header image
 

Újabb reactivation a 2.5 kapcsán

A SPAM folderemben találtam:

Jump Into the Empyrean Calling Reactivation Celebration

Get ready to dive in with both wings! We’re reactivating all accounts that are inactive prior to 1 June 2011 (no banned or trial accounts, sorry) in time to let you join in for free taste of the new content and features of Aion 2.5. And every day you log in during the reactivation celebration, you get free in-game digital items, ranging from a new Ninja Motion Card to versatile Platinum Medals!

Reactivation Starts: 3 June, 2011 on 17:00 CET
Reactivation Ends: 13 June, 2011 on 17:00 CET

~ by Menorel on .

Aion

202 Responses to “Újabb reactivation a 2.5 kapcsán”

  1. megelőztél meno 🙂 minek foglalkozol te a spamekkel? 😀

  2. Az ajándékok menetrendje:

    06.03 péntek Berdin’s Amulet x15 (50% XP Bonus!)
    06.06 hétfő [Emotion Card] Sing
    06.07 kedd Major Ancient Crown
    06.08 szerda Dye: Hot Orange x5
    06.09 csütörtök Trickster’s Fungie Hat
    06.10 péntek Platinum Medal x3
    06.14 kedd [Motion Card] Ninja Set 7-Day Pass

  3. Ennek most nagyon örülök, mert játszani akarok már nagyon, de fizetni nem 😀

  4. Megszorozhatnák a hátitáska méretét 2-vel valami event alatt 🙂

  5. Yusukee, szintén zenész…

  6. Egyébként azt elfelejtettem, hogy még aktív játékosok mondjátok el pls, hogy egyátalán spataloson van még magyar játékos? Elég rég nem voltam már, akkor még a last standbe voltam. Van még élet a szerveren? A magyarok hol vannak?

  7. Sok magyar van még spatán, de az LS nagy része átlépett nemzetközi légiókba, Klei-ék a White Guardiansban vannak, én Be Happyben. LS-ben főleg altok vannak most. Aáálítólag jönnek vissza páran Aionozni, lehet hogy lesz valami szervezkedés.

  8. Többek közt én is visszatértem a játékba, de Spatalosról váltottam, Telemachus szerveren Asmodian oldalon kezdtem újra a játékot. Spata meglehetősen kihaltnak tűnt pár hete.

  9. Telemachus jo választás!Pörgös élet van most

  10. Igen, tetszik is, bár sosem játszottam sem asmo sem dps karakterrel, ezért kezdtem itt egy asmodian gladiatort 🙂 Sajnos 2.5-öt egyenlőre nem nagyon tudom élvezni ( meló miatt ) de majd hétvégén adunk az élvezeteknek 🙂

  11. Helyes toljad csak:)Tényleg kezd elég tuti lenni Aion, csak azzal a köcsög AP systemmel kellene vmit kezdeni…

  12. Üdvözletem mindenkinek.

    Tudom nem ide tartozik teljesen, de sajnos nem találtam más helyet ahol feltehetném a kérdésemet (főleg nem magyar helyet). Én még új vagyok az aionban. Wowból jöttem át, meguntam a wowot, remélem az aion jobban leköt majd. Most egy cleric-el játszottam, de valamiért úgy érzem nem nekem való, túl lassan öl ( 21es szintű ). A kérdésem az lenne melyik serveren és melyik oldalt lenne érdemes játszanom ahol van aktív magyar klán és melyik karakter lenne jobb pvp pve-re assasin vagy ranger. Már olvastam több fórumot is de még mindig nem tudtam dönteni, így gondoltam megkérdezem itt. Valószínűleg az elején egyedül fogok játszani, mivel még senkit nem ismerek a játékban, de a csapatjáték jobban érdekelne.
    Remélem nem zavar a kérdésem, és előre is köszönöm a segítséget.

  13. Igen, tetszik a játék, jó fél éve nem toltam, és most jól elvagyok. Bár lehet, hogy ebben közrejátszik az is, hogy szervert váltottam, és jó társaságba kerültem.
    Én úgy vélem, a jelenlegi AP systemet ki kéne dobni a kukába, és teljesen új alapokra kellene helyezni a PvP-t.

