header image
 

Lassan vége

az ünnepi eventeknek, szerdától megszünik az XP boost és a gateway event is, utána már csak az Artisan Expo-t és a Reactivationt élvezhetjük egy hétig. Utóbbinak köszönhetően kedden 1 Major Crown, pénteken 3 Platinum Medal érkezik majd a survey-ben.

Szóval újabb eseménytelen hét elé nézünk, de Ti csak kommenteljetek bátran. 🙂

~ by angelicparticle on .

Aion

201 Responses to “Lassan vége”

  1. Na végre szabadultam melóból egy kicsit. Akkor hadd igazítsalak ki egy kicsit, kedves Prana.
    1) kevés p.def. Oh really? Akkor elmondom hogyan működik a p.def: 100 p.def = 10 physical attack reduction. Egy upgradelt armor settel lenne köbö 3-400zal több p.defem, ami hatalmas segítség 2K feletti kriteknél főleg.
    2) manaslotok.
    Magic resist: rangerek miatt elkezdtem rá gyúrni, hogy legalább azoknak resisteljem a csapdáit, akik nem slotolnak MA-ra. 1700 a max amit jelenleg el tudok érni, 1800-1900 lesz a cél. Ezzel egyébként a legtöbb gladi rootot resistelem és a clericek is megszenvednek vele (tisztelet a kivételnek), tehát egyáltalán nem haszontalan. Sorciknál is be-becsúszik egy resist.
    Parry: 2600 körül van a max parrym, ami a TOP játékosoknál már valóban kevés, azonban így is rengeteget parryzok. Sikeres parry = 40% dmg reduction, ami ha legalább 400-zal több az ellen accuracy-jánál, 40%-os eséllyel jön be. Tenap kicseréltem a kesztyűmben a parry köveket HP-ra, mert áttértem PvE stigmára amíg ki nem szedem EC-ből a staffot, valószínűleg mást is át fogok addig pakolni, ne ez legyen a meghatározó.
    Accuracy-m kajával 2100 körül van, ha meglesz az eternal staff, az asszem még rádob egy százast.
    3) 40elite set kevés. Incorrect. 55-ös accessorykkal kemény az még mindig, elhiheted 😉
    Lannokot pedig hagyom a fenébe ahogy mondtad, kiszenvedem azt a 40 runt a staffhoz EC-ből és hello 🙂

  2. manaslotok = manastone-ok ofc >_<

  3. A hp sztem elmegy, a pdef tök mind1, MR egyenlőre haszontalan, accuracy kicsi sztem. Az a parry meg télleg gáz.

  4. MR miért is haszontalan? Parry miért gáz? Fejtsd ki pls.

  5. Accuracy új staffal+WoI = kb. 2300, két gyűrű meg övcsere és kb 2400 lesz. És emellett tudok socketelni MR-re, keveset critre és igen, parryra is.

  6. Szergely, bocs én csak arról beszéltem amit éppen láttam a livestatuson, arról természetesen fogalmam sincs, hogy miket szoktál váltogatni a seten. 1900 resist már tényleg elég valamire, egyetértek. 2600 parry gondolom Shield Manrával, Focused Parry-vel és Word of Protection-nal jön ki, úgy már rendben van. Noob vagyok hogy elfelejtettem beleszámolni, pedig nekem is van chanterem.

    Egy dologban nem értek egyet, a pdef nem haszontalan, szerintem az a képlet már rég nem úgy van. Legalábbis clericemmel sokkal nagyobb különséget érzek 200-300 pdef különbség esetén.

  7. A parry-m WoP (stigma pazarlás) nélkül volt annyi mantrával+focused parry. Egyedül cipőből van egy full crites meg egy full MR-es, ez minden amit variálni tudok + a kaják, scrollok.
    Elemental screen: +2000 pdef többek között, egszen pontosan 200-zal kapok kevesebbet hitenként. Röviden: lol.

