header image
 

Aion KR 2.7 #incoming!!!

Cori még hajnali 6-kor ébresztett fel azzal, hogy szóljon a a 2.7-ről, de nem nagyon szenteltem neki komolyabb figyelmet, hiszen akkor még csak egy player fantáziálása volt csak elérhető a hivatalos fórumon. Most viszont már van róla official infó is ( – inven link –), úgyhogy első körben csak szemezgetnék mindazon jóságokról, amik várhatók a 2.7-es patchben:

  • Lesz egy Chaos Aréna nevű cucc, amiben akár 10 fős csapatok is össze tudnak csapni. Lesz egy lvl46-50-es és egy 51-55-ös szintű leosztás. A bejutáshoz Aréna Ticketet kell szeretni. Le van irva, hogy hogyan, de nem értem, úgyhogy nem találgatok. Van egyébként az arénáról egy rakás infó a patch notesban, de eléggé ködös az egész nekem.
  • Érdekesség, hogy lesz engine controll. Lesznek ilyen légvédelmi ágyuk saját skillekkel.
  • Átalakítják Padmarashka barlangját. Elvileg ha jól értem, akkor instancet csinálnak belőle, amibe hetente egyszer lehet bemenni egy max 48 fős unionnal.
  • Jelentős mennyiségű DP skill-t átalakítanak úgy, hogy a jelenlegi 2000 helyett 3000 DP kell majd hozzájuk. (pl. Healing touch, doom trap, cloak of shadow, stb.)
  • Az UI kap egy új ablakot, amin az instanceok között lehet bogarászni, látszódik a térképe, a fontosabb információk, lockout, stb.)

És még sok-sok-sok okosság, aminek a felét sem értem, de biztos tök jó lesz, hogy ilyen is lesz.

~ by Menorel on .

Aion

197 Responses to “Aion KR 2.7 #incoming!!!”

  1. “már régota szurta sokunk szemét, h állandoan ö az istenkirály”
    Á, hova is tettem azt a facepalm képet?!

  2. “De ha pro vagy akkor nem mindegy milyen gearben van az ellen? 😀
    Amúgy mi a neve a rangerednek?” Nem ice, sajna az uj eternalok annyira erösek,h rohadtul nem:/ Amugy tahamari az offos rangerem neve, mint látod már igen elavult a cucca,és a 2.ik abyss ékszer kivétele után döbbentem rá,h basszus, ez nekem nemfog menni.:/ ez van, csak azt nem értem ha ti is szidjátok, akkor miért nem probáltok egy esélyt adni egy jobb szeronak, eddig aki kiprobálta(variancot látogatok közül is páran), azok eddig mindenki dicsérte h kibaszott jo ahol vagyunk, és ezt nem reklám miatt irom, hanem h nemértem miért játszik sok ember azzal amit utál, amikor van jobb megoldás!Na peache!!

  3. “nagyjábol végig mentem a wall of texten, fincsi te még mindig hülye vgy 🙂 szergi leirta TERA ban fajok vannak nem frakciok (ahogyen te írtad, szolj ha idézzek) és ott 1 közös ellenség van, viszont ha ugy gondolom akkor a poporitól kezdve a commandante bakarmáig ^^ bárkit leölhetek, ellenkezőleg Aionban ami RvR játék ” ——-Ennyi, engem hülyézel amikor nemérted miröl beszélek..:DD Ugyanazt leirod 10edszer is, de még mindig nemfogtad fel miröl ment a téma, no comment kence:))

  4. És te ebben a gearben nem tudsz leölni ethernalos playereket? csak mert én full 50es +10-es csicskákat is megszoktam enni a miragent assasinommal aminek 0% a pvp attackja -.-‘ Valahol írták neked hogy akkor menj cs-zni ezzel egyet is értek… Amúgy el kell fogadni hogy ez nem wow ahol a picsád alá tesznek mindent hogy epic fair pvp-k legyenek (bár úgy tudom ott is van 1 shot kaszt) Valamint ha ehhez neked 2 év kellett hogy rájöjj az qrva gáz.