  14. Cleric jo választás, addig mig nincsen jo geared minden class gyenge, de késöbb ez változik, cleric igen jo választás, de ha a másik kettö közül választasz akkor mindenképpen ranger, de ahoz is kitartás kell

  15. Megerősítem Finyak hozzászólását, a cleric nagyon jó választás. Ha pedig mindenképp váltani akarsz, ranger, de nagy türelem kell hozzá. Egy a fontos: ne add fel! gyébként – lehet közhely – de azzal játsz, amivel jól érzed magad.
    Én is lvl 24 vagyok, Telemachuson kezdtem újra az AION-t, van itt egy jó kis magyar légió. Asmodian oldalon. Ha elyos akarsz lenni, akkor Perenton találhatsz magyarokat.

  16. Egy ally sem jönne össze annyi magyar van jelenleg Perento-n 😀 Viszont ők nagyjából egy kupacban. Mentor system miatt pedig mostmár a régi “há b+ erre sosem lesz full party” questek is megoldhatóak.

  17. Köszönöm az információkat. Akkor kipróbálom a Telemachuson szerveren asmo oldalon a játékot. Az oldal nem nagyon számít nekem. Nem tudom pontosan hol melyik jobb, de wowban mindig a gyengébb oldalt sikerült kifognom :D. A lényeg hogy jó élvezhető csapatot találjak. Megpróbálom a clericet, hátha valamit jobban tudok csinálni majd most :D. A magyar klán kezdőket is fogad, vagy inkább magasabb szinten próbáljak meg majd velük beszélni? A karakterem neve a játékban Kensha

  18. már csak egy gondom van.van egy event,amikor is szintlépésekkor kapunk kisebb ajándékokat.van egy kis faszcimbálo templarom,ami kapott ilyet,de nemtudom kivenni az armort,hiába válsztom ki,jelölöm be pötyikével h elolvastam meg minden,nemtudom kiválasztani,és addig nemkapom meg az ujat,pedig kellenének…vkinek még hasonlo?

  19. mint windowsban, jelöld ki a plate felsőt, meg a plate vállast. (ctrl+click)

  20. Hm, ma vagy holnap jár le az accom, akkor lehet nem fizetem be. Amúgy sem vártam sokat a patchtől, de azt is sikerült alulmúlnia 😀 Fail patch ismét…

  21. bb

  22. Szergi te nem vagy véletlenül cence országos cimbije?Még is mi a náthás pék faszát vártatok a patchtöl, amikor minden le volt irva elöre h mi lesz benne….XD Teljesen korrekt kis patch, semmi nagyobb extra, de ezt tudtuk is, meg ök is megmondták h ez csak egy kisebb kieg a 3.0 elött….De ennek ellenére én pl pozitivan csalodtam benne, föleg ami a megjelenést illeti, nemgondoltam volna h ennyivel látványosabb lesz mint az elözö graf, meg az uj effektek is, sokkal hangulatosabb lett ezáltal a game.Majd arra leszek kiváncsi,amikor terabol 2 honap után hanyatt -homlok menekültök, akkor milyen dumával jöttök majd:DD oooo, hát ööö izéé:D

  23. Szergely gondolom arra gondo
    , hogy még mindig/megint csak az van hogy menj pvelni, farmolni a fasza geart hogy játszhas utánna a godmodeban. Vagy pvpz for fun , de abbol apd elég sosem lesz hogy felvedd a versenyt a pve huszárokkal gearban. Egy idõ után meg [email protected] a skillt ha 40es setben mész és jönnek szemben full 55ös eternalban .A grafika meg finyak ..hát érdekenél nc ezt hypeolták leginkább hogy ez lesz 2.5ben egyik legszámottevõbb ujdonság.Szvsz egy ügyesebb modernek még talán egy délutánjába is beletellett volna egy ilyen tuning összehozása ,kizárólag némi cfg buzerálásokkal.

