgy működne mint ahogy írtad az L2-ben volt, na akkor viszont hasznos lenne pvp-ben is. Igaz 1v1-ben (ami nem létezik szinte) így se lenne sok értelme.

  4. Én is minden nap eljátszom azt, hogy mobolás közben dreden elnyomom a sleep arrowot, mert mellényomtam és ennyi. Mivel totál érzésre nyomom a gombokat, van hogy mellé nyulok és elment egy skill fölösbe, de ebbe mi az olyan vicces..? Plussz még elég sokan játszanak hozzám hasonloan sokgombos egérrel, amin szintén nemnehéz mellényomni néha, mivel elég közel vannak a gombok egymáshoz.Persze nem sürün de elöfordul

  5. Finyak te azért játszol sok gombos egérrel, mert Zarache is azzal nyomja 🙂 Különbség, hogy ő tud is a rangerével XD

  6. Malachit most megmondom őszintén hogy még sosem nyomtam el hide ppl mellett a provoking roar-t, de dreden nem egyszer fear-eltem el vele az ellent a halál *****ra. Szóval ebből ki indulva ki kell szedni hidebol a népet amennyiben az illető nem resisteli.
    A resist meg mind tudjuk hogy olyan mint egy csaj, vagy bejön vagy nem. Ahogy tegnap is folyamatosan cc-ben tartott egy sorci 2000+ magic resist-el mégpedig úgy hogy el sem nyomta a skillt +m.acc-hoz…

  7. Nincsen különbség, ö vmivel jobban tud ez igaz, de én is elég jo vagyok szal ezzel nincsen baj:) Amugy meg leszarom sanyit hogy mivel nyomja, nemvágom az összefüggést:) De ha szerinted nemtudok a rangerrel akkor gyere párszor elverlek azt rájössz, de utánna azt is oszd majd meg itt:)

  8. iri, rangerhez nem kell nagytudás, kb minden tard tud vele játszani… szvsz vmi normális karit, mondjuk a chantert, bár finyakot meggyilkolod a chantereddel szerintem XD

  9. Mivel a ranegr a legpapirabb kari, és az overgeared karik közel sem halnak bele egy rotába, ezért az assa után a rangerrel a legnehezebb jol játszani. Sok esetben van, hogy tényleg kijövök hidebol, rányomok az enemyre 3 skillt azt szevasz tavasz van, de azok nemszámitanak, mert low geared stb…Gladival Templarral meg Sorcival, na azokhoz azt tényleg nem kell ész, kb rátenyerelek randomra a billentyüzetre azt nézem mennyien haltak meg:)Rangerrel egy secig nemfigyelek oda és közelbe jön akármilyen kaszt akkor borulás van mert semmi HP semmi def.. Amugy nem rossz kari a chanter sem, egyszer találkoztam egyel akivel sokat pvpztem abyssban, és kb 10-böl 3-4 alkalommal megtudott ölni, bár igaz messze sokkal jobb gearje van mint nekem, de azonkivül chanter…Viszont supportnak kibeba jo! De a lényeg, hogy sokan mondták már azt, hogy a rangerrel a hülye is tud játszani, na majd ök is…aztán kiégnek folyamatosan mert az 50es abysszettben lévö sorcikat meg gladikat nemtudják megölni,én meg fenrirben is megölöm a legtöbbet…Szoval ezt hogy mennyire egyszerü kari a ranger ezt a témát hanyagoljuk, nekem van majdnem minden kasztbol és a sorci ill gladival messze a legegyszerübb pvpzni. Assa, na az kiégés..:D

  10. Chanter mint support kari PvP-ben: lol. 2 cleric > cleric + chanter, de egy extra dps classnak is nagyobb a haszna, mint chanternek, bármikor. A probléma csak annyi, hogy:
    – nagyon kevés cleric van, aki képes másik cleric-kel egy partiban játszani.
    – a játékosok többségének lövése sincs a chanterről, csak annyit tudnak, hogy support kari és buffol meg mantrázik, ezért úgy is chantert fognak 2. cleric/+1 dps helyett partyba hívni.
    Sajnos a chanter egy elcseszett support kari és kevesen látják ezt. Ettől függetlenül szerettem, tényleg kihívás játszani vele 😛
    De mindegyik class játszható agyhalott módon, meg ügyesen is…

