header image
 

Újabb reactivation a 2.5 kapcsán

A SPAM folderemben találtam:

Jump Into the Empyrean Calling Reactivation Celebration

Get ready to dive in with both wings! We’re reactivating all accounts that are inactive prior to 1 June 2011 (no banned or trial accounts, sorry) in time to let you join in for free taste of the new content and features of Aion 2.5. And every day you log in during the reactivation celebration, you get free in-game digital items, ranging from a new Ninja Motion Card to versatile Platinum Medals!

Reactivation Starts: 3 June, 2011 on 17:00 CET
Reactivation Ends: 13 June, 2011 on 17:00 CET

~ by Menorel on .

Aion

202 Responses to “Újabb reactivation a 2.5 kapcsán”

  1. komolyan tele a tököm azzal hogy mindenki picsog ha jön valami patch a játékhoz hogy milyen rossz most nekünk mert vannak új elérhető tartalmak, jaj hogy nekem ez nem kell mer a pvp az E! ejjbazger… komolyan abba kéne hagynom a forumok olvasgatását mert egyszer enragelek és leszakitom az arcom

  2. Fehér:
    1, igazad van! 🙂
    2, mondjuk a cry mehet, a fórum ezért is van
    3, nincs itt Cence, úgyhogy valakinek képviselnie kell
    4, akkor az accountod nem eladó már gondolom 😀

    más: csak én gondolom így, vagy szerintetek is az új stigma a kisebb szinten történő szintezést hivatott erősíteni?

  3. Csak leírtam a véleményem, ahogy eddig is tettem… De persze tökjó az új patch meg minden, megérte majd’ 3/4 évet várni rá 🙂
    Jah amúgy gl az új karival a pvp-hez, ha már a “régivel” nem ment… :trolling on meowie’s idiotface:

  4. Fogalmam sincs, hogy mióta tolod meo, de headstartosként kicsit másképp látok már dolgokat, volt idő, mikor foggal-körömmel kiálltam a játék mellett, mikor elkezdtek failt failra halmozni és mindenki szidta mint a bokrot, mert bíztam benne, hogy jobb lesz. Azonban már az én bizalmamat is eljátszották ennyi idő alatt. Azt nem mondtam, hogy nincs benne semmi amit élvezni lehetne benne, sőt pont ez a problémám, hogy minden egyes patch elcsippent egy darabot belőle.

  5. Szergely: ha nem vártad volna a patchet, hidd el, az tőled függetlenül is megjelent volna. Ha pedig arra szerettél volna célozni, hogy eddig csak azért játszottál az Aionnal, mert vártad a patchet, akkor meg semmi gáz, amit eddig csináltál a játékban, azt ezután is tudod csinálni. 😉

    Még egy apróság. Van aki Aion előtt évekig WoW-ozott, van aki L2-zött. (nem kizárólag). Kíváncsi lennék melyik tábor hisztizik többet. Lehet, hogy a “wowosok”?

  6. köszi, meglesz. assassin-em volt, ment vele a pvp, a 40es elit szettem felét meg az ékszereket pvp-vel szedtem ki, de már kevés a gearje a mostani galambfasírt készítéshez, tovább meg nincs kedvem tologatni mert 1. még mindig közelébe se ér az 1v1nek, 2. dupla fegyvert kéne kiszednem amihez semmilyen motivációt nem érzek így hirtelen.

    zender: szerintem nem…

  7. headstart óta játszom, 2x párhónapos megszakitással (munka meg stb)
    és én is lineage2-vel játszottam 1-2 évet ezelőtt.

