header image
 

Aion KR 2.7 #incoming!!!

Cori még hajnali 6-kor ébresztett fel azzal, hogy szóljon a a 2.7-ről, de nem nagyon szenteltem neki komolyabb figyelmet, hiszen akkor még csak egy player fantáziálása volt csak elérhető a hivatalos fórumon. Most viszont már van róla official infó is ( – inven link –), úgyhogy első körben csak szemezgetnék mindazon jóságokról, amik várhatók a 2.7-es patchben:

  • Lesz egy Chaos Aréna nevű cucc, amiben akár 10 fős csapatok is össze tudnak csapni. Lesz egy lvl46-50-es és egy 51-55-ös szintű leosztás. A bejutáshoz Aréna Ticketet kell szeretni. Le van irva, hogy hogyan, de nem értem, úgyhogy nem találgatok. Van egyébként az arénáról egy rakás infó a patch notesban, de eléggé ködös az egész nekem.
  • Érdekesség, hogy lesz engine controll. Lesznek ilyen légvédelmi ágyuk saját skillekkel.
  • Átalakítják Padmarashka barlangját. Elvileg ha jól értem, akkor instancet csinálnak belőle, amibe hetente egyszer lehet bemenni egy max 48 fős unionnal.
  • Jelentős mennyiségű DP skill-t átalakítanak úgy, hogy a jelenlegi 2000 helyett 3000 DP kell majd hozzájuk. (pl. Healing touch, doom trap, cloak of shadow, stb.)
  • Az UI kap egy új ablakot, amin az instanceok között lehet bogarászni, látszódik a térképe, a fontosabb információk, lockout, stb.)

És még sok-sok-sok okosság, aminek a felét sem értem, de biztos tök jó lesz, hogy ilyen is lesz.

~ by Menorel on .

Aion

197 Responses to “Aion KR 2.7 #incoming!!!”

  1. Csak a full nyomorékok vannak jelenleg full eternal abyss setben. Egyértelmű, hogy az ilyenek mikortól gyűjtögettek és mennyit PvP-ztek. Perenton is van egy full eternalban feszítő chanter, csak lestem, mikor megláttam a karakterlapját. Kb úgy ment le, mint a miragentesek 😀

  2. Ja igen meg a kill count… nekem van 13700 killem úgy, hogy én az abyss siegeket kerültem, ha lehetett. Nálam sokkal jobban gearelt karik rohangálnak 4-5000 killel.

  3. Siege szart se ér ,ha nem azt csinálod amit Zender ecsetelt. Az a vicc herofiles is ezen bukott be tradelte az ap-t killért és lett platja ezerrel.
    Meg a haverjaival megbeszélték. (ely haverok ofc..) Így könnyű basszák meg.. Aki meg ment alliba siiegre szart se kap mert a sorc alliance túl dspeli a pofád ha meele vagy, ala sin. Nem beszélve arról ,hogy deity bácsi szereti szétaoezni a pofád és meghalsz . Míg éledsz és futsz vissza vagy élesztenek dpst vesztesz.. Sorcik,rangerek,smek meg röhögve lövik…
    Le kéne vinni a medál követelményt vagy többet adni rewardként(vagy both ugye) és pl adhatnák dailyvel ( ölj meg 5-10 köcsögöt és kapsz 10 medált) vagy akármi és persze úgy ,hogy ne lehessen piszkos ügyleteket csinálni + olyan jó reward legyen ,hogy ne vetemedjen rá senki…
    Nem kéne csodálkozni nc bácsinak ,hogy szabálysértés van… ha ilyen szar… naná hogy susmus van..
    Nem beszélve arról ,hogy a többi gearhez kellő tokent,isignat ,gold ,silver medal mennyiséget is lenerfelhetnék. Több és jobb pvp quest , nagy pvp területek… Meg ne mákon múljon ,hogy jaj kinyitod a dailys dobozkát neked lesz egy crownod pl másnak meg kirobban belőle a plat medál..
    Meg honorálni a pvpt,ap system átalakítása…
    Kár ezen rágódni hiába a fejesek nem egy gamert kérdeznek ..sőt senkit se kérdeznek csak money be…

    Ja 2.6 aug 3 eu live nem kéne frissíteni a blogot? Lesz 3 event gate away,az a nyári fesztivál event meg a artisan expo.. Ja meg xxp-.. csak gondoltam mondom már..

