header image
 

Lassan vége

az ünnepi eventeknek, szerdától megszünik az XP boost és a gateway event is, utána már csak az Artisan Expo-t és a Reactivationt élvezhetjük egy hétig. Utóbbinak köszönhetően kedden 1 Major Crown, pénteken 3 Platinum Medal érkezik majd a survey-ben.

Szóval újabb eseménytelen hét elé nézünk, de Ti csak kommenteljetek bátran. 🙂

~ by angelicparticle on .

Aion

201 Responses to “Lassan vége”

  1. Na bedingeltem az assámmal az 50et! ezt megünneplendő újra kellett telepítenem mindent mert nem jutottam ki a karimmal inggison-ból Login + client crash / Login + 2 step + client crash így 5ször zsinórban amúgy fasza minden! Hogy vagytok ? 😀

  2. Amennyiben valaki , a commenteknek hála kedvet kapott az aionhoz , és elyosi oldalon most kezdene karit az jöhetne a spatalosra , a Last Standbe, van néhány aktiv ember akiknek tetszik ez a játék,(kezdök) és még itt lesznek egy darabig az tuti.

  3. Hát ha valaki is kedvet kap a játékhoz az nem az én és néhány sorstársam kommentjei miatt lesz 😀 Azért sok sikert 🙂

  4. Pvp-hez nem sok közünk van egyenlőre, és amit itt negatív részről elmondtatok annak nagy része ha nem az őszses oda tartozik, de van egy jo adag pve rész is amiről nem nagyon esett itt szó. Van aki azt szereti játszani csapatban nagyon élvezetes tud lenni szerintem.
    Tény hogyha az ember már 2-3 éve aionozik és csak a pvp maradt mint kihívás akkor ott lehet hogy lesznek gondok, de ami kevesett eddig láttam még mindig 100-or használhatóbb mint mondjuk az infiniti privat serveren lévő pvp vagy pve részek ahol megmozdulni is alig lehet mert azonnal 5-6 ellenséges frakcióhoz tartozó szalad rád, bár edzésnek nem rossz ha azt túléled akkor a fizetős rendes szervereken tutira életben maradsz:)

  5. Na majd mindjárt jön Kouta és megmondja, hogy mi a here is van (szereti ő AION-t csak kikészíti a “HIDE HACKES” haverja XD)

  6. “bár edzésnek nem rossz ha azt túléled akkor a fizetős rendes szervereken tutira életben maradsz:)” HAHAHA és HA! 😀 Jót nevettem. Majd amikor realizálod, hogy a privát szerveren játszók 99%-a totál agyhalott volt, és itt ez csak kb. 90%-ra igaz, majd átértékeled a helyzetet 😀 De komolyan, láttam privátos “PvP” videókat és finoman szólva is szánalmas, a laggot nem a szerverre mérik, hanem az agyra és nem ms-ban, hanem hosszú másodpercekben xD Az, hogy 5-6an ugranak rád, vagy egy egész alliance teszi ezt (és fogja is tenni) már nem számít, úgyis bedarálnak másodpercek alatt 😀
    Azért gl, PvE-vel el lehet lenni egy darabig. 😛

  7. Csákány! Vagyok most már én is. Traki, TS-re este fel jöszz? (meg van végre az elérhetőség?) Bakker mit problémáztos ezen a hackos dolgon?! Téged max felidegesít, meg visz némi AP-t, viszont a saját játékát bassza el. Aki hackol, az egy rövid idő után abba is hagyja a játékot, nem kell hogy bannolják. Én nem látok semmit abban, h úgy legyek fasza gladi, hogy hackolok. Abban sem, h így könnyebben kiszedem a geart, és akkor majd nem hackolok. Tudod a respekt olyan, h egyszer elbukod és nem lesz többet. Ha egyszer csalsz, onnantól már csaló maradsz, és ezen semmi sem változtat. Ha úgy gondolod, h nincs igazam, nézz szét a neten, van speedhack, hidehack/minimap, flyhack, bot, stb. A dmg és az attack speed hack asszem nem működik. De ki tudja, próbáld ki, ha gondolod, senki sem tiltja meg. A hide-ból kiszed dolgo meg olyan, h én is ki tudom szedni néha a hide-ost, mert van amikor a pet látja, és ha átveszem a pet targetjét, már zúzom is. Van olyan is, h a pet látja, de és nem tudom targetelni. (ez lenne a normális) De volt olyan is, h kijöttem az elyos mellett hideból, és az alert pet meg sem nyikkant.

