header image
 

2.6 LIVE

A mai karbantartással – mely várhatóan déltől este 7-ig fog tartani – felkerül a Live szerverekre a 2.6-os verzió. Ennek örömére mától egy hétig Rifting és Gateway event lesz, valamint két hétig megnövelt XP event, és “Best Days Festival” melynek ismételhető questjeivel matrózruhát és sapkát lehet szerezni.

~ by angelicparticle on .

Aion

270 Responses to “2.6 LIVE”

  1. Kell a jobb gear malachit, aether armorral 2300-2400 körül kell lennie az MRednek ,ergo 1500-1600-nak kell lennie alapbol, és hidd el, arra nemnagyon fog fearelni, olyan 1600-1700körüli MAvel. Hidd el malachit meglehet oldani, csak nemszabad leragadni akkor, ha nemjön össze vmi, probálkozni kell folyamatosan, nézegetni a különbözö slotozásokat különbözö geareken h mivel jössz ki legjobban. Nem egyszerü tisztában vagyok vele, de ezekért a dolgokért kell küzdeni

  2. 7 hónapos a templarom és solo pvp java részt.
    Sehol sem írtam hogy 1.5 éves az valaki más volt cimbi.

    “Ice, erre irtam, h a shieldjét le kell vernem”
    De normális sm shieldjéhez nem érsz hozzá, érted?

    “Ice, erre irtam, h a shieldjét le kell vernem, elnyomatom vele a remove shockot, és ki sem jön stunbol”

    Mert a templar kurvára el van eresztve stun skillekkel, lol.

    Ott megbukik az elméleted hogy feltételezed, elérsz az sm-ig.

  3. Mert ö gyorsabb mint én chargeal? Ja bocsi ezt nemtudtam, én kérek elnézést…Tehát egy normális sm az gyorsabb mint én chargeal, és ugy összecsomaglom mint a szart, azt a taktikát amit mondtam tényleg csak a jobbak ellen kell használni, legtöbb neméli tul ha egyszer odamegyek hozzá, és hozzáteszem itt mindenkin vagy +15ös stormwing, vagy 50es abyss gear van, szal még erösebbek is egy átlag offostol gearben

  4. Na megkeveredett a szöbegem amikor töröltem vááá na de azért érthetö:)

  5. “Perento-n én olyan SM-el még nem futottam össze amelyik ne rakott volna egyből kerekesszékbe” ez kurva nagy volt 😀
    Fincsipisztolypárologtató, szerintem neked kurvára nincs halvány lila fingod sem az aion pvp részéről. Meg is értem hogy rage quitteltél tört szeróra.

  6. “Offon nincsen templarom szergi.” Most azon tűnődöm, ezt miért is címezted nekem… ^^

  7. Huhh ez azért kicsit erös volt ice, ez fájt:DDD Mint az a mai napon kiderült, még a saját karidhoz sem értesz, és én nem értek Aion pvp részéhez..:DDD Tehát hogy egy pvphez tök süket vki irja ezt nekem, ehez szerintem kell egy kis idö mig megemésztem, mert jelenleg röhögögörcsöt kaptam, szal ha itt halok meg a gép elött az a lelkeden szárad:D Amugy meg nem rage quiteltem, inkább “gear-quiteltem”:DD Hát ice, azért vaze ez tényleg kemény, az elején én is tök süket voltam aion pvpjéhez ahogy te mondanád, de ez idövel megváltozott, de hogy ez neked idövel sem megy..:D Ennyi, pedig ehez hatalmas tudás sem kell, itt tényleg csak a megfelelö skilleket kell nyomni a megfelelö idöben, semmi más, kajak nemértem sokaknak mitöl magas ez:d

