header image
 

Allies of the Ascended #2 (via Variance – RIFT Hungary)

Gyógyító (RIFT::Variance adm.) üzenete: “Ha esetleg valakit érdekelne a RIFT, a hétvégén lesz ingyenes kipróbálási lehetőség, amire kaptunk kulcsokat ( hála a fansite programnak ). Ha kell esetleg valakinek kulcs, dobjon egy e-mailt a [email protected] címre, és küldök neki egyet.”

A hétvégén ismételten lehetőség nyílik azok számára is bepillantani a játékba, akik nem vették még meg a RIFT-et. Ez kiváló lehetőség azok számára, akik nem szeretnének zsákbamacskát vásárolni, vagy esetleg mielőtt megvennék a játékot, először megnéznék, hogy valójában milyen is. Erre most az Allies of the Ascended #2 event keretében lehetőség nyílik. Április 8.-án, azaz péntek este 19 óra és április 11.-e, azaz vasárnap este 19 óra között egy RI … Read More

via Variance – RIFT Hungary

~ by Menorel on .

Aion

19 Responses to “Allies of the Ascended #2 (via Variance – RIFT Hungary)”

  1. Baró game lehet . 🙂

  2. Ízlések és pofonok 🙂 Van akinek bejön, és van akinek nem. Akit egy kicsit is érdekel, annak egy próbát megér 😉

  3. Szép,végre jön egy uj cikk, erre mt ad isten nem Aionnal kapcsolatban, hanem ezzel a világ-szégyene riftel kapcsolatban:( Na nem baj, probálják csak ki sokan, legalább nem Aion lesz az egyetlen game amit szidnak majd:) Egyszoval tudnám körbeirni:gagyi!

  4. Finyak: gagyinak azért nem nevezném :), a sok kritika ellenére igen szép számmal játsszák, és ha a TRION nem ül rá a babérjaira ( eddig úgy néz ki, nem ) akkor hatalmas potenciál rejtőzhet a game-ben. Arról nem is beszélve, hogy velünk van az erő ( Ayase ) 😀

  5. Ayase…:DDD Na itt már el is bukott:D Amugy volt “szerencsém” kiprobálni a RIFTet, hát valamiröl vagy jot vagy semmi, ugy hogy hallgatok mélyen..:D Engem ez izgatna: http://www.youtube.com/watch?v=gnKJpXZxmyU ,ugytudom euban is hamarosan várhato

  6. Bezony 🙂 Mondjuk eddig egy rossz szavam nem lehet rá, skype-on eddig igen segítőkész volt.

    Én is néztem ezt a videót, érdekesnek ígérkezik.

  7. Yay, végre egy új hír, ahol lehet offolni!
    Már elfáradt az ujjam az előzőnél a 200+ post végiggörgetésében… -.-

  8. Fincsi: hát vannak lehetőségek rendesen a játékban és végre ha vkit pofánkúrok egy 20kilós buzogánnyal annak leszakad a feje 🙂

  9. Végre új post !
    Néha már attól féltem hogy telóm kijelzõje kigyullad mire átscrollozom a 200+ hszt.

  10. értelek traki,de ez csak elsö 10-20 fejnél izgi..:D

  11. fincsi, mindenki nagyon várja a vindictust, az egész játék állsz a kikötöben ami egy hatalmas város mint GW ben pl. csinálsz 1 csonakot (lobby) bejönnek a népek és mentek az instába, kb ez a game. 1-2 oráig jo, aztán az ismétlödö mapok uncsik (föleg h 1 et többször is kell csinálni) jol tudod, jön euba, tavaly augusztusban közölték hogy évvégére kiadják, az volt az utolsó hír a játékról, hozzáteszem aki csodálkozna miért. Mert Nexon EU kézben van… röviden ennyit a Vindictusról. Amugy amcsi verzsönnel tolhadot proxyval

  12. Nemismerem a gamet csak a videt láttam rola…Amugy tartosság terén lesd csak TERAt:) TERAval törödj cence,lassan mehet a süllyesztöbe:) Erröl beszéltem,h a graf meg az irányitás miatti fellámgolás amint lecseng, már is lejárt lemez lesz mert nincsen tartalma. Lényegesen kevesebben játszanak már most is mint mikor kiadták, és nemnagyon javul a szitu….Ezért mondtam,h 2-3 honap játék után istenitsél egy gamet,mert akkor már kiderül hogy egy hosszutávon élvezhetö vmi az ami, vagy csak puff nekiállsz 1-2 honap azt jöhet a kövi…Na de lehet mire hozzánk elér lesz benne vmi,kitudja:)