  5. Ice,eddig meglehetett szerezni a geart rendesen, nem volt mire rájönnöm, de az uj eternal cuccok a platmedal miatt ellettek kurva,bár az AP is tul sok ami kell hozzájuk! Mit nem lehet ebben felfogni kajak nemvágom:DD A cst meg dugjátok már fel, ki a faszom akar azzal a fossal játszani, nemtudom honnan veszed h egy fpst szeretnék, vagy nemtudom, nemmondtam még h én pvpzni szeretek?:DD

  6. Az FPS-ek épp a az egyenlő esélyekről szólnak de rá se ránts! mellesleg javaslom látogass el http://aion.yg.com/ ide hasonlítsd össze az 50 elitet meg az 55 narancsot! ha ezek után is azt állítod hogy az ethernal oly kurva erős és azok akik narancsban vannak olyan kurva erősek akkor te beteg vagy. De légy boldog a 12 évesek közt ahol minden második player csal s hidd azt hogy jó neked 🙂

  7. Az utolsó üzenetem ne vedd komolyan, jobb helyen vagy ott.

  8. Lol ice..
    Finyak: Szarnál is szarabb a tört ez a lényeg. Szar game törtje csak szarabb lehet már bocs…
    Igazából én nem hater vagyok ,de látni kell ,hogy az Aion robog a halál felé..
    Fasz se kért arénát,igazából nekünk full reform kéne nem aréna hanem 3.0 és kurva nagy változtatások.
    Most kiadnak egy patchet arénával aminek már a 3.0-ba kéne lenni beletéve és még egyébb dolgoknak. + Annak kéne már jönni kurva gyorsan nem 2.7-nek.
    Az ilyen szétaprózás szart se ér már bocs.
    Az energiát ,időt így szétforgácsolni.. + Ncwestet kirugni a faszba. A tolódást leredukálni max 1-2 hónapra (ha nagy a patch mint állat) és 2-3 hét csúszás lene ideális nyugat és korea közt kis patcheknél. Mi a faszt kell egy 2.6 -on fordítani pl…
    Mind1 ncsoft piacot fog veszteni azt rábasz….
    A játék jó lenne csak le se szarják. Ülnek a seggükön ,mint mondtam mikor is volt a vision trailer? Kinn van már a 3.0?
    NINCS! Mi a faszt akarnak egy terra grafika ellen a 2.7 aionnal?
    Főleg úgy ,hogy nem érzik a veszélyt..szal fel se ismerték ,hogy ez így szopóka lesz.

  9. Ice erre annyit tudok mondani,h pl egy 50es sima abyss gearben levö(persze +10es) sorcit, ugy 10-böl 9szer rommá verek, de akin eternal van, azt meg sem karcolom, ha mákom van fele hpjáig eljutok, de akkor már mindene cdn kell h legyen. Az evasionnak is van capja, egy gladi pl sosem dodgeolna egy assára csak azért mert maxon van az evasionja, de egy eternalos assára szinte majdnem tuti fog 1-2öt dodgeolni.Miért mondtam ezt el? Mert az eternalnak tuti h van vmi rejtett statja is, ami erösebbé teszi, egy 40es meg egy 50es abysszett közt is mind statban mind pvp defenzben minimális a különbség, de mégis ég és föld a kettö, hiába mondod h ez meg az csak 1-2 számban tér el.Nagyon csaloka tud lenni! De nem is kell agyalni ezen, nekimegyek egy eternalosnak, és szinte lepattanok rola:D Pl lobotomizert, aki ugye sorci, most kb 2 ember üti 1 percig mire feldobja a talpát, elötte meg a +10es 50es abyssában ugy feküdt mint a rongy!Kb ég és föld a 2 gear, ez van sajna.
    Hirane: “Szarnál is szarabb a tört ez a lényeg. Szar game törtje csak szarabb lehet már bocs…” Na látod erröl a felfogásrol beszélek, h csak azt tudják sokan mondani, h törtszero igy meg ugy, de eddig aki oda elment az csak pozitivan nyilatkozott rola, csak h az utobbit emlitsem, aki be cryolt offon, h az mekkora szar,(nevet nemmondok de néha szokott ide irni), ö csak annyit mondott: vaze faszért nemjönnek ide Ncsek h megnézzék hogyan kellett volna megcsinálni Aiont! Ennyi..De persze, ami nem olyan mint a fos off, hanem más, az csak szar lehet, evidens…Bár hozzáteszem, ez valoban csak azoknak jo, akik pvpzni szeretnek, akik a pvet szeretik azoknak egy high ratet tudnék ajánlani:)) Ja meg ice, visszatérve a 12 évesekröl csak annyit, h nemkérdeztem egytöl sem ki hány éves, de legalább tudnak játszani! Mondjuk eleve aki only pvpt szeret, az rossz ember nemlehet:D

