header image
 

2.6 LIVE

A mai karbantartással – mely várhatóan déltől este 7-ig fog tartani – felkerül a Live szerverekre a 2.6-os verzió. Ennek örömére mától egy hétig Rifting és Gateway event lesz, valamint két hétig megnövelt XP event, és “Best Days Festival” melynek ismételhető questjeivel matrózruhát és sapkát lehet szerezni.

~ by angelicparticle on .

Aion

270 Responses to “2.6 LIVE”

  1. Fincsi messze van a pro-tól, de komolyan. Láttam egy oldalt, ahol a pozitívumok és negatívumok összegzője nem pro and cons-ként volt feltüntetve, hanem pro and fincsi-ként 😀

  2. Kolbi, szívják ám a véredet rendesen! 😀

  3. Puki, ezt szokták mindig, 1v all…:DD De lefosom, mert tudom amit tudok és ez a lényeg:) Szergi: nyald meg:DD

  4. Nemgond majd meglessük a pvp videoját (ami már lassan 1.5 éve készül) és meglátjuk hogy nyomja (igaz már csak törtszerveren) .
    Addig meg marad a szájkarate a kis blogrambótol : )

  5. van már közel 1 ora videoanyagom, már csak összekellene vágni:D

  6. Az nem gyenge így 1.5 év alatt, egy nap több tiszta fightot folytatok le. Viszont akkor ha a címe nem is a lényege “best moments of Fincsi” lesz.
    Ez is olyan lesz mint a cs-s frag movie-k XD

  7. Fincsi copypastetomoviemakerall azt mentés.
    5 perc. Nem kell zene. csak lássuk már .

  8. Inkább azt mondjátok már, hogy este jöttök akkor bunyózni, vagy sem?! Én nagyon kíváncsi vagyok 🙂 Csinálhatnánk Variance Aion fórum rank-ot. (természetesen Fincsi csak a 2. helyezéstől, ne izgulj…)

  9. ofc nem : )

  10. ice, mivel eddig nemtudtam videozni offon, mert amint bekapcsoltam a felvételt, egyböl ugy beszaggatott, h mindig meghaltam:D Szal azok szép felvételek voltak. Nemvágom miért, vmi oka tuti van, de itt nem szaggat be, ennyi

  11. Ennyi tessék. Beszél, fecseg, ha meg kihívás van, akkor meg nem jön. Nem is értem miért Finyak vérét szívjátok….

  12. Mivan ?
    Zender. Én sosem mondtam hogy pvp hero vagyok. Nem mondtam hogy tudok/akarok pvplni.
    Gladimmal szoktam anno aktívan , meg picit rangerrel.
    Pve leköt , tankolni imádok.
    Lehet kövezni. 😀

  13. kövez kövez kövez! 🙂

  14. Azért ne most találjátok már ki, hogy nem szerettek, nem is akartok, meg nem is tudtok pvp-zni, de abban bizutosak vagytok, h Finyak hülye hozzá… 😀

  15. Q.Q

  16. derék flame indult, bár várható volt, finyak és zender, érdeklödöm, hogyan és miként tértek ki minden karival 1-2 skill elöl még mindig hisz nem neveztetek meg 1 karit sem 1 skillel v dologgal (assát ne vegyük ide, és kösz, hogy probáltok oltani, de gondoltam hogy nem vagytok annyira agyhalottak, hogy az egyetlen karit hozzátok be példának, ami egész pontosan 3 spellt tud resistálni, mellesleg main karim egy ideje…)

    Szoval hallgatlak titeket. A Templar pvp hez nem füznék hozzá semmit, fightoljatok csak, beszélgetni a fallal itthon is tudok nem kell gépelnem. De még mindig tartom hozzá magam, hogy amit itt leirsz az nem müködik mindig ingame… leirhatom neked én is hogy verem agyon a gladit assával, vagy a sorcit, az kurvára nem ugy lesz mert a másik oldalon is játékos van, az sem fogja megvárni, mig megbaszom… no mindegy, várom a classokat és skilljeiket a kikerüléssel, kiváncsi vagyok hogyha ugyanugy megtudom oldani azt amit terában a “csicska ugri bugrival” csinálok meg, azt hogyan lehet Aionban is megtenni, mi a fenének váltunk akkor mi xerb? tényleg hülyék vagyunk…

  17. Dömper, Dömper, Buldóer 😀

  18. zender, én meg azé nem megyek mert én szerintem még mindig fos, és nem pazarlom az időmet az ilyenre… fosok arra hogy fincsi igy meg ugy, vagy ti igy meg ugy… Játszatok legyetek boldogok, mi is azok vagyunk.