  8. fehér az a baj, h akinek nemtetszik Aion,annak teljesen mindegy milyen kieg jön, mekkora tartalommal,mindent fikkantani fognak, ha olyan gameröl lenne szo,amit szeretnek,akkor meg teljesen mindegy milyen kis aproság jönne,annak is örülnének.Ezért van az, h nekünk tetszenek a dolgok amik jönnek, másoknak meg nem, és ez igy megy majd mindig. 2.5töl senki sem várt semilyen komolyabb változast Aion terén, de ehez képest kellemes csalodás volt nekem, h sokkal hangulatosabb lett az egész, az, h ennyit kellett rá várni, az részben betudhato annak, h egy nyulfaroknyi contentet is honapokig tesztelnek, ez a kieg nyilván nemtarthatott 2 honapnál tovább mire összerakták, de az is sejthetö, h ennek oka a 3.0, ami még nyilván várat magára, hiszen ott igértek lényeges változásokat, és kb 2.0 és 3.0 közé(idöben) betesznek egy kisebb patchet, ez lenne 2.5, az ésszerübb megoldás, mintha kiadták volna ezt a 2.5öt már 3 honapja, és akkor 3.0ig lenne 3/4év ür…

  9. “Szergely: ha nem vártad volna a patchet, hidd el, az tőled függetlenül is megjelent volna.”
    Félve vártam maradjunk annyiban.
    “Ha pedig arra szerettél volna célozni, hogy eddig csak azért játszottál az Aionnal, mert vártad a patchet, akkor meg semmi gáz, amit eddig csináltál a játékban, azt ezután is tudod csinálni.”
    Egyre kevésbé, mivel főleg a PvP-t részesítem előnyben.
    WoWot lvl harmincvalameddig bírtam, utána 2 hétig rókáztam az “élménytől”. Archlordot toltam huzamosabb ideig előtte.

  10. nem értem a problémáidat, amit eddig is lehetett csinálni azt eddig is lehet csinálni – lásd ugyanúgy zergelhetsz, ugyanúgy kempelhetsz, ugyanúgy dredgionozhatsz, ugyanúgy mehetsz fort instázni… ja hogy mások előbb kivesznek pár erős itemet? neked is muszáj lesz előbb vagy utóbb. ehhez hozzá kell szoknod… ma egyébként egy tök random noname sm megölte a kis clericem kemény 40 secbe tellett neki, mire levert a +10 brigade general tome-jával 1980 magic accal… moccani se tudtam a cc-től… de ez mintha 1 újjal játszott volna olyan gyorsan jött össze neki… szóval ilyen emberek veszik ki a nagy részét, értelmetlen a további jajveszékelés.

  11. Azon gondolkodom, h jelenlegi legnagyobb gondom az Aionnal az időbeosztás. Cdred fix időpontban van, siege fix időpontban van, túl sok insta van, és szerintem túl hosszúak is, a party recruit is elég sokáig tart. Egyszerűen, ha nem akarok hanyagolni semmit, nem jut elég időm pvp-zni. Ezt a Lineage2 teljesen jól megoldotta annó.
    mivel open world pvp volt, símán lehetett pve/fejlődés közben pvp-zni. Az meg nem gáz, ha valaki mobolás közben támadt rád, mert már messziről lehetett látni, ha jön valaki és a mobok is nagyon gyorsan leszakadtak az emberről, ha arrébb ment. Nem kellett időt elcseszni a gyűjtögetéssel, mert fejlődés közben spoillal a mobból kijött, ami kellett. A pénzzel sem volt ekkora gond, mert a régi szettet/fegyót el lehetett adni. (mondjuk az enchantolás ott azért melegebb volt) A siegek fix időpontban voltak, viszont sokkal ritkábban, úgyhogy már mindenki alig várta, h mehessen, nem úgy mint itt, h semmi kedvem, de muszáj. A vár tulajdonlása/foglalás sem volt ennyire befolyással az egyéni előrelépésre. A party recruit is gyorsabban ment annak ellenére, h nem volt rá rendszer, mert nem kellett mindenhova cleric/tank. A bufferek is jól tudtak healelni a hp visszatöltős buffok miatt, a vampiric rage segített a harcosoknak (a bevitt ütés egy részét visszatöltötte HP-ba), a hp szívás a mageknek. Tank sem kifejezetten kellett, csak a bossokhoz, mert a tőrös pl a kisebb dpef mellett a nagyobb dps miatt több hp-t szívott vissza.
    Úgyhogy általában megkérdeztem a klánban, h kinek van kedve velem jönni bárhova, mondjuk kiszedni materialt, ami crafthoz kellett. Jött valami dps, valami buffer vagy healer, és elmentünk pve-zni. Ezzel egyúttal ugye PvP-zni is, mert bárhol lehetett ellenség. És egyben gyűjtögetni is. És még a dropból is meg lehetett élni. Szóval jól ki volt az találva így utólag belegondolva.