  24. xerb teljesen mindegy mennyi idöbe telt megcsinálni a graf tuningot, a lényeg az, h kibaszott szép lett, és érdemleges a változás, ettöl a motortol nevárja senki h filmszerü lesz…Amugy a gearelödésröl annyit, én pl nem is izgatom magamat ezmiatt, ékszereket kiveszem, azt tök normális modban is kilehet szedni, összerakok egy eternal fegyot, meg lesz amikor meg lesz(amikor kijön az instábol az a medál genya), azt ennyi,esetleg talán az 50es AP szettet kiszedem majd ha ezekkel végzek, de igazábol most sem nagyon vernek be az eternalosok…Egyedül gldi-temp ami veszélyes nekem, ezekre nemmegyek egyedül, többin meg tökmindegy milyen gear van …

  25. Jó, lehet valaki más nem örül annak ha szopik ha pvpzi , míg a pves ezmod szedi a geart ki. Nem így kellene lenni.
    Más .
    Én már azt sem értem mi tart egy ilyen [email protected] patch elkészítésén ennyi ideig . 🙂

  26. Ne vedd sértésnek, de te honnan veszed, h mennyi ideig tartott ezt a patchet elkésziteni, illetve hogy lofasz? 3 uj insta, uj skillek, uj graf, uj itemek, azért ezeket le is kell tesztelni, egy akármilyen lofasz berakásának is hetek kellenek a teszteléséhez mire felteszik…Amugy az elsö mondatodhoz hozzátenném, h annak én sem örülök ha szopok pvpben, de az nem a gear miatt szokott lenni, hanem az AP rendszer miatt:) Azért mert vkinek sokkal jobb gearje van, még nemjelenti h meg is ver, aki meg pvezik, az nem pvpzik, és nem is találkozom vele…

  27. Xerb, a patch elkészítésének ideje és a kiadásának ideje köszönő viszonyban sincs. Nem tartom valószínűnek, hogy ahogy kész lett a patch, már adták is ki. Sztem már rég készen volt, és a megjelentetéssel voltak gondok. (nem technikai)
    más: Amúgy meg tényleg előre megmondták, h mi lesz benne, meg azt is, h mikor fog megjelenni. (kb) Tartották is.
    A grafikát nem hiszem, h egy félórás configolás eredményezné, hiába kapcsolják be, hogy legyen árnyék, ha nincs a 3d modellben benne ami a fényforrást adja. Nekem nagyon tetszik amilyen lett, pl sulfur fortress környéke nagyon állat lett. mintha teljesen más hely lenne.
    Az új insták se rosszak, azt hiszem a pve aréna lesz az az insta az összes közül, amit legkésőbb fognak megunni az emberek. Gyors, pörgős, változatos és nagyon fun. A másik insta meg szép, de ennyi. Ugyan az a séma sajnos, mint az előzőek.
    Divat terén is szerintem megfelelő előrelépés történt. Tetszik, h nem merült ki az egész az új ruhákba, mert az új mozgások nagyon feldobják a játékot.

  28. 3 új insta meg még új itemek is? 😮
    Itemeken mi volt sok idõ ? Mig a grafikusok megcsinálták a modeleket vagy míg bepötyögték a hozzájuk tartozó statokat ? 🙂 (na jo befejeztem:P )

  29. Jah amugy abyssban a legfeltünöbb a graf változása, össze sem lehet hasonlitani a régivel szerencsére:)

  30. xerb, nemhiszem, h 1 hét alatt elkészitik, és másik 5 honapig kiadják…De azért félre ne érts, tudom, h te jobban vágod ezt a témát mint Nc fejlesztöi, végülis öket nem a programozásért fizetik…:D Tök logikus, h vmit megcsinálnak 1-2 hét alatt, és hosszu honapokig nemadják ki, miközben egy ujabb honap alatt egetrengetöen nagy patchet lehetne megcsinálni…logikus:DD Ha itt tartunk, akkor azt sem lehet érteni, mi tartott a game tök alfa változatának elkészitésében 3 évig?? Mert ez a rohadt mmo készités iszonyatos idöigény, minden apro részlete. Egy átlagos mmo, ami minöségi, minimum 3 évig készül, és legtöbb esetben igencsak alfa verzsön…

  31. Melyik kettőre gondolsz a három új insta alatt?

  32. higyjétek el, hogy a NC-nél a programozóknak semmi közük nincs a mi problémáinkhoz. Nagyon jól dolgoznak, a grafikusok, tervezők szintén. Nekünk konkrétan a marketingeseikkel van gondunk! 🙂
    Mindig azok csesznek el mindent.

  33. puki senki nemmondott 2 instát, eddig is 3rol volt szo

  34. tééényleg? akkor azon kívül a 2 új instán amiről tudok, te melyikről tudsz még?

