header image
 

Újabb reaktiváció

A karácsonyi reaktivációt követően igen hamar eljött az újabb játszási lehetőség azoknak is, akik nem rendelkeznek befizetett accounttal. Az NCWest Március 24 és Március 31 között egy egész héten keresztül biztosít reaktivációt minden meglévő accountra. A lvl15-nél magasabb szintű karakterek minden nap egy-egy friss survey-t kapnak, amibe természetesen apró ajándékok lesznek elrejtve. Rögtön az első nap (azaz ma) már át is lehet venni az Infinite HP potit és az papír repcsi emótot. De lesz itt még dobolós emót, platinum medál, sőt még újabb fura sapka is. Azok, akik befizetik a reaktivációnak köszönhetően az accountjukat (vagy már amúgy is be van fizetve), azok ráadásul a bolondok világnapján kapnak valami nagyon hasznos pet tojást és hozzá négy darab major ancient crown-t is. Nyilván nincs semmi összefüggés…

Nem ide tartozik, de azért illik erről is számot adni, ha már a blogon a postok száma egy alá zuhant havi bontásban: Az NCSoft mélyen a zsebébe nyúlt és 6,3 millió USD-nek megfelelő fizetőeszközzel támogatta a Japánban bekövetkezett katasztrófa elhárítási munkálatait. Erről részletesebb beszámoló itt találtok.

~ by Menorel on .

Aion

227 Responses to “Újabb reaktiváció”

  1. Szergely: “2.1.2 Korea: 2010. november
    2.1.2 NA/EU: 2011. január
    2.5 Korea: 2011. január elejétől PTS, majd röviddel utána élesben is
    2.5 NA/EU: 2011 április van és semmi bejelentés, infó, akármi.” Hát hányszor linkelje még be szegény emberünk azt amiben leirták h áprilisban jön a 2.5?:DD
    Malac: jah anno pár milla volt egy GS,de azt se felejtsd el, hogy régebben akinek volt 30millája az nagyágyu volt, most meg egy nap ha összeszedem magamat simán kilehet szedni 30millát, tehát az arányok kb olyanok,csak a számok változtak:)

  2. Finyak: Mármint történt hivatalos bejelentés a hivatalos oldalon, vagy mmosite féle pletykalapra gondolsz?
    De mindegy is, a kis összegzés lényege csak annyi volt, hogy még mindig sehol egy patch, és ha lesz is, contentben szinte 0 lesz ;D

  3. Malachit én eddig négyszer váltottam be 35 tokent godstone-ra, eredmény:
    2 db 188 / 10%
    1 db 940 / 2%
    1 db 1880 / 1%

  4. ajjj szergi, buta vagy, lesz benne PvEEEEEE instaaa. 2 is, ahol már az 55 ös ETERNAL abyss cuccra pve zhetsz, és lesz benne, na mi? na mi?

    na mi??????

    PvE ARÉNAAA IS LESZ BENNEEEEE!!!
    😀

  5. Nem dehogy történt hivatalos bejelentés,csak a honlapon megemlitették hogy áprilisban jön majd.Amugy meg h mennyire lesz 0% contentben azt nemtudjuk,mert mindig az szokott lenni,h kiadják koreában,jön egy patch notes,amit mindenki lehuz,de mire angolositva lesz álltalában meg 5szörözödik az a notes..::) Eddig legalább is igy volt,reméljük most is.Bár ezesetben nemvaloszinü,mivel mondták is h a 2.5 csak egy kisebb kieg,majd 3.0…

  6. Ha jól összeszeded magad egy nap 30kk?
    Csajom tegnap mutatta hogy csinál 5 perc alatt 25 kkbol 80at.
    Szó szerint 5 perc volt =) állam kerestem a földön utánna 😀

  7. Ezt elmondhatnád nekem is 🙂

  8. Én per pill a 40es pvp ruci +15re felhúzásával cumizok már hetek óta bele öltem 50kk-t de igazából a felsőm vissza esett +9re XD a cipő gatyat +12 a vállas +10 meg a kesztyű +11 :D:D 65ös kavicsok törnek porrá ezen a szaron … a fegyómra meg rápróbáltam egy 79eset és visszatörte a picsába pff :D:D utálom az enchantment rendszert, olyan mint a drog nem tud az ember leállni 😀 Hála az égnek a kavicsolással nemvolt sok gond 😛