  10. TERA ban nem a grafika a lényeg (mégha szép is). De teljesen egyetértek veled, NC tömeg MMO kat gyárt ugy látszik, amolyan ciklusost, csak huzza ki mig az uj megjön, majd az is mig a köv..stb utána lefossa, és ez sajna nagyon meglátszik, Aion után igy is jelentős tábor elpártolt NC játékaitól. 2.7 egy ujabb időhuzás mivel 3.0 még mindig nincs kész, ami azt jelenti, ha szeptember fele meg is kapja kapná korea (amit kétlek hisz interjuban is ugy mondták hogy megprobálják még idén kiadni de nem biztos, hogy sikerül) ergo te még jövöre is 2.x el fogsz játszani. Aion meg haldoklik, fincsinek meg azt tudom mondani, hogy ha csak a plat medál a kinja, 2.6 v 7 után subboljon elő megint mert ahogy halottam fosni fogja minden a platinum medált (NC rájöhetett vmire… hyper gyorsak a srácok 🙂 )

  11. honnan hallottad ezt kence fijam add le a drotot!

  12. és akkor most 2 ethernal gearelt kari nem tudja megölni egymást vagy mi? Esetleg úgy hiszed az ékszereken is van rejtett stat? + 10.000 attack if the target is a balaur or Fincsi, vagy mi?

  13. Sokkal inkább arról van szó hogy csuda szép narancs szerkót szeretnél hogy csini legyél a ZERG diszkóban csak rájöttél hogy face controll is van és olyanod neked sosem lesz 😀 Na de komolyan Finyak nem bántalak na, de lást be skill -> gear

  14. Fincsi te még mindig buta vagy 🙂 Off nem azért szar, mert szar a szerver beállítás, hanem, mert nyomorék a support (lásd cence gladija aki normal attackal üti ki SW-ből) meg a lassú és értelmetlen fejlesztés, de a game attól még jó, míg törtön rengeteg minden nem működik, máshogy működik, de legalább ingyen van és törtön nincsenek jó playerek csak az ap gear miatt még a lámák is bealáznak, ezért ők már a te szemedben jó playerek közben meg csak vérpistik… És soha nem írtam, hogy istenkirály vagyok, csak annyira primitív vagy, hogy idejársz hazudni, de legalább mi jót derülünk 🙂 Úgyhogy nyomassad te kis internetRAMBO 🙂

  15. “És soha nem írtam, hogy istenkirály vagyok”
    Egy világ omlott össze bennem T.T

  16. traktor te akkora paraszt vagy, hogy pont illik hozzád a neved 😀

  17. Csak megmondom a tutit 🙂

  18. + 1 traki, amugy fincsi, bogarászd ki a patch notest, a spanyolok már megtették, állítolag lesz plat medálért daily, meg vmi daily lootolás amit minden partytag kivehet, állitolag a siegeből jövő medál számot is növelik…stb

  19. Meo megmondta a frankót 😀 Fincsi-t meg ne baszogasd mert már full ethernal-ban nyomja! lol

  20. 2.7-ben lesz aréna, 3.0-ban meg állítólag class balancolás… csak hogy legyen mit patchelni 😀

    Ettől függetlenül: nyersz pvp-ben: fair küzdelem volt. Vesztesz pvp-ben: gyenge a geared/unfair/imba class volt az ellen.

