header image
 

Aion Kisebbségi Ösztönző Program

Hölgyeim és Uraim – valamint daevák – örömmel jelentem be, hogy az NCSoft 9 hónapnyi megfeszített kutatómunkával végre kidolgozott egy tervet a szerver balance javítására. Jelenleg az NA/EU szerverek kisebbségi asmo populáció ösztönzésére koncentrálnak, elvileg a 2.5 megjelenésével megkezdődik az Ösztönző Program. Megjegyzem, apró szépséghiba hogy ahol az elyk vannak elnyomva, azok maradnak is szopóágon.

2.5 megjelenésével minden szerveren teljes abyss reset lesz, a fortok visszakerülnek balaur kézbe. Ezenkívül fontolják a lehetőségét, hogy a balaurok intenzívebben foglalják vissza a fortokat a túlerőben levő elyktől.

A kiválasztott szervereken az asmo kisebbség az alábbi szociális juttatásokban fog részesülni:

– asmo karakterek fejlődésének / létrehozásának ösztönzésére lvl 10 felett nagy mennyiségű Berdin amulettet osztanak ki. Az amulett egy óráig tartó +50% XP buffot ad egy órás CD-vel, vagyis folyamatosan.

– gyakrabban lesz Gateway Getaway Event, vagyis az asmok közvetlenül mehetnek abyss fortokba és silenterába fortess nélkül is.

– heti különjutalmak a siege-kért, minden sikeres fort foglalás hozzáadódik a heti szummához, ami alapján további medálokat kapnak az asmók.

A hivatalos bejelentés: http://uk.aiononline.com/news/announcements/aions-faction-incentive-program

~ by angelicparticle on .

Aion

117 Responses to “Aion Kisebbségi Ösztönző Program”

  1. gondolom azért az asmokról irnak mert szinte mindenhol az asmok szopnak, és ne mond hogy nem, mert de 😀 talán perento az ami ez alól kivétel lehet. és csak nem hagyják szarban az elyosokat sem, ha ők lesznek lenyomva.

  2. Fortress reset: eddig is minden komolyabb patchnél resetelték
    XP boost: lv55-ön nagyon kell… gear problémák vannak, nem xp problémák
    event: ez mindkét oldalnak szól. Elyosoknak is jó
    Külön jutalom: ez meg az event miatt kell, mert ha sűrűn lesz, senki nem megy fortot foglalni, abyss kb bezárhatna.

  3. Ja, a balaur, igen. Végre. Talán most már nem megy rá egy full elyos mappon az egyetlen asmo fortra. Meg esetleg core-t is támadhatná.

  4. az lenne a legjobb ha a coret úgy szedné el ahogy elszedi balaureán. elvégre az annak a szarkupac bolygónak a kellős közepe meg a “legjobb” insta bejárata, csak-csak rámozdulnék ha balaur lennék

  5. Sztem korrekt. A végén még többen lesznek. 😛

  6. Szerintem ez még kevés. Kellene pandaemoniumba egy “kisebbségi ombudsman” nevű NPC, ami ad egy napi questet, melyben max 1 perces párbeszéd után (pl: szegény elnyomott asmodian vagyok, éheznek a petjeim, fos a gearem, stb) jutalomként ad 10 milla XP-t és 1 milla kinaht, valamint egy random eternal armort vagy fegyvert.

    Amúgy csak urban legend hogy az asmoknak nincs gearjük, akik még aktivan játszanak, azok nagyon messze az ely átlag felett vannak gearelve, és úgy csapják szét őket mint a monszun a híg gólyafost.

  7. Egy éve nincs balance, és egy év alatt ennyit tudtak kitalálni?
    És ne mondja senki pls ,hogy legalább csinálnak valamit mert ez az egész egy vicc.

  8. @xerb: hát igen, ezért sikerült a cikk hangneme is picit cinikusra 🙂

  9. Telemachuson amúgy nem mondanám, h nincs balansz, sőt, jelenleg minden belső körös fort asmo. Majdnem kicsit át is estünk a ló túloldalára. Amúgy meg azzal mi a rákot kezdjenek, h eleve több elyos játszik mint asmo?! Törölni nem törölhetik az elyosok felét, átrakni sem tudják hova, mert mindenhol többen vannak. Az utóbbi eventekkel amúgy az asmok elég jól gearelődtek, az elyosok meg vannak annyira csírák pvp-ben, h kisebb gear különbséggel sem tudnak már mit kezdeni, és halnak halomra. A létszám különbség egyedül siegen volt érezhető, de most már ha túlerőben vannak, az sem akkora előny, mint eddig. Viszont rengeteg AP-t halmoztak fel, és nagyon sok a transform, míg asmo oldalon az 5* és generálok a nehezen összegyűjtött AP-jukat nem áldozzák be transformra. A lényeg, h ha nincs transformjuk, döglenek, mint a legyek, mind1 mennyien vannak.