  9. Sajna lelkemrekötötte hogy nem mondhatom el senkinek . 😀
    Talán annyit azért mégis kikotyoghatok hogy ah elöl el sem kellett hozzá mozdulnia. : )

  10. Egy baj van, utálom az AH-t túrni, inkább az ellent püfölném 🙂 Kimenni a pusztába és gazt meg fémet szedni sincs sok kedvem. Elég volt a legutóbbi alkalommal is altnak a gold fegyóhoz kiszedni a matikat. Csak adamantiumból 6,5 ezret kellett kibányásznom… és épphogy kihoztam nullszaldósra az egésszet a nemproccolt fegyverek eladásából.
    Most is kéne crites meg attakos kő, ench kő mainnek altnak is, meg kazal ap és gold medal is 🙂 De legfőképp rengeteg idő és még 2-3 élet 😀

  11. Finyek te tuti aionnal játszol? én még nem láttam olyan patch-t amit pl te példának hoztál fel, meg5xödik… :DD
    Kár, hogy az én lelkesedésem és sokan másoké (nem fan boi) nem ilyen 🙁

  12. Persze,majd figyeld meg,mindig az van,h adnak egy koreai patch listet,aztán mire hozzánk ér,olyan dolgokat látunk amikröl elötte fogalmunk sem volt.Remélem most is igy lesz:)

  13. te milyen szeron játszol megint? =)

  14. Divive siege kellős közepén server shutdown for emergency maintenance. lol gz ncsoft.

    természetesen a beigért 1 óra helyett 2 lett, úgyhogy várom a major crownt és a plat medált kárpótlásul.

  15. Azt buktad 😛

  16. Végre egy hivatalosnak tekinthető info a legfrissebb eye on the community-ből:

    “One last thing I’d like to mention: We’re shooting to have Aion 2.5 on our player test servers (PTS) at the end of April or beginning of May, so you’ll all have a chance very soon to see it for yourselves!”

    Szóval azoknak lett igaza akik májusra jósolták a 2.5 pathcet. 🙂

  17. Cence te milyenen játszol?Nézd vissza a dolgokat h megértsd mitakarok mondani bár látom neked fölösleges…

  18. én nem Aionozok, de az officalon sosem tapasztaltam olyat sem, amit te beszélsz.

    Prana: én megmondtam XD

  19. Pff, mi megy itt, Terra fórum?! 🙂 Biztos szép az a Tera, csak nekem az UT grafika nem annyira jön be. Viszont a pvp terén nem sokat alkottak. Más a mozgás meg a harc menete, de ezt egy idő után mindenki megszokja és utána mi lesz? Semmi új, sőt ez a visszaszámolós hülyeség totál gáz.
    Kouta: “Fair fight”… ezt hagyjuk már, ezzel azok a csicskák jönnek, akik nem jutnak egyről a kettőre. Senkinek nincs megtiltva semmi, senki nem tiltja, hogy rendes geared legyen, senki nem tiltla meg, hogy társakkal mászkálj (ja, hogy barátokat szerezni nehéz?!) van alert pet, meg még hide-od is van. Lássuk be, neked ez az Aion nem igazán ment soha. A sin meg amúgy is tipikusan az a kaszt, ami nagyon gyenge, ha valaki nem tud vele játszani. (ha szeretnéd, kifejtem milyen hibákat követnek el a sin-ek a gladim ellen) Ismerek pár jó sin-t, érdekes módon egyik sem sír, h szar az assa, nagyon meg van vele elégedve. Egyedül a chantert tartom kicsit gyengébbnek 1v1-ben, ami érthető mert nem éppen solo kari. A sorci shieldjeit sokallom kicsit a damage-éhez képest, de még az is tűrhető határokon belül van.