  13. fincsi, elfelejtesz egy fontos tényt. Koreában a játékot nem kész állapotban adták ki. Ezzel tisztában volt a Bluehole is és a koreaiak is. A játékosok kérték, hogy adják ki, nekik megfelel az OBT állapot is. Ezért lett kiadva, persze most, hogy mindenki ott van ami még nem lett kidolgozva, várja mindenki a nagy updatet ami majd jön és ott lesz, amit te már készen fogsz kapni. De engem kb nem érdekel h Mari v Jozsi játsza-e a gamet, amig 1 szerveren van élet, addig nekem megfelel. Sajnos Aionnál más a helyzet a frakcios baromság mellett. továbbá Aionnak sem volt endgameje (mostse nagyon van) mégis ott van a játékos mert nincs más, szóval no para.

    És ne foss én törödöm annyit TERA val, hogy nekem, nekünk akkoris megfeleljen a játék, ha csak mi játszunk 🙂

  14. + azért érdekes, hogy TERA-t fikazod, holott az mmo amivel játszol akkora és cask is arra kapott hype.t, hogy huudeee csili vili és a best grafika a piacon (ami ma már nem érvényes természetesen még 2.5 el sem) meg atom pvp game. Ebböl a mai nap 1ik sem igaz. Akkor most, hogy is van? Törödj csak az Aionoddal, az idén még szerver öszevonás lesz, vagypedig szellemszerverek… de ne legyen igazam.

  15. 🙂 Az emberi nem egyik sajátossága, hogy minden egyednek más az értékrendje, ízlése. Sokan, sokféleképp közelítik meg a dolgokat. Van akinek a grafika a lényeg, van, aki egy bizonyos kaszt, faj miatt játszik valamivel, van, akinek a harcrendszer stb a lényeg. Mindegyik MMO mást nyújt, természetes, hogy valakinek a Pap, valakinek a Papné jön be. Egymást győzkodni pedig felesleges, a lényeg, hogy te magad jól érezd a választott játékodban.
    Más: az AION egy nagyon jó game lehetett volna, ha a support normális, ha egy kicsit is odafigyelnek a balance-ra és nem félkészen adják ki. Én a mai napig befizetek egy-egy hónapra, mert jó visszatérni.
    A TERA-t lehúzni így előre nem hiszem hogy jó ötlet. A TERA sorsa ugyanazon áll vagy bukik, mint az AION-é: milyen állapotban adják ki, és milyen lesz a support.

  16. ezzel is egyetértek, félre ne érts nem huzok le semmit v gyözködöm, mondtam fincsinek, hogy gyözködi a fene. Izlések és pofonok, de tény, hogy TERA még nincs king, itt még legalább félév mire kijön, mi egy kész játékot fogunk kapni, amott koreában pedig a playerek kérték, hogy nekik jó az az állapot adják ki. Csak erről elfeledkeznek emberek…stb, sajnos Aion nem váltotta be a hozzá füzött reményeimet, REMÉNYKEDEM, ill eddigi tapasztalataim alapján amit a játékban szereztem, TERA befogja. JELENLEG, ami persze idővel változhat.

  17. Kouta teljesen igazad van abban, amit az AION / TERA-val kapcsolatban írtál.
    Nem is neked céloztam a hozzászólásomat, hanem úgy általánosságban a témához. Sokan sajnos hajlamosak szűk látókörűen nézni a dolgokat, és nem képesek elfogulatlanul szemlélni más játékokat stb ( ez főleg a WoW-os keménymagra igaz, de mindenhol előfordulnak ). Én továbbra is azt mondom ( és nem csak az MMO-kra igaz ): ha jól érzed magad valahol, megtalálod a számításaidat, akkor tök mindegy, más mit mond.

  18. Ez az amivel 100% osan egyetértek, ha megvan a játék ahol jol érzed magad, és VAN társaságod, akkor onnan nem mozdul az ember, és igazából ez az amire kiakartam lyukadni fincsinek is, hogy lehet a TERA akármekkora fail, és lehet drukkolni ellene (ahogyan most is teszi), de az én társaságom oda jön velem, és innentől kezdve rossz nem lehet 🙂

  19. Örülök, hogy más is osztja a nézeteimet 🙂 Sokan “bolondnak” néznek, amiért a RIFT-el játszom, de nekem tetszik, és a társaság is jó. Nem titok, várom én is a TERA-t, biztosan meg fogom venni, és játszani fogok vele. Remélhetőleg ott is sikerül majd egy jó társaságba kerülnöm.

Comments are closed.