header image
 

Lassan vége

az ünnepi eventeknek, szerdától megszünik az XP boost és a gateway event is, utána már csak az Artisan Expo-t és a Reactivationt élvezhetjük egy hétig. Utóbbinak köszönhetően kedden 1 Major Crown, pénteken 3 Platinum Medal érkezik majd a survey-ben.

Szóval újabb eseménytelen hét elé nézünk, de Ti csak kommenteljetek bátran. 🙂

~ by angelicparticle on .

Aion

201 Responses to “Lassan vége”

  1. Pontosítok:

    Berzinek nem kell elugrania mert ott a block ami 100% dmgt nyel el , GEARTOL FUGGETLENUL.
    skill>gear ?! WTF?

  2. Jó persze, biztos nem fog a gear számítani… Térjünk már erre vissza 1 év gameplay után, ok?!

  3. puki sokan azt nem nézik,h ugyanolyan tudásu embereket kell nézni, és ha két azonos tudásu szemben áll,akkor nyilván a gear fog dönteni, itt Aionban is ez van, sokkal jobban gearelt embereket is simán ellehet picsázni ha ügyesebb vagy, ez mindenhol igy van csak ott ugrálni kell, itt szaladgálni, mikor mit:)

  4. Mindenki azzal jön, h ott ha ügyes az ember akkor összecsomagol több embert is, mintha itt nem igy lenne…De 2 azonosan ügyes embert vegyünk, akkor sem fog számitani a gear, akkor a tengerviz sotartalma lesz a mérvado meg csigák mászásának surlodási ereje

  5. Csak reagáltam zender aggájára miszerint hogy fog majd elugrálni a berzi. Közöltem egy információt ,hogy akár 0 gearban is háríthat egy atombombát is . És leírtam a következtetésem miszerint skill>gear . Ennyi. 🙂

  6. Tökmindegy milyen tudású az ember, ha 5x annyian ugranak rá(juk), elég ha arccal verik a billentyűzetet… De Aion RvR jellegéből fakadóan alapból ilyen, Terában is lesz mass PvP, sőt remélem is, hogy lesz, de nem EGYFOLYTÁBAN lol. A másik meg, hogy a mass PvP is elég egyoldalú jelenleg Aionban (ergo a másik túlzergelése megy). De részemről téma túltárgyalva, kár erre több szót fecsérelni.

  7. erröl van szo szergi,h a tulerö nyer álltalában:) persze nemmindig,mert ha a tudásbeli különbség is nagy akkor baszhatják

  8. Tippelnék arra hogy Szergely ilyen zergvs1-2ppls túlerõre gondolt. Ott meg bszhatod’ a tudásbeli külömbséged 😀

  9. ott persze,de hogy ki mikor mire gondolt azt már kifejtettük:) xerb h állsz a kariddal? neked van ugye nagykarid is,medálszerzéshez nincsen kedved siege time alatt majd átjönni vele?:)

  10. Kis ranger nõ mint a gomba .
    Most nekikezdtem miragentnek szal kicsit belassult.
    Igen van nagy karakterem , egész pontosan 6 darab 50+, köztük van sin is . Ha gondolod majd azon tolhatod. Megbeszéljük.

  11. oksa az fasza lenne,mert jelenleg az a gondom,h nemtudok semilyen modon medalt szerezni,és persze ez oda-vissza mehetne:)gondolom a medalnak te sem vagy ellene.amugy mi a neve a karidnak?tényleg csak kiváncsiskodábol megnézném:)

  12. amugy szorakozgattam ma assámmal, hát igazábol meglepödtem nagyon, h most azért lehet vele boldogulni, 2 sorcit meg egy rangert ugy bedaráltam a low fegyoimmal h köpni -nyelni nemtudtak, ami jot jelent assáknak azért:) azért is szorakoztam vele,mert tegnap találkoztam egy gyerekkel,akinek olyan jo taktikája volt,h nemtudtam megölni egyszer sem, pedig csak assa.most már rájöttem h mivel szopatott, ezért várom h belogoljon és leteszteljem a revans miatt, de a lényeg h aki ügyes most már igen tud szopatni assával, bár még mindig csak rövid távon, mert ugye pár secre tart minden köcsög buffja aztán percekig cdre kerülnek….aa de haragszom rá

  13. Nemtudom én utoljára 1.5 ben játszottam assámmal .
    Majd átviszem gelmaba ahova mondod és rá -rá logolok ha oda van a quested.
    Karim nevét majd pmben elküldöm sgn vagy valahol .