  12. Én 1 hétig bírtam wowot , fizetnének sem játszanék vele 🙂
    Szergely: Archlord? Mikor? Melyik szerver? :O
    Na abban aztán valóban 0 content volt 😀

  13. Olvasni tudsz, csak az értelmezéssel vannak problémáid…

    “nem értem a problémáidat, amit eddig is lehetett csinálni azt eddig is lehet csinálni – lásd ugyanúgy zergelhetsz, ugyanúgy kempelhetsz, ugyanúgy dredgionozhatsz, ugyanúgy mehetsz fort instázni…”

    Szépen összefoglaltad amit NEM szeretnék csinálni, mivel egyik sem PvP. Kivétel lenne a DG, ha nem lenne tele idióta rusher barmokkal mindkét oldalon, mert hogy ők AP miatt jöttek, nem a PvP miatt…
    És az ok, amiért mindenki zergel/rushol/trainel/kempel: az új itemek, illetve a megszerzési módjuk, ami semmit sem változott.
    Értem?

  14. @Zender: jól látod a problémát és emellett konkrétan semmi nincs ami PvP-re ösztönözze a játékosokat.
    @Xerb: ezt aláírom, kevéske volt, de legalább lehetett PK-zni 😀
    Amúgy Gaiahon/Smaragdfalka/Meowulf 😛

  15. hehe, na igen, a PK. de szép is volt. Esköszöm több asmot szeretnék megölni, mint elyost. Az elyosokkal, akikkel pvp-zek semmi bajom, nagyrész korrektek, ugyan azt szeretnék játszani, amit én. Mondjuk ritka az a helyzet sajnos amikor korrekt pvp-re van lehetőség. A gelkmarosos questemet éppen ezért inkább egyedül csinálom, de nehéz elvárni az ellenségtől a korrektséget, ha a távolban érkezni látszik egy asmo ally :). Az asmok nagyrészét viszont akasztanám póznára. Tegnap meg akartam nézni az új instát, de az első bossnál a cleric közölte, h a tesójának kell a gép, szóval gl, bb. Az ilyet tudnám farmolni egész nap!
    Egyébként dred nem lenne rossz, ha kivennék a mobokat, és helyette valami Battlefield rendszerű területfoglalós téma lenne.
    Silentera is nagyon tetszik, mint pvp helyszín, elég nagy, sok az elágazás, mégis azért követhető. De mi a ráknak vannak ott mobok??? Azért, hogy ha alakul vmi érdemi bunyó, elcsesszék, mert elbaszott sebzésük van?! Tegyenek be valami gatheringet vagy mittoménmit, amiből lehet pénz csinálni, de a pvpt nem zavarja. Ezzel ösztönözve lennének az emberek a hely látogatására, lehetne normális pvp, meg még pénz is jönne, ami ugye a pvp egyik problémája. Sokba kerül, de nincs egy olyan pvp quest sem, ami rendes lóvét adna. Gelk/Inngi elit zónáival szintén ez a helyzet. Mi a ráknak oda. Én még embert nem láttam ott farmolni elitet. Szólózni nem igazán lehet, akinek meg groupja van, az megy instába. Azonkívül gelkmaros 1/3 csak aktív pvp zóna, aminek majdnem a fele elit zóna, ahol szar pvp-zni. És akkor még ott van az a rohadt sok agro mob, meg Ragnarok. DELETE! Legalább ne lenne agro. Értem én, h 3 frakció meg minden, de lássuk be azért a balaur csak pve. Nem kimondottan az AP rendszerrel van itt a baj, hanem a körülményekkel. Símán mennék egyedül is pvp-zni officer 5 rankon, ha tudom azt, h ha találkozok egy ellenséggel, akkor az fog dönteni, hogy melyikünk a jobb, nem az, h kit öl meg előbb Ragna, vagy a mobok, vagy a guardok stb. ha meg bukom az AP-t, hát bukom, vigye, én is úgy szereztem. De így, hogy mindenki dredben szopik az AP-ért, persze, h sajnálja pvp-ben kockáztatni.

