header image
 

Carbine Studio – “Unnamed” project

Jó egy hónapja tudjuk már, hogy az NCSoft világméretű bejelentésre készül a GamesComon jövőhéten. A Guild Wars fanatikusok meg vannak róla győződve, hogy biztosan GW2 releaset vagy esetleg béta dátumokat kapnak… szegények… majd felébrednek egyszer. A realistábbak viszont azóta pedzegetik, hogy az NCSoft szárnyai alatt ügyködő Carbine  Studio évek óta fejlesztett “unnamed” fedőnevű játéka lesz a kérdéses bejentés tárgya. Közeledbe a GamesComhoz egyre több bizonyítékot hintenek el ezzel kapcsolatban. A legfrissebb egy twitter bejegyzés mely szerint az NCWest elkészítette a multigaming facebookját, ahol a ‘Likes’-ok között ott van a Carbine Studio is.

Szintén alátámasztja a Carbine-nal kapcsolatos tippeket az a facebook bejegyzés, mely szerint a Carbine stábja bizony ott lesz Kölnben a GamesComon. Mi másért repülnének oda?

A Carbine facebookján nemrégiben jelent meg egy “sneak-peak” kép:

Szemfülesebb olvasóink (plána rákattintva a képre) kiszúrhatják, hogy az aszteroida körön belül éppen egy űrhajó közeledik egy bolygó felé, amiből máris elindulhatna a theocraft azzal kapcs. hogy ez biztos valami scifi/űr mmorpg lesz.

Szerény véleményem szerint ez a kép sokkal inkább elterelés, mintsem segítségnyújtás. A képfájl neve legalábbis eléggé beszédes: “Ark Ship Destination”. Ha nem tévedek nagyot, akkor ez a játék sokkal inkább valami Civilisation szerű game lesz, ami arról fog szólni, hogy valamilyen roppant nagy katasztrófa után néhány ezer ember egy bárkahajón vett célba egy élhető bolygót, ahova megérkezve nulláról kell kezdeniük felépíteni társadalmukat és szembenézni a bolygó őslakóival, akik nem feltétlenül szívlelik a betolakodókat.

~ by Menorel on .

Offtopic

157 Responses to “Carbine Studio – “Unnamed” project”

  1. ha nem jossz, akkor beveheted a tudod mit..:D

  2. Mi megy itt bakker?! Hallod Mz, én szépen barnulok, sokat iszok, aktívan dugom a csajomat, és várom az RFACTOR2-t! 😛

    Amúgy meg WTT Finyak loc 2 Cence loc 😀

  3. Amugy puki ha már ide bepukkantottál, akkor azt áruld el nekem, h ma egyetlen egyszer rá sem gyujtottál? Mert ha igen, és kimentél cigizni anélkül, h felhivsz, akkor megváglak. Nemtunt fel h ugyanazt játszod el mint multhéten?:) Ha kimész cigizni hivj fel

  4. Szerencséd…XD

  5. Te finyak most nemtok mert dolgozom tudod valakinek adót is kell fizetni h lehessen miből elverni, de leszek. És ne tűnjetek el teljesen tessék néha felnézni zender, vájt te se. Kéne már egy rendes mmo mert szétesik a társaság 😛 Még leszoktok 😀 just a joke muhahahahahahahahaha

  6. muhahahaha nem lehet leszokni a 21. században az evolúció olyan fokára jutottunk ahol már kockának születtünk. cube powa is the future

  7. vilag cube jai egyesüljetek mi vagyunk a jövő mit nekem az x-men 😀

  8. majd egyesulunk ujra, de nem ugy ahogy te szeretned kis homar

  9. jesszus atya úr isten 😀 jól kivagytok, ez az aktív melózás teljes idegroncsot farag belőled MZ 😀

    majd vmejk este felnézek. múlt héten jöttem haza nyaralásból, másnapra el is baszódott a modemem, ma javították ki, szal az egész univerzum az ellen van h kockulhassak a nyáron 🙁 XD

  10. amugy kajak Gw2 nek nincs blogja? vagy forumja amit flamelhet az össze Fanboi? kajak itt az Aion blogon flamel minden GW2 fan hogy mekkora atom játék lesz… vagy ezek ilyen előre lebeszélt portyázásoko fincsi?