    Fincsi, priváton nem szaggat be a video felvevő? Érdekes…

  19. és Ice, igazad volt az elején, felesleges volt neki kezdeni beszélgetni normálisan…

  20. Focizni sem szeretek/tudok de látom ki a jó és szar játékos.
    Na jó befejeztem. : )
    Ám közülünk senki sem állítja vagy tudhatja hogy szar vagy jó fincsi, mivel legtöbbünk nem látta,csak arra hagyatkozhatunk amit storyzik.
    Viszont amint elkészül a video ez megváltozik és ha jó fejet hajtunk,
    de ha neeeeem
    /evilface

  21. Majd becsomagolom a Tempemet csillámpapírba, hogy lecsússzanak rajta az SM és Sorci spellek resistként 😛 Végül vakító sugaraimmal halálra égetek mindenkit, mikor csillogó csillámpapír vértezetemmel kiállok a sziklaperemre, az üvöltő Barbi-e sereg elé a verő napfénybe sziporkázni 😛

  22. Cence: rád pont nem gondoltam, de nem baj, ha magadra vetted. 🙂
    Egyébként írtam korábban, de akkor inkább kérdezz konkrétan.

  23. Én szeretek és tudok is PvP-zni, úgyhogy látatlanban is tudom, hogy fincsi noob ^.^

  24. Igaz is Cence tényleg ne menjünk bele. Valószínűleg nem csak az ugrás gombot kellene megnyomnod, szóval esélytelen. 😛
    Amúgy Tera fórumon mi a helyzet? Betelt, vagy mi? 😀

  25. Puki kencével ne törödj, tudod h csak fecseg a levegöbe, milyen kibaszott régota szidja aiont is, mindig mondja sosem logol be többet, de azért utánna még honapokig belogolt…biztos ami biztos…Vicc kategoria a gyerek! Szergi, te most megmondtad a frankot:DD

  26. Tera fórumon túl sok az értelmes ember, úgy pedig nehéz trollkodni :/

  27. Hagyd terat mert jön cence és megmondja neked, h ha ott egyhitelnek az nem rossz, mert akár ki is térhetett volna elöle, de ha itt egyhitelnek az rossz, mert itt nemlehetett volna..:DD

  28. “és Ice, igazad volt az elején, felesleges volt neki kezdeni beszélgetni normálisan…”
    Cence, olvas már vissza baszki, ti kezdtétek el szívni Finyak vérét…
    – Ice írta: “Kouta ne mondj ilyeneket mert jön a pvp god a tört szerverről és véged lesz mint a botnak” … és jött.

    Szergi: Cence símán le tudja amortizálni a Tera fórum színvonalát annyira, hogy beleférjen akár az is, hogy felmenjünk Finyakkal, és fikázzunk egy még meg sem jelent játékot, anélkül, hogy egyáltalán kipróbáltam volna.
    Mondjuk már az sem vet rá jó fényt, hogy Cencét beengedték oda.

  29. Gyertek csak, gyertek, modi vagyok >:D

  30. érdekes, ott nincs gondja senkinek velem 🙂

    másrészt, még mindig várom a különféle karakterekkel valo kimozdulást a skillek elöl. Ha már én a levegőbe beszélek…

  31. ÉRTSD MÁR MEG, AIONBAN NEM ELUGRANI KELL A SKILL ELŐL!!!
    Ne fárassz kérlek. Már írtam, megelőzni kell. Előre gondolkodni, kombinálni… bonyolult ez neked tudom, ezért ne menjünk bele.
    Egyébként ne sértődj meg Cence, nem a szó legrosszabb értelmében de egy balfasz vagy. Ami ennél rosszabb, hogy nem is ismerek olyat, aki ezt nem így gondolja. Hidd el nekem, ott is csak idő kérdése.

