header image
 

Holnap sem lesz új hír

Ha mégis lesz, majd updatelem a postot, de az előzőn már annyi komment volt, hogy ideje tiszta lapot kezdeni.

Emlékeztető: holnaptól két hétig Artisan Expo, vagyis crafting, aether- és essence- tapping skillek kétszeres sebességgel fejlődnek.

Ezen kívül kiváncsian várom, hogy kiosztásra kerülnek-e holnap az ösztönző program keretében megszerzett bónusz medálok.

~ by angelicparticle on .

Aion

217 Responses to “Holnap sem lesz új hír”

  1. Küldhetnének egy kis AP-t is… 😐

  2. De nincs ezen miért meglepődni, Aionban mindig is támogatták az erőseket és leszarták a gyengéket xD

  3. Vazze, ti semminek sem tudtok örülni?!! 😀

  4. WAZE TI MÁR SEMMINEK SEM TUDTOK ÖRÜLNI????
    megnéztem volna zenderék fejét mit szolnak ha telemokuson elyk kapták volna asmok helyett… tudom tudom ti pont leszartátok volna 😀

  5. Én örülök… 😀

  6. hallod, bárcsak az elyosok kaptak volna 20 platinumot!!!
    Mert akkor kompenzálták volna 40-el az asmoknak, szóval no cry

  7. szergi, nem mindig az erőseket segytették/tápolták, csak azok a fránya véletlenek, azok a random bakik… mindig nekik kedveztek XD (emlékszem mikor az elyk 2 nap alatt kb 4-5x mehettek AS be mert hotfix… és akkor mindig insta reset is voltt) XD

    milyen 20 rol beszélsz? 6 ot kaptunk 😀

  8. és kétlem hogy NC csinálna is valamit, szimplán azért mert az ő szotárukbol hiányzok a kompenzálni szó 😀

  9. Jaja küldhetnének olyan 300k ap-t 🙂 Akár crown formába is elviselném. Ki is venném a tökfödőt 😀 Elég gáz ez az SR sapi már 😀 😛

  10. Nem hiányzik a kompenzáció a szótárukból, egyszerűen csak azt is mi kapjuk xDD

  11. Igen, arra van esély, h azt is elbasszák! 🙂

  12. Megértelek benneteket, ha én kapnék ajándékba egy halom plat medált véletlenül, én sem sírnék. Igazából – mint korábban is mondtam – leszarom az egészet, mert abba fogom hagyni év végén az aiont. Ez csak ismét megerősíti a döntésemet. Eleve elhibázott a siege bonus koncepciót, de még azt is el tudták még jobban cseszni.

  13. Most kajak nemvágom mi a rinya,mindkét fél kapott rewardot?

  14. Csak perenton kaptak 8-at az asmok elyosok helyett muhaha 😀 De ha minden igaz kompenzálták már 12 medállal az elyket közben…

  15. akkor meg tényleg nemértem minek a rinya…

  16. “akkor meg tényleg nemértem minek a rinya…”
    Csak hogy ncfail always 😀
    Már úgy hiányzott ez.

  17. Nincs rinya, én duplán boldog vagyok, mert jól is jártam, meg röhöghetek is rajtuk, hogy mekkora balf*szok. 😀
    epictrollface.jpg

  18. fail fail,de senki sem bukott vele csak nyert…balfaszok de nem negativan..:D

  19. De negatívan, csak van aki jól jött ki belőle xD

  20. Miért? Ki nem jött ki jól?

  21. Én.

