header image
 

Ma sincs új hír#3

Ma tényleg nincs. Bár tény, hogy utána sem néztem 🙂 Viszont a mobilos olvasóknak kedvezzünk azzal, hogy innentől itt folytatjátok az offolást.

~ by Menorel on .

Offtopic

116 Responses to “Ma sincs új hír#3”

  1. ideje új postot nyitni 😛

  2. persze hogy a trollé a 100. hsz …. 😀

  3. másnak is szarakodik az upload? vagy lehet h még el sem készült? XD

  4. upload?

  5. Ne dumáljatok már ennyit he! Nem fogok minden nap csinálni nektek Ma sincs postot. Különben is, a TERA egy fasza játék. Olyan ne ugassa már le aki a kurva nintendóján kívül még nem látott semmi mást. A koreaiaknál fail lett a játék, de kb pont azért amiért nálunk fail lett az Aion. Egyszerűen a BHS kénytelen volt az NHN miatt elsietni ak adást és hónapokon keresztül csak nyúzta a tésztát. A playerek meg megunták, hogy várakoznak és _NEM_ játszanak a TERA-val, mivel nincs mit benne csinálni. Ma este lövik fel a PTS-re végre a Dark Awakening patchet, amire elég sokan várnak.
    Szerintem aki nem tegnap óta olvassa ezt a blogot az pontosan tudja, hogyha beborul a TERA, akkor én az első sorból fogom üvölteni hogy ki mindenki rohadjon meg, pont úgy ahogy tettem ezt az Aionnál is. Szóval egyelőre vissza a szarvakkal a házi kedvencemtől. Én sem írom le, hogy a GW2 egy kicseszett disney paródia meg, hogy a BnS egy ratyi Aion-Reloader. Jahh, mégis leírtam,francba…

  6. :DD te egy tera fan vagy meno, szégyeljed el magadat jó? 😀

    most büntiből nem kapunk uj szobát? 🙁 mi lesz azokkal akik mobilról neteznek?
    vedd figyelembe, hogy milyen aktivitást produkálunk fincsivel a blog ezen részén, ő mondja mekkora fail lesz én mondom mekorra nem fail lesz, ő aion fanboy és ncsoft buzi én meg csak sima tera fanboy nincs ezzel semmi gond (bár már unok scroll downozni -.- és még milyen messze vagyunk a 200+ postol amit csináltunk anno egyik téma alá) arra emlékszel fincsi? 😀

  7. Hát mondjuk ha értelmes beszélgetés folyna ki mit tud chat helyett, akkor nem kéne naponta új post a kommenteknek 🙂

  8. GW2 disney parodia?:DD Te tényleg elfogult vagy Meno:D

  9. Valóban túlzás rá a disney paródia, inkább egy Uwe Boll paródiához hasonlítanám. Tényleg, kíváncsi vagyok GW mozit nem tervez e véletlen…

  10. De amugy Meno birom ahogyan irsz, mivel senki sem szidta jobban a TERAdat mint te magad!:) Ergo..?:D Amugy kire gondoltál amikor aztmondtad h nemlátott mást nintendon kivül? Mert én olyan 12 éves korom ota(olyan 18 éve) számitozom, többiekröl nemtudok, de gyanus h nekem adtad a lasztit:)

  11. azért legyünk korrektek, meno sehol soha nem írta hogy a TERA fail lenne 😛

  12. viszont ez Aion blog a beszélgetés menjen vissza Aion fele ne TERA fele, arra van más blog. Amugy nem kell naponta uj post ice, csak valami chatbox vagy valami 😀

  13. Én is szidtam Terát, míg bele nem kóstoltam… Nincs ezzel semmi gond, hozzá tud szokni az ember a jóhoz 😛

  14. Finyak: Igen neked is szólt a nintendózásos dolog, de nem csak neked, hanem mindenkinek, akik egyetlen információt lobogtatja próbálják igazolni a saját fantazmagóriájukat. Nem megbántani akartalak benneteket, de egy picit vonatkoztassunk el most attól, hogy ez egy blog, Te meg egy olvasó vagy, akinek hű de nagy szólásszabadsága van. Képzeld el, hogy bemész a haverokkal egy kocsmában, ahol a kocsmáros feje felett egy kuuuurva nagy fradi zászló van, a kezén ott a fradi csuklópánt, stb. Szóval eléggé fanboi. Nekifogtok beszélgetni a fociról. Real így, Barca úgy, mennek az osztások, mígnem valaki rá nem kanyarodik a Fradira. A kocsmáros meg mellettetek méri a söröket nektek. A beszélgetés egyre inkább már a Fradiról szól, mennek az osztások: így a béna amcsi tulaj, úgy a nyomorék edző, már lassan a mezőségi III-ból is kiesnek, pedig gyerekkoromban még fejből tudtam a focistákat is, stb-stb. A társaság egyre jobban beleéli magát és már ész és értelem nélkül szidják a fradit. Mit tippelsz, hanyadik korsónál dönt úgy a fanboi kocsmáros, hogy a teli korsót nekivágja valamelyik szitkozódó fejének?

    Naszóval ez itt az én kocsmám és most éppen TERA fanboi vagyok. Ha kérhetem, akkor ezt tartsátok tiszteletben. Nem akarom én senkibe belefojtani a szót, meg értem én, hogy az interneten bármit lehet mondani, de egy ici picit próbáljon mindenki a realitások talaján maradni. Nem KELL szeretni a TERA-t csak azért, mert én most éppen hiszek benne, de ettől még azt tiszteletben lehet tartani.

    Na röviden ennyi a sirálmam, gondoltam még az előtt szólok, hogy nekifognék dobálózni a korsókkal.

  15. Szerintem bannolni kéne azokat, akik leszólják Terát. Csinálhatom? 😀

  16. meno, ha már ugyis korsokkal akarsz dobálozni, akkor varázsolj már 23. át, vagy csak postolj a tera blogra, ha meg frogster kérdi mondd azt, hogy nálunk magyaroknál a naptár is máshogy van!

Comments are closed.