  32. az hidegen hagy hogy te, vagy a diszes társaságod mit gondol rolam. De tetszik, hogy magatokat hazudtoljátok meg egymás kommentjében 🙂 nah keep it up guys, de már nélkülem 🙂

  33. Ott azért nincsen gondja veled senkinek,mert nemismernek:D

  34. ok, de ha mindenki ezt gondolja rólad, akkor azért csak van benne valami, nem?! (a mindenki alatt azt értem, akikkel Aionoztál, egy légióban voltál, ts, ventri, stb)

  35. Az elugrás nemmegelőzés? :S

  36. a koton a megelőzés, ha már kérded 🙂

  37. Leírom 67edjére is, fincsi geci nagy pro. Legalábbis legendákat zeng arról hogyan ver agyon 10ből minimum 9.9szer valakit.Szóval én a noob templar így hét hónappal a kari mögött le is trölöm az aion-t mert szerintem az sm op. wait no.fincsi ne onnan a tört szerórol verd a nyálad, csinálj karit Perenton aztán ha ott leversz akkor elismerem hogy jobb vagy nálam. addig viszont ne vitassuk hogy a 2 óra bugos szar szutyok tört szerós templar gampleyel a hátad mögött mennyivel vagy jobb nálam mert csak bohócot csinálsz magadból. Már úgy értem nagyobbat mint amekkora voltál.

  38. skill>gear>skill>fincsi
    Látod az anomáliát?
    Ezt akárki összerakja aki régebb óta olvassa azt a sok szemetet amit összehordasz.

  39. Ice asszem időben/pénzben gyorsabb, ha csinálsz te egy karit törtön, és akkor legalább nincs hiszti a gear különbség miatt…

  40. Hát akkor a készítők apukái nem voltak elég óvatosak ^^

  41. ice,valoban bugos a szero, ugyanis az SM erösebb mint offon, ennyi a különbség, mert a bogyoival kb 3szor akkorát sebez, más különbség nincsen offhoz képest, de persze te már csak tudod, hiszen kiprobáltad, letesztelted…gz ,hero vagy:D Ezen a szeron biztosan máshogy müködik a MR nem?:DD Te, itt orbot használnak a templarok, és flame boltal lönek, a sorcik meg poleal rohangálnak és csapkodnak mindenkit:DD istenem…Ti mondjátok rám, h ne szidjam TERAt,m ert nem probáltam, de ti mit csináltok ezzel a szeroval? Probáltátok és ugy szidjátok? Hát nem…ennyi.

  42. Talán Zender. De ha már pvp akkor ne a játék egy még bugosabb hulladék változatát vegyük már alapul.

  43. Hallod finyak ha előttem állnál tuti úgy szájba kúrnálak hogy a veséd is leszakadna. Hogy a kurva életbe lehetsz ennyire sötét? bazdmeg. Remélem boldog vagy, rájöttél hogy a sötétség az egyetlen dolog ami miatt ki tudok kelni önmagamból.

  44. Nem vágom Finyak miről beszél, de az Sm ugyanannyit sebez, mint officialon sztem. Bugosnak meg nem mondanám. Akkor már az officiál is bugos. Amúgy pl jobb pingem van mint officialon. 🙂 Mind1, gyere este próbáld ki, aztán majd meglátod. Arra mindenképpen jó, hogy kipróbálgast a karikat, szélsőségeket, stigmabuildeket, stb. Amúgy meg a bug mindenkinek bug, az esélyegyenlőségen nem változtat. (sztem)

  45. Na tessék, hogy összejött már neki 😀 De egy rohadék vagy Kolbi! 😀

  46. Engem te szájba vágnál?:DDD Istenem, a kisgyerekek miröl nem álmodnak..:D Te tényleg atom ratyi gyerek vagy, volt idö komolyan monsom, tényleg azthittem h csinálod az agyadat és amugy nem vagy hülye, de hát tévedni emberi dolog:) Anyucinak szolj pls, h manapság nemmenö csunyán beszélni, majd jol eldádáz:)) Idiota…Arra mondjuk kiváncsi lennék, h most miért idiotáztál le, de sejtem, mert azért mégsem vagy akkora retard mint azt itt megjátszod, és rájöttél az elözö commentemben, h igazam volt, és nemtudod elviselni, és kisgyerek modjára habzol:)