  8. most h igy mondod szergi, ezt én sem tudom:D

  9. Fincsi tudod egy dolog jut eszembe amikor a kommentjeidre gondolok.

    http://href.hu/x/fsfd

  10. Én próbáltam ugyanazon a tört szerón, de annyira nem mondanám nehéznek megverni az SM-et templárral. El kell húzni a petet az SM-től, lerootolni, aztán Divine Justice, charge, chain magic smashel a végén. Dazing Severe Blow chain, Shining slah, doom lure, aztán meht megint a magic smash. Esetleg előtte egy Shield bush (asszem), power break. Nagyjából ennyit bír az SM. A dotjait HP potival ki lehet tolni, UD-t nem használtam az elején, hogy a stunból tudjak HP-t tölteni, és csak utána. A ghp-t érdemes megtartani a lassításokra. Annyi, hogy a templárom chainben van (50elite) shield+mace (50elite) MB és egy kis MA slottal. 2400MB és 1500MA van neki.

  11. “Hidd el malachit meglehet oldani, csak nemszabad leragadni akkor, ha nemjö
    össze vmi, probálkozni kell folyamatosan,
    nézegetni a különbözö slotozásokat
    különbözö geareken h mivel jössz ki
    legjobban”
    2 hszel elöbre elmondta csak el kell olvasni mire jók a skillek. Tapasztalat minek..

    Fincsi 2 percenként magad hazudtolod meg.
    Ja hogy3 nap tempel fincsi kitapasztalta .ok, mea culpa.

  12. Lemme guess tört szerón minden skill és minkét stigma build elérhető egyszerre?!

  13. De amúgy meg miért nem jön fel mindenki arra a szeróra, kb egy este alatt kimaxolod a karit, és lehet szopkodni egymás faszát, hogy ki mekkora noob.

    http://www.notaion.com/

    Kb annyi, hogy leszedsz egy launchert meg a honalapon csinálsz egy accountot. A launcher egy exe, ha azt indítod, nem az NC-t, a notaionra jössz. A reg meg user/pass és kész.

  14. Puki h jössz te ahoz, h megmondjad mit kell csinálni egy templarral SM ellen??? Ö itt egy pro pvps emberke, xerb is megmondta, mi, akik nemjátszunk annyi ideje tempel mint ice, csak hülyék lehetünk, kajak nemértelek, piti kezdöként leállsz vitázni atom über pro pvps emberekkel:D Tudod, mi helikopterek vagyunk, mert amiket felhoznak sztorikat, azok nálunk érdekes hallásbol sem léteznek, a scoutok után templarnak kedvenc “eledele” az SMek, ez köztudott(legalább is nálunk, de ök biztosan SM hero szeron vannak) dolog, minden templar arra gondol, ha jön szembe vki, h vagy ranger, vagy assa vagy sm jöjjön, mert ezek szinte free fragok. Hozzáteszem, nem nálunk bénák az SMek, nálatok bénák a templarok:)

  15. Dehogy elérhető minden egyszerre, ugyan az van, mint officialon.

  16. Nem, én egy noob vagyok de azt hiszem jobban értek a kaszthoz amit 7 hónapja játszom mint te aki csinált egyet egy kibaszott bugos tört szerón.

  17. Hát Kolbi az SM annyira nem egyszerű templárral. Egyszer nem volt nálam GHP, úgy lekite-olt, mint a huzat. Amúgy meg a templárt még csak most tanulgatom. Messze nem értek annyira hozzá, mint a gladihoz meg a rangerhez.

  18. Zender, számbol vetted ki a szot, lehet feljönni és megmutatni ki mit is tud a karijával, mert én sem tartom magamat messzemenöen pronak, de ti vmi egésszen mást képviseltek, hiszen nemtudjátok használni a karitokat még huzamosabb gyakorlás utánsem. Lehet jönni és megmutatni hogyan kell elverni SMel a templart, és akkor fejet hajtok ennyi

  19. És mit bizonyítana azzal bárki is ha téged elverne, tört szerón? lol jajjjjj YOU JUST MADE MY DAY.