  11. mi kiégés volt rajta finya? unalmas fos az is…

  12. Chanterral legjobb duoban pvpzni ez tuti, nekem mint rangernek legalábbis ez jött be, jo dps, buffok, shield, heal…minden ami kell, csak persze nemminden chanter jo, hanem csak a jo chanter a jo:))
    Hard: az volt rajta a kiégés hogy assával nemtudok játszani, ez van:) Rangerrel jo vagyok, de assával folyton csak kiégtem, pedig tudom h nagyon jo kari mert láttam hogy jo kezekben mire képes,de nekem nem állt kézre:)

  13. Chanter duoban: gyenge heal, közepes dps, semmi dispell, semmi cc, nincs skill alapú cc védelem (gearfüggő és rng alapú kontrollálhatóság, sorci ellen gear sem számít). Tényleg jó választás…

  14. Szergely:pont akkora heal amekkora kell,mint mondtam,erös dps,de persze csak a jo chanteroknál,dispell meg cc nem is kell,viszont a shildet eltolja és 4 embert bedarálunk lazán 2en,mig cleric nemtudja kihealelni azt a burstot amit ad ennyi kari,de ezekszerint te még nem duoztál jo chanterral ennyi az egész:)Ha lehet választanom tuti hogy chantert választok,de persze csak olyat akinek van olyan dpse mint állat,multhéten akivel voltam az megölte az assát meg le félhpzta a gladit mire odaértem..:)

  15. http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=225150&serverID=31 na ez az a chanter akivel elég szoros meccseket tolok:)

  16. szergely sorci ellen semmilyen kari sem számít.. valami mást mondj. csak mert a sorci full partykat is képes wipeolni egyszerre jo kezekben…

  17. Igen, ez is multhéten történt, gelkmarosban portyázott egy sorci, 3an voltunk, mindannyian beszoptuk a ss-ot, mire lejárt kettönket megölte, a 3ikat meg szépen lassan bedarálta,addigra a nagyobb skilljei elfogytak,de azért kemény volt

  18. Finyak: Valóban nem duóztam még jó chanterral, mivel cbt óta chantert tolom… Noobok leöléséhez meg nem kell duo/party, az nekem is megy egyedül.
    Shield: 10 perc cd, 15sec időtartam, 50% dmg reduction. 1 cc és hajadra kenheted az egészet, aztán 10 perc kuss van.
    DPS: rosszul fogalmaztam, mikor azt mondtam, hogy közepes, ugyanis ez azt jelenti viszonyítok valamihez, a viszonyítási alap pedig egyértelműen az összes többi class. Így már azt mondanám, hogy gyenge. Egyedül sm gyengébb dps (bár ott nem is az a lényeg) és a cleric (ez sem teljesen igaz, mboost cleric dps ágon > bármelyik chanter)
    Heal: WoQ 10 perc cd, 30 sec időtartam. Fear/sleep/SM dispell/bármi és megszívtad. Enélkül esélytelen, hogy 1 target kihealelésében megközelítse a clericet.
    Chanternek minden értelmes support skillje minimum 10 perc cd-s, amire nem lehet alapozni PvP-ben, míg más classok ütősebb skilljei pár percesek max.
    És még egyszer: 0 képesség a cc kivédésére, 0 képesség a cc leszedésére. Ez, mint support karaktert, használhatatlanná teszi. Nyilván nem totálisan kezdő/ebay-er/pve hero ellenfelekre gondolok, mint amit példának felhoztál.
    ps.: a chanter akit linkeltél kövezés alapján borzalmas, viccnek is rossz. Extendable staff nélkül pedig a chanter solo PvP-ben megint csak vicc. Ha ez a te szervereden jó chanternek számít, hát nc.
    @Hard: jó sorci ellen jó cleric, ha group PvP-ről van szó. Főleg, ha chanter helyett is cleric van 😛