  22. Azt hogy csináltad?

  23. Úgy, hogy befizette Aiont erre a hónapra is 😀

  24. Úgy hogy Spataloson vagyok, nem Perentón. 78 plat medálom hiányzik még hogy kivegyem a felsőt, és elfogyott minden lehetőségem. Inggison siege-ből már egy hete nem volt, mert nem jön a balaur. Eso egy szar, a legtöbb eddig 2 medál volt egy runból, persze nem én nyertemm a rollt. AS szintén felejtős. Abyss siege-t egységesen bojkottáljuk egész ely oldalon, nem fogjuk plat medállal támogatni az amúgy is jobb PVP gearrel ellátott asmokat. Próbálkoztunk Gelkmarosban foglalni, de ahhoz kevesen voltunk. Ennyi.

  25. Szergelynél a pont. 🙂

  26. Ja, hogy te az elyos oldalon vagy… Figyelj, biztos tudnék mondani 10 dolgot, ami az elyosoknak sokkal könnyebb, mint az asmoknak. Mi meg bentebb vagyunk 8 platinummal. Nagyzserű, elyos oldalon meg már az eternál szetteket veszik ki egyben. A helyzet az, hogy nekünk nincs elrakva WH-ba 3KK AP relicben az új abyss cuccokhoz, mint ely oldalon sokaknak. Lehet, h te nem tartod igazságosnak ezt az egész eventet, mert úgy érzed, h neked is ugyanúgy meg kellett szenvedned a dolgokért. De ez nem így van sajnos. És az “úgyanúgy”-on van a hangsúly.

  27. Amúgy meg Prana, gyere át telemakkosra, ott a rangerem, siege alatt kijövök hideból a fortnál, megölöd párszor, és bentebb vagy napi 6 platinummal. Ennyit tudok esetleg segíteni.

  28. Am Prana Spata elyként nem kap medált, mert az asmok hagyták veszni a fortokat 2.5 előtt, így most ők kapják az extra medálokat és még a fortokat is bevették 😀

  29. Nem az éppen meglévő fortok alapján állapították meg az erőviszonyokat, mert pl patch előtt Telemakkoson szinte minden asmo volt, ami számít.

  30. Ja az abyss siege bojkotthoz meg grat. Kár, hogy nálunk nem ezt teszik az elyosok. Jobban örülnék, ha a balaurtól kellene várat foglalni, elyos “segítség” nélkül. Még nagyobb rankon is mennék siegre, ha tudom, h AP-t sem fogok veszíteni.

  31. Btw, nem tudom van e valaki, aki használ konzol parancsokat ingame, de perentón volt egy kisebb balhé ebből és Faelan utólag kijelentette, hogy a konzol használata bármilyen formában tilos és bannolnak érte. Legtöbben a FoV-ot állították vele, erre is az volt a válasza, hogy a játék opciói közül nem érhető el ilyen beállítás, arra is vonatkoik a ban.

  32. Akkor mi alapján? Nagyon kiváncsi lennék, de le merem fogadni, hogy simán csak hasra ütve. Épkézláb statisztikát nem képesek készíteni a valódi aktivitásról. MyAion server info szerint mindenhol kb egyensúlyban vannak a populációk. xD

    Meglátjuk hány hónapnak kell eltelnie ahhoz, hogy újravizsgálják az erőviszonyokat és átgondolják a siege bonus (meg alapjában a siege reward) rendszert.

    Egy dolog biztos, a mostani húzásukkal végleg megölték az abysst. A kutya nem teszi oda a lábát. Asmok reménykedhetnek hogy néha a balaur elviszi valamelyik felső fortot, és akkor jól visszafoglalhatják 2 plat medálért. GZ ncsoft

  33. Nálunk csak akkor kapnak az elyk extra medálokat, ha foglalnak is. Szóval most a siege kimerül abban, hogy megakadályozzuk őket a foglalásban xDD

  34. Bár azt nem vágom az abyss fortokért mi a rákért jár plat medál 😛

  35. Zender remekül leírtad a helyzetet, ugyanez az érzésem van nekem spatán elyként, az a kurva nagy különbség hogy itt még a bonust is asmok kapják. 🙂

  36. Szergely, én is ezt kérdezem már a kezdettől. Ne kapjon senki.

    Ha ez pvp jutalom, akkor legyen olyan quest – mindenkinek elérhető persze – hogy ölj meg 1000 ellenséges játékost és akkor kapsz 50 medált, vagy ilyesmi.