  20. Ice, azért mert tört szeró, nem mondanám, h bugos. Legalább is pvp szempontból nem az. Elvétve 1-2 kasztnál van olyan skill ami nem működik. Nem szarul működik, hanem nem csinál semmit. Eddig 2 ilyenről tok, de abból is az egyik vmi selfbuff, szal lehet, h működik, csak nemtom mire jó 🙂 A z koordináta hiányzik, az sorcinál idegesítő. Minden más, skillek, buffok, debuffok, statok, ugyan olyanok, mint officialon. talán a borítás és a stun mintha egy kicsivel rövidebb ideig tartani. (de lehet, h csak én keveslem) 🙂
    Egyébként, ha valaki, akkor én nem játszanék tört szerón, de ez más. Itt csak pvp van. Belépsz, 55-ös a karid, kapsz egy gold geart, és mehet a bunyó. Kb ennyire van időm mostanában, úgyhogy az official accountom most pihen egy darabig.

  21. “Nem, én egy noob vagyok de azt hiszem jobban értek a kaszthoz amit 7 hónapja játszom mint te aki csinált egyet egy kibaszott bugos tört szerón.”
    A leirtak alapján én ezt nemmondanám, inkább abszolut nemértesz hozzá, és a szero templar vs sm terén annyit bugos mindössze, h a hp vissztöltös+hpt ado skillje nemmindig tölt vissza hpt a templarnak, illetve még egy skillje nemmüködik ami fontos, de már fasztudja melyik volt az, ja meg az smeknek a bogyoi kb 3szor akkorát sebeznek mint offon, kb ennyi eltérés van off meg ez a szero közt. De tényleg nemértem, 7 honap után is csak kapargatod a felszint a templarral, én meg összességében alig pár hetet játszottam vele, és jobban boldogulok, és te hülyézel le engem, itt érzek egy kis ellentmondást…

  22. Itt nem ez a lényeg Zender, hanem hogy valami faszláma kapálózik egy tört szerórol aki azt hiszi mindent tud a kasztrol amit két napja játszik napi 10 percet. Fincsi menj fel official fórumra pl templar és kezd el ott ecsetelni mekkora op vagy ezzel a kasztal és mit javasolsz sm ellen. Megnézzük hányan röhögnek körbe.

  23. szánalom…

    de jókat mosolygok 🙂

  24. Az egyetlen dolog amiben OP vagy az a trollkodás mert sikerült felbasznod agyilag azzal hogy milyen kibaszott sötét vagy.

  25. Finyak . Persze hogy csak röhögsz ,mivel annyi eszed sincs hogy észrevedd hogy minden egyes nap hülyét csinálsz magadból itt mindenki elött.
    Szerintem nem csak a magam nevében mondom hogy álldani fogom a napot mikor végre megjelenik majd gw2 és “szétvállnak útjaink” és nem kell olvasni a 13 éves vérpistike stílusban fogalmazott baromságaid.
    Bocs mindenkitöl, de ez kijött..

  26. Csak annyit, hogy notaion-ra lehet feljönni, ott tényleg mindenki egyenlő esélyekkel indul. Ott meg lehet mutatni, hogy ki a fasza gyerek. 1 nap alatt max, kiplusszolt geared van és mehet az pvp.
    Pedig többet játszom official szerveren, de tény, hogy lassan már jobbak a tört szerók, mint a hivatalos.

  27. Xerb, ez nézöpont kérdése ki csinál magábol hülyét, mert pl ha icet nézzük, aki saját bevallása szerint 7 honapja játszik templarral, és fingja sincsen hozzá, ö nemcsinál magábol hülyét?:D Vagy itt avgy te, aki még adja is alá a lovat, pedig te szerintem közel olyan sötéteket mondasz mint ice(annyira azért nem, bocsi de ez a cim az övé, egyszerüen hihetetlen dolgokat mond, szerintem nem Aionozik, mert máskülönben ekkora faszságokat nemmondana vki), szal ovatosan azzal, h ki csinál magábol hülyét! Persze a ti szemetekben lehet, de mint anno mondtam, olyan emberek szemében szarnak lenni, akiknek fingjuk sincsen a témával kapcsolatban , egyálltalán nem szégyen:) Bocsi de ez kijött, ráadásul kibaszottul igaz…

  28. Xerb, én attól tartok, h Finyak elkenné a szátokat. 🙂 Egyébként az SM vs Templár dologban kérdezzük meg Mzperx-et, hogy templárokkal hogy áll? Gyanítom, hogy nem a legkönnyebb target.