  19. Szergy…Ez a chanter lehet szarul van stigmázva, és te vagy jol, viszont ez a chanter amikor megöl,akkor 2 sec alatt öl meg ugy szinte instant csuszik le a hpm, és azt sem tudom mi van, mire remove shockot nyomnék hogy kijöjjek a stunbol halott vagyok, na ilyenkor szokott megölni,de amugy nagyon brutál dpse van a gyereknek,amikor ezt irom mass pvp folyik abyss teleporternél, és találkoztam ezzel a gyerekkel,mind9ssze 3 asmot ölt le egyedül amit hirtelen láttam,de aztán odarepültem…:) A shildre az a 10perc cd pont jo, és 1-1 nagyobb ütközetet pont el is dönti, csak megfelelöen kell alkalmazni, illetve helyezkedni hogy nelegyen cc stb…Lehet neked sem chanterozni kellene ha nem megy..:D Bocsi nemakarok cinkelödni, de ami tuti, nagyon sokan szidják a chantert sok téren, de mindig van 1-2 aki olyan jol nyomja h szinte bárkit bevernek, akkor most a player a rossz vagy a class? Mert ha 1 ember tud vele akkor maga a class jo, csak olyan mint a ranger, tudni kell vele azért.Amugy a kövi kiegben mit fog kapni a chant?

  20. Ja és pl dredre 2 chanterral mentünk régen mindig, hát nemnagyon kaptunk ki…!

  21. Te nagyon félreértesz engem, minden class-t lehet jól játszani, de egy ügyes chanter bármikor helyettesíthető egy ügyes cleric-kel/dd-vel (kivéve sin)/cc-vel úgy, hogy nagyobb haszna lesz a partiban.
    Persze cinkelődhetsz, hisz nem ismersz, de én is cinkelődhetek egy rangerrel, akit “leambush-ol” egy chanter 😛

  22. Leambushol? magyarul pls fáradt vagyok ehez:)

  23. Akkor inkább menj pihenni 😀

  24. Nemlehet még ölnöm kell:)

  25. Fincsi bármit mondasz Szergelynek igaza van. Support DPS Chanter PvE, a DPS Stigma build viszont kifejezetten jó, azzal lehet ölni, de Chanterral nem csinálod azt meg, hogy 2v1-be nyersz, mert nincs CC-je. Az Abyss PvP-ket meg hagyjuk, az tömeg, más a rendszer, van aki laggol szart se lát, van aki nem laggol, öl 3-at.
    Én véleményem szerint az a baj, hogy a pajzsok hulladékok, legalább védenének valamit igazán, lásd Templar védelmi buffok amik 1 percig arcán vannak meg mégtöbb és nem sebzed a; aztán a support buffok se valami nagy durranások, zz a max 1k HP amit nyersz lófasz. Egyedül a DP WoW, meg a 2k DP 100% attack ami értelmes azt cső. Hangulatos kari, de support és cső.

  26. Na azért nem csak a chanternek vannak durva CD-i, a templarral is ha egy 1v1 megizzaszt kicsit és el kell tolnom a skilleket, 5-10 percig nyugi van.. Aether armor, iron skin, emp armor, lassítás/root-leszedő skill… 5, 6, 10 perc CD-k. 3k DP fél óra :/ 3k DP meg szart se ér.

  27. Ezt mondom iri, hogy supportnak jo kari duoban pláne, de pl akit linkeltem gyereket az tegnap a szemem láttára darált be 3 asmot, még ha noob faktor is közrejátszott akkor is azért…Régen amikor dredet zuztuk napi 3-szor,mindig chantert vittunk vagy 1et vagy 2öt de clericet elég ritkán és hetente ha egyszer kikaptunk.Értem mitmondasz, de én akkor is szeretek chanterral duozni, és elég jokat lehet csinálni vele:)

  28. Ha nem lenne lejárva az accom és ha lenne character transfer, most megnézném hova süllyedt Spatalos 😀

  29. Hát elég mélyre, már ott tartunk hogy elyosok visszafoglalták coret is, bár ez mondjuk az asmok érdeme is, igy elkurni vmit…Szégyen szero, semmi élet nincsen, tegnap nemtudtam megcsinálni a gelkmarosos questemet 2 ora alatt mert nem volt ely, utánna meg siege volt aztán balaur foglalgatott azért nemtudtak átjönni, nagyon szupi élet van…Telemacson legalább van player,még ha ott sincsen balance

  30. Az tuti meg volt bundázva, hogy asmok otthagyták a divine bosst 10% HP-n, és hagyták hogy lecsapjuk. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy mehettek vissza mirent foglalni anélkül hogy a boss resetelt volna.