  35. mert a 2 uj fortba nincsen insta csak az egyikbe?mondjuk nem mintha nemlenne nekem tökmindegy:D

  36. Hát ez mellbe vágott, akkor megyek terazni:DD

  37. Oh, mennyi wall of text, belekezdtem, de TL;DR 😀

    Kicsit vicces ahogy fincsi a grafikára recsizik, mikor ő maga mondta, hogy vissza kellett vennie, hogy játszhasson vele 😀

    Amúgy miért is szar az új patch? Lássuk:
    1) elcseszett OP fegyverek PvE instából, mindenki elkezdte hajtani őket
    2) elcseszett OP abyss itemek, ami mégtöbb zerghez vezet a napik kapcsán, meg egyébként is, teljesen megölve a PvP DG-ket is, full 50-55 +10 AP gearesek rusholnak/trainelnek “mer DG AP-ra van, ha PvP-t akarsz menj abyssba vagy inggissonba” – jaja persze
    3) classbalance-nak még csak nyoma sincs
    Tehát összegezve egy újabb patch, ami 0 PvP, max PvE tartalommal rendelkezik és kb. erre is lehetett számítani, viszont a PvE tartalom azt a kevés megmaradt PvP-t is faszán háttérbe nyomja… Zéró a motiváció az emberekben, hogy egyáltalán megpróbáljanak PvP-zni, ill. az egész kimerül agyatlan zergelésben.
    gg.

  38. De szergi, azért mert vissza kellett vennem belöle mert a gépem nembirja annyira, attol még kibaszott szépen néz ki,még igy visszavéve is lényegesen szebb mint elötte maxon volt! Amugy meg az okfejtésedet abszolut nemvágom, miért cseszi el mégjobban a pvpt az, h vannak uj itemek? Szerintem ez amit irtál hülyeség, semmi összefüggés nincsen, a pvet a pvesek üzik nagyüzemben, a pvpsek csak kicsiben, de mivel a pvesekkel sosem találkozunk, ez nem is fog zavarni, az meg, h dredben havonta 2szer találkozom olyan grouppal akik 5perc alatt végigviszik, hát kb leszarom..:D Egyedül az AP rendszeren javithatnának, vagyis azt ujra kellene tervezni totál, de azonkivül más nincsen ami a pvp ellen szolna, hiszen akkor a geart is kilehetne szedni only pvpböl ha jo a systemje, tehát az az egyedüli gyenge pontja, de azon kár is rágodni, tuti h nemfogják megcsinálni mivel a többségnek ez valo, sajna kevesebb a pvps mint a pves, ez van…

  39. “csak ez az egy gyenge pontja van”
    Ja végül is .. =) a legfontosabb egy “pvp” mmoban
    Van egy kocsim , csak egy baja van nem jó a motora.. dee amugy tök fain.Ja és most volt szervizben (lásd patch) , kapott új fényezést meg pár + cuccot , tök kajak, motort nem csinálták meg de amúgy nagyon baró . =)

  40. Szergely: Zerg mindig lesz, mert túl kicsi a pvp terület. Ha inggison 2-es 3-as zónát összenyitnák, és a guardokat kivennék a gate-kről, sztem a zerg probléma megoldódna. Sajnos kicsi a terület, és kb csak egy felé mehetsz.
    A PvE továbbra sem kötelező, de az tény, hogy nem tesz jót a pvp-nek.
    Ballansz meg nem lesz soha egyetlen MMO-ban sem.
    OP itemek alatt mit értesz? Vagy inkább úgy kérdezem, mit szeretnél? nem tehetnek be szarabb itemeket, a pve cuccok meg nem sokkal jobbak a mostaninál.
    Fincsi meg noob, azért kellett levennie a grafikát. Nekem szarabb gépem van, mint neki, és maxon megy a játék. Őszintén szólva nem is vettem észre számottevő fps csökkenést.
    Nemtom kinek tűntek fel azok az apró dolgok, amik engem zavartak, és javították.
    – ha a chain skill egyik ága cd-n van, a másik ágat feldobja ugyanarra a gombra/slotra. (ezzel spóroltam pár slotot)
    – ha idézed a petet, nem jelőli ki.(ettől falra másztam)
    – el tudom rejteni mások idegesítő, vinnyogó petjét (végre)
    – van buffolós pet (végre nem nekem kell még arra is figyelni, h fenntartsak 2 foodot, meg 3 scrollt
    – ha chainskill közben targetet váltok, nem akad meg a chain
    apró dolgok ezek, de odafigyeltek rá.
    Amúgy szerintem a pvp tartalom 3.0-ig nem fog változni, és gyanítom, h ebben a patchben is már van előkészítés ehhez.