  8. tera.variance.hu/2011/06/14/tera-online-e3-awards/

    Tera az E3on.

    Tera Online: E3 Awards:
    Best mmo.. best pc game.. :O
    Fincsi hol vagy ? 😛

  9. http://games.ign.com/articles/116/1165247p1.html

    Biztos elnéztem csak, de nekem úgy tűnik,h a best pc game: BioShock Infinite
    És úgy nézem, a best MMO is csak best combat:

    http://www.mmorpg.com/showFeature.cfm/loadFeature/5294/page/1

  10. Jaa, hogy itt több portál értékelése futott párhuzamosan. A Gamerinfo lehet,h kicsit elfogult, nem?! 🙂 Amúgy meg az mmorpg.com értékelésében a Best combat az kb PVE, a Best PvP-t a Dragon Nest nyerte. Az Aion ennél azért többet hozott anno, nem? 🙂

  11. Amilyen prezentációval előálltak a terások azzal csoda, hogy nyert valamit szvsz. Ettől még a game továbbra is fasza, csak a marketing az 0…
    Egyébként Dragon Nest tényleg faszás kis mmo, kínain tudtam kipróbálni, sajna a lagg eléggé odavert az élménynek. Akinek bejön az anime stílus+nontarget combatrendszer, az imádni fogja 😀

  12. És free to play, azt elfelejtettem hozzátenni. Bár ez nem feltétlen pozitívum…

  13. Pike buzi vagy 🙂 Nincs meg az a TS cím, mert újraraktam a gépet meg passwordot se adtál meg szobát se meg nyald meg, Xiao ventrijére fel tudok menni, fincsi is ott szokott lenni és nem tudom este leszek-e, meló van szal most megyek aludni este kelek 🙂
    És buzi OP glad 🙂

  14. Meglátjuk milyen lesz, nekem a harc a Vindictusban is bejött. Én már azt várom, amikor egy gamepaddal beülök a plazma elé, és abárolom lefele a népeket, nem pedig 12 újjal próbálom lenyomkodni a megfelelő billentyűket.

  15. “De volt olyan is, h kijöttem az elyos mellett hideból, és az alert pet meg sem nyikkant.”
    Biztos nem tartott veszélyesnek XD
    Amúgy Berin én a mai napig el vagyok a PvE content-el is, csak hát azért mégis hiányzik néha kicsit az embernek a PvP. Na most Aionban ezzel féle képpen lehet találkozni, zerg vs zerg / zerg vs te / a te zerged vs 1 (nem lesz quest update se semmi se +2 ap) illetve hébe hóba 1 v 1 <– igen ilyen is szokott lenni, viszont 2 hit után valamelyik zerges verzióba megy át (többnyire zerg vs te) mert a chat radar vonzza a keselyűket. Szóval én is élvezem a pve contentet miután a kisken elfogyott a res a barátságos asmo alliance-oknak hála. Egyébként tegnap felsírtam azon hogy a qrva liftes bugot 1.5 óta nem voltak képesek kijavítani. felmegyek a liftel majd egy lépés után megbénul a kari majd mikor relogolsz újra lenn vagy.

  16. Szergely: lehet sok volt az agyhalott , de az tény hogy már Elthenes részen 4-5 asmo volt állandóan 20+os kicsiket kinyírni és elvenni a kedvüket az egésztől.
    Ez fentebb még rosszabb volt , rendszeresen irtották ki a kisebb pihenők npc őreit 10-12fős bandák, rohansz be védelembe és hopp sehol senki. Szóval edzésnek nem volt az rossz, de idő után tényleg fusztrálló tud lenni.
    Viszont néha jöttek a nagyobbak és 4-5 db 6fős őrjárat leirtotta a teljes átjövő riftes bandát. akkor volt nyugalom egy darabig a kicsiknek.
    Itt jelenleg a népesség miatt nincs rá szükség , ha elvétve találkozunk a másik banda képviselőjével akkor még izgalmas is.
    Abyssban meg inggison más a helyzet , de ott is lehet küldiket csinálni.
    Csak nem szabad nagyon egyedül császkálni.
    zerg vs te biztos hogy lesz 1vs 1-et MMoban nem nagyon fogsz találni hacsak szabályozott körülmények között nem , de ez nem az a játék nyitott világos pvp-ben a gyengébb, vagy a tetűbb úgy is rohan a társaihoz védelemér vagy berángat oda ahol azok várnak.
    Ez benne van a pakliban szerintem.