  37. Prana, Telemakkoson kb egy évig az elyosok olyan létszám beli fölényben voltak, h esély nem volt a várfoglalásra. Minimum kétszer annyian voltak mindig, és egy halom transformossal. Úgyhogy a legcsicskább noob elyos is símán ki tudta szedni a kellő mennyiségű relicet ahhoz, hogy most eternal abyss cuccokban feszítsen. Ez ellen az asmok meg semmit nem tehettek, max megpróbálták behúzni valamelyik fortot, amikor az elyosok nem számítottkak rá. Később az asmok hülyék lettek volna siege-re járni, hogy azt a nehezen összeszedett AP-t is leverjék az elyos transformerek. Ennek tükrében az a 8 platinum medál kicsit sem tűnik soknak, sőt.

  38. Prana az elyos oldal könnyebbségét nem arra értem, h könnyebb, mert többen vannak, hanem arra, h vannak dolgok/questek/helyzetek/stb amik eleve könnyebbek. Egyébként én is a napi vagy ismételhető questeket szorgalmaznám. Kellene medálos és lóvés q is, mert aki csak pvp-zik, az előbb utóbb koldus botra jut.
    A konzol parancsokat meg miért böntetik? Teljesen kliens oldali dolog. Most az, h a g_minfov 100-nál az aethert pl nagyobb távolságról látom, mint a minimap, az egy dolog. (meg minden hasonló objektumot is, pl elyost) Amúgy a melóhelyi gépemen kb +50 soros config file van betöltve a cryenginehez, hogy valamennyire fusson a gépen. Viszont sajnos az object ranget nem lehet módosítani. Viszont ezt az életben nem fogják észrevenni szerver oldalról, szóval gl!
    (lehet, de nem működik valamiért)

  39. transformos mindkét oldalon maximum száz lehet. ne mondd már hogy nem volt 100 asmo játékos telén, akik dredből képesek lettek volna 500k ap-t kiszedni? De legyen igazad, elhiszem hogy kevés az AP-tok. Akkor miért nem AP-t kaptok bónuszba, pl sikeres siegek után 2 major crownt? Miért kellett ebbe belekeverni a plat medált? Másik dolog, ott lesz nektek a közvetlen gateway upfortokhoz, nyugodtan szedhetitek a reliceket.

    Amúgy én már hónapok óta nem járok abyss fort instába, akkor sem amikor a miénk volt, most sem amig gateway event van. Leszarom. AP-t simán kiszedem dredből, amennyi kell. A legnagyobb szopás a medált összeszedni, éppen ezért szúrja a szemem, hogy ebben nincs esélyegyenlőség.

  40. Volt sok 5* Officer meg General is. Egy sem ment siegre +20k AP-t elbukni. Hülye lett volna. Én amúgy az előző gateway event alatt végig toltam az instákat, de ennyi. Már régebben kiégtem rajtuk, és akkor megfogadtam, h soha többet, de muszály volt. (meg egy év alatt azért kipihentem :D) Amúgy meg azért medál, mert relic jön az intából is, ahova a gateway miatt amúgy is be tudunk menni. Akkor meg minek siegelni. Mondjuk most sem járok siegre, mert a gladinak az nem pálya, menjen a ranger meg a sorci meg a templar. De ezúton köszönöm minden asmónak, aki telemakkoson gyűjtögeti nekem a platinumot, hogy KÖSZI! 😀 (tudom Prana, most tudnál bántani…)

