header image
 

Az Ösztönző Program részletei

Kezdjük a lényeggel, az alábbi szerverek / fajok kapnak bónuszt:

EU:
Spatalos – Asmodian
Telemachus – Asmodian
Perento – Elyos (csak Siege)
Thor – Asmodian
Urtem – Asmodian (csak Siege és Gateway)

NA:
Zikel – Asmodian
Siel – Asmodian

Három típusú bónusz van: Creation, Gateway, Siege

1. Siege ösztönzés

Minden sikeres felső illetve divine fortress elfoglalásért hetente külön bónusz medálok járnak a szokásos jutalmon kívül.

Roah, Asteria, Miren, Krotan, Kysis – 2 db gold vagy 2 db platinum medál
Divine – 5 db gold vagy 5 db platinum medál

A jutalmat hetente – az előző hét eredménye alapján – a faj minden 25-55 szintű játékosa megkapja egy surveyben, melyben választani lehet gold és platinum medál között.

2. Gateway
A támogatott faj a szokásos Gateway Getaway eventektől függetlenül külön bejáratot kap a fortress instákba.

3. Creation
A szintezés gyorsításához minden 10-49 szintű karakter surveyben kap 50 db Berdin amulettet, mely +50% XP-t ad egy óráig, egy órás CD-vel. Accountonkét csak egyszer kapható, de account WH-n keresztül átadható másik karakternek.

~ by angelicparticle on .

Aion

38 Responses to “Az Ösztönző Program részletei”

  1. A berdin amulett mikor jön? Ma megkapjuk?

  2. Igen, hacsak el nem szúrnak valamit 🙂

  3. …tehát inkább a héten vmikor… 😀

  4. Most javítsatok ki a ha félre értelmeztem valamit de a teljes frakció megkapja a survey-t a fortress foglalások alapján ellátott medál mennyiséggel? Csak mert engem qrvára nem ösztönöz hogy siege-re járjak ha a **** veregetésért is medál jár 😀

  5. Én úgy értelmeztem, hogy igen, de lehet, h tévedek. Ettől föggetlen, ha a sarokban matyizol, még a fortress nem foglalja el magát.

  6. Ez így van de akik eddig nem jártak siege-re csak élvezték annak (igen ritka) gyümölcsét azok ezután sem fognak menni.

  7. ennyi, ezért nem értem a hisztériát 🙂

    egyébként biztos hogy surveyben kapják, és MINDEN csíra józsi a medálözönt? nem csak a résztvevők?

  8. Illetve annyiban javítanék a hozzá szólásomon hogy aki eddig esetleg a medálokért még elment a siege-re az ezután majd azért sem akar mert akkor is kap ha ott sincs 😀

  9. Én sem akartam elsőre elhinni, de sajnos csak így tudtam értelmezni azt amit a közleményben leírtak. Mondhatjátok hogy túldramatizálom, de nálam ez verte ki a biztosítékot. Nem fogok ahhoz asszisztálni hogy a Spataloson minden porbafingó kis asmo eternal abyss gearben támadjon hátba 5 percenként, miközben én éppen a napi medál questtel szopok nyakamban a mobokkal.

    Ugyanis most ez a helyzet, aki nem Spatán van az nem érezheti át. Minden fortess teleportert, és minden inggison quest helyet napi 24 órában kempelnek az asmok, ahogy kiteszem a lábam, máris ugranak rám hátulról. Tegnap napi medál quest farmolás közben háromszor öltem meg a rámtámadó gladit, negyedszerre sikerült akkor elkapnia, amikor éppen rámspawnolt két mob, és minden nagy skillem cd-n volt. Én kaptam érte kb 3×120 AP-t, buktam 5000-et, köszönjük NCSoft.

    Fogadok bárkivel, hogy holnap este Spatán a full felső abyss kék lesz, utána majd hagyják visszafoglalni, de csak azért hogy újra elfoglalhassák a bónuszért. Arra persze vigyázni fognak, hogy szerdára (amikor a heti statisztikát készítik) látszólag elyos fölény legyen, és megmaradjon a siege bónuszuk.