  16. PvP aréna, csak group nélkül csinálható napi questek, külön cuccokért, őrök/mobok megritkítása balaurea adott területein = sokkal jobb játékélmény.
    Egy ismerős mondta, hogy 2.6, vagy inkább 3.0-ra terveznek végre arénát is, illetve rámennek kifejezetten a kact balanszolásra… meglátjuk. (kár, hogy addigra Terázni fogok :P)

  17. Tudjátok, valóban úgy van az, az AION-nal kapcsolatban is, mint pl a focival. Mindenki szereti a játékot, de van aki Barca, van aki Real drukker, és vérre menő csatákat képesek lefolytatni arról, hogy melyik a jobb. Így van ez AION-al is. Van, akinek bejön ( a grafika miatt, vagy mert talál benne valamit, ami tetszik neki, amiben jól érzi magát ) és vannak akiknek nagyon nem jön be ( mert nincs pvp, mert fail az egész stb ). Ahogy a fociban, úgy itt is igaz: mindenkinek igaza van. Végig olvastam a hozzászólásokat, jókat mosolyogtam közben. Én nem értem egymás oltogatását, akinek bejön az játszik vele, akinek meg nem, az nem. Ennyi.
    A legjobb egyébként az lenne, ha nem lennének frakciók. Egy PvP játékban csak akkor lehetne a balance kicsiny lehetőségéről is beszélni, ha nem lennének felosztva a játékosok. Amíg a játékosok meg vannak osztva, addig mindig lesz egy frakció, amelyik erősebb a másiknál, sosem lesz balance. Ahogy ZenDeR írta fentebb, gyakran én sem az ellenséges frakció játékosát támadnám be, hanem saját frakciótársamat a tapló viselkedése miatt.

  18. És személy szerint egy olyan megoldásnak is örülnék, ha visszahoznák balaurea területére a rifteket, valami random poppolással, azzal is lehetne tömeget oszlatni, illetve ha elveszik a fort, akkor csak BT-től esik el a frakció, a másik területre való átjárástól nem…
    Pár új flight area is jót tenne, a mostaniak, meh…
    Komolyan, egy szavam nem lenne.

  19. Szergi szerintem hateraban nemakarsz akkorát csalodni mint aionban,akkor jövö tavanál elöbb ne kezd el,látod h azt is félkészen adták ki,kell neki még 1 év mire “elkészül”,utánna viszont tuti tuti lesz:)

  20. Ki is volt aki azon sírdogált hogy mennek a parasztok két instát aztán full narancs ruciban feszítenek? Csak mert két alkalommal voltam bent Stage 6 round 5 és stage 7 round 1 eredményekkel 2x 1000 “token” a teljes felszerelés fegyverrel “270.000” token Juhú már csak 270 nap és mind megvehetem 😀