  10. Így kell ezt csinálni, végre több lesz a twink az értelmes karakterek helyett, fort nélkül is lehet instában rohadni a pvp gearért, anélkül, hogy a veszélyes abyssba ki kelljen lépni…
    Bad pve game is bad.

  11. Inkabb asmo oldalra extra slotokat adnanak, akkor azok, akik unjak az Elyt mehetnenek asmozni. :p

  12. gyertek asmosni telére 😛

  13. az extra slot mellé kellene 100% succes rate a socketeléshez.
    tuti én is az asmommal játszanék

  14. zárjuk be a játékot!!! Vazul néni nemtágit!!!

  15. A hírhez: LOL
    Egyébként:”átrakni sem tudják hova, mert mindenhol többen vannak.”
    Perenton mindenképpen…. Emlékszem mikor bementem silentera-ba siege előtt 10 percel hogy na majd most jól megcsinálom a weekly-t.
    Aztán felbukkant egy piros pötty a radaron, gondoltam kis bónusz ap sosem árt de mielőtt leugrottam volna jött a többi. Nem egy egy piros pötty hanem mint egy folyó 7-8 percen keresztül annyi asmo özönlött átt silentera-n amennyit még életemben nem láttam, pedig anno spataloson voltak igen nagy zerg siegek. Bár az tény hogy kb balance lenne és lennének fortjaink is ha megmozdulna a nép. Olyan az egész perento ely mint egy horda vezér nélkül mindenki megy mindenfelé.

  16. perenton kb balance van a szeron (szám alapján legalábbis nem sokkal több asmo van) az igazi balance ott jön ki, hogy sok elyos nem jár siegere, illetve emiatt az asmo ugyanugy pve znek mint a többi ely szerveren az elyk és igy gearben is hátra maradtok. De ne várjatok mercyt sehol 1 asmo sem kapott ely szerveren, hogy idézzek ” take it or leave it” ésatöbbi. Amugy ez a “ely elnyomás” csak perenton van mindenhol máshol kb forditva. én mondjuk személy szerint lekakilom eme kezdeményezést, kezdem ugyérezni, hogy cigány vagyok és a Magyar Állam az Aion (ingyér kapni a segijt csak szaporodjunk he)

  17. LOL, ne csak a három angol szervert nézd. Suthran-on egyértemű asmo uralom van abyssban. Amcsiknál pedig Siel szerveren elég jól állnak.

  18. de most ezt hiába tekergetitek jobbra balra, meg szidjátok az asmokat akik mellesleg elég sok szerveren /minden/ sok hónapon keresztül szopóágon voltak, ez a rendszer több mint valószinü hogy vica cersa fog müködni…………………….

  19. Én nem szídom őket, és igazábol leszarom a balance-t is. Egyrészt nem kell félteni őket, legalábbis spataloson elég jól elvannak. Másrészt 2.5 után már úgysem érdekel semmi a napi Eso runon kívül, abból meglesz a napi betevő AP és plat medál, leszarom a dredgiont is, a fene várakozzon két órát ellenfélre.

  20. Remélem ez a Perentora is kihat eltudnám viselni a kiskarimat így húzni vagy lehet felhúznék egy 3ikat is 🙂 amúgy nálunk az asmok igen jól vannak felszerelve nem látom a fos asmo cuccokat ténylegesen aki jól játszik annak van cucca. Kiváncsi leszek nálunk az Asmo governor a maga csekély 6-7 milla AP-jval mit fog alkotni :D:D ha jól tudom meg van a full 55 eternal PVP szetthez fegyóval ékszerekkel együtt az összes plat medalja is :D:D elmebeteg állat XD

  21. Srry most néztem a srácot 9milla AP :D:D

    http://uk.aiononline.com/myaion-character-detail?charId=291062&serverId=34

    akit érdekel XD

  22. Herofiles? Az mekkora egy szánalom pve noob, instán kívül nem is látni lol! Jeri 2, a spatalosos veteránoknak ezzel el is mondtam mindent. Jó szórakozást neki a két új instához, kelleni fog az eternal pvp gear hozzá!

  23. az azértvan/lesz neki, ha véletlenül beszabadulnátok gelka fortba akkor több esélye legyen elérni a teleporterig :’D

  24. Total kill: 5954 … no comment. (1556 AP / kill, hihető)

  25. Mutass egy embert akinek minden ap-ja pvp kill-ből származik. Az egy más kérdés hogy perenton az asmok 8adik altjának is pvp gearje van. Ha olyannal futok össze amelyiket még sosem láttam inggisonban az kb annyira ellenfél mint egy 4 éves boxban….