  14. figyi majd ha tsre feltudsz jönni akkor az lenne a jobb mert néha össze kell dumálni,persze csak ha nem gond:) persze ha te mondasz tst vagy ventrit én is felmehetek csak amikor siege time van akkor ugy kell majd “kalauzolni” h merre nincsenek asmok:) Aztán meg én is átmegyek és leverhetsz siege alatt h neked is legyen plat medal

  15. Btw, perentón van egy új szokás, miszerint reportolják a medal trade-t és sokan erre loggolnak be:

    “This message is being sent to notify you that a character on your account was found abusing the Abyss Point system to obtain Abyss Points while avoiding the risks normally associated with acquiring them. Abuse of the Abyss Point system is not allowed.”

    Nájsz.

  16. Külön poén, hogy duelezőket is reportoltak és bannoltak 😀

  17. http://uk.aiononline.com/news/announcements/increased-xp-event-extended

    😀

  18. banolni sokmindenért banolnak,de aztán mindig visszaadják az accot, még ha kinaht veszel akkor is kb,talán bot miatt egyedül nem. amugy is csak annyi az egész h jo helyen kell csinálni hogy más ne lássa és kész,elég 1-2 kill gyorsba aztán mehet isten hirével,sokan csinálják igy másik szeron ismik közül és eddig még nem volt semmi bajuk belöle

  19. Nálunk nincs olyan siege-terület, ahol ne lenne asmo gelkmarosban siege alatt…

  20. 🙂 Telemakkoson a nagy légióknak van elyos friend kari a medálra. Amúgy meg hogy döntik el, h szándékosan azért mentél át, h megölesd magad egy partyval, vagy úgy tervezted, h megölöd őket, csak nem sikerült?? Ennyi reővel siege time alatt minden elyost bannolhatnának Gelkmarosban, nem?! Sőt az elyosoknak sztem van asmo karijuk a gejzires questre. Tegnap átjött 2 party elyos, és a gejzír még nem ment. Vorgaltemnél ment a bunyó, majd egyszer csak eltűntek. Mentem is nézni a gejzírt, és már működött is. Aztán a mob is bespawnolt rá úgy, h a gejzír még működésben volt. Ja az asmok eközben coret siegelték, nem hinném, h valaki éppen akkor csinálta volna meg a questet.
    Terára visszatérve az ,hogy a warrior folyamatosan elugrál az marha jó lesz. Kb mintha itt levennék a focused evasionról a cd-t 0 sec-re, és 1-2 sec-ig lenne fent. Mass pvp meg zerg miért ne lenne? Kevesebben játszák, vagy mi?! Ugyan úgy lesz zerg ott is, ugyan úgy be fog abárolni mindenkit egy overgeared kari, ugyan úgy 1hit-elni fog a sorci. Ebben biztos vagyok.

  21. Btw Zender :
    “Az extendhez annyit hozzá tannék, h a gladinak a cleave-je és a templar húzása sem megy messzebbról. Amelyik skillnek van range, az fixen annyi, ami 0m-es, ahhoz adódik hozzá kb 3m.”

    Megnéztem és simán megy a ranged skillekre is az extend gladinál és a templar pullnal is.

    Normal fegyver:

    http://kepfeltoltes.hu/110608/normal_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    Extend fegyver:

    http://kepfeltoltes.hu/110608/extend_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    Templarral is kipróbáltam persze

  22. Folyamatosan, mivan? o_O omg….

  23. Mármint 0 sec meg folyamatosan elugrál, lol.

  24. Höhö, ja hogy beírja mindjárt a skill tulajdonságához. 🙂 Na ezt viszont nem figyeltem. tehát a skill távolsága fix, csak a fegyverrel változik a skill 🙂 Na meglesem majd a területiket is este.

  25. Jó ez a +4 méter, a pullhoz meg biztosan 15öt ad mert nem egyszer fordult már elő hogy chargeban futottam a barátkozni akaró asmo alliance elől és mikor felpillantottam 32 méter volt a távolság 0.1 másodpercel később egy templar vissza rántott a tömegbe (barátkozni)

  26. Na ezt kipróbálom 🙂

  27. Tesztelve. Pullra is csak ugyanennyit ad . Nem 15öt.

  28. Na hát vannak itt érdekességek…

    Perenton az abyss siege tényleg nem szól másról csak a zergről… Szergely teljesen megértem miért megy a QQ-d, mivel én is sokáig toltam ott és pont ebből lett elegem. Amilyen a hozzáállása az asmoknak ott abyss siegen, máshol is olyan. Egyszerűen létszámfölényben vannak amiből kifolyólag lekörözték az elyket gearban.

