header image
 

NCsoft – Bejelentés Gamescom-on (via Variance Guild Wars 2 info blog)

Na vajon mi lehet az a nagyon nagyon nagy durranás, amit az NCSoft a Gamescomon akar bejelenteni (és nyilvánvalóban nem a GW2…), na-na??? Semmi tipp? tényleg? Mintha lenne valami más MMOja is az NCSoftnak, amit már évek óta készítget. Talán volt is mostanában valami CBT szerűség is nemde bár? Valahogy a “kard” és a “lélek” szavak kavarognak előttem. Minő meglepetés… a Koreában novemberben debütáló B&S mégis csak be fogja előzni a világ nyugati felén is a GW2-őt? Érdekes… kíváncsian várom, hogy mi is lesz a nagy bejelentés…

A C&VG honlapján megjelent egy rövid hír arról, hogy az NCsoft meghívta őket egy sajtótájékoztatóra és bejelentésre. Ez a bejelentés Augusztus 17-én lesz a Gamescom-on. Az NCsoft a következő jelzővel illette a bejelentést: "World Exclusive" Az oldal, ahol ez a hír megjelent, feltételezi, hogy a bejelentés a Guild Wars 2-höz kapcsolódik és valószínűleg egy megjelenési dátum. Én, személy szerint, ebben nem lennék olyan biztos. Egyenlőre béta dá … Read More

via Variance Guild Wars 2 info blog

~ by Menorel on .

Aion

22 Responses to “NCsoft – Bejelentés Gamescom-on (via Variance Guild Wars 2 info blog)”

  1. Jön koreában a 3.0 AION-hoz hihetetlen content-el, ami eddig volt az volt a csalogató!

  2. Rájöttem mi lesz az!
    Egy új szimulátoros PvPvE játék! Itt egy trailer, de sajna a csávó kezdő, mert lószar a gearje az enemy meg kiröhögi a fullos PvP setjével aztán otthagyja, mert skilles és neki ez nem kihívás!

  3. Szuper.
    Btw , summer event.
    Szóval akinek van lehetõsége az tartsa 24h-ban online a karakterét, hátha csurran valami értelmes dolog majd a tokenekbõl.

  4. Ez így volt tavaly is, Xerb 🙂

  5. Tudom, csak gondoltam szólok. 😛
    Mondjuk legalább haladnak , nem tél közepén kapunk summer eventet.

  6. Értelmes, lehet ugrándozni megint a buzis strandcuccokban 😀

  7. Am mióta van event és meddig lesz? Megint van pingvines cukor, ha van tradelhető? 🙂

  8. craft event van jövöhétig, a summer meg aug 3ig asszem.

  9. Utánna néztem wikin van egy subdivision (fejlesztő csapat) ncsoftnak ami semmit nem vezényel valami gamet hegesztenek már jó pár éve…
    Talán azt jelentik be.. mert world exclusive és az tuti vmi game ismerjük nc bácsit ,új trágya mmo ,be kell boztosítani magukat ha a régi gaméik kidöglenek..

    Ime:
    “Carbine Studios (Aliso Viejo, California) – Carbine Studios was founded in 2005 and is working on an unannounced title.(be nem jelentett cím, magyarán ,titkos project)”

  10. jajaja én is a Carbine Studios üdvöskéjére tippelek. B&S-t nem hiszem hogy már most betolnák nyugaton.

  11. Ha aug 3ig megy akkor is 1000+ token :].
    Elég szépen lehet keresni azért ezzel . Az event lejárta után pl a hot verzió bikini tavaly pl telemacsó ely oldalon ilyen 50kk-ban ment. Késõbb felment 100ig is.
    Meg a coin sem rossz üzlet , fõleg hogy a sok gyogyi ha azt nyit rohan ahba bepakolni , és a béka segge alá tornásszák az árakat.

  12. Ez így van 😀 Már van 56 🙂

  13. Neked mi a módszered Traki hogy afk is online maradjon? 🙂

  14. Hát még nem próbáltam online maradni sokat. Ma este LoL-oztam és közben craft szal, az nem afk 🙂 Állítólag ha private shopot nyitsz és az AION van elöl (nincs asztalra rakva) akkor nem dob ki fél óra után, régen kidobott most már nem, de megnézem vagy marad a jó öreg autoklikker 20 percenként kis futás 🙂

  15. Na a cheater már megint… tegyél egy könyvet a spacere, és megoldódik a problémád. Vagy nyomd be a numlokot, és fuss a falnak. Vagy autoattackold a dummyt.

  16. Nemtudom , nekem ez a space illetve egyéb key kipeckelése volt hogy failolt. Nem tudom miért , simán kidobott úgy is egy idõ után mint macskát szarni. Új módszerem : beteszel egy analóg órát az egér alá (optikai ofc ) amin van másodpercmutató. Tuti müködik 🙂

  17. Előfordul, hogy kidob, de nem afk miatt. De az óra 5letes 🙂 ÉS NEM CHEATER, MINT TRAKI! 😀

  18. Az , h 2005 ota titokban tartsanak egy “nagy durranást”, az egyértelmü, h totál lehetetlen! Ez B&S lesz, vagy vmi ujdonság a GW2vel kapcsolatban, de dátum tuti nem, mert messze még a fejlesztés vége, szal kiváncsi lettem:)

  19. Pike ez van 😀 Most úgy csináltam, hogy 50 másodpercenként megfuttattam a petet XD A dummyt is kipróbálom majd, bár nem tudom, ha fél óráig nem kap új utasítást a kliens lehet kidob.

  20. Traki, a futás a lagfaszább sztem. Szembe állsz a fallal, és num lock. Futás közben biztos nem fog afk-al kidobni 🙂

  21. Vagy ott az óra trükk.
    Ha központosan rakod akkor folyamatosan mászik az egérmutató , ha csak ugy rádobod akkor percenként (mikor a másodpercmutató elhalad az optika alatt) 😀

  22. Annyira mondjuk nem izgat ez az event XD

Comments are closed.