header image
 

Aion Kisebbségi Ösztönző Program

Hölgyeim és Uraim – valamint daevák – örömmel jelentem be, hogy az NCSoft 9 hónapnyi megfeszített kutatómunkával végre kidolgozott egy tervet a szerver balance javítására. Jelenleg az NA/EU szerverek kisebbségi asmo populáció ösztönzésére koncentrálnak, elvileg a 2.5 megjelenésével megkezdődik az Ösztönző Program. Megjegyzem, apró szépséghiba hogy ahol az elyk vannak elnyomva, azok maradnak is szopóágon.

2.5 megjelenésével minden szerveren teljes abyss reset lesz, a fortok visszakerülnek balaur kézbe. Ezenkívül fontolják a lehetőségét, hogy a balaurok intenzívebben foglalják vissza a fortokat a túlerőben levő elyktől.

A kiválasztott szervereken az asmo kisebbség az alábbi szociális juttatásokban fog részesülni:

– asmo karakterek fejlődésének / létrehozásának ösztönzésére lvl 10 felett nagy mennyiségű Berdin amulettet osztanak ki. Az amulett egy óráig tartó +50% XP buffot ad egy órás CD-vel, vagyis folyamatosan.

– gyakrabban lesz Gateway Getaway Event, vagyis az asmok közvetlenül mehetnek abyss fortokba és silenterába fortess nélkül is.

– heti különjutalmak a siege-kért, minden sikeres fort foglalás hozzáadódik a heti szummához, ami alapján további medálokat kapnak az asmók.

A hivatalos bejelentés: http://uk.aiononline.com/news/announcements/aions-faction-incentive-program

~ by angelicparticle on .

Aion

117 Responses to “Aion Kisebbségi Ösztönző Program”

  1. Meg amugy kár ez a “pvp-hero” gunyolodás,azért mert utálok pvezni,és csak pvpzni szeretek,attol még én is megprobálhatok érvényesülni hogy egyszerübben szerezzem meg a cuccaimat,nemvágom az összefüggést…

  2. Hülye hozzá 😀 Ez Priceless!

  3. Puki vedd már fel a telefonodat vaze

  4. “csak pvpzni szeretek,attol még én is megprobálhatok érvényesülni hogy egyszerübben szerezzem meg a cuccaimat”
    Ha lehetne, betenném aláírásba 🙂

    http://www.motifake.com/image/demotivational-poster/1002/care-bear-motivational-poster-demotivational-poster-1265770619.jpg

  5. Finyak: en ugy tudtam azért hagytátok abba mert közben jött a ban a bot miatt :X
    De hiszek neked na 🙂

  6. Finyak PvP:
    Elyos grindel, 5star offi fincsi előugrik hide-ból, kiteszi private shopba: “Can I haz daily on you, pls?”, fincsit leölik. Fincsi talál egy afkoló elyost, hideból elő, ps kirak, fincsit leölik. Fincsi: FFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. Új postot! Kigyullad a pda display Q.Q

  8. xerb:egy csajjal egyszer megprobáltuk,de nemérte meg,igy hagytuk a fenébe,egyetlen egy kisket pazaroltunk el!:() A ban az tök más idöpontban volt! Szergi, az én pvpm ugyszokott kinézni, h megjelenik a piros pötyike a radaromon,és már ugrok is rá:) Leszarom kifija borja meg milyen kaszt. Amugy ilyesmi macroval elyos oldalrol már találkoztam:D Egy gladinak volt,aki full 50es abysszettben volt,55ös fegyo stormwingel combozva az is 10+on,visszavertem rank 2re,már APt sem adott, annyira béna volt a gyerek, h egy macro is kellett neki,vagyis 2,az egyik vmi ilyesmi volt magyarra forditva: AFKolo embert könnyü megölni,haha noob! …:DDD A másik meg ilyesmi: Persze ranger vagy,hidebol jössz, hogyan öljelek meg?NOOB! Azthittem szétröhögöm magamat:DD Ehez hozzáteszem,hogy csak az elsö alkalommal mentem rá hidebol, aztán nemszorultam rá,azthittem vmi fenrir huszár:DD Amikor vagy ötödik alkalommal öltem meg,mondom csak megnézem már milyen gearje van a gyereknek h nemtud mitcsinálni,kicsit meglepödtem…Vaze szerintem max 10éves gyerköc lehetett aki max instázni meg macrokat irni tud,na ezek irnak ilyeneket:DD Ezt akikkel játszom,azoktol is meglehet kérdezni,nemnagyon vagyok az a beszari,ma is buktam vagy 15kt mert nembirtam a picsámmal:D Csak idönként amikor már tulon tul sokat bukok,akkor jön egy rövid depis idöszak:D Igazábol csak a napi questeknél van problémám,de mivel a tokenekböl nemjön ki annyi AP,mintha meghalok 2szer,ezért neméri meg kockáztatnom…Gelkában ritkán vannak jo pvpk sajnos,de abyssban már annál inkább,oda járok is… Amugy tesztszeron megemberelték magukat Ncsek,nyilván ment a picsogás h multkorihoz képest visszavettek,abyssban egy sima mob 200APt ad meg 400k expt,most gyors felrántom a rangeremet h kiprobáljam az uj skilljét,mert ha olyan,h menet közben is lehet löni 2sec cd-vel,akkor az elég imba.De szerintem csak helyböl lehet ellöni gyanus

  9. Szergely: Én múltkor ingiben azt láttam ahogy finyak egy patrolozo ely guardnak irkált hasonlókat psben .
    És mivel választ nem kapott odébbállt 😀

  10. hhahaaha szergi:DDD PTS:vaze ez lol,egy mobban 3 kék item:DD fossák a cuccokat,igy tök poén:D

  11. jah xerb nem szegi..:DDDDD

  12. Az csak a mézesmadzag, egy olyan dolog, amit live-on sosem fogsz látni…

  13. Nem mézesmadzag,csak pts…:D

  14. Xerb, szerintem a csajoddal mi találkozhattunk akkor. (Bogyo,Mzperx,Renjiro,Zender) Egy groupot takarítottunk ki mellőle, csak asszem a légió nevében volt a HUN vagy valami ilyesmi, ezért nem öltük meg. Vagy megöltük, és hagytuk felkelni már nemtom. A lényeg, h a questet megcsinálhatta volna gyorsan, ha akarja, mert asszem valamelyikünk low rankon volt épp. ment az értetlenkedés, az elyosok meg csak visszatódultak, megint wipe, aztán 2 group jött már, akkor meg mi haltunk. A lényeg, h nem lett a dologból semmi.

  15. Igen igen úgy volt 🙂
    Sajnos utánna hihetetlen nagy qq lett jfgn , hogy mekkora szemét mert asmokal beszélgetett meg asmo barát meg ilyesmi, sőt pmben is oltották szegényt mert ugye nem hilelt mikor volt a nagy csetepaté.
    Amúgy nagy poén volt , láttam az esetet , szétröhögtem a fejem a szitun 😀

  16. Ugylátom az asszonyod hajlana arra a dologra amit szeretnék:D

  17. Lesz még itt gang-bang gruppen party…

Comments are closed.