    Perento abyss siege (asmo side):
    Az Ely May Cray (EMC) légió vezetésével létrejön egy League. Ami fullon van.
    Az EMC légió agyongearelt vezetői maximum 2 inner fortot és a coret védik/foglalják vissza (persze a balaurtól). 1 inner fort az elyké (hogy lehessen zergelni azt) úgy ahogy Roah és Asteria is általában.
    Ez az ” The Asmodian Collective” az EMC vezetésével birtokolja a fortokat. (Ha egy légió nem akarna ebben a collektívában részt venni és egyéni akcibón próbálna várat foglalni és mondjuk ez sikerül is nekik akkor jön LFG-n a légió oltása, lealázása stb, majd a következő siegén az elyosok tuti rámennek arra az egy légió által elfoglalt asmo várra és mivel a Collective szándékosan nem védi azt a várat el is veszti az a légió. Valahogy ezt az elyosok ott tudják.)

    Mivel hatalmas az asmo létszám és gear fölény az elyosok nem tudnak mást tenni, mint hogy az egy inner fortukból támadják az asmokat akik a HF-en ülnek és várnak. Ez a zerg megy végig a siegen, HF és az ely inner fort között. Néha az asmok bekapcsolják HF-et az talán a siege csúcspontja és ennyi.

    Perento Gelk-Inggi siege (asmo side):
    A létszám / gear fölény itt is megmutatkozik. Az asmok sokszor foglalják be a két Inggi fortot is majd megy a zerg.

    Perento dredgion (asmo side):
    Dred kezdete előtt már kész kell lennie a groupnak. Amint felvillan a regisztrációs icon kb. 3 másodperc alatt be kell regelni a full groupnak és még akkor is beelőz jópár group. Van, hogy 10-20-30 perceket kell várni a bejutásra, mert nincs elég elyos.

    Szóval srácok hagyjátok Szergelyt, mert jogosan QQ-zik, de csak mert rossz szerveren tolja.

    Jah és ez csapatjáték. Akármennyire is jó lenne szólóban elindulni majd csak 1vs1 csatákba botlani, ha valaki erre vár az noob és menjen legózni, mert az aion világában nyúlkaja lesz belőle… Fair pvp-k lol. Annyi unfair dolog van ebbe a játékban (és most nem akarok itt részletekbe belemenni, de ott kezdődik, hogy a két oldal azonos kasztjai sem egyeznek meg teljesen egymással skill/stigma ügyileg)

    A Simca meg jó ranger, de az a videgó a gladikkal VICC! Amikor néztem az az érzés fogott el, hogy a gladik az Ebay-en vették az accjukat… Aki felhúz egy gladit lvl55-re és így kigearolja mint ők, úgy bedarálják azt a Simcát, hogy annak ideje nem lenne lerakni azokat a trappokat. Nem akarok belemenni abba, hogy milyen skilleket kellett volna használniuk és milyen sorrendben, mert aki gladi az tudja a többieknek meg tök lényegtelen, mert úgyis mindenki magával van elfoglalva.

    Jah és még egy apróság…
    A 40 es abyss sett tök jó volt plusszolva kb. mostanáig, de már 2.5-öt írunk és lassan mindenkin több lesz a narancs színű plusszolt ruha, fegyver, ékszer mint a srárga. Szóval ne csodálkozzon senki ha jön egy Simca a +10-es 55 ös eternál abyss bowjával és a nevetséges enemyket fekteti…

  29. Varro megmondtad a tutit 🙂 Lassan jön TERA, megnézzük ott mi lesz 😀

  30. Az a baj, hogy lassan jön 😐
    Am Varro, elyos oldal dettó ugyan ez zerg szempontjából, abyss siegeken viszont nem aktívak. Simcáról meg ugyan úgy fekteti a nevetséges playereket, mint az ügyeseket. (bár szvsz elyos oldalon sokkal több a nagyobb név, mint asmoknál)

  31. Nekem kicsik az igényeim, már a cbt-knek is örülnék.
    Azt olvastam a cpe keyek jók lesznek oda is .:)
    Homeless megint lesz vajon vagy menorelék már a renegadet csinálják ott?