  20. “”Fair fight”… ezt hagyjuk már, ezzel azok a csicskák jönnek, akik nem jutnak egyről a kettőre.” Nah most begépeltem 2 a4 oldalt de jobb ha el már nem küldöm. A lényeg hogy szerintem ilyet csak az mond aki 1:kurva szerencsés 2:akkora láma hogy broker és warehouse közötti útra is groupot recruitol. Egyébként minden játékos szerint a main karaktere a legszarabb kaszt aionban. Ez van a szomszéd kertje mindig zöldebb…

  21. 1: ja, qrvára szerencsés vagyok… ezért vagyok tele pve cuccokkal, mert minden kiesik nekem elsőre. 2: nem szeretek full grouppal mászkálni, mert úgy elég rossz az AP/kill arány. 3. én nagyon szeretem a gladit, elég erős, és nagyon sokoldalú. ezért választottam. Amúgy meg szerintem a gladiátor mozgása van a legszebben kidolgozva. Ha most indulna a játék biztos hogy rangert kezdenék az eddigiek tudatában, de gladim akkor is lenne mellette. A fair fightal kapcsolatban meg mindig csak annak nem fair, aki meghal. 🙂

  22. Úgy látszik rajtam kívül senki nem postol éredmi információt a blogra, csak a cryfest megy. Hol vannak a szerkesztőink?

    Na mindegy, akit érdekel, íme a 2.5-ben jövő Empyrean Crucible instance-ből megszerezhető eternal fegyverek statjai:

    http://9kohorta.com/blog/in-english/2-5-divinity-eternal-wep-stat/

  23. BTW végre egy olyan mace aminek cleric számára értelmes statjai vannak. MBoost, MAcc, Crit Spell, csorog a nyálam. xD Ennél már tényleg csak az lenne jobb ha cast speedes lenne attack speed helyett, de olyan sosem lesz. 🙂

  24. Prana:Aionrol már mindent tudunk,kicsit vitázni is kell:) Amig 3.0 patchnotes nem lesz,addig érdekes dolog ugy sem fog történni,az pedig nemmostanában lesz szal had vitatkozzunk csak:)

  25. Mindent tudsz? LOL, akkor lenne egy csomó kérdésem. 😛

    – 2.5-ben szerezhető eternal pve armorok statjai?
    – lehet majd ékszereket is szerezni EC-ből?
    – ha igen, akkor lvl55 eternal ékszerek statjai?
    – az új receptekről részletes infó?

    Ha ezekre kapok választ, akkor majd kérdezek még. 🙂

    A vitatkozással semmi bajom, csináljátok csak, néha szórakoztató. Én azt hiányolom, hogy nincs info a blogon, pedig lett volna miről írni, amikor a 2.1 part 2 megjött, arról is főleg én kommenteltem be érdemi dolgokat, pl a coinos cuccok új árát.

    Ha ti tudtok valami újdonságról, osszátok meg légyszi, aztán mehet a QQ tovább nyugodtan.

  26. Nézegettem a 2.5 patchnotes, és találtam benne pár dolgot, ami nemtom, h elírás-e vagy szándékos.
    1, “leap strike – Charges an enemy who has been knocked back to inflict phisical damage and reduce phisical defense for 6 sec”
    -A gladinak nincs knock-backje, csak knock-downja.Most vigyek magammal rangert, h használni tudjam, vagy elírás, és ezzel akarják kijavítani azt a hibát, amikor a knockdownolt enemy 3m messzebb esik a füldre, és a cripling cut még bemegy, de a draining blowhoz oda kell ballagni és úgy rászúrni. (mondjuk az extend fegyómmal már nincs ilyen baj)
    2, “HP absorption of the Gladiator skill ‘Righteous Punishment I’ has been increased from 20% to 50%” nincs ilyen skillje a gladinak. Elírás, vagy mi is megkapjuk ezt az eleve templar skillt is?
    3, “There is now a maximum value for how much a character’s Casting Speed can be reduced with debuffs” Melyik kaszt tud jelenleg cast speedet csökkenteni?

  27. Veled vagyunk Prana! 🙂 …de hidd el Finyakot biztos, hogy nem érdekli semmilyen pve cucc statja.

  28. Az SM tud: Shackle of Vulnerability

    Amúgy az a patch notes egy kalap szar, csomó pontatlanság, fordítási hiba van benne, és eleve hiányos. Ezért vadászok korean live 2.5 infők fordítására.

