header image
 

Padmarashka down at Zikel

Azt nem tudhatom, hogy mennyire western-first a dolog, hiszen nem követem ennyire a játékot már, de még a koreai infókból pontosan tudom, hogy mekkora kihívás volt megölni a Dramatákat. Nos az alábbi twitt szerint a Zikel Sunshine guildjének sikerült eltennie láb alól az egyik öreglányt:

~ by Menorel on .

Aion

108 Responses to “Padmarashka down at Zikel”

  1. aaaaaa… megint lescrolloztam..
    Sírj a másik post alatt! könyörgöm.. 😐 :DD

  2. Hagy Mzperx , mindenki hülye csak fincsi helikopter.
    Én már azt sem értem hogy , (és ezt minden elfogutság nélkül mondom ) gw2 grafikátol miért van elájulva.
    Nekem baromira nem esik le tõle az állam. Néztem videókat de mèg 2.5 aion is szebb nála szinte. Pedig már az is elég gány.

  3. lehet hogy a TERA mégis valami világmegváltó csoda lesz az új contentekkel, de nekem akkor sem fog tetszeni. én már megmondtam az elején hogy az nekem nagyon nem klappol. szerintem ezzel is sokan hasonlóan vannak, persze van ellentábor is akinek meg pont a gw nem fog bejönni ily módon. ez van , ízlések és pofonok.

    viszont nekem akkor is tetszik ahogy készül a gw, az új módszerek benne, a fizetési rendszere, a skillek, a pvp-je, a no tank no healer no dps alapelv :D, meg úgy az egész ahogy van

  4. ah jeeee:DD

  5. xerb cencén kivül nemtartok senkit hülyének:) azért vagyok elájulva attol a graftol, mert kibaszott jol combozzák a rajzfilszerü megjelenést az életszerüvel,gondolok itt arra, h a fémnem fémes kinézete van, a viznek olyan meg a tükörképek olyanok mint még semmi másban, de még is megmaradtak egy jobban elképzelhetö világon belül. Persze h tera grafja atom szép,geci jo meg minden, de abbol ,ha már nemláttam volna olyan mocival felszerelt gamet,videk alapján nemsok különöset vennék észre, de GW2ben már a videokbol is olyan hus-vér karik érzödnek ki,hogy amikor elnyomsz egy skillt azt szinte a torkodban érzed,meg ilyenekre gondolok.Lehet hogy TERAban is van hasonlo hatás,de a videokbol ott nem érzüdik le,csak a gyönyörü graf.Most nemrég is GW2es videket néztem,full hdba max képernyön,és egyszerüen majd lemásznak a dolgok a képernyöröl annyira pazar.De mondom reggel baszakodtam kicsit UT3al,és azért az is majd lemászik a monitorrol azzal sincsen baj:)

  6. te fincsi, kajak nem tudom miröl beszélsz, elkezdesz itt hülyeségeket beszélni (emozás) azt még én mutogatom a fogam fehérjét? én poénkodok, a büdös discossal is poénkodtam (ha azt vetted volna a lelkedre) de irhattam volna mosogépfrekvenciát is :P) nem tudom milyen terás videokat nézegettél de ha ott ellegyinted a kardod, akkor az elvan legyintve, látod ahogy megmozdul a kari és nem tud kitérni belöle egy szimpla W nyomásával (mint sok gameban). Namost nem tom annyira GW2 t ugyanis kb amennyire érdekel annyira nézegetek utána, szal nem mondok semmit rá, de amit irsz az TERA ban is megvan. mindenesetre itt beszélgetünk, te egyik játékot kedveled (várod) én a másikat és ennyi, ez a szép az MMOkban és pontosan ezért van ennyi fajta, hogy mindenki igényét kielégitsék, mert nem mindenkinek tetszik ugyanaz, nem véltetlen játszunk Aionnal és nem WoW al 😀

  7. na ma már nemérek rá a hülyeségre vkinek melozni is kell csumika:)

  8. have fun 😀

Comments are closed.