  32. Már Renegade lesz.

  33. hát basszűtok meg a wall of textet… nem olvasom v 9 órát ezt a fost és egyből 100+ hsz, ugyhogy nem reagálok a fentebbiekre 😀

  34. VISZONT FINCSI Aion még mindig Class>Gear>Skill játék. és mint feljebb is írtam Minőség>Mennyiségnek kéne lenni, ami aionban pont Mennyiség > Minőség

    xerb, fincsit mindenki szereti mert commentjei olyanok mint az időjárás, hol ez, hol az. 🙂

  35. Ennyi. 😀

  36. jó reggelt! Ma ismét nem tudom mivel elbaxni a munkaidőt, úgyhogy ma is ide fogok hülyeségeket írkálni 🙂
    tegnap néztem az extendes cuccot, és csak a cleave kap +4m ranget. Se a területi range nem változik extendel, se a Whirlwind Strike. 🙁 Sajnos.

  37. Azért mégiscsak beleolvastál, trololo 😀

  38. Ez szörnyű. Szerencsére én nem tudok extenddel tesztelni, mivel baszot esni. Ja meg aoém sincs. Húzásom se. Afrancba.

  39. És Meow tegnap Cence légiótársa lett. 😀

  40. Már csak én meg fincsi hiányzunk egy boldog nagy családhoz 😀

  41. Am követem a trendet, átstigmáztam magam pve-re.

  42. Szergely majd én megnézem ma, valahonnan van egy putris lannokom valami abszolút nem akartam lannokot menni körből ^^

  43. És csökkent a party dps-e, muhaha! xD

  44. Akkor bizony nyald meg az extendable-odat traki 😀

  45. Azt csak úgy tudod kiszedni. Rohadt fenris miat naponta toltam lannokot, mert kellett a medál, de egy fegyót se láttam esni. (igazából asszem egyszer esett valami kék felső) Aztán majdnem egy évre rá lementem valakinek segíteni, és elsőre kiesett a GS. Aztán Meownak segítettem kiszedni a második extend kardot. Az is rögtön meg volt. (be is törte…) Kinek kell még segítség? 😀

  46. A ranges skilleknek nem nő a távja, régen se nőtt, a többinél ami meg közelről megy be, nem ír semmit, csapkodhatsz vele 7 méterről viszont, ahogy nézegettem a sebzéseket, lannokkal (fusion nélkül és nincs benne attack kő se viszont 6os) ugyanaz a sebzése a Soul Strikenak, persze többi skillnél biztos kevesebb a dmg ha crit van, de azt nem is néztem. Chanternél mintha nem lenne akkora para az attack vesztés az extend meg erősen GG DPS ágon. Szvsz Szergi tolj napi 2-3 lannokot, ki fogja dobni és tesztelgessed 🙂

  47. Szergi ne vedd sértésnek, de szerintem hagyd a fenébe a lannokot meg az aiont is, mert csak belefásulsz megint. A geared is csúnyán elavult, az a 40-es elite set már nem elég, és a manastonejaidat is újra kellene gondolnod. A physdefed nagyon kevés, magic resisted sem elég már semmire, meg a parry is felesleges ebben a formában, mert aki aktívan tolja már rég 2200+ accuryval szaladgál.

  48. ez egy chanter barátom akivel gyakran dredezek:

    http://uk.aiononline.com/myaion-character-detail?charId=392976&serverId=31

  49. 🙂 Én azért nem mondanám, h Szergely cucca rossz lenne. Egy 55-ös abyss fegyó gyenge volna? Hát nemtom, sztem nem az. Ahogy elnézem Szergelynek jobbak az ékszerei is meg a sisakja is. Az öve még elmegy. A pvp damage is messze több. Énnem mergelnék 55ös eternálba 30-as abysst, főleg ha mellette az éxereim fele pve.
    A ruha, hát nemtom. A gladinál nem érzem, h kevés lenne, max pve-ben. Chanternél nemtom mennyire érezhető. de az a parry slot, az tényleg gáz. Inkább accuracyra tenném. A statokat nem nézném, mert nemtom melyiken mi buff van. MR-re én nem pakolnék túl sokat amíg nincs meg az eternal ékszer szett. Addig nem sokat fog érni, ha 55ös eternál fegyókkal támadják. Így túl sokat kell slotolni MR-ből, hogy jó legyen, ami a többi stat rovására megy.

  50. a primus pilus staffal nincs semmi baj, én a defense statokra mondtam hogy a jelenlegi elosztásban már nem érnek semmit

Comments are closed.