  41. Logokban vissza tudják nézni aszonták. A balhé rgyébként vmi g_nofall vagy hasonló parancs végett tört ki. Elykém ezt használta gelkmaros flight zónájában. Valami olyasmit magyaráztak, hogy ha beírod repülés közben úgy, hogy nem mozdulsz, akkor összecsukod a szárnyadat, de nem esel le. Gyakorlatban ez úgy nézett ki, hogy mindenki azt látta, hogy a csóka lezuhan a földre, de nem hal meg, közben meg le sem esett, hanem fent volt és még castolni is tudott. Szvsz ez már erősen csalás kategória, attól függetlenül, hogy “csak” a zerg átbaszására használta. Viszont tipikus NC megoldás, hogy akkor most kijelentik, hogy a konzol használata úgy ahogy van bannolható, ahelyett, hogy letiltanák, vagy valami. Azt mondák a konzol csak a GM-eknek van, ezért van a játékban. NoCommentSoft.

  42. Ja és persze a földön sem lehetett sebezni, talán targetelni sem az elyt. Van egy videó róla valahol, majd megkeresem.

  43. Ha a GM-eknek van, passwordözzék le bakker. Jó hogy nem adnak mindenkinek GM jogot, aztán aki használja, azt meg bannolják. Amúgy azt hittem ezek a szarságok csak törtön működnek. Van cucc a gravitációra is, speedre is de azon meglepődnék, ha működne, meg még pár dolog. telemakkoson elyos oldalon egy időben divat volt helyből fölfelé glideolni.

  44. Asszem ez a vidi az, nem tudom csekkolni munkahelyen ><

  45. És itt az új Simca videó is 😀

    Így visszanézve jó nagy balf… voltam xD No mind1, ügyes nagyon 😀

  46. Ez most megint olyan bögreség mint anno a “eléggé szarrá vagytok már gearelve ahoz hogy tiétek legyen a fist Tahabata/Core / Menotios kill / foglalás? Tessék + néhány crown hogy még ennél is jobban ki legyetek gearelve” Egyébként pedig már alapból fail hogy mindenki megkapja a survey-t még az is (én) aki be sem tette a csülkét abyss-ba.
    Szergely: volt 3 55ösöm anno meg 5 40es körüli most megint van 2 55ös meg egy 35 assa amit pár napja kezdtem.
    Chanter valahogy nem hoz tűzbe a siránkozásukat meg olyan dolognak tartom mint az assasinokét vagy akármelyik másik classét. Ez van, a szomszéd fűje mindig zöldebb. Bár tény hogy a tököm tele van a jaj de rossz is minekünk chantereknek / assasinoknak / templaroknak sm-eknek etc lfg qq-val.
    Ennél csak az dühítőbb mikor azt látom fórumon sírni a ranger miatt aki full 40 +10 elite setben lévő éppen iron skinben figyelgető templaromra 4k stunning shotot lő de említhetném a 1 shotoló sorcit vagy az sm-et aki két dottal ölt meg mert mindkettőnél proccolt a general GS. Mindegy is igazából. Ami engem igazán zavar hogy ezek a faszképűek a failsoft irodában ücsörögve tényleg azt hiszik hogy a paraszt elhiszi mikor azt mondják hogy nem nyúltak a drop ratehez. Siemmel 5 FT run alatt még kék fegyó sem esett és kb 500 mobbol bírt kiesni egy fehér vállas. Na és akkor most hogy én is kisírdogáltam magam megyek anime-t nézni XD

  47. Nem siránkozás, hanem tény, hogy a chanter szopás pvp-re 😛

  48. Figyelted, egy icelady beköszönt 15 percnél. 😀
    Amúgy Simca nem semmi öröm nézni ahogy játszik és qrvára passzol a videóhoz a zene 😀
    Na majd holna kicsit szünteltetem a sint aztán átnézek lezergeltetni magam valamikor a délelőtti órákban 😀

  49. Szergely . Ha nem csak ugrabugrálsz hanem skillt is tolsz lehet jobb lett volna 😀
    Amúgy fasza vidi.

  50. 😛

Comments are closed.