header image
 

Holnap sem lesz új hír

Ha mégis lesz, majd updatelem a postot, de az előzőn már annyi komment volt, hogy ideje tiszta lapot kezdeni.

Emlékeztető: holnaptól két hétig Artisan Expo, vagyis crafting, aether- és essence- tapping skillek kétszeres sebességgel fejlődnek.

Ezen kívül kiváncsian várom, hogy kiosztásra kerülnek-e holnap az ösztönző program keretében megszerzett bónusz medálok.

~ by angelicparticle on .

Aion

217 Responses to “Holnap sem lesz új hír”

  1. Az hogy a gladik hogyan játszottak az miért is minősíti Simcát? o_O

  2. Nem simcát, hanem a többit minösiti, h ilyen playerek vannak, simca csak kihasználja h sok a noob:)

  3. – “Amúgy ha azt mondom, h a gladi béna, akkor azt elhiszed nekem?”
    – “Ez nem simcát hanem a 2 gladit minösiti”
    Szerintem mi a gladikról beszéltünk 🙂
    Szergely: nem tudom mennyire ismered akkor a gladi skilljeit, checkold le sztem. Ha lockdown rajta van, úgy kapja a rootot, nem tud sleepelni. Ha földön van, megint csak nem tud sleepelni.ha levegőben van, ott sem tud sleepelni, ha leesik, a levegőben megint kapta a lockdownd, és továbbra sem tud sleepelni. Egyetlen egy rizikós rész van, amikor a remove shockal feláll (ha feltud, és még nem proccolt a silence) azért tettem oda az instant borítást, mert az amúgy is majdnem 100%os. 70%ban remove shockra is bejön. A silence esélye és az instant borítás esélye együttesen van annyira jó, hogy érdemes megpróbálni. Ettől független 100%os taktika egyik karakter ellen sincs. Túl sokat számít a helyzet, az, hogy kinek mi van cd-n, stb.

  4. ironia nélkül nem tudom, akkor tudnám ha perenton lennék és egymá ellen mennénk, igy teoriába nem megyek bele, mert Aion RNG pvp jén lepödtem már meg, billentyüzet darabok is repültek…stb szal látatlanban semmit 😛

  5. Na jah, egyszer nemláttam, h a gladi ráugrott volna simcára, egyszer nem jött ki rootbol, pedig 2bül is kitud, és akkor lehetne folytatni…Vagy ha ki is jött, utánna elkezdett menni utánna, ha egy ranged clas kiteol, alap h nem szaladok utánna…Na de alig várom h tudjak játszani és teszteljem mennyi MA-t kaptak a trappek, h most stonozás nélkül legalább 10böé egyszer ha bejön akkor zsuga:) De ettöl függetlenül én még mindig nem a trappekre fogom épiteni a csatát, azt a 3 trappet fogom használni amit eddig is azt csö

  6. “Ice a balauros skill a 2.5 ős skillünk, elég szép dmg et produkál és instant 5 runát rád rak. mindezt egy perc cd vel.”

    Hmmm, ideje felhúznom az új sinem 55-re elég fun témázásnak néz ki manapság nem mint anno 😀 Kössze az info-t.

  7. ” Gáz. Charge-al rá kell futni (strengthned wings, UD fent az elején
    már, a berserking nem, vagy wall of
    steellel együtt igen) 3m-ről lockdown, ankle snare, első chain 1-2-3 = boritás kb 80%. Amint feláll instant borítás (remove
    shockra is kb 70% eséllyen bemegy
    rangerre) mehet bele minden, aztán ha
    feláll, lehet emelni a levegőbe, final strike, leütés.”

    Huha :o. Eközben a ranger meg ludast olvas , és semmit sem tesz?
    Szúrjon csak egy focused evasiont be és már borul a teóriád .
    Persze ha hátradõl és végignézi azokat amiket leírtál akkor fasza.

  8. Ja és elmentek ám a p..ba..
    200+hsz?!
    Új postot pls QQ

  9. A focused evasiont ha felteszi, már megy is rá a ranges skill, ha messze vagyok. Közelről teheti fel nyugodtan, mert általában egy autoattackal nyitok, és rögtön rá a lockdown. Máshová nem igen tudja beszúrni, mert ha fent van a lockdown, a focused evasiont sem tudja eltolni. Amúgy meg a legjobb, ha az instant borítást kerüli el, akkor van esélye,nagyon máshol nincs. Egyébként meg nem tud mást csinálni. Ne felejtsd el, h a gladinak 2 lassítása is van, bár attól függ ki milyen stigmákat használ. Rangert és assasint nagyon soxor vertem meg minimális HP veszteséggel, és nem azért mert béna volt, hanem sikerült úgy összeraknom a skillchaint, hogy ne tudjon szinte mozdulni sem.

  10. Ezt mondom én is 😀 Mármint, hogy a ranger sem fog állni mint egy f..sz, meg hogy új post NAO! 😀

  11. Ja, kérdésedre válaszolva, igen, ha minden jól meg, nyugodtam olvashatja a Ludast. 🙂
    (kb úgy mint én, amikor a sorc sleepel, kapom a delayedeket, meg a glaciert, meg a general GS proc-t. :D)

  12. Még ha tényleg nagyon gyors is vagy és van egy jó taktikád.. 2x ugyanaz nem fog bejönni ellene, azon kevés rangerek közé tartozik, aki gondolkodik is…

  13. Ahogy mondod . Ha minden jól megy végig földön fekszik vagy bubiban kapálozik . De ha egyik borítás nem jön be , elszabadul akkor gáz.
    Ja tudom milyen skilljei vannak, van gladim.

  14. 2x ha akarnám sem tudnám vele megtenni, mert másodszorra 0 esélyem van. Egy hónap cd-n lesz kb minden skillem. 😀 Amúgy sok mindenen nem lehet filózni. Max azon gondolkodhat, h hova próbálja betenni a focusedet. A legrosszabbul akkor jár, ha az elejére teszi, mert mondjuk később egy chain skill közben esélyesebb, h nem veszem észre, és bele ütöm a skillt. Aztán még azon filózhat, h mit tesz fel magára. (pl BF-et ne, mert nagyon meg fog lepődni a 10m-es range-ével, amikor 15m-ről ráugrok.)

  15. Huh, meg sikerült néznem az adatlapokat a régi web oldalon…
    Na, Simca attackja az 55ös craftolt+50abyss íjjal: 680
    (MA/MR szettben és sztem bestial furyval)
    A gladik attackja: 620, 668, 651. (valószínűleg aion strenght-el) no comment! 50es fegyók mergelve 40-es abyssal. Kb +200 attackal kevesebb van nekik, mint nekem, pedig csak +4-es a fegyóm. Nem csoda, h meg sem karcolják a rangert. Van egy pár 30-as ékszerük is ráadásul.
    Ilyen gear különbség mellett sokat nem kell taktikázni sztem.

  16. Ja, Simca íja +15-ös. (azért az elég hard)
    meg van már neki egy +10-es 55ös eternal abyss íja is mergelve valami 50+os 5slotos íjjal. 🙂

  17. Jah, én már a +10 eternal ap íjjal kaptam a képembe 😀
    De a gear nem minden, előzőleg írtam, hogy a Booomy nevű rangert úgy bealáztam, mint a sz… és Simcánál is jobban volt gearelve.

Comments are closed.