  8. Szergely: MR-t azért tartom haszontalannak, mert eternal fegyókkal betalálnak amúgy is a közepes éxerekre. Én addig nem pakolok MR-re, amíg nem lesz meg az eternal éxer szettem. Sztem a gladik rootját amit resistelsz, azt slaughter nélkül tolják, vagy nemtom, de én nem szoktam resistelni chanterekre. Mind1, a lényeg, h egy jó MR sok slotot elvinne gyengébb ékszerek mellett. Valamennyi azért mehet a slotba sztem.
    A pdef meg azért mind1, mert tökmind1. 40-es abyss cuccban van 1650 körüli pdefem, fenrisben 2000. Talán a HP különbséget érezni, de amúgy nincs különbség. Az is csak PvE-ben.
    A parry meg, ha fel tudod tolni nagyon, és fent is tudod tartani a buffot sokáig, akkor érdemes a parryt tolni, de akkor az MR-t is érdemes lenne sztem átslotolni parryre. A sorci úgy is meg fog dugni, le se szarja az MR-ed. 🙂 Viszont ha csak néha tudod feltenni a buffod és nem sok időre, és annyira szélsőséges parry arányt (70-80%) nem tudsz elérni, akkor felesleges rá slotolni. Feltolod buffal ameddig megy, és kész. Amúgy egy HP+Parry+kis crit szett érdekes lehet.

  9. Amúgy az megint egy olyan buff, hogy jól hangzik, de szart se ér 🙂 Bár a 200 ele def talán ér valamit, akinek van kedve tesztelje 😀

  10. Na akkor… A max parry esély 40% lehet, abban az esetben, ha a támadó accuracy-ja legalább 400-zal kisebb (300-zal kisebb acc = 30% stb.) A felfogott sebzés 40% minden esetben. 2 sebző skill is proccol parry-ra (+egy 500pdef buff hosszú cd-vel, azt inkább hagyjuk…), ezekből az egyik stunnolhat. Stun-ra proccolhat egy skill, ami feldönt, meg egy ami 3sec-ig bindel (bár mind2 stigma függő). Feldöntésre proccol 2 sebző skill, plusz a 3sec bindelős is, ha még nem lőtted el. Nyilván gladi/temp ellen kevésszer van lehetőség használni, de amúgy szépen lehet vele operálni, amellett, hogy sebzés csökkentő szerepe is van (tudom van egy 30sec cd-s fix parry buff, de azét 1 parry 30 secenként, lol).
    Pdef egy vicc, arra én is azt mondom.
    Magicresist pedig tényleg értelmetlen szar ékszerek mellett, de ilyen téren nem állok olyan rosszul, a két gyűrűt, meg övet kell lecserélnem asap. Ha egyszer resistelek gladi rootot egy harc alatt, már az is döntő lehet. Berootoltak = halál, vagy mindent cd-re van lőve. 1700mr már érezhető, 2.5 előtti 1500 viszont már kevés.

  11. focused parry és WoP folyamatosan fenntartható, mantra meg pláne, szóval max parryn tudja nyomni a chanter

  12. WoP-t pazarlás PvP-re, egyrészt vannak jobb stigmák, másrészt megeszi a manád.

  13. Jó reggelt!

  14. Estét!

  15. Nagy a pangás, úgyhogy itt van Reda (sin) 2.5-ös PvP videója:

    http://www.dailymotion.com/video/xj38e4_aion-asmo-assassin-2-5-pvp_videogames

  16. Jó ez a reda, meg a nagy cimbije, a gravedigger.
    Mert hát amikor 50 volt a max lvl akkor Roah boss leveréséhez1.5 perc elég volt.
    Reda már akkortájt is “buzi” volt és ez most sem változott érdekes mióta full set van a templaromon egyszer nem futottam bele… Előtte meg elég rendesen kezdegetett.
    Persze tény hogy látványos pvp videót úgy lehet csinálni ha az ellenfél noob vagy allul gearelt.

  17. Gravedigger sajna eladta az accát vmikor januárban 🙁 Egyébként a premade-ünk tagja volt, valóban ügyesen játszott (csak sokat QQ-zott (többet, mint én :P)).

  18. ez az NCwest akkora egy csicska cég, hogy kajak nem tudom minek fizetek még nekik… ettől még a csicska F2P MMO-k supportja is sokkal jobb… és legalább nem nézik hülyének az embert….

  19. érdekes vidi, de sajnos rengeteg nub volt benne, (volt jópár ember aki pl a blindot nem potizta le, Telemacson lenne csak 1x ilyen, hogy a gladik nem potizzák le… XD)

  20. Mi a baj Cence? Kajak jó ez a support, nemtom mi bajod vele 🙂 Azt kapod a pénzedért amit ígérnek, kis türelmet 🙂

  21. Amúgy jah, jó gladi nem volt a vidiben. Meg templar sem. Érdekes lenne látni egy olyat is 😀

  22. biztos volt olyan is de nem tette bele…:)

  23. Sziasztok! Nemtudtam máshova írni valaki elmagyarázná nekem hogy ha van 3 craft itemem ami nem critelt azt ugye beválthatom egy critesre. De hogy?