    Te szergi, menjünk már át gw2 blogra commentelgessünk TERA mekkora atom zsirlesz a leirtakbol, meg a tapasztalatból (merthogy nekünk ugye már az is van bi bi bi)

    Traki, BKV-s hasonlat odavert, és abszolut egyetértek veled, azzal, hogy ök kezelik a játékot, le is áldozott neki (sajnos a fanok kedvéért)

  11. Azt mondom ne legyen igazam, de egyenlőre a tapasztalat beszél belőlem 🙂

  12. Te cence, nincsen olyan blog, ahol a nyomi emberek kibeszélhetik, h melyikötök a nagyobb fasz? Szerintem tuti van, ot a helyed! Senki sem GW2 fan itt szerintem, csak van pár ember aki várja, ha neked nemtetszik, akkor szeva csumi csö, nemmindegy neked milyen témában megy az offolás? Jobban szeretnéd ha tera miatt lenne szétoffolva a blog? Naugye…akkor meg faszt ugatsz kukac

  13. Cence menj már innen a szaroddal! Néha felnézek, akkor is azt látom tőled az Aion blogon, hogy szar az Aion, és a Tera mekkora király.
    Lehet, h újat mondok neked, de a Tera pont annyira van kiadva nálunk, mint a GW2. Úgyhogy akár a GW2 is lehet pont annyira király! Arról meg nem én tehetek, hogy a poporira recskázol…

  14. Szerintem arra ö is rájött, h rossz helyre irta amit akart, mivel pont ö az, aki legjobban szidja aiont, h mekkora egy fos, nem is játszik vele ezer éve, de mi offoljuk az ö szent topicját…:DD Kicsit vicces a gyerek…Tudom én, h ö nem várja GW29t, azért szurja szemét, ha vki arrol beszél, de amikor terarol van szo, sosem irogatott ekkora nyomorék dolgokat h minek offoljuk szét teraval az aion forumot….

  15. Nem tudom, de én már unom a témát, mindenki ugyanazt szajkózza. Beszéljünk inkább csak simán fincsiről! 😀 Fincsi, mikor mutatsz már valami PvP videót? Jó a vágatlan is, csak feltőtöd juhtubra oszt csá 😛

  16. Ilyen 2-3 gigás videokrol beszélünk kérem:))

  17. De a konvertálás csak megy, vagy nem? o_O

  18. azt azért még megtudom oldani remélem:) de az ilyen vidoeozással kapcsolatos dolgokkal kibaszottul hadilábon állok de egyszer ugy is öszerakom egy gyengébb pillanatomban:)

  19. amúgy miért nem kérsz meg egy sin-t, h videózzon téged hide2-ből?! 🙂

  20. fincsi, olyan blog nincs sajna, ki lennél zárva velem 🙂

    az hogy én elmondom a véleményem aionról (mégha szarozom is) idevág hiszen ez a blog szekcio az Aion, mintahogyan GW2 szekcioban sem a WoWról olvasol, vagy igen? De TERA ban sem a WoWról olvasol nem? Az hogy nem játszok a játékkal nem jelent semmit, játszottam épp eleget amit megbántam, de ennyi erövel nektek sem sok jogotok van véleményt formálni mert ha jol tudom egy olyan privát szerveren játszotok ami olyan szinten megvan modifikálva (ti leirásotok alapjén is) hogy kb a kasztok mega grafika ugyanaz mint ami az offical Aionon. amugy fincsike, kijöttél a sodrodból, hogy ilyen szépen beszélsz? 🙂 Nem birod ezt a fanboiosdit látom :). a video dologgal meg zender csaktud segíteni nem? de én is várnám már, még mielött spatára elmentél is volt szó rola. 2-3 gigából csak van vagy 5 perc pure pvp nem? (mielött nekem esnél a faszságaiddal, nem gunyolodom meg semmi, tényleg várom a videot, egyszerüen kiváncsi vagyok rá)

    Zender, annyiban kijavitanálak, hogy innen is játszhatsz már TERA-t, viszont GW2 t még nem. illetve nem sürün nézheted a forumot mivel az elmult 1 hétben kb ez a 3. hozzászolásom 😀

  21. cence, te azt a videot sosem fogod látni szal kár rola beszélned:) amugy meg nemtudom mennyire vagy vak, de ezen a blogon, 99%ban offolás megy, ergo mi a bajod? hát ez az…azon a szerveren meg amugy nemjátszunk már mert szétment a társaság, most egy valoban bugos(offhoz képest atom bugos, de élvezetben lényegesen nagyobb ) infin tolom. Amugy nekem nem azzal van a bajom, h megmondod a véleményedet, hanem az, h másokat leszolsz, h miröl mehet a beszélgetés, amikor te is ugyanugy szétszoktad offolni magadat itt, szal akkor had szoljak már be én is..Tudom nemