header image
 

Blade and Soul: CBT bejelentve…

Úgy néz ki az NCSoft megpróbálja követni a saját maga számára kijelölt korábbi utat. Legalábbis az igen korai április 27 CBT dátum tényleg arra utal, hogy továbbra is feltett szándékuk a koreaiak számára korlátlan szerencsét és jóságokat jelentő abszolút ultimate dátum: 11.11.11 tartása. Koreában az egyes játékok megjelenési dátuma az OBT-hez van kötve (lásd pl: TERA is), hiszen az OBT-től már teljes funkcionalitással (limitált contenttel) játszhat bárki, tehát várhatóan 11.11.11-es dátummal a BnS OBT-je fog elindulni.

Hogy is néz ki a mostani CBT? Akik rendelkeznek érvényes KSSN-nel (és hozzá a modern ellenőrzési rendszerek eszközeivel, úgy mint: koreai mobil telefon vagy bankkártya) máris regisztrálhatnak egészen április 19-ig. Április 22. kerülnek kiválasztásra a szerencsések, akik megkezdetik a béta tesztelést április 27-tel. A limitációk: max lvl20-as szint. Elérhető funkciók: skill rendszer, party funkciók és cinematics.  Érdemes lesz majd figyelni a youtubeot… már azoknak akik érdeklődnek ezen játék iránt.

Hogy mi a helyzet a nyugati BnS-sel? Semmi és várhatóan nagyon sokáig nem is lesz semmi, hiszen az NCSoft a világ nyugati felén elsőbbséget hírdetett a GuildWars2-nek, nem akar hazai pályán konkurenciát generálni. Persze ezt némileg árnyalhatja az a tény, hogy a GW2 marketingje messze nem áll úgy még, mint a BnS (még mindig vannak ismeretlen profession-ök, amiket azért BnS kapcsán már lassan 2 éve ismerünk…). Persze nyilván ez lehet a marketing stratégia része is, mindenesetre az biztos, hogy BnS kapcsán már egy hónapja ismert a pletyka a 04.27-es CBT-ről, ehhez képest a GW2 kapcsán ezen a téren sincs semmi infó. Mindenesetre elszomorító, hogy egy disney paródia miatt késleltetnek kiadni nálunk egy olyan játékot mint a B&S. Az a vicc, hogy totálisan más játékos rétegnek szól a két játék, de persze – itt is – a pénz az úr.

~ by Menorel on .

Offtopic

6 Responses to “Blade and Soul: CBT bejelentve…”

  1. Én komolyan nem értem az NCSoft-ot. Azt mondják, nem akarják kiadni egyszerre a két game-t. Jelen állás szerint mire megjelenik a B&S, a GW2 closed bétája sem biztos, hogy elkezdődik. A másik, ahogy Menorel írta, a két játék teljesen más rétegnek szól. Vagyis jóval nagyobbat kaszálhatna NCSoft, ha mindkét játékot kiadni. Megint NCFail…

  2. Euban kiadják GW2-t.
    Lecseng és/vagy failol , ezután kiadják BnS-t . Szerintem ennyi.
    Nc üzletpolitikája egyre jobban kezd hasonlítani microsoftéra vagy EA-éra , miszerint : minden évben / kétévben aduk el “ugyanazt” az embereknek .
    Patch ,suport, minek? Nembaj ha otthagyják a játékosok, majd átjönnek a következõ mmonkba.
    Kezdéskor lehet egy mmorpgvel nagyot kaszálni utánna csak csökken a bevétel és ezt pontosan tudják.

  3. xerb teljesen egyetértek, én is ezt vettem észre, nc politikájáról

    viszont a konkurenciás dolog, lehet jobban járnának, ha mindkettő kijönne mert egymásnak nem is, de más lesz konkurenciája GW 2 en (NEM NEM A TERÁRA GONDOLOK FINCSI)

  4. “Én komolyan nem értem az NCSoft-ot. Azt mondják, nem akarják kiadni egyszerre a két game-t. Jelen állás szerint mire megjelenik a B&S, a GW2 closed bétája sem biztos, hogy elkezdődik. A másik, ahogy Menorel írta, a két játék teljesen más rétegnek szól. Vagyis jóval nagyobbat kaszálhatna NCSoft, ha mindkét játékot kiadni. Megint NCFail…” Én eddig még nemhallottam egyetlen Ncfailrol sem, és NcWestet nekeverjük ide Aion kapcsán az tök más!!!Egy olyan céget kritizáltok,ami a hazájában vezetö játékot (Aion) üzemeltet hatalmas sikerrel, gondoljátok,h nemgondolják át h mit miért csinálnak, amikor 1 ilyen mmo fejlesztése milliárdos tétel? Abban igazatok van,h a két game különbözö, viszont egy dologban hasonloak, hogy mindkettö valami ujat, valami nagyot fog durranni(személyes kritikák ide vagy oda,ez 100%),mindkettö mmo olyan ujdonságokat vonultat fel,amit elötte nemláthattunk ,és ha vki,még ha más is az érdeklödési köre alapbol,de vmi ujra vágyik, annak mindkét game tökéletes opcio, de ezt szerintem nyilván az Nc szakemberei jo pénzért kielemezték már…..Amugy meg amikor eldöntötték,h külön régiokban adják majd ki a 2 gamet azonos idöpontban,nyilván hasonlo stádiumban voltak velük,ami azota változhatott,de a stratégia maradt.Nemhiszem, h max fél év csuszás miatt változtatnának a stratégiájukon, hiszen legalább egy évet hagynak majd mindkét játéknak az elsö régioban érlelödni,és biztos vagyok benne,h egy kicsit komolyabban átgondolt történet áll ezek a döntések mgött,mint h majd a jozsi meg a pisti megmondják,h na,ez fail,hülye Nc,mert olvastak egy hirt…

  5. jaja, majd az ncfanboi fincsi megmondja, h tök jo és korrekt, amugy hozzátenném, ha ncsoftot annyira érdekelné aion eu régioban már rég elvette volna NCwest kezéből, vagy seggbe rugta volna öket egyesével, de minden ncs gamet ök kapnak meg ergo lehet nem ncfailnek nevezni mert náluk épp menö a dolog, de attol még fail, hogy kiadják nekik, egy olyan cégnek aki már számos játékot zárt be itt pl…
    Ergo veled ugyanugy kibasznak és kiadnak egy ciklus játékot ami épp addig él amig kinem adnak valami másik mmo-t, szal nyugodtan elmondhatjuk, hogy az NCsoft tömeg mmokat csinál ide a tengeren tulra. tetszik v sem, és ennek semmi köze koreához, v h ott hogy teljesit az adott game

  6. Igazábol nemtudom miért, de minden játéknál ez igy van, a koreai részleg egyszerüen lefossa h mivan euban, mintha nem is a saját játékuk lenne, és ez minden egyes mmoval igy van. Nemvágom a miértjét én sem, de az tuti, h NcSoft egy igen jo kis cég, és az ö müködtetése alatt minden sikerre van itélve, hogy EUban miért engedi át ilyen balfaszoknak a játékukat, és miért nem érdekli öket h nem sikeres csak náluk, ezt meg ök tudják csak, de ez ki a faszt érdekel:) Én is jobban örülnék neki ha nem szarnák le ott koreában azt,h mi megy nálunk az ö játékukkal, de bele kell törödni, a koreaiak egyszerüen leszarnak minket, ott kitermelik a hatalmas manit azt joccakát, és ez nemtartom valoszinünek h változna.De amit cence a fölötted levö hozzászolásomban irtam, az nem fanboyos, hagyd már ezt a dumát nagyon gáz de komolyan, hanem objektiv. Nemhiszem, h náluk jobban bárki belelátna abba, h az ö üzletpolitikájuk mikor jo és mikor nem.Még ha nem a világ egyik legnagyobb MMO-s cégéröl lenne szo, hanem vmi kiscsicskákrol aztmondom oké, de erröl szo sincsen. Az meg mint mondtam, tök külön asztal az ö számukra, h mi van itt euban, eddig nemérdekelte öket ezután sem fogja, bár ez nem Nc sajátosság!

Comments are closed.