  24. Vedd meg hozzá a recit amivel lecraftolod a 3 simát, ott van a craftos arcnál

  25. jah igazad van iridescent, 2 napja türelmes vagyok egy ticket miatt, a másikból meg ugy gondolták jot poénkodnak azon, hogy reportolok egy kibaszott hackert, végülis ezért fizetek… 😀

  26. nekem 1 hétig vártak egy ticket miatt. ARTÚRÓSFASZÚ köcsögöt jelentsétek már fel ti is mindannyian plz! az amocskos tetü kiszed shadow alkból minden alkalommal

  27. nem csinálnak semmit, a haverját reportoltam (Busted) másodszor videokkal, erre menöen visszairt a nagyon poénos “GM Rage Knight” fedőnevű “Game Shit” hogy megnézik. Mindezt miután megkaptam a szokásos auto messaget, hogy kösz h reportoltam de i ngame gyorsabb..stb én meg irtam nekik h fantasztikus hogy megint egy Auto messaget kapok ahelyett h bannolnák hisz ott van elöttük a vidi… De ha feltöltöm youtubra akkor azért nem bannolják mert én megosztottam az emberekkel…

  28. egy video alapján nemhiszem h banolnának bárkit is,max ha az adatbázisban találnak vmit,de nemhinném h a mostani idökben bárkit is banolnának,de akit igen annak is tutira visszaadják az accukat

  29. (Y) ez a jó hozzáállás, nem bannolunk 1 előfizetöt aki amugy csitel és nem 1 vidi van rola hanem csak tölem 3, aki viszont elriaszt 100+ másik playert szimplán mer csal. hiába na NCwest sosem az eszéről volt híres…

  30. USA sosem az eszéről volt híres 🙂

  31. egy MMOban csalnak,ezt el kell fogadni,senki sem tud tenni ellenük sajna! ettöl függetlenül nc fasz,h akiröl bizonyitani lehet azt sem basszák ki,de hálisten ritkán akadok össze csiterekkel,pedig tudom h vannak

  32. igy van finyak, fogadjuk már el hogy ugyanugy ugyanannyit fizetünk mind2 en a játékért, és valami megvan szabva (user agreement ugye) és ha már cask akkor kibasszák, nem pedig rajtam poénkodnak. teljesen jó az észjárást, elfogom fogadni… kivánom neked is hogy army 5 starként hideban auto attackal üssön ki és üssön agyon vagy 5x. kiv vok ugyanigy vélekedsz e majd…

  33. XD Fincsi még mindig nem jött meg a ventri full infó mailben pedig akkora infóm van 🙂 Meg Pikenak is, de akkor nyaljátok meg, küldhetek én ip-t ts-re szal lökjetek vmi cím infót és megy privátban.

  34. cence,hozzászolásomban egyetértettem veled,miért kaptad fel a vizet?..?D:D
    traki az az email cim nem volt jo adj msnt felveszlek mert uj van nekem és elküldöm

  35. nem használom a fos msn-t

  36. [email protected] küldd ide

  37. mert ugy vettem észre hogy megint nc oldalát fogod hogy teljesen jogos amit csinálnak, pl a “elkell fogadni” és a többi irományból.

  38. “ettöl függetlenül nc fasz,h akiröl bizonyitani lehet azt sem basszák ki” ez dicséret?? amugy meg jah, el kell fogadni , ez minden mmo velejároja, senki sem tud ellene tenni, ha mmoba kezdesz vedd ezt figyelembe, mindig igy volt, mindig igy lesz

  39. ezzel nem értek egyet fincsi, ami mmo val toltam miota mmo zok, ahol valaki cheatelt, az ott bannolva lett ,vagy elöbb vagy utobb, nem hogy a reportolot még ki is röhögik mint a fergetegesen fantasztikus nc fasznál…

    és a mai nappal eldöntöttem nem fizetek elö erre a fosra, a mai nap 10. jére öl meg EZ A HIDE HACKES FASZPARASZT. én meg nem fizetek ezért, ettöl 100 jobb szolgáltatást kapok még egy F2P gameban is… szal basszák meg 🙂