  31. Az ugy volt, h capri vezette asmokat,es spammelte mint alalt h mindenki felejtse már el mirent és go core, de az emberek mint ha nemláttak volna, csak zuzták tovább a felscrollozott miren bosst,egy darabig vártunk hátha észreveszik magukat de aztán elindultunk,csak hát már késön volt…végülis igy jobb mert legalább tudok coreban guardozni,ott van a relicválto is és guardozás közben megy a pvp,ma már majdnem 80k APnál tartok ennek köszönhetöen,szal nekem jo eddig:)

  32. Ha szabad érdeklődnöm, mi a karid neve? 🙂 Csak hogy nyugodtan haljak meg relic váltás közben, hogy jó helyre megy az AP. xD

  33. Cicimaca:) Talán te is áldozat voltál ma?:DD Mert ma volt 1 startol commanderig minden:P

  34. Finyak: ha figyelembe vesszük, hogy aiononline szerint 22k ap volt a napi összesed, akkor egész szép a 80k ap, reliceket lootoltál a playerekből? 😀 Ám nem trollkodok, csak jelzem, hogy nem csak mások tudnak nagyot mondani… 🙂

  35. Tegnap délben vettem ki az egyik abyss partot, és nulláztam ki az apmat,most van 90k…nemtudom mi ebben a tulzás

  36. Ja hogy nullázodott délben a számlálo…:) most nézem a héten eddig 183 killem volt 156.444 AP-val, ami majdnem 1k/kill arányt jelent, ami ha figyelembe vesszük hogy rank 1-en tegnap vagy millioszor haltam egy mass pvp során és buktam mint állat,egésszen jo arány:) mondjuk az tény h ennyi officert mint az elmult 1 napban sosem öltem még:) mondjuk ebbe volt 3 dred is ami növeli az arányt:D

  37. nagyon szép és jo de az oldal nem számolja a veszteséget, cask a bejövöt…

  38. Tudom, de nem is baj, déltöl másnap délutánig 90k+ AP akármennyit is buktam nekem jo:)

  39. Valakinek van tapasztalata hogy egy fegyo slotolása mitöl függ?Mert vettem a sorcimnak egy 5 slotos eternal orbot, 10 stonbol beslotoltam. Vettem hozzá egy abyss orbot, nem volt csak sima fehér stone ahban mondom majd azzal telepakolom mig nem lesz más, az elsö 70 dbbol nemtudtam a 4-ik slotig sem eljutni, akkor meguntam, vettem ezt a suplimentet vagy mi a csöcsömet, na azzal eljutottam 50 stonbol az 5-ik slotig, de azt is meguntam és vettem nem lesser hanem azt a sima suplimentet aminek 100k darabja, na és azzal nagynehezen sikerült belepakolnom olyan 40 stonbol:D Régebben assámnak az abyss ruciját pikk-pakk teliraktam, 2 part volt amivel kicsit szoptam de amugy volt ami elsöre belement mind a 6 slot és semmi supliment meg tököm csöcsöm.Szerintem ez egy kicsit gusztustalan h abyss cuccost ennyire megnehezitették slotolás terén, fasznak van még a ruci mellé plusszba 50 misit slotolásra költeni, viszont ugyvettem észre ami nem abyss az aránylag jol slotolhato

  40. Ez teljesen rng, mint szinte minden Aionban és valóban gusztustalan tud lenni. Nincs rá különösebb módszer, én supplementekre sem szoktam költeni, ha sokat failelek hagyom a fenébe az egészet és másnap újra próbálom. Főleg enchantolásnál vettem észre azt, ha sok a fail, akkor csak mégtöbb lesz, ha viszont egymás után mennek a +ok, akkor +10ig meg sem szabad állni. Olyan, mintha bugos lenne még az rng, csak ott ez nem olyan feltűnő, mivel az ember rámondja, hogy ez rng… lol 😀