  10. LoL!

    …Getaway…
    Ezek szerint folyamat járhatunk az upper fortokba + Coreba és még csak ki se kell tennünk a lábubkat Reshantából…
    Tévedés ne essék, imádom a siege-ket, szinte mindegyiken ott vagyok, de áldom az eszem, hogy két hete transfereltem Perentoról Telemacira! (nem ez miatt egy haverom csábított vissza, ez nekem új infó)
    Szóval a kedvezményezett oldalaknak AP-ból és medálból nem lesz hiányuk… Kérdés az, hogy ezen infók tudatában hányan nyomnak a transfer gombra valamelyik kedvezenyézett szervert kiválasztva uticélul (Mert még tegnap is lehetett pl. Telemacira transferelni Perentoról) és, hogy tartják az Ncsoft-nál ezt kontroll alatt!?

  11. puncik vagytok ott ^^

    hová tünt a sok fullos elyos? nemrég kezdtem ott egy templart (3 hónapja) és akkor már minden gyökér pves full stormwing setben hasitott, a pvps emberekről nem is szólva… ha ezek nem képesek összerakni a csökött fél PW-t akkor gz…. jól szétzuhantak.

  12. a pw már széthullott frosty, akinek aura átadta a leadet lenyulta a légiot 😀 (off forumon cryolt érte aura, hogy most h jönne vissza nem adják vissza neki QQ) 😀

    de tény nekem a szar sem jó de nc kitesz magáért, GYEREKEK NE MENJETEK SIEGERE, de medált kaptok, fortressbe mehettek..stb teljesen korrekt nem? 😀

  13. szergely 😀

    http://i54.tinypic.com/mim3ip.jpg csak neked 😀

  14. betudtok lépni?

  15. nekem launcher buzizik, leszedett mindent már,de aztmondja :”Megtagadva az elérési út hozzáférése.” hát kapja be…

  16. jah bent vagyok most is… de már menek aluszni, holnap vizsga :X

  17. jaj fincsi hogy is mondtad? noobszürő? 😀

    (viccet félre téve remélem hamar megoldodik a problémád) több ismerösöm is jelezte, hogy nekik nem tölti le az updatet, nem akarja elkezdeni se, másoknak leszedte de nem tudja felrakni…stb szal van vele kin…)

  18. Hár megnéztem tegnap a kapot 2 temp skill-t. Kaptunk egy aoe tauntot könyvből (oké, végre nem kell hozzá stigma, ez rendben van). Meg kapunk egy 15 méterre sebző stigmát, amit konkrétan sehova se tudok berakni (max aether armor helyére, mert semmit se ér az a +800 resist, mindent benyelek jelenleg azzal is…)

    Szép lett a kezelő felület, rendben. Kaptam 13 plat medált csak úgy, meg pár crownt 🙂 Rendben és ennyire volt időm megnézni. Ebbe az új instába a még nem tudtam belesni.

  19. 13 at? csalóóó én csak 10 et:D

    én voltam uj instába, és szoptam mire belöttem a grafikát mert ilyen elmaszatolodott shit volt, továbbá a 2 skill miatt egészen átt kellett rendeznem a skillbar-t és akkor már uj kiosztást is adtam emg a billentyüzeteimnek, szoval most egy katyvasz 😀

  20. Kolbászka, másold be a AionPTS könyvtárban lévő cuccokat az AionEU könytárba és kész. (ami előtte benne volt, azt helyezd át máshova vagy töröld)

  21. Stage 7, round 3. Eddig sikerült elsőre, 1250 insignia. …hosszu lesz ez így.

  22. hát a sinek se jártak jobban malachit.
    a skillbookos 5runát égetek fel egy csapásra egész jó, az rögtön 1es gyorsgombra is került.