  29. Ja, Finyak a templár hp visszatöltése nem bugos. Csak olyan BG ahol ki van kapcsolva az összes HP növelés. (se poti, se buff, se heal)

  30. Zender:
    Nem is mondtam hogy nem.
    Egyedül arra reagáltam
    , miszerint õ oktat olyanokat 3 nap játék után akik fél éve játszanak , tapasztalják a karakterüket, pvpznek.
    Ahogy te is mondtad tanulod a templart de közel sem játszol még vele úgy mint pl a gladiddal amivel jóval több tapasztalatot szereztél.
    És állítom a tapasztalat nem helyette
    íthetõ azzal hogy elolvasod a skilleket.
    Meg kell tapasztalni a töménytelen mennyiségü szituációt a különbözõ classok ellen. Megtanulni , mire mit reagálj.

  31. Most fearelt be egy sm Aether armorban te szarláma takarodj a tört szeród fórumára ha olyan geci nagy pro vagy, ne itt oszd az észt.

  32. téged vert be, és énvagyok szarláma?:DD Nyilván nem volt meg a 2400-2500 MRed, de ha megvolt és ugy bejött a gyereknek max 1700as MAvel(többet nem pakolhatnak mert akkor nemmarad másra),akkor az kb élete mákja lehetett:D Érdekes, én ekkora MR.MA különbségre sosem tudtam templarra rátenni semmit, illetve templaromra sem más. Pro vagy ice pro:D
    Xerb: mint mondtam több mint 2 éve játsz, szinte minden kaszt lényeges skilljét ismerem elég régota, tehát egy templar van a kezemben, az nekem nem lesz ujdonság csak azért, mert elötte alig játszottam ilyennel. A szitukat megtapasztaltam a “fasz másik oldalárol is” igen sokszor, de másoknak is, akik tudják h egy class hogyan müködik, nemnagy ujdonságot okoz. Van pár skill, azokat kell beosztani és kész, a megfelelö sorrendben, figyelve mikor mitcsinál az enemy és aszerint lereagálni azonnal az ellenszitut. Az, h más class van a kezemben, attol még a tapasztalat ugyanakkora….Ha most kezdenék egy chantert, szerintem azzal is kb hasonloan átlátnám a pvpt, és ehez nem kell látnoknak lenni, egyszerüen csak oda kell figyelni, ennyi.És mint mondtam én sem vagyok pro,egyszerüen csak igen régota tolom már, és nemsok ujdonságot tud mutatni egyetlen class sem, ennyi és semmi több.

  33. xerb, olvasd el ice haverod commentjét, és akkor most mondjad, h ki az aki égeti magát és gyerekes..:DD Bár tudom, vele szemben elfogult vagy, én, aki normális hangnemben probálok maradni a szituhoz képest, pedig vagyok a faszláma:DD Kajak aki olvassa ezt a forumot, azoknak még ugy jöhet le, h én vagyok itt a vérpistike, amikor most is kb ti kezdtétek a baszakodást, a személyeskedést meg nyomiskodást, bár hozzáteszem xerb azért te még tudsz értelmes hangnemben is beszélni, de ez az ice ez vmi botrény…szergivel sincsen baj, ö atom troll és jokat lehet röhögni rajta, meg visszafele is gondolom:D ice ice…

  34. Talán azért beszél így mert felidegesítetted.
    2150mrbe ment az a fear ahogy nézem . Az annyira nem rosz offon , persze látni kellene az smet is.