  40. te kajak hülye vagy..:)) én azt mondtam, h ez az mmok velejároja, nem arrol vitáztam, h jo vagy rossz -e az,ha banolnak vagy nem banolnak…minden mmoban jelen van, és akár banolnak akár nem(bár hozzátenném szerintem mmoban még nem banoltak annyi accot mint Aionban!),ott lesznek! Ott lesz teraban, ott lesz gw2ben, ott lest B&S-ban…mindenhol

  41. komoly szerencse h jön tera,legalább a sok gyökér elmegy oda:)

  42. jaja, és végre játszhatsz majd egyedül. te a pro mert a sok GYÖKÉR elment, oh wait…

    Aionban nem a cheater/hackereket bannolták, hanem a gold sellereket, nem is olyan nagy teljesítmény ha belegondolsz… mig az igazi probléma itt van ugyanugy…

  43. Ez gyökér komment volt finyak, ami egyben ironikus is, hiszen te maradsz Aionozni… ;D

  44. cence ez nemigaz,mert legtöbbet bottert banoltak:) amire te gondolsz olyanokat is kibaszott sokat banoltak,tapasztalatbol mondom mert vannak csitek amik már eltüntek aionbol miota egy idöben elvoltak terjedve, amugy meg nem egyedül maradok aionban, szerintem max 1 szerverrel lesz kevesebb, de miután az emberek rájönnek h milyen tera, lehet mégtöbben jönnek majd vissza:)) amugy szergi lehet gyökér szolás volt, de egy gyökér embernek mit szoljak??:) tudod a felállást, vagyunk akiknek tetszik aion, és merünk aion blogra dicséretet irni aionrol, és van aki ide jár fikázni, és ezek keresztezödéséböl lesz az “egymást fikázás”:DD minden negativumával együtt még mindig a legjobb mmo, és éppen ezért ha szidják(föleg ha faszságokkal) akkor visszaszidok:)

  45. Szergely baszod tegnap kajak fáradt voltam szal aludtam délután, de bepótoljuk azt a PvP napot 🙂 Délelőtt viszont leöltem egy 4star offi sm-et 3760 ap-ért, annyira jól esett 🙂

    Fincsi jó, hogy PRO vok és levágtam, hogy ventrilo szerver az ip 🙂

  46. Az a helyzet Traki, hogy a tegnapi napom nagy része Duke Nukem Foreverrel telt, ma meg jön le a Witcher 2… xD EC-re tuti beloggolok, mert kell, de még mindig nem stigmáztam magam át PvP-re >_<

  47. kösz a gyökér jelzőt fincsi. sorry hogy már megmerem emliteni hogy ez a trágya halmaz televan hackerrel és ez nem egészséges egy mmonak, erre jösz te az atom pro aki nem mellessleg lájkojja a játékot, aztán legyökerezel, merthát teljesen jogos hogy megbasznak hackel, és fogadjam el mert minden játékban van, ja van de tesznek ellene elöbb vagy utobb, vagy tudomást vesznek rola, nem ugy mint nc csicska fost, mint emlitettem ha tera nem is jönne be amit kétlek akkor sem ide fogok vissza jönni. és sokan mások sem ide fognak vissza jönni, ez egy placeholder játék per pill, és én azt mondom max 1 eng szerver fog neked maradni 2012 ben amikor majd 3.0 át megkapod… talán majd akkor megint mindenki vissza néz, hogy megjött-e az ugynevezett vision, aminek megint csak 1/3 ával szurják ki a szemed, a playerek meg nem birkák, elretentő példa Age of Conan ahol egyszer elveszted az előfizetők bizalmát, nem nagyon nyered már vissza. Aion már elvesztette rég a sok balfaszkodásával, jelenleg bátran merem állítani hogy LEGALÁBB 50% ha nem több a játékosbázisnak csak addig játszik a játékkal mig kinem jön amire várnak (TERA, GW2, SWTOR) hála az üzemeltetőnek. dehát, legalább a sok gyökér lekopik 😉

  48. Szergi: wicher2 atomtáp(meg is akadt a mira qchain ) , fõleg a grafika, bár az eleje nekem túl lineáris.
    Ja és fincsi ha egy játékban leszar a suppor és basznak rád azt ne hogy már meg keljen szokni.

  49. Akkor evvan Szergely 🙂

  50. Kb. két hét múlva megyek szabira, akkor viszont belefér a zúzás bármikor 😀 Addig szerintem el-casualkodok EC-ben meg afk dg-kkel 😀

Comments are closed.