  47. Hagyd puki, annyira idiota h tényleg nemérti meg:DD Amugy puki látom nemvágod, SMnek a bogyoi rosszul sebeznek, nagyobbat mint offon, ezt kiprobáltuk szal tuti. De hát igy is megujjaztam 1-2öt, és én vagyok a nyomi érted..:D

  48. Öcsém te sötétebb vagy mint hittem.
    Majd ha kisírdogáltad magad törtön akkor gyere vissza offra perentora és meglátjuk mit tudsz. És igen szájba tudnálak rugadlni akkora gyökér vagy bazdmeg.

  49. Hmm, ez is igen komoly emberre vall ice, h nemtudod megmondani miért mondasz vmit, és kapálozol mint egy kisgyerek:) Amugy nem sirdogálok, hanem röhögök, mert ti fizettek vmiért, amit én ingyen is megkapok:) Te, mivel fosol kiállni ellenem, nem mersz feljönni erre a szerora, h kicsit szétcsapjam a seggedet, mert többen is elugattuk, h nem bugos, de ezzel a kifogással elintézed:) Nem baj kisfiam, komolyan mondom, egyszer még te is fel fogsz nöni igérem! De arra még várnod kell igen sokat ahogy elnézlek:)) De amugy azt az egyet áruld el pls, h hogyan akarnál emgem szájbarugni?:D istenem, milyen kemény emberek szaladgálnak erre:) Mondom, ne ugassál, egyenlö feltételek mellett ezen a szeron lezongorázzuk, hagyd már magadat perentoval, tényleg azthitted h miattad egy éven keresztül fogok gearelni egy templart offon?:DD Te tényleg olyan vagy mint az éjszaka:DD

  50. Ice chill, hagyjad már rájuk.

    Zender, akikkel aionoztam ill játszottam és NORMÁLIS Guildban is voltam annak van véleménye rolam, akivel hulladék trágyába voltam, az meg kb nem érdekel, hiszen ott a kis magon kivül mindenki szar szemét volt 🙂

    De ha már ennyire témánál vagyunk nevezd meg, vagy jelentkezzen már 2 tökön kivül ki tart engem még hude nagy balfasznak (tudom kik azok de kiváncsi lennék van e bennük annyi, hogy megszolalnak…) nevezd meg te, vagy irják be,

    Személy szerint egyikötöket sem néztem le, fincsivel is elvoltam egy darabig, csak 1 idő után azt hitte feltudja cseszni az agyam az idióta személyeskedéseivel, illetve azzal, hogy elhord mindennek. A borzasztó dolog az, hogy csak azért mert nem egyezik a nézetünk, ti alapbol elkezdtek személyeskedni, finyak nyögte be, hogy aki ismer mind balfasznak tart, ismer? kit? kicsoda? finyak barátom, ha te engem ismernél lepetéznél… Eleve nem sokat akartam odatenni abba a társaságba ahol ti vagytok (bár ez biztos feltünt, miután miota Aion van kb (és ez a nagyon max) 5x ha voltam veletek? ebböl 5x Castor time volt mikor még semmim sem volt, csak ugy voltam az aion világában, de ti már szanaszét farmoltátok a fortresst a premadel pvp gearért… ilyen téren valóban balfasz voltam). miután abban a társaságban nem ment más akkor sem,csak hogyan szapuljuk a másikat. Ez nem társaság, akkor sem volt az, jó volt 1-2x kikapcsolodni, szorakozni felmenni, vicces volt ideig oráig, aztán az ember rájött, hogy már már szánalmas azt jobb lenne lelécelni. de csak mert megint átmentem Wall of textbe azért mert ti nagyon “ismertek” engem, ne felejtsétek mondani a haveroknak, hogy akkor irjon már ide ingame nicknévvel ki tart engem balfasznak, finyak zender már ne, ök már megtették.

Comments are closed.