  41. xerb, de mint mondtam még mindig az a baj, h az emberek többsége nem pvp párti!!tehát rossz a hasonlatod:)

  42. Mit nem értesz finyak, leírtam. Az új itemek azért cseszik el, mert a régi broáfpvebroáf módon lehet őket megszerezni, és mert zergre ösztönzi a legtöbb játékost… És mivel a legtöbb játékos fogalma a játékos társadalom nagyobbik részét fedi le, ezért szép kis zergelés az 😀 Az új pve fegyók meg vannak annyira jók, hogy a pv beállítottságú játékosok is rámozdulnak :/ 5-6 hónap múlva lesz jobb, mire lecseng ez a sok szar, vagy mielőtt kijön 3.0 és a fullos gearben unatkozó emberek ismét elkezdenek pvp-zni 😛 hm olyan 10-12 hónap múlva 😀

  43. Azt értem mitmondasz Szergi:) Csak azt nem értem h miért mondasz hülyeségeket:)

  44. Jólvan na , melohely,unalom van 🙂 ..nagyon.
    Juteszembe, hol van kouta?!
    Áruló! Biztos az új instákat tolja 😐

  45. Tényleg, feltünöen csendben van…XD

  46. “xerb, de mint mondtam még mindig az a baj, h az emberek többsége nem pvp párti!!tehát rossz a hasonlatod:)”

    Már ne haragudj, de milyen párti legyen az átlag játékos egy PvE játékban? 😐

  47. Na ja!! Ha pvp contentet erõsítették volna a hónapok alatt akkor a pve fanok léptek volna le és a pvp játékosok lennének töbségben, de ellenkezõleg történt.

  48. Persze igy is lehet nézni, de nem a játék miatt, hanem mert amugy is az emberek pve beállitottságuak, ez játéktol függetlenül is igy van, és ezért minden játékban többen vannak. De amugy én abszolut 0át pvezem jelenleg, jobban utálom mindentöl, és még is Aion tetszik nekem legjobban mmok közül…,tehát sosem éreztem át azt, amikor vki aztmondja aionra h pve mmo

  49. Őszintén szólva ez az aréna az első olyan pve tratalom, ami nem untat. Télleg fun, és nem igy egy 3 órás szopás, tökéletes levezetés lehet egy nap végén. Amúgy meg, ha a pvp tartalmat erősítették volna, több lenne a pvp-s ember, és az NC meg sztem már rég becsődölt volna. A régebbi játékosok nagyrésze elment volna, mert ahogy észrevettem sokan kiégnek a pvp-n. Pedig ez egy olyan dolog, h valakinek veszíteni is kell ahhoz, h valaki más nyerjen. Az új játékosok meg nem tudnák behozni a lemaradást, és szintén mennek. A lényeg, h megint csak a marketingesek a bűnösök. A pvp-s emberekről meg annyit, hogy azok az ellenfelek, akik tudnak játszani a karijukkal, az azért van, mert nem az instákban hűsölnek egész nap, a gearjük nagy része sem onnan van. Akik pve-ből szedték az ap geart, azokat érezhetően könnyebb megölni. Soxor fordult elő, h visszanéztem a geareket, és csodálkoztam, h fasza gearben volt a csávó, mégis béna volt és stabilan vertem.

  50. nem értem én a problémáitokat kedves xerbgelyék, az új eternal NEM PVP statos fegyverek nekem pont jók lesznek ahhoz hogy új karival elkezdjem majd a PVP-t.

    egyébként mi a búbánatos faxgépért cryoltok itt? nem hogy örülnétek hogy van valami újdonság, és próbálnátok élvezni, játékként felfogni /idiotface
    ha ennyire nem tetszik ne itt picsogjatok, hagyjátok abbaé s menjetek játszatok hello kitty islandot vagy wowozzatok vagy tudom is én… csak ne vegyétek el mások kedvét a játéktól

Comments are closed.