  41. Szergely: alátámasztom az elméleted, ha 2-3 fail befigyel, akkor 24 óra pihi sürgősen, nem szabad folytatni. Persze saját kárán… Tegnap 12 crit13 tört zsinórban. 😀 Aszittem befosok a végén. Csak nekem annyiból rosszabb, hogy most már 2 db-ra se maradt pénzem. 😀

  42. varianceaion.files.wordpress.com/2011/01/manastone.jpg

    Ha megnézzük ezt a táblázatot és feltételezzük hogy valamelyest valós adatokat tartalmaz , plussz hozzávesszük hogy valószinüleg a sined geatjába attack köveket tettél ami 90% esélyel megy be míg gondolom a sorciéba MB-t és esetleg MA-t amik 68% és 58% eséyel másznak be , szóval ha ezeket az adatokat figyelembe vesszük akkor ezzel is magyarázható a kettõ közti külömbség. Persze a random faktor ott van , valamikor kifogsz egy jó szériát , máskor meg csak szopás van.
    A táblázatra visszatérve még annyit hogy, nem tudom mennyire fedi a vlóságot , de pl nekem az attack +5 kavicsok elég könnyen be szoktak menni, addig a párom a hp 95jeivel rohadt sokat szokott szívni.

  43. Csenky: Abyss cuccba probáltál slotolni?
    Xerb:régebben is slotoltam már MB-t a sorcimnak, és elsöre bement minden. Arrol nem is beszélve h akkor még nem is volt ez a supliment vagy mi a fene, most meg azzal probálkoztam, és vmi több mint 150 stonebol tudtam csak beslotolni, de normál supliment nélkül nemtudtam eljutni a 4-ik slotig sem! Illetve nemsokkal elötte meg szintén MB-t slotoltam a nem abyss fegyomba, az 5 slotos, egyszer tört a 4-ik slotnál meg asszem utánna mindjárt az elsönél aztán bement mind az 5:) Megitélésem szerint ha változott vmi, akkor az az abyss cuccoknál változhatott, a klánunkbol is sokan panaszkodtak már akik abysst stonoztak hogy nemtudnak supli nélkül slotolni, hát ezt alátámasztom:) Viszont a nem abyss cuccok viszonylag egyszerüen telepakolhatoak

  44. Haver, 55 abyss spear hétvégén , attack +5ökkel 0 fail, elsõre mind bement.
    Vagy mázlid van vagy nem ennyi szerintem. 🙂

  45. Az gz:) De még mindig aztmondom h vmi van, mostanában nagyon sok panaszt hallok másoktol is etéren, én is nagyon sokat slotoltam már, de eddig egyedül tegnap égtem ki, és ha nemhasználok normál suplit, szerintemm most dobnám rá kn a 8000-ik stont h bevegye:) Mondom, supli nélkül a 4-ik slotig sem tudtam eljutni az elsö 70 stonbol, ami szerintem már kicsit tulvan a “hát nemvagyok ma mákos” kategorián:) Na de mindegy rájöttem már h supli genyaság kell azt csoki, és akkor az tuti lesz:)

  46. igen? 55 ös kardomba már 60+ +5 ös stonnál járok jelenleg 1 sincs benne de darabja 1,5m :))))

  47. meg rage amit LFG-n láthattunk? :Đ

  48. Finyak: 30-as elit pvp kesztyűről van szó, de csekkolhatod a nickemet (spata ely templar)
    A cipőbe 9 stone kellett össz, a bp-be úgy 15-17 körülre emlékszem, ebbe a gennyes kesztyűbe meg már biztos járok 30 körül, ami persze még nem 70, de nekem sok.

  49. Aki socketel panaszkodik, aki már túl van rajta az örül és csendben van, ilyen egyszerű az egész 😀

  50. Legyen már új post.
    Szétkopik a pda-m kijelzõje mire áttekerem ezt a közel 100 hsz-t 😀

Comments are closed.