  21. Így van szergi, olyan ez mint az FPS-ek ha lelövöd akkor jó vagy ha lelőnek akkor tuti csalt 😀

  22. “és akkor most 2 ethernal gearelt kari nem tudja megölni egymást vagy mi? Esetleg úgy hiszed az ékszereken is van rejtett stat? + 10.000 attack if the target is a balaur or Fincsi, vagy mi?” Erröl van szo látod, h kb 2 eternalos tudja egymást megölni, kajak csinálod h nemérted vagy csak nyár van és a csajokon jár az eszed, de kicsit nehézkesen érted meg a dolgokat mostanában:)

  23. Amugy cence, plat medalert daily:(( Azt a patch notest várom ,amiben az fog szerepelni, h ha megölök 10 elyt, akkor kapok érte 3 medált meg 5k bonusz APt….

  24. Értem én hogy miről beszélsz csak nem értek egyet vele.

  25. Kedvelem az idiótákat!!!!! BAKKER!!!!

    Tegnap Debil rush-on kiesett az ethernal füles erre a CLERIC BENEEDELTE!!!!!!!!!!!!!!! Assával ott fetrengtünk a földön az értetlenségtől és kérdeztük miért csinálta? Válasz:

    MERT MP VAN RAJTA!!!ÁÁÁOÁÁÁÁÁÁÁÁÁ AZ ISTEN BARMA!!!!!!!!!!!!

    Poénból írtam egy tiketet dobják át már nekem (2. legnagyobb rollosnak, hiszen fizikai a cucc, cleric meg szimplán idióra volt) Erre dred rush közepén 1x csak dc, gyorsan vissza loggoltam (1 surkot jól el is buktam emiatt), tiket sehol, szépen eltünt…

    GM így büntetett a tiketért vagy mi?

  26. Nem baj ice, majd ha párral “megküzdesz” egyet fogsz érteni:) Kb olyan, mintha egy kék cuccban lennék és egy 50es abyss geares ellen mennék, akkora a különbség az én mostani és egy eternal szett közt:) Tehát reális..::) Amugy meg ezeket a dolgokat nem csak én mondom, hanem elég nagy cry is megy érte, szal csak olvasni kell meg pvpzni és ez nem felfogás kédése h egyetértesz-e vagy sem, hanem ez olyan tény, minthogy a karidnak van feje:)

  27. Jelenleg az ethernal fegyóra gyűjtök, hát medál lesz a bajom nem az ap :_( Nem tudom honnan szívjak még 70+ medalt. Tiszta lehetetlenségnek tűnik…

    Napi erőd questekből még kb 30 kijön mert nem csinálgattam, ESO ad majd 5-öt fixen questből + talán innen onnan összejön még 5-6, de így se lesz meg 🙁

  28. Hát jah, én már a kövi eternal ékszer kiszedésénél feladtam, amikor rádöbbentem h sosem lesz medálom, fegyo…jaj nem is álmodnék rola:D

  29. Bazdmeg Anurati vagy mi a tököm az upper udas boss neve kétszer is dobott ma ethernal crites ringet és egyiket sem én vittem…. a kibaszott mana serumok ára nem jött vissza mert még egy kurva fehér armort sem hoztam ki az instából lol

  30. En inkabb megvettem /veszem az ekszereket . Fasz megy 100 runt a semmiért udasba sok gyökérrel 😀

  31. jogos 🙂

  32. háh…. a sok gyökér telén azt se tudja hogy el lehet adni, így ott nem is nagyon vehetsz XDDDDDD