  29. A sorci shieldjét erősítik. Tegye fel a kezét aki úgy gondolja, hogy kevés shieldje van a sorcinak! 😀

  30. pont most idegelt ki egy Scab nevü sorci,megöltem 2szer,aztán csak nemhagyta az ideg szétbaszta a fejét visszakellett jönnie megölt ugy h levettem hpja 90%át és onnantol kezdve hozzá sem tudtam szagolni,faszom a rohadt sorcikba komolyan h minden skilljével 5kt kell h sebezzen,van 7700 hpm…erösitsék még a shildjét,a magic boost capet tolják ki 5k ra,h a szar álljon bele mindbe:)Nem az zavar h megöl,hanem h hogyan??0hprol 2hitel…

  31. 2 hit class ranger sír, hogy a 2 hit class sorci 2 hiteli… ;D

  32. @Prana: chanter tud Numbing Blow-val. Am valószínűleg szarul fordították, mert nem a casting speed csökkentés ami stackelhető (legalábbis nem tudok másik debuffról), hanem a casting speed növelés. Nemhivatalos fordítás alapján ez így is van, ezzel akartak valamelyest lefaragni az asmo BoQ sorcik előnyéből.
    Elég értelmetlen a hivatalos fordítás ilyen formában, ha ezt is befailelték, hát lol 😀 És persze így Finyaknak lesz igaza a notes-szal kapcsolatban, ha össze copy-zzuk az eredeti patch notest elferdítettekkel akkor valóban 10x-esre duzzadhat! :O

  33. Rangernek a sebzését ne hasonlitsd egy sorciéhoz azért,kb ötöde…

  34. Hm, lássuk ~3000*5=15000. Valóban :O

  35. Rangerrel nagyon ritkán ha mnden összejön és isten is ugy akarja,4.5k a legnagyobb,abbol van egy skill,a többi az olyan 1-1.5k dmg ha critel.

  36. de átlag a stuning shot is olyan 2k körül van

  37. Igazából mindegy: 1-2-3, szerencsétlen esetben 4 és kész 😛 A ranger és a sorci is tipikusan pwn-ing kari.

  38. Nemtudom neked milyen rangered van,de az enyémmel ha csak nem egy másik ranger vagy egy sm jön ellenfélként,kájtolnom kell keményen,és nem 2-3,hanem 12-13 lövés…

  39. De félreértés nelegyen,tökéletesen megvagyok elégedve a rangerrel!!_))

  40. Akkor én sem tudom milyen rangeretek van mert rám egyik másik 3k-t üt stunning shottal IRON SKIN-en keresztül. 🙂

  41. Haha… 12-13 lövés ami kb 3-4 sec alatt kimegy.
    Indíts már 1 Templart és nézd meg hogy mit sebez, rémesen semmit… Tegnap is segítséget kellett hívnom balaur quest mobok öléséhez (nem elit, szimpla 4 pontos 55-ös), mert minden mob után potizva, scrollozva, full skilltáblát ellőve is csak mákkal éltem túl kb 10% hp-n. Pedig nem fehérben meg zöldben, vagy low szerkóban van a karakterem.
    A segítség meg 1 sorci képében jött a légióból. (kösz neki jó fej volt 🙂 ) Mob ezután kb. ennyiből állt részéről: 1 skill, 2 skill néha 3 skill -> mob hulla. Én meg szemmel veregettem a hulla mobokat, kb. annyit értem mellette dps terén… (és mondja valaki hogy nem OP a sorci 😀 )
    A balaur mobok meg aránytalanul erősnek tűnnek nekem a többihez képest. Míg mondjuk egy az erődnél császkáló platmedalos questhez szükséges normal mobot (nem balaur) átlag leütök 10% hp veszteséggel, addig a mellettte álló balaurt meg épphogy, vagy túl se élem… Ennyire azért ne számítson már az a 10-20 ap amit ad…

  42. Én is kaptam 4K feletti sebzést 44%-ot abszorbáló shielden keresztül… Megjegyzem Simca volt az, a “szar MA”+crit szetjében 😛