  21. Na jah,amugy kiváncsi leszek 2.6ban a solo verzioval hogyan fog jönni a pont

  22. Nem olyan könnyű az az insta mint egyesek hitték. Stage 7 pl mikor a class trainerek jönnek az már elég Kemény igaz az előtte lévők nem annyira. Össze szokott csapat kell oda EPIC dps-el és pöpec heallel mi pl vittünk sm-et de mivel a fear alatt elgurulnak erre arra a mobok a melee classok rohangálhatnak ami csökkenti a dps-t.
    Még elég sok idő fog eltelni mire puggal is életképes csapatot lehet alkotni hozzá. Minden esetre ez a mentor dolog nagyon bejövős ha anno lett volna ilyen hejj… Rá is cuppantam az armorokra piszok jó a skinje kb olyan statokkal mint az 55 world drop armorok és a másik instából szerezhetőhöz képest töredék annyi idő kiszedni a teljes set-et. Igaz a szárny maga annyiba kerül mint az 5 armor darab de annak is nagyon jó a skinje.
    Szerintem jó hogy erősítettek a pve fronton és nem kell valakinek hyper kockának lennie ahhoz hogy valami értelmesebb göncöt viselhessen. Mind emlékszünk anno milyen nehéz volt hozzá jutni bármi normálisabb ruhához és akik nem rohadtak egész nap fort instákban + ddg-n azoknak halovány esélyük sem volt ha valakivel összefutottak a másik frakcióbol. Nem is beszélve arról hogy akin nem volt normálisabb szerelés azokat fortress-be / Instába se nagyon akarták vinni azok akik már úgymond GG playerek voltak, tehát maradt a “pug gg” ami inkább kék volt mintsem arany. Így legalább azoknak is van némi siker élménye aki nem rohad egész nap a gép előtt. Azon pedig végképp kár kiakadni hogy a full pvp set ebből fakadóan már nem annyira god mode azokhoz az időkhöz képest. Végszóként pedig csak annyit tennék hozzá a dologhoz hogy Aion pvpve nem csak simán pvp de úgy gondolom hogy amíg én fizetem a havidíjat én szeretném eldönteni mit csinálok, ezért is oly idegesítő hogy egyik másik hikomat bőg mint egy fürdős kurva az LFG-n mert mi az hogy ha siege van akkor nem sorakozik fel a teljes frakció mellette hogy vállvetve zergelhessék le a másikat vagy éppen ellenkezőleg. Abban persze igazat adok hogy mindkét játékos típusnak kedvezhetnének és a folyamatos pve fejlesztés mellett a pvp-re is oda figyelhetnének. Bár abban is biztos vagyok hogy bárminemű ilyen irányú fejlesztés és kivívná egyesek haragját. Nem lehet mindenkinek megfelelni, Aion ilyen és kész attól még hogy másnak nem jön be attól még nem szar. Ugyanolyan dolog ez mint a zene.

  23. Fincsi, már többször mondtam, hogy Aion is sokkal jobbnak indult, mint amivé vált. S Aion is meglehetősen “félkész” állapotban volt a koreai megjelenésekor, mire eljutott hozzánk, már lényegesen több dolgot tartalmazott, valószínűleg így lesz Tera esetében is. A kérdés ott dől el, hogy milyen irányt vesz majd a játék a fejlesztéseknek köszönhetően.
    Ice, sokadszorra ismét és megint leírom: nem az a baj, hogy a régi cuccok elavultak és fejleszteni kell, ez alapból jó lenne, hiszen van motiváció, a probléma az, hogy a megszerzése teljesen figyelmen kívül hagyja a PvP részt.

  24. Ebben látod nemértünk egyet,szerintem lényegesen jobb ma Aion, mint amikor elindult, LÉNYEGESEN! Ami rossz volt benne, az azota sem romlott, viszont nagyon sok ujdonság került bele. De nyugodtan ellehet mondani, hogy Aion még mindig nincsen kész, pedig mennyi ideje kint van már…Kb 3.0ra fogja véleményem szerint elérni azt, amire megjelenése elött vártunk. Csak az AP rendszerhez nyuljanak hozzá:) Meg mondjuk ha már westernizálnak, akkor az abyss cuccok árát is westernizálhatnák….Mint zender is mondta, és ebben akár haverom akár nem, egyet kell hogy értsek, nem a grafikus meg a fejlesztök basztak el eddig sem semmit, ök tökéletes munkát adtak ki, hanem az a köcsög marketing…Ennek változása nélkül pedig mit sem ér a belbecs

  25. Ja és ezt onnan veszem, h kb 3.0-ra lesz “készen”, hogy a mai napig nemkerült bele 1-2 olyan dolog, amit tudomásom szerint 3.0-ban akarnak betenni, de már a megjelenés elött sokkal lehetett tudni, hogy Aion része lesz, ergo most jutottak el a fejlesztéssel odáig, hogy megvalositsanak mindent…Már csak a filozofián kellene változtatniuk:)