  33. ez hülye állitás volt ugye tudod frosty?, legalább 3-4 solo/duo grouprol tudok akik rendszerint lejárnak és eladják a lootot (köztük az eternalt is).
    kb csak azt láttam mig on voltam, hogy ilyen udasos cuccot árultak,meg olyat. fel is kurt rendesen, hogy megint olyan kasztok tudják solozni debilkarimot meg duozni akik alapjáraton OP-k, én retkesre grindelem az agyam, hogy legyen kis pénzem, 1 honap alatt összeszedek 1 kevés pénzt (ami megmarad a pvp scroll,potik mellett) és az is elmegy 2 pillanat alatt manastonozással…. ezek meg lemennek CD-n udasba, a legfosabb dropot eladva is kapnak 10m-et fejenként….. persze ezt nem kell nerfelni ez jo igy, SW-t kellett ugy hogy kb a szerver populáciok 3/4-e már eternal SW fegyoval meg armorral rohangált…

  34. én csak azt tudom hogy abban a pár esetben amikor el akartuk/tam adni bután nézett a partym hogy WTF, és hogy én tuti át akarom vágni őket

  35. Mostanában egyre többet látok olyan recruitot hogy, ” BT HM all eternal sale.
    Ilyen az mikor pveherok kiszedtek már mindent és nincs mit csinálniuk.
    🙂

  36. olyat én még nem láttam xerb telén és már valoszinüleg nem is fogok 😀

    meowi, ne retardáltakkal játsz és nem lesz ilyen gondod 😛

  37. aha köszi, játszik kábé 20 ember még tele asmo oldalon aktívan? 😀 válogass már közülük partyt plz 😀

    amúgy is meg már tök mindegy mert nem fogok többet aionnal játszani official szerveren, nekem már tele van a bögyöm az egész fogyatékos bagázzsal

  38. Hogy írjak valamit leírom mi ba.. fel legjobban a játékban, a store, csesszemeg a storeban vehető skinek weaponokra. Már nem is az, hogy van belőlük 9-10 ami jó sok, de hogy milyenek, súlyzó meg gyertyatartó, rozetti kő meg óra. De most komolyan ennyire telt? Mert az 5 éves unokahúgom ennél többre képes és mindezt pénzért…. Nálam kreativitásbúl eddig is buktak de még egy egyessel azért leülhetnek. 😀
    kevesek kur..ra kevesek

  39. De most komolyan ha még egy ilyet eljátszanak ezen a piacon akkor nyugaton húzhatják a rolót nc-ék az ilyen tipúsú vackaikkal. …….lineage után szabadon

  40. hát, őket annyira nem érdekli ez a piac mz =/

    frosty, clerickel solozni is tudod, menj egyedül 🙂

  41. Sziasztok.

    Szerintem nagyon jó a játék srácok. Mondjuk megértem, aki atom kocka és napi szinten 10+órákat is képes a kép előtt hervadni, az persze hogy mindenben a problémát látja, szétunja magát, stb..

    Pl én pár kollégával 1-2 naponta 2-3 órát tudjuk tolni mostanában a game-et, nagyon bejövős. A francot sem érdekli hogy ki milyen full ethernal cuccban, nincs mit csinálnia, szar a pvp, etc.
    Nagyon sokan kezdenek új karit szerencsére, találkoztam pár magyarral akik pár napja jöttek off. szeróra, vagyunk vagy 50en egy légióba, nem sír senki, játszunk, élvezzük, ha felpattint agyilag a game valami miatt, akkor 1-2 nap stand by. Alapvetően szerintem jó irányba fejlődik a játék,foglalkoznak velünk, a support is jó. Persze az atomkockáknak semmi sem jó, de szerencsére senkit nem érdekel. Aki megunta az menjen mariot tolni, vagy kezdjen el élni rl-ben is kicsit, formálja újra csökevényes punnyadt testét. 🙂

  42. hát öregem, ha annyit játszottál volna az aionnal mint páran közülünk te is látnád a hibáit, és te is ugyanezen a véleményen lennél. örüljetek neki hogy casual játékosok vagytok, és soha ne ássátok be magatokat a játék mélyebb részeibe különösebben, mert csalódni fogtok.

    amúgy meg az eternal gearről annyit hogy van pár olyan játékos aki ha csak kitargetelne téged, lehet szétesne a karaktered 🙂

  43. “örüljetek neki hogy casual játékosok vagytok”
    Egyetlen aktív magyar hardcore játékosról nem tudok, sok a veterán igen, de casual kategóriában.