  4. Ja meg ugye fixen dobjon itemet a buzi pve insta is ne 100+1-szer kelljen menni… Mindig essen valami amid még nincs.. Vagy ha van kicseréli npc arra a darabra amid nincs pl… Persze bekéne vezetni a több instát és többféle dropot ,hogy ne legyen uncsi.
    Naná így nem adnák el a dropot és akinek egy kurva cipő hibádzik pl fogná a plate vállast ami épp esett átalakítatná cipővé és all happy.. Ja és nem lehetne lootot eladni… Mondjuk így már nem is lenne lehetőség..
    Én leültetném az összes ncst ,hogy farmoljá és lássák micsoda szar és könyörögjenek ,hogy engedjem el őket.. Utűnna mondanám menjetek fixeljétek meg baszki..
    Az a baj ők nem maguknak is csinálják a gamet ,mint az Areanet a funért hanem Aiont a pénzért csinálják ,hogy minnél többünket átbasszák..
    Szar hozzáállás egy ideig átbaszhatnak ,de utánna koppannak és new mmo aztán ugyanez ,de általába egy idő után maga a kiadó is szopik…
    Persze csak ha hülye …. sajna ncsoft hülye..

  5. Én egy egyszerű kérdést tennék fel az NC-seknek:

    Normális ember honnan tud szerezni 1039 darab Plat medalt az életben, mivel ennyi kell a teljes eternal felszereléshez (Tempnek pajzzsal!)

  6. Ehhez pár dolgot hozzátennék:
    – Balaurea területét kitakarítanám PvP-re (k, a legbelső zóna maradhat, ha nagy cry van.) A többiből kiritkítanám a mobot, vagy az agrót kikapcsolnám. Főleg inggisonban. lehetetlen normálisan pvp-zni, főleg gladival, mert 2 perc után az egész terület rajtam van az aoe miatt.
    Jelenleg Inggi és Gelk kevesebb mint 1/3 része alkalmas pvp-re)
    Az elite zónákat törölném, a kutya sem jár oda. Aki pve-zni akar, instába megy
    – Omega/Ragna delete. Delete /FORCE! (a qrva ‘nyát, de utálom őket)
    – Silenterát nyitnám perma, mobokat meg törölném. Qrva jotun pvp területen feltétlen kell, h beleüssön a glabimba 4500-at…
    – PvP quest hegyeket tennék, csak token reward, amiből vehetsz platinumot vagy relicet, vagy bármit.
    -Solo pvp questek kellenek még, amit partyban nem kapsz. Talán javítana a zergen, talán nem.
    -A pvp questeket ismétlősre tenném, nem napira, mert ha egy nap nem tudom befejezni a questet, akkor buktam a másnapi tokent. A tokenek beváltását korlátoznám napi szinten x darabra. A pvp questeket nem randomra tenném, hanem választhatóra. Cseszhetem a gelmarosos questem, ha egy elyos sem jön át. Olyankor lecserélem inggisonra és adok a csíráknak.
    – abyss fort insta: DELETE! AS is.
    – Insta: első körben nem érdekel, utálom a pve-t. Ettől függetlenül nem hülyeség amit Hirane írt. Csóró newbie beszenvedi az 55-öt, és ott áll valami SR/UDAS szerkóban függően attól, h milyen mákja volt. Nekem pl Udasból is és BT-ből is csak cipő esett. Aztán surveyben kaptunk egy EC-s cipőt… köszi/enchant.
    Régebben ott volt a Fenris/miragent, szopás volt, de legalább tudtad, h mire számíts. Nekem amilyen mákom volt a droppal, egyszerűbb volt megcsinálnom. Ja, DP-ből nem láttam gold lootot gladinak soha.
    Szóval, ha BT úgy működne, h a gold cuccokat tudnád cserélgetni npc-nél, akkor a kezdők gearje talán nem lenne ennyire botrányos.
    (DG-ben ütöm az SM-et, és mellettem összecsuklik a sorci az AoE-tól… nagy kihívás volt)

    Ezzel csak az a baj, h nagyon sokan játszanak az Aionnal a pve miatt. És mindig ezek sírnak. Hisztiznek a rift miatt, a twinkek miatt, a loot miatt, DG miatt, az abyss gearek miatt, a questek miatt, stb.

    “röviden” ennyi 🙂

  7. Malachit, ha nagyon csalsz, akkor is minimum 3 hónap. Ha nem csalsz, és még szerencséd sincs, akkor 1,5 év kb. (ez a nincs szerencséd dolog, ez úgy néz ki, hogy így is MINDEN NAP 2 platinum medál összejön, akkor is 520 nap)

  8. És miből szeded ki a napi 2 platot? 🙂 CDG? vagymi? 🙂 Mert fort védés egyedül = 0-a plat sok halál és lóvé mínusz. CDG: Ha csapjuk a barbi-t akkor se biztos a medál, mert mindenki rohan és bossok ott vanak hagyva hátra, most is csak 1 medál kéne megint a questhez, de hogy mikor lesz meg… 🙁

    Veteran program osztogat még platot, + ESO, ahol 1x voltam, de nem sikerült megkedvelnem + Megintcsak fosnak se kell oda templar a 3-4 fős party-ba gladot visznek meg dps-t.