  17. Ismerõs ice, a retek liftes bugot vagy 3x szoptam be a héten.
    A másik szép dolog ingi AH épület.
    Ugye én sokat közlekedk ugrabugrálva (ne kérdezzétek miért) , és vagy már 10x sikerült beugranom ah mennyezet fölé úgy hogy csak return/scrollal tudtam kikecmeregni.
    Egyszer sikerült olyan frankó módon beugranom oda , hogy ilyen ugró-zuhanó állásba szorult fel a karakterem.Persze abban a pozícióban sem returnt használni és scrollt eltolni sem engedte :|.

  18. Ice: Nálam volt elől a pet, bakker! 🙂 A templar roah mellett állt az oszlopon, és engem várt. Én meg oda mentem mellé hideban és leültem. Volt röhögés, amikor lement a hideom, kicsit lassan kapcsolt a csávó. Igazából előtte vagy 3x estünk egymásnak, de ő sem bírt megölni, meg én sem tudtam megölni őt. Úgyhogy egy rövid röhögés után nyomtam mellette egy returnt.

  19. Templar vs scout class harc, ami nem dől el? omg…

  20. Gondolom valami überlow templar volt zenderhez képest >: D.
    Így már érthetõ miért nem riasztott rá a pet sem .

  21. biztos barátságos mérkőzés volt tét nélkül 🙂

  22. +10 szinttel volt magasabb, mint én (én lv40 voltam akkor). Arra riaszt a pet. Csak simán nem volt nála szotyi, én meg feltettem a major anti shock scrollt, úgyhogy nem tudott visszarántani. Kite-oltam (elég esélytelenül) aztán ha nagyon ment a HP, akkor hide. Levegőben nem nehéz meglépni egy templár elől még rangerrel sem.

  23. Igen, mondjuk ha belepullol a scrollba, úgy nehéz… 😀

  24. Tank ellen 30 másodpercenként a scroll kötelező. Templár volt az első karim, úgyhogy viszonylag jól sikerül kiszámolnom, hogy mikor kell a scroll. 🙂

  25. Persze, csak a legtöbb templar be is nézi a scrollos témát 😀

  26. Persze, mert azt figyeli mikor jár már le a qrva cd a húzáson hogy végre üthessen egyet szegény XD

  27. jaja, télleg nagyon soxor belehúznak a scrollba. De van egy két rohadék, aki áthúz a scrollon! 😀

  28. http://9kohorta.com/blog/in-english/kor-2-6-crucible2/

    empyrean cicifix szolo változatáról guide

  29. Jah olvastam, de nem foglalkozom vele inkább, mert csak enne az ideg hogy mikor jön a patch. Amúgy cleric-kel kiba* jó lesz a szolo EC. De erre majd visszatérünk novemberben ha sikerült westernizálniuk ezt a bődületes mennyiségű új contentet.

  30. xD jah nyomhat vagy 3 A4es oldalt az új content kódja

  31. Végre egy insta, amit nem vág le egy közepes party rutinból, és nerfelik… 🙁 Fasza lesz, 1 pettyes elitek meg sok pettyes normál mobok. Kb akkora kihívás lesz, mint Talloc. Nem mindha a mostani EC-t nem duo-ban csinálnánk, csak mégis. Legalább lesz platinum meg GS. (természetesen a legnagyobb nooboknak fog kiesni)

  32. jó ez, kevés tokent ad, meg faelan azt hazudta hogy más token jár ehhez az instához, mint a 6személyeshez, és más rewardok lesznek… de ezt majd meglátjuk, gyorsan átfutottam a guidet de nem láttam erről semmit… meg hát ilyen 250 meg 500 tokenekről beszélünk… hol van az az 5000hez képest? 😀 még ha közös rewardja is lesz, megéri mindkettőt csinálni. szerencsére a cd-je nem több mint a másiknak, ugyanúgy 22h maradt.