  44. Mi van itt??? 🙂 Szevasztok!
    Szergi, napi 8 óra pvp+1eso minek számít? 🙂
    Fincsike, este megnézem azt a tört szerót, amit annyira istenítesz.
    de ha egy bugot is találok, elakad a karim a semmiben, a gladi rácsúszós skillje nem rácsúszik, hanem messziről üt, ha nincs extend fegyó, stb, tudom hol laksz… !!!! 😉 (azt se tom hogy nyelem le, h nincs godstone)
    Ja néztem, h qrva nagy kihívás lesz, ha a csapat fele már most top10-es a szerver rankingon 😀 Azért láttam vannak ott offos játékosok, vagy valakik használják a nevüket.
    Amúgy meg nem értem mi a bajod a gearrel. L2-ben mehettél spoilozni, farmolni ezerrel, craftoltál, ha betört kezdted előről. Aztán enchantolhattál, ha betört kezdhetted előről. Sokkal nagyobb szopás volt a gear. Instant abyss geart nem fognak adni senkinek, ez ilyen REWARD dolog, nem pedig gm shop.

  45. Drill ezt most komolyan gondoltad? fejlesztik a játékot?? JÓ A SUPPORT???%%%%+!!/%!+45432 ez csak szarkazmus lehetett….

  46. Hát Zender, azért kíváncsi lennék miből finanszírozod a napi 8 óra PvP-t, mert egy ESO nem fedezi az biztos… 😛

  47. ESO-ból annyira nem rossz a loot, de általában, ha munkaidőben is tudom tolni, akkor szedek aethert, morpholok, craftolom magamnak, meg eladásra. 2 hétig nap közben tudtam csinálni a platinum medálos daily questet is, annak a dropjából sem jött rosszul a lóvé. ja, eso-ba nem 6an kell járni. 🙂 Egyébkén szinte sosincs 10kk-nál több lóvém, mert nem is igazán tudnám mire költeni. Télleg csak a consumables. mehetne az enchant +15re, de ahhoz meg tényleg sok pénz kell, meg még több türelem.

  48. Ez volt az én gondom is, napi 7-8milla simán elment consumables-re. Néha dg-ből jött valami, ha mentem, EC-ben nincs drop, ESO-t meg csak 2-3x csináltam eddig… WH-ból szinte mindent eladtam, amit eddig összegyűjtöttem, most kb 0-án vagyok… De nem nagyon zavar, őszintén szólva a strand sokkal vonzóbb ilyenkor 😀

  49. 🙂 Én most pihentem kicsit, ittam eleget 1 hónapra, a strandokat meg utálom. Nagyon vagány fertőzéseket lehet összeszedni. Bár a sok barom simán fürdik a Dunában itt a pesti oldalon is. Ja, EC duoban: bemész, applyzol, meghalsz, kijössz,+350 insignia. Máshogy szarul jössz ki scrollal meg potival. Eso meg jó, érdemes csinálni. Én a platinum medál miatt járok oda, de mindig esik 4-5kk drop. Fossák a balaur matikat. EC-ből meg ha nem hajtasz nagyon valamire, akkor érdemes kivenni a drop növelő scrollt. nem drága, és ha van valami farmolós quested, mint nekem a platinum medálos q, akkor elnyomod, és egész jól hullanak a fehér/zöld lootok szinte mindenhol.

  50. Kouta az lehet hogy te már kinőtted a game-et. Akár honnan nézzük,rengeteg okosság van benne. Jobb mmo nincs jelenleg, és még szép is.

Comments are closed.