  9. 🙂 vigyél esoba egy sorcit meg egy clericet. Tovább tart, de sztem jobb a loot. Amúgy a siege ketten vagy max 4en jó, cleric helyett chanterrel. Amúgy tényleg 0 medál. Így azért be szoktuk szedni a 2-3 platinumot. (2glad+SM+chanter, vagy glad+SM). 2 naponta így bejön 3 plat, meg esetleg esobol 1, az már napi 2. Persze enél lehet szarabb is, de vannak ismétlős questek, amit érdemes a drágább cuccokra elhasználni. Én is azért nem veszem most ki a másik fülbevalót, mert a sapka jobban kell, és több platinum.

  10. “For fans it will be exciting NCsoft, the gamescom in Cologne. NCsoft wants to present the game show not only new information about Guild Wars 2, but also introduce a completely new game.”

    Lol… kezdhetjük ásni az Aion sírját???

    Új tömeg mmo inc…

  11. Ha akarod vegyél ásót meg lapátot 🙂

    Fegyóra gyűjtök, utánna sapi kell még és akkor végre full pvp-ben fogok díszelegni 🙂 Okés ebből csak 3 lesz 55-ös, a többi 50-es, de akkor is jobb mint a pve matyi 😛 (igaz az meg elég hiányos 🙁 kéne menni BT-t, keresek BT-re magyar fix csapatot a Perento-n 🙂 Türelmet és megértést kérnék tőllük, csak 2x voltam még jó régen 🙂 )

  12. Zender, van fix chanteretek? 🙂

  13. Van, csak béna. 😛 viccelek, nagyon tip-top chanterünk van Renjiro személyében.

  14. Jól kihasználjátok szerencsétlent!

  15. Nyalja a zacsit, nyeli a szószt! 😀

  16. Csak mert unatkozom, aztán megfordult a fejemben a transzfer 😀 De egyelőre úgy is pihentetem Aiont 🙂

  17. Most én is egy kicsit, mert elég kevés időm lesz most játszani. Addig meg szórakozok azon a tört pvp szerón. nem annyira gáz, a skillek jól működnek (eddig amit néztem legalább is jó) az egész jól ki van találva, télleg csak pvp megy. Kicsit még kevesen vannak, de elég azért a jó bunyóhoz. kicsit delayes is, de nem vészes. Ingyen van, napi 1-2 órára elég.

  18. Az entek kiengedték a folyót!

  19. Ezek a csúnya entek 🙂

  20. A kamerás jó fej. Nem hogy keresne valami kötelet, vagy mittomén, inkább karerázik, mert az mégiscsak jobb. 🙂

  21. ááhhhhhhhh látom az élet zajlik, mint a folyók. Aki még van jöjjön tele asmo oldalra ott még vannak páran, hameg nem akkor finyak szeróján vagyunk de ott ely oldalon, és nagyon várunk már egy mmo inc et 😛

  22. jah mégegy kérdés eternal head vagy neck előbb ? 😀

  23. Terat akarok QQ

  24. Meg amúgy Szergely ha 3 gladi megfér 2 chanterből se lesz gond 🙂 rendes premade-ünk úgysincs mindig aki fenn van, mondjuk valami sorci jöhetne de legyen sleeping stormja különben nemviszem 😀

  25. Mz egy 55ös gold abyss nyaklánc, vagy egy 55ös kék abyss sapka lecseréléséről beszélünk? 🙂 Szerinted… ?

  26. Szergi, premade max dredre kell, oda meg jöhet 2 chanter is, mert az esetek nagy százalékában majdnem mind1 mi a setup, az elyosoknak semi esélyük. 2 chanter meg jó rusholni is. (2x WoW) Sztem a gearünk amúgy lassan elbírja azt is, ha nincs cleric, de van 2 chanter.
    BT-t fel se hozd, sztem kizárt, hogy valaki oda bemenjen. Senkinek nem kell onnan semmi.
    Udasba is csak a bejáratig megyünk, azt is csak Inggisonban 🙂
    Silentera/Gelk/Inggi pvphez meg kell a chanter, hogy legyen speed. ott sem baj, ha 2 chanter van, mert mindig az marad je, aki a speed mantrát adja 😀 (vagyis mindig Renji van hátul…)

  27. Azért a gladik kicsit többet nyomnak a laba 😀 Bár 3x glad, 2x chanter + sm elég kellemetlen lehet… 😀

  28. so… BT be csak akkor megyek ha az összes lootot eladjuk 🙂 aki onnan öltözik az hulla, és akkor jól van jön a sapi majdcsak összekínlódom valahogy azt a nyakast