  35. Priceless, ahogy törtszerveres, újonnan kipróbált maxos karikról osztanak egyesek olyanokat, akik kb headstart óta tolják azzal a classal 😀 Ennél jobb trollkodást rég olvastam már ^^

  36. Szergi, mint mondtam teljesen mindegy milyen classal játszik az ember, ha már ezer éve ismerem az összes trükkjét-fortélyát! Lehet te ezt trollkodásnak veszed, de szerintem meg gáz, de nem nekem, h én alig toltam vele pár hetet, és jobabn megtudok oldani szitut, mint aki 7 honapja…Tudom, ez pont olyan kérdés, ami már gear függö is, hát igen, itt jön az amit anno emlitettem az eternalokrol, mert ugye én ezt az MRt stromwing szettel csináltam, de persze 50es abyssal is meglehet, és ahoz, h az ember egy jo geart összeállitson magának, nemkellenek évszázados tapasztalatok egy karihoz, de ha nálatok mégis, akkor bocsika nemszoltam:DD

  37. Ha megengeditek, megosztanám veletek a véleményem. Szóval eléggé banális és majdnem lényegtelen dolgon vitatkoztok. Először is az, hogy ki mennyire ismeri a kariját, az 2 év játék után majdnem lényegtelen. 2 nap alatt meg lehet tanulni egy kaszttal rendesen játszani. hibákkal meg hülyeségekkel, de elmegy. viszont ami a döntő szerintem, hogy ki mennyire ismeri a másik kariját. vegyük pl a templár vs SM esetet. Lássuk be azért hogy a templár nem a legbonyolultabb kaszt. Olyan mint egy MTZ, egyszer összerakod és megy. Viszont nem árt tudni, hogy az SM mit mikor használ. Tudni érdemes a spirit supstitution meddig van fent, és főként milyen távolságban működik. ha elhúzod a petet az SM-től, nem működik. Illik tudni azt is, hogy ha az SM-et stunnolod, és nincs rajta silence, a remove shockból valószínű instant fearel. Ezért érdemes a divine justice-al stunnolni először. Aztán azt sem árt tudni, h a shieldjét mivel tudod leggyorsabban átütni, hogy mehessen a doom lure. Jól kell beosztani a ghp-t meg a chargeot. Érdeems azt is tudni, h melyik skilleket tudja leszedni, milyen sűrűn és abból is hányat. Ha ez meg van, akkor szerintem majdnem mind1 milyen karival esel neki. Nem biztos hogy megölöd, de hogy izzadni fog az biztos.
    Egyébként én pont ezért csináltam azt, hogy kipróbáltam azokat a karikat, ami gladimnak szar ellenfél. Dueleztem gladikkal, mert kíváncsi voltam, h más gladi mivel szopatja azt a kasztot. Könnyen ki lehet tapasztalni, hogy annak a kasztnak mi okoz nehézséget. Jelenleg egyetlen kaszt van, amivel nem szeretek pvp-zni, az pedig a chanter. Ennek pedig az lehet az oka, hogy soha életemben nem volt chanterem, és fogalmam sincs mit mikor használ, és miért akkor. Így a saját skilljeimet sem tudom jól időzíteni.
    De majd egyszer…

  38. De várj puki, ice nemrégen aztmondta, h a temp nincsen tulságosan eleresztve stunolos skillekkel, nemérti milyen stun lockban tartom miután elnyomattam vele a remove shocokt. Menniy stunja van, 4 talán..?? Na ha annyibol vki nem öl meg vkit, akkor ott már szerintem rosszul összerakott gearröl is beszélhetünk

  39. Engem vert már el templar és énis vertem el templart(sm) 🙂 ez sok mindentől függ vica verza nem lehetetlen egyiknek se, bár érdemes jól ismerni a másik skilljeit nagyon

  40. Fincsi, itt te vagy az egyetlen aki pro-nak hiszi magát.

  41. jah és én duelben sose használok subtit. terepen cd re.

  42. Kolbi az ely templárnak asszem 5 stunja van, ha shieldet használsz. (bár az egyik stumble state, nem stun) Az asmo templár hp visszaszívással operál.

  43. “Lehet te ezt trollkodásnak veszed, de szerintem meg gáz, de nem nekem”
    Enyhe személyiség zavar, de betudom elgépelésnek ^^

  44. Na szal összegezzük.
    Vita tárgya. Aki régota játszik karijával, sok tapasztalat háta mögött VS fincs , ki szerint pár nap alattjobban megtanulta a templart mint aki fel eve tolja vele.
    Megoldás:
    Mx megy törtre, csinál smet (jópár hónap tapasztalat).
    Fight fincs temp ellen.
    Megnézzük 10bõl hányszor nyer. Ennyi az egész.

  45. Fincsi az pro. P.R.O. ha mondom! 🙂 …ha rangerről van szó. A gladival is jó volt, meg a sinnel sem volt rossz. De a sorci… na az totál fail! 😀 Ritka rossz sorci volt. 🙂 Meg még szar gearben is volt hozzá, úgyhogy nagyon összejött neki. Mondjuk a sorci az a kaszt ami nekem sem áll kézre. Meg nem is szeretek vele játszani. De amiben biztos vagyok, hogy Aionban sosem fogom normálisan megtanulni, az a clericcel a party healelése. Az sajnos nekem botrányosan nem megy. Ez van.

  46. Fincsi feljön offra csinál egy templart én egy sm-et ésm minden nap meglesz belőle a napi quest.

  47. “Fincsi, itt te vagy az egyetlen aki pro-nak hiszi magát.” Ice, itt te vagy az egyetlen, akinek ha 20adszor is elmondom, h nemtartom magamat pronak, akkor sem érted meg! Régebben is volt pár dolog, amire pár napon belül vagy 3szor rákérdeztél, elöször azthittem csak csinálod h legyen vmi téma, de már látom h nem csinálod! Zender: tudod, h imádom a sorcit, de teljesen tisztában vagyok vele, h azzal nemtudok játszani, és pontossan ezen oknál fogva hanyagolom is:) Az az egy class, ja nem, meg a cleric, ami annyira de annyira nem áll kézre, h hihetetlen, ellenük jo vagyok, megölöm öket, de használni már nemnagyon megy sajna, lehet a nagy castingos skillek miatt vagy nemtudom, nekem mindig is a pörgösebbek mentek jol:)

  48. Xerb: hogy igazad legyen, én annyit módosítanék, hogy Ice is megy törtre, és ő is rápróbál Mzperx-re. 🙂 Aztán én is.
    1. Ha mind a 3 templárt kivégzi, akkor Ice-nak igaza van.
    2. Ha mindenki meghal, csak Ice nem, akkor is igaza van.
    3. Ha Finyak megöli Mz-t akkor neki van igaza, független attól, h más megöli-e vagy sem. (akkor csak tudja használni a templárt, nem?!)
    4. Ha én meg tudom ölni, akkor mondjuk, h szerencsém van, vagy mittomén, mert azért officialon kirakni pluszba egy 50-es chain abyss szettet mace+shieldel magic boostra+MA, lássuk be kis időbe telik. 🙂

  49. Valóban nem állítottad de minden kommented ezt tükrözi.

  50. “Na szal összegezzük.
    Vita tárgya. Aki régota játszik karijával, sok tapasztalat háta mögött VS fincs , ki szerint pár nap alattjobban megtanulta a templart mint aki fel eve tolja vele.
    Megoldás:
    Mx megy törtre, csinál smet (jópár hónap tapasztalat).
    Fight fincs temp ellen.
    Megnézzük 10bõl hányszor nyer. Ennyi az egész.” Nem pár nap alatt, több mint 2 éve tapasztalom az összes classt(én legalább is folyamatosan figyelem a másikat h mikor mit csinál, és láss csodát, ebböl lehet tanulni is!), ez nem pár nap alatt van igy, mint mondtam, az h nem volt csak keveset ilyen karim, attol még ismerem, szinte minden szituját kiismertem már anno. És ha ez vkinek nem egyértelmü, ha olyan ember, aki már tolja évek ota, és kezd egy “uj” karit, az nemtudja kiismerni pillanatok alatt, hát annak gz…Nekem, farenak, zendernek, zarachenak meg a többieknek akik a legionunkban vannak, elsöre ment “uj” classal a game ugy, mint nekem a templarral. De tudom tudom….

Comments are closed.