  33. Az a 250 insignia bonus reward lesz, a végére szerintem kijössz annyival, mint most.
    “Rewards: Same as in normal Empyrean Crucible” …vagy jobban. Azt nem tudom, h a hidden stage 1 vagy 2 verzió mitől függ? Teljesítménytől, választható, vagy már megint random szarakodás lesz?!

  34. hát az egyikhez oda van sírva hogy ha ötször már végigszenvedted akkor elérhető lesz

    meg egy csomó random jön be hogy A vagy B verziót kapod 😀

    én azért várom. bár nem értem hogy ilyenekre még mindig van kapacitás (kopasz koreai liba biztos túlórázott) de BG-t nem kapunk? ááááááááááááááá :[

  35. Minek neked BG? Azért, h legyen még egy dolog, amire partyt kelljen szervezni?! Kimész a városból, és ott a pvp. mostanában nem mondanám, h zerg van, sőt Silentera egész jól szólózható. AP-ben meg a legjobb a max. 3-4 fős party. Inkább valami tournament kellene, mint a L2 olimpia rendszere.

  36. 1v1 random pvp arena pls, már egy éve ezért sírok, olyan kurva egyszerű lenne betenni a játékba.

  37. Jaja, már a hely is kész. EC alkalmas lenne rá. mondjuk a rangerek lehet, h kicsinek tartják, de az assát ki kell szedni vhogy hide-ból. Mehetne az 1vs1 all-ba, meg class-on belül is. Még a csalás (pontátadás) se menne könnyen az RvR miatt. De szép is lenne. 😀

  38. Sziasztok!
    Újra vissza jöttem Aion világába.Melyik serveren lehet most asmo oldalon honfitársakat lelni?
    A Perento-n kezdtem egy sorcerer-t,de Spataloson még ott vannak a régi karaktereim.Tavaly novemberben mikor abba hagytam akkor a Spatalos-ról csúnyán leléptek a Magyarok.Most mi ott a helyzet?

  39. Szia.

    Én 2 honapja jöttem el, akkor a spatan volt élet mert elég sok asmo vándorolt át, hogy most mi ott a helyzet azt nem tudom. Amúgy meg én is a napokban megyek vissza, szintén asmo oldalra, chantert kezdeni, van kedved luppolghathatunk együtt :D. Én spatalosra neznek vissza azért :D.

  40. Perenton meg telemachuson tuti van sok magyar mindkét oldalon de föleg asmon

  41. vki ECt végigvitte már, h normálisan mennyi insignia jöhet max ki? mintha ptsröl lett vona info meg video meg minden h 5k körül, na de én nemhiszek ptsnek, kiváncsi vagyok itt mennyi most ez

  42. mer buta vagy fincsi, 5,7k körül jön ki maximumra ha jól emléxem, és ahhoz teljesen végig kell vinni. amugy itt a guide hozzá: http://www.aionsource.com/topic/126660-guide-empyrean-crucible-stages/

    és nagyon nem könnyü a 7. stage után. templar must have ~.~”

  43. Látom ellenfél már lesz a spatán , elyosi oldalra meg egyenlőre senki nem jön:(
    pedig egy sorcinak meg egy chanternek tudánk ám nagyon örülni:)

  44. van lvl55-ös chanterem és sorcim spata/ely oldalon, csak az a baj hogy még a clericemmel sincs elég időm játszani

  45. Zender, meddig szoktatok jutni EC-ben duo-val? És mennyi insignia jár érte fejenként?

  46. 350 ha azonnal meghalsz egy mobot sem kell megölni érte csak bemész,meghalsz és kijössz,azért kell a duo mert csak ptben enged be

  47. Duoban meg szólóban csak elindítom, és vége, 350 insignia. Ez a leggazdaságosabb. Egyébként egy cleric egy gladival a stage 1-2-t le tudná nyomni sztem. Múltkor 4en egy 50es clericcel stage 4ig jutottunk asszem. (350 insigniáért mentünk be, csak jobban bírtuk, mint gondoltuk,. Úgyhogy megpróbáltuk) 🙂

  48. Jah, vágom. Akkor marad a full pt-s szenvedés.

  49. Hát, ha rá vagy pörögve a cuccra, akkor 2.6-ig nincs más. Nekem max a set kell pve-re, de az nem sürgős.

  50. 200.

    kérünk új postot 🙂

Comments are closed.