  43. Igen ezt mondom,van egyetlen skill ami sebez rendeset,a többi az 1k körül,én is löttem már stuning shottal 50es abysszettes gladiba 4.5kt…De az ritka mint a hollo,hetente egyszer kb,viszont sok skillem 1k alatti! Malachit:templar gyenge:valoban,olyan 2 sec alatt burstolnek le egykezes swordel,tegnap is gyerek odajön,és egytlen skillt rámvágott,eltünt több mint a fél hpm,a maradékot másik 2 skillböl szedte le,én nem sebzem ekkorát,tényleg szar dmget oszt..:D:D

  44. A noob rangerek sebeznek hatalmasat. Tényleg tudnak nagyot lőni, de azokat szoktam általában nagyon gyorsan szétkapni. Nagyon kevés a HP-juk, nincs MA, resistelek egy csomót, és a balfaszok azért lőnek akkorát meg gyorsan, mert elnyomják a bestial furyt. Nagyjából ezzel el is vágták magukat. Bestial furyval 10m-ről lő, az extendable fegyóm meg 6m-ről üt. Szóval lehet izmozni a gladi ellen, de sztem nem érdemes. Finyak azért öl meg valamit 12-13 lövésből, mert az fixen szeretné megölni, kite-olja, és nem engedi közel. Meg azt se felejtsük el, h az a 6000HP+ poti is dob a dolgokon. Mondjuk egy sorcit viszont elég nehéz kiteolni, abba bele kell tolni a damaget rendesen, hogy érezze a törődést. Ott a focused shot+bestial fury+mau ez kb 5 nagyon nagy lövést tud kitolni, aztán vagy rögzítette a pacienst, vagy mehet a matekozás.

  45. A templárnak annyira van szar damege, hogy mint nekem. Hm, majdnem kicsit több.
    http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=115748&serverID=32
    Attack:777! Nekem aionstrength-el sincs ennyim. Ha jól tudom, a templárnak is van attack boost skillje. Emellett a templar nem dps karakter, ezer shieldje van meg hp töltése, meg rengeteg HP-ja.

  46. 1 kezes extendable range: 5m. 2 kezesé: 7m.

  47. Úgy alakult, hogy tőlem kell megtudnod, hogy a 2 kezes extend range skillekkel 6m, autoattack bemegy 7m-ről. De van egy kezes extend fegyóm is, este kipróbálom neked.

  48. huh, mifolyik itt Gyöngyösön? 🙂

    Engem kb nem nagyon érdekel a fair fight kedves zender, de az 1 shot no skill pvp ből elég sok embernek elege van, ti szeretitek csináljátok, én majd élvezem, hogy az enemym nem csak pislog és feszitek, milyen csoda ember vagyok, hogy letudtam nyomni 5 másodpercig 1 skillt (charged). A játék mechanizmusába felesleges belemenni, ez itt Aion forum nem akarok meggyözni senkit már mondtam.

    Ami nagyon tetszett, hogy te aki ezer éve nem játszottál, megálapítottad, hogy én milyen fos assa vagyok, pedig miota vissza jöttél sem igazán láthattál játszani…
    Nem sírok én amugy az assa miatt. minden hibája ellenére én imádom és kitartottam melette, ezt láthatod a gearből is amit pvp ből szereztem (PVP ből, mert én még army 5 star ként is kint voltam nem a városban csücsültem.) És az Existence klán elmenetele óta nem volt még assa aki 1 v 1 ben megvert volna, bár igaz rengeteg embert öltem, sok vissza jelzést is kaptam, dehát ilyen az mikor egy szar assa ölöget, és a többi magyar pro meg gelkmarosban emberkedik, vagy 3 support karival a popsijában 2nd zonázik :). Félre értés ne essék, nem mondom magam pro nak, mégcsak jó sem vagyok, nincs nekem ekkora önbizalmam…

    másrészt, a sorci shieldjét nem erősítették, olvassátok el mégegyszer, lvl 1- lvl 4 IG erősítették, az endgame shield marad ugyanugy.

  49. “A templárnak annyira van szar damege,
    hogy mint nekem. Hm, majdnem kicsit
    több. http://uk.aiononline.com/livestatus/
    character-legion/search?
    charID=115748

  50. Ez tetszik 🙂 :

    “A templárnak annyira van szar damege,
    hogy mint nekem. Hm, majdnem kicsit
    több. http://uk.aiononline.com/livestatus/
    character-legion/search?
    charID=115748

Comments are closed.