  26. Na ez az, hogy olyat nem tudsz mutatni, aki ne pve-zett volna valamilyen formában az ap-ért (dg nagy százaléka is pve kategória), olyat viszont lehet, akinek csak azért van pvp killje, mert épp grouppban volt és fort instába lépéskor a csapattagok leöltek 1-2 ellenfelet…

  27. van spatán ranger, kiszedte az 50 es elite bowot és a totál killje: 1 XD

  28. Nem is tudom mennyi pvp killem van templaromon de szerintem jó 30% biztos solo pvp mivel kissé antiszociális vagyok 😀 Siege-re nem járok vele csak daily meg glk pvp 🙂 Csapat meg szinte sosincs szal marad az anyázás meg a 4/10 kill death ratio 😀

  29. A chanter olyan OP lesz, hogy bow-ot is használ a HIVATALOS 2.5 skillbemutató alapján…

  30. 54.sec-nél

  31. A videót egyébként eltávolította az NC, de szerencsére egy szemfüles user reuppolta 😀

  32. lol akkor ezért nem találom :D:D:D:DDD:D

  33. hiába fincsi megmondta, hogy L2 ben a statok is szép lassan lettek nerfelve és ő már látja az Aionba való implantálást is, itt egy ujabb dolog kerül L2 ből a játékba, a multi class system 😀

  34. Off.: Unalmamban lefordíttam a googlival az aion karakter oldalam… Néhány stigma ami igen érdekesre sikeredett :

    Crippling Cut VI – Bénító Cut VI
    Slaughter I – Vágási I
    Unwavering Devotion I – Rendíthetetlen Odaadás I
    Ankle Snare I – Boka Pergő I (ROTFL) :D:D
    Advanced Dual-Wielding II – Korszerű kettős felfegyverzett II
    Tendon Slice II – Ín szelet II

    A titulosom : Wheleer – Dealer – Seftelő XDXD asszem ez találó 😛

  35. Kicsit bénán müködik a forditó, eléggé nyersforditás ez:)

  36. Google Translator…

  37. Az uj tokeneket vki tudja mire jok? (uj rewardok, vagy jo arányban régire beváltani) Nekem még nemsikerült rájönnöm:D

  38. Hejhó! 2,5 már fent van pts-en, valaki próbálta?

  39. igen

  40. Fincsi win7et használsz? Vagy esetleg Szergely te az új gépeden? Én is újítottam és leatrixxal is gázosan nagy a pingem és idegesít!!!

  41. Jah win 7em van 64bites és semmi gondom vele! Mit újitottál, csak oprendszert?

  42. 35-55 a pingem, leatrix, win7 64bit pipa.

  43. ugyanaz mint szergelynek

  44. Traki UPC-s vagy?

  45. Én igen, és egy ideje, ha 100-as pingem van, örülök, mint majom a farkának. De általában 150+ a pingem, soxor eléri a 300-at is.
    Nálam is Win7 x64 van, +latency fix.

  46. Fincsi új gépet vettem fullra, előző ugye xp volt leatrixxal 30-50 ping, zsír. Felraktam Win7-et és leatrixxal is 100 és 280 között ugrál és vmi iszonyat idegesítő. T fosom van, de nem az a baj, speedtestnél 16ms a pingem, szal win7 kavar be. Megnéztem League of Legendsen is ott is 180ról 240fölé ment a pingem és az USA szerver és 240 már azvaró ott is, szal ötletem nincs mit csináljak. Szergely help me vagy bántom az új bow-os chanteredet 😀

  47. Jajj fincsi ide írd már meg a ventri ip-t, ahol toltuk a Xhaosét, mert nemtom -> [email protected]

  48. traki, direct x, driverek minden okés?

  49. Ha nem lenne okés nem menne a game. Hülye win7, de legalább jól néz ki meg gyors.

  50. UAC kikapcs, vírusvédelem/telepített tűzfal leszed, latency fix leszed+újrarak, windows frissítések kikapcs, launcher lelő indítás után, zsiráfos-pornó torrent leállítása. Kb ezeket próbálnám meg. Latency fixből gondolom leszedted a “frisset” a hivatalos oldalról és nem azt használtad, amit XP-hez is…
    Egyébként nem lenne esélyed az op chanterem ellen 😀

    PS: amúgy meg nézd meg a modemed típusát és gyáriszámát! 😛

Comments are closed.