  26. Gyogyito: maga a 2frakcios dolognak legalább ugyanannyi elönye van, mint hátránya, és azokban az MMOkban sincsen sokkal nagyobb balance, ahol nincsenek külön frakciok! Csak ott máshogyan nincsen egyensuly:) Viszont ugy kellene megoldani,h lehessen PKzni, és már is sokkal jobb lenne a helyzet:) Magát a 2 frakcios dolgot nagyon jol ki is találták, csak az “üzemeltetésnél” akadtak gondok, de ez szerintem nem a rendszer hibája, hanem a player és az üzemeltetöké egyszerre.De persze a játékosok mindent kihasználnak amit csak tudnak, tehát inkább csak az üzemeltetöké…

  27. pk nem lenne jó, mégtöbb ember szivná a fogát, az asmok összeállnának az elyosokkal és együtt ölnék az asmokat, v fordítva, nem hiába nincs ám benne… meg legalább igy van 1 konkrét dolog ami minden kispöcsü frakciótársad számára is ugyanúgy piros és támadható mint neked… 😀

  28. Ehhez az insta részhez csak annyit teszek hozzá, hogy empyrean könnyű, csak vmiért mindenki elfelejti, milyen egy jó team összeállítás.
    Sírni tudnék néha amikor BT Hard és jön a glad, sin minek? Több heal kelljen rájuk, na meg a HP-s rangerek, há gecc az igazi haszontalanok és én vagyok a láma persze, de mégis én viszem be a legtöbb DPS-t a putris geares sorcimmal, de a HP ranger pattog… PvP-t ezek után ne is említsük, csináltuk Dailyt, 2 ely glad talál vmi asmot, pont Szergellyel megyünk segítsünk neki és gecc 10 asmo a semmiből előbukkant, kajak sajnáltam azt a 2 elyt.

  29. kellene egy kis help. 2.1.0.8 -as kliens kellene nekem, mert ugye a launcher az felupdateli 2.5-re igy nem jo, de én max 2.1.0.1-es klienst találtam amit ingyen letudtam volna szedni. Ha valaki tud oldalt amin fent van megköszönném egy köszivel:)

  30. Valaki leste már meg?
    http://na.aiononline.com/myaion-character-detail?charId=620797&serverId=2

  31. nem kell ahhoz na hogy ilyet láss.
    http://uk.aiononline.com/myaion-character-detail?charId=4356&serverId=34

  32. nem a gearre gondolok, hanem a személyére 🙂

  33. Sziasztok! Kaptam surveyben 3 db heart of magic-et. Ha jól hallottam 2.5ben már a 4. craftnak critelnie kell ha előtte van 3 nem sikerült item. Ez eddig szép és jó, de van ennek valami menete? Valami npc ahol be lehet váltani? Vagy egyszerűen csak próbáljam meg lecraftolni a heart of magicet és automatikusan critelni fog? Előre is kössz a válaszokat.

  34. Mortred’s rage… Hmm, rémlik valami 😀

  35. ha már linkelgettek normálisat linkeljetek

    http://uk.aiononline.com/myaion-character-detail?charId=427548&serverId=37

    ez egy lifeless köcsög, mint az elyk jelentös része… nincs kint 1 hete ez a retkes 2.5 de neki már minden megvan ami lényeges volt belöle…

  36. OMG ez tényleg lifeless Oo

    Más. Spataloson sajnos bejött a jóslatom, egész felső abyss asmo kézen, balaur pedig elvitte az egyetlen ely fortot. Szóval bassza meg az ncsoft a balance-át, idióták gyülekezete.