  29. jó esetleg a weapont meg lehet tartani ha eternal, és nincs jobb bár rendes partit találni BT-be ahol a cleric se szar és még le is visznek az bajos mert a rendes clericek farmolják pre partyval, hogy eladhassák a lootot 🙂

  30. ez a loot eladás naon divatba jött telén is bar ilyen udas gold lootokat is linkelgetnek megáll az ész, bár az, hogy valamit el akarnak adni nem jelenti, hogy valaki meg is veszi

  31. Túl sok idő egy BT run. Szar a drop, és ha van is, mire eladod… És még akkor ott van az, h mi a rákot csinálsz a pénzzel? Ok, veszel scrollt, meg potit, meg neked még van némi enchant hely üresen. És aztán? tök felesleges. Én az utóbbi időben arra baszkodtam el a pénzt, h a nyomi lucky petből kinyerjek egy tündér szárnyat, mert az biztos faszán állna a gladimon! 😀
    A lényeg, h ami a pvp-től időd vesz el, az nekem rossz.

  32. 2.5 előtt poén volt a bakarma run, 10-15 perc alatt meg volt duo/trioban és egy spearért kicsengettek 2-300 misit is (persze nekünk sosem esett…) 😀

  33. ha túl sok a kinákh gyerünk irány a +15 tuti felszív minden pénzt 😀

  34. Masszívan 10m alatt vagyok, not gonna happen 🙂

  35. Most, hogy ennyit beszéltetek arról a tört szerverről igazán leírhatnátok melyik is az…

    Offot most szüneteltetem, mert a játékidőm 1-2 órára redukálódott/nap és ezért nem fizetek…

    No meg be is sokalltam kicsit, de ezt most nem részletezném…

    Szóval pls tört pvp orientált szeró címe… ???

  36. Jah és egy apró gondolat:

    Amint kijön a Terra & GW2 EU-ban, örülhettek, ha 1 db Off Aion szerver marad! (Én személy szerint a GW2-őt várom…)

    Ahogy Mz írta:Az Aion nagyon jó kis játék lehetett volna…!!!

  37. Varro, notaion-ra keressél rá! Ha casual vagy és pvp orientált, ez maga a kánaán!Ja és ely oldalra gyere ott vagyunk

  38. Casual PvP player… Ez valami egészen új fogalom számomra 😀

  39. ja h akinek nincsen ideje,az már nem is lehet pvps:D értelek szergi

  40. Úgy néz ki, tört szerveren lehet… 🙂

  41. jaja, 1-2 óra játékra tökéletes, hosszabb távra azért csak az official a jó.

  42. puki márakinek,nekem officialon sem jön be a pve…ezen a szeron ha többen lennénk lényegesen hosszabb távu kikapcsolodás lenne mint az off.off az öngyilkosoknak,szado-mazo kedvelöknek meg hasonlo beállitottságuaknak jo csak

  43. Hogy egyszerübben fogalmazzak, nincsen arányban a pvevel, és a pvpvel eltöltött idö arányban!

  44. jajj tudok ám irni nemtudom h került oda a végére mégegyszer az “arányban” szo:DD

  45. Mert meleg vagy, és azok hülyén fogalmaznak. 😛 Amúgy egáltalán nem volt rossz móka először felhúzni a karit 50-re, nem volt rossz a pve sztem, nekem ez a questelős dolog is érdekes volt itt-ott. Főleg L2 után ahol összesen 4 questet csináltam meg, azt is csak mert kötelező volt. Régen még a zöld dropnak is hogy örültem, bindeltem be a zöld kardot ám ezerrel. 😀 A sok fosás lv30-on abyssban, csak a hátam mögé nézve fejlődni. Nekem a területek nagyrésze is bejön, érdekes felfedezni a területeket. Főleg az ellenség területék, és elbaszott helyekre kiskelni. 🙂 Szólóban spyquestelni fos gearben. Ha életemben nem játszottam volna Aionnal, akkor hiányozna. Viszont így, hogy egy ideje max lvl, az insta igazából annyira nem kihívás, hogy az már 2. run után is unalmas. Így tényleg csak a pvp érdekel. Mondjuk nekem a mai napig is a kedvenc helyem Eltnen. Ott volt a legjobb pvp-zni. Úgy értem a terület szempontjából. Elég változatos hely, jó a területek tagolása, lehet itt-ott glideolni hosszabbat, nincsenek szutyok sziklák, mint silenterában, amibe mindig beleakadsz.

  46. Nekem Elten szinte teljesen kimaradt, ellenben Heiron maga volt a heroin 😀

  47. Jaja be is költötztél oda pár hétre 😀

    Szerettem a vicces kisk helyeket a hegy mögött a végtelen óceán szélén állva, ahogy az arcomba csapja a sós döglött barbik szagát a szél 😀

Comments are closed.