    na de a stigma….
    10m-t ugrik előre
    ami kb két lépés az ellenfelednek, 3 perces cd-vel. nagyon gondolkozom rajta h megéri e egyáltalán használni…

  23. Én úgy látom, h a stigmák inkább pve stigmák, mint pvp. Sőt a kis szintű fejlődést segítenék, ráadásul az én stigmám lv46-nál meg is állt a fejlődésben. (lvII)

  24. bakker az uj fegyok kibaszott durva alapstatokkal birnak,azt a 70+k insigniat vagy a csöcst simán megéri, az már tuttero h az kell alapfegyonak

  25. Epic PvE inc! De sajnos egyet kell, hogy értsek, tényleg nagyon jók, túlságosan is… 🙁

  26. A sorci új stigmája (Summon Whirlwind) pvpre is nagyon rendben van, aoe stunt csinál, ha van mellette még egy illusion storm is, akkor odabasz, remove shock után instant mehet a következő aoe stun. 🙂

  27. Templar stigma amúgy abszolút PvP-s, chanteré szintén. Többit még nem néztem.

  28. dögöljön meg a sorci, ok? 😀

    btw van 50 ilyen bear grylls amulettem majd lehet felhúzok egy suxerort az új gecimaci arckifejezéssel ^^

  29. egyébként az empyrian crucible insta új itemeinek a skinjei nagyon op-k, azért tényleg le a kalappal (kivéve a leather eternal stuffokat, dögöljönek meg hogy ilyen kis küszöbmajom kinézetet kaptunk!)

  30. Btw, mennyire jellemző, hogy a PTS nem több, mint időhúzás, Protective Wardnak ugyan úgy hibásan hagyták a leírását, mint PTS-en volt. Szóval aki van olyan bolond, hogy chanterrel tolja, nem 42 sebzést fog fel, hanem 42%-ot…

  31. Szegény sorcim, az instant lassítós Frostbiteom egy Cd-n van az új skillbokos skillel ami 756 wind dmg és 100%-a HP-ba megy 1 perc cd-vel ugye. PvE-re nem rossz, legalább instant az is 🙂
    Amúgy elkezdtem csinálni az uccsó stigma küldit (asmóknál ugye öljük a balaurt fúú), sorc télleg OP, az a sebesség, ahogy halnak, meg nem üt meg, nemjön le a szutyok 3-4kt sebző izéje. Érdekes.

  32. Hmm ja ki is veszem ma az aether armort és berakom ezt az új pvp stigmát 🙂 Az ára meg, hát ez van 3,5 milla asszem 🙁

    Szergi lene kedved meglesni az új instát délután? 🙂

  33. Ja elfelejtettem, azért 13 medal mert Pandába Vidar gyerek is hozzám vágott 3-at 🙂

    Egy bajom van, sajna a Lanok 2h lassan sebzésbe annyra elmarad az új 2h fegyverektől, hogy az kegyetlen 🙁 Jelelneg a pvp2h ethernal maxa valami 370+ a Lanok meg csak 305 🙁

  34. Hááááát.. meglátjuk ><

  35. Hogy valami pozitívumot is mondjak 2.5 kapcsán: jók lettek az animáció tweakek, sokkal élvezetesebb irányítani a karaktert (leszámítva a béna “fejjel a földbe” ugrást).

  36. Szerintem az a fejes-ugrás geci jo:DD Ami viszont kevésbé, hogy 2.5 ota szinte játszhatatlan pingem lett,felment 200-ig, és nemtudom mi a baj, olyan delayes mint állat, ma is ezmiatt vertek el majdnem, másnak esetleg még +ping?

  37. nekem is lassú

  38. ja rájöttem, kicsit vissza kellett vennem a grafot…amugy kibaszott szép az uj graf, igen látványosra sikerült(pirospont) ,derohadtul eszi a gépet, eddig full grafon semmi baj nem volt, most igen sok csuszka max félig ha felmegy…

Comments are closed.