    Döntöttem. NEM transferelek Perentora, mert egy fillért sem költök feleslegesen erre a fostalicska játékra, amit úgyis abba fogok hagyni fél éven belül, ezért pont leszarom hogy kinek hány plat medálja van. Uff

  37. többé kevésbé végig olvastam igy vizsga elött a hsz eket, nem tüntem el, tanulok, vizsgaidőszak van…
    fincsi egyet biztosan vehetsz, ha TERA fail lenne valami miatt is (kötve hiszem) de ha fail lenne, akkorsem aion lenne az a játék amibe visszajönnék ezt elhiheted 😀

    Azért mert te elvagy csöppenve milyen hatalmas dolog ez a 2.5 tényleg nem hozott semmit, rakat item? fuu de nehéz átirni 3 számot, az uj itemek esetén meg copy paste mert ha megnézed a statok is ugyanazok, az 55 ös ap eternal az stormwing eternal +pvp sebzés. De kurva nehéz lehetett öket bepakolni, a grafikára hallottuk mennyi idő lehetett volna. Amugy most belegondolok (ha már nekem semmise jó ugye zender? :D) ha eddig visaul stunning graphic volt, most mi lehet? 😀
    Az érdekes amugy az, hogy ti pvp seknek hivjátok magatokat, ugy néz ki jön egy olyan játék amire azt lehet majd mondani, hogy valóban a skill határozza meg a pvp-t nem ugy mint aionban a gear, és mégis maradtok a jó öreg 2 sec alatt max agyonbrustolom agyatlan karinál (ranger/sorc). Megértem én, hogy lehet hogy egy oylan játékban többször is feküdnétek de mégis, fincsi neked nemunalmas hogy félálomban is 1-2-3? apicsába nem halt meg, sleep arrow, RESIST?! WTF Finyak was killed by Jeremiás attacks. Na akkor menjünk variancéra merthogy már látom az uj ékszerek nagyon MR eznek, sorcinak esélye se lesz majd valamikor 6.0 ban. ha meg bejön a sleep arrow akkor nyomsz esetleg 4-5. ez megy mindenre ami nem gladi v temp, mert ugye azokat elkerülöd egyedül. Tényleg élvezet lehet (felesleges is jönnöd a nem igy van a ranger, mert a hiba az ön készülékében van ha nem igy van)

    ah visszatérve, inggissonban vigyázzatok telemokus szerveren asmok, Arthurosra ill Busted-re mind2 gladi, mind2 atom hide hackel 🙂 (azért mikor Auto attackal kiüt hide 2 ből ugy hogy 5 perce követ az valami priceless volt army 4 staron :D)

  38. Prana, legalább ök is lesznek olyan geareltek mint Crazyhaya 😀 xD (igaz kb TERA/GW2 kijövetele utánez a játék jó ha 1 ENG szerverrel fog rendelkezni…) Oh wait nem, nem vonják össze öket legalább fél/1 évig mert addig felméri ncwest a helyzetet… 😀

  39. No, sikerült végre megszoknom az új bindeket, új és módosított skilleket. Nem olyan rossz. 😛
    Tegnap összefutottam Simcával, végre senki sem szólt közbe és rendesen tudtunk 1v1 harcolni. Hát… Háromszor csaptunk össze, háromszor kaptam ki elég csúnyán. Volt, hogy bejött neki egy 4,7K stunningshot, de ettől függetlenül ilyen skilles rangerrel még nem találkoztam! Az utolsó fight volt a legdurvább: bealtatott, letett elém egy csapdát, ami aktiválódott, nem tudtam mozogni (valami 2 perces időtartammal o_O még nem is találkoztam ilyennel, vagy resisteltem eddig…), abban a pillanatban felszórt debuffokkal, így le sem tudtam potizni, mivel az csak 2 debuffot szed le… távolról, szépen komótosan le is szedett 🙂 Sajnálom, hogy nem vettem fel a harcot, kíváncsi lettem volna miket, hogy pontosan mit és milyen sorrendben kaptam, akkor nem tudtam megfigyelni. Simcáról azt tudni kell, hogy rangerként elsőként használt MA socketelést és előszeretettel használ csapdákat. 1v1-ben is ritka, hogy hide-ból támadna, mau-ban még nem is láttam. Nem mellékesen sokan legjobb EU rangerként tartják számon…
    De akkor egy példa, hogy mekkora különbség van ranger és ranger között: összefutottam Booomy nevű playerrel is, róla csak annyit, hogy hatalmas szájhős, mivel van egy jó csapata DG-re (carried by team…), de most sikerült letesztelni mit tud 1v1-ben. Hát… amikor megpróbált 1m-ről “betankolni”, már kínos nevetési roham kapott el, aztán látta, hogy ez így nem lesz jó, megpróbált meglépni, csak elfelejtette lepotizni a binding wordot… gyorsan megfeküdt 😀
    Simcának és neki is megvan az 55ös eternal AP bow, Booomynak már az ékszerei is 55-ös eternalok a gyűrűket leszámítva. Skill > gear, rangerre ez nagyon igaz.

  40. Gyanítom hogy hasonló hatékonysággal fogják a balance helyzetet is felmérni, kiváncsi vagyok mikor fog változni az ösztönző lószar spataloson.

    Amúgy az is felbaszta az agyamat, hogy 139 milliót dobtam ki az ablakon arra, hoyg a két eternal abyss armoromat megpróbáltam telerakni resist +14-gyel. Nem részletezem, hogy hányszor failelt a hatodik socketnél, meg hogy mennyit basztam el a supplementre. Csak annyit mondanék, hogy 139 millió arra volt elég, hogy az egyikben van 5 db +14, a hatodikat nem merem belepróbálni, a másikra nagy nehezen felment 6 db +12, mivel a brókernél teljesen kifogyott a +14. (Az utolsó darabokat már másfél millárt kellett megvennem.)

  41. welcome in aion 😀

    én 60+ +5 attackos stone után mondtam azt az 55 ös kardomban, hogy szorakozzon azzal akinek hat anyja van… (+3 attackosból 100 fail körül volt mire belement a 6)

  42. Fasza lehetett :O

  43. Mármint a Szergely vs ranger pvpk .

  44. Szergely, Telemakkoson van pár arc, aki hasonló képpen nyomja a rangerrel. Az a 2 perces root a legnagyobb esélyük, ha a potim+sw cd-n van. Hideból sleepel, trappel, vár/buffolja magát (ud,wos,berserk leesik), silence+stun+dps… Igazából más esélye nincs is. Erre eddig egy dolgot találtam: amíg a trapben állok, betolom a 4000DP kaját, hogy lássa, hogy én sem viccelek. Ez eddig még mindig bejött, hide+eloldalog, vagy azt várta, h támadjak, én meg nyomtam charget-ot, és menekültem, amíg nem lett UD-m.

  45. Akkor ugyan ezt képzeld el hide nélkül, face2face… eloldalgás nélkül 😀

  46. Hát, a végén 2 variáció van:
    1. ha hülye és felteszi a bestial furyt, akkor GHP+Second wind+poti+AP poti (mert silence+stunnal kezd, szinte biztos), megy a 4000DP, 1 ranged (focused-re), root, rácsúszok, instant borítás, ízlés szerinti kivégzés.

    2. Ha nem tesz fel bestial furyt, akkor is meg lehet próbálni, de inkább charge és futás, ha ud betöltődik, mehet a 4000DP és a vége kb ugyan az.

  47. jolvan puki gladinak nem ellenfél egy ranger.amugy simca is BF user..:DD kiváncsi lennék rá mittudna csinálni,régebben taliztam ilyenekkel,viccesek voltak,de egy ember miatt meg nemfogok elmenni másik szerora..:D Cence,TERA mint PvP mmo?:DDne röhögtesd magad…

  48. már alig várom,h 10perces dueleket vivjak..:DD

  49. jaj de jó is lesz pattogó csöcshimbáló kis k#vák, kiugrálnak egymás támadásaiból, egyik kap egy lagspiket, kövi mp-ben már döglötten is fetreng a földön, hmm élvezetes pvpnek hangzik (Y)

    pve szemszögből viszont tetszetős, de pvpben semmiféleképp nem játszanék így.

  50. ezt meg csak azért hogy elvigyem a századik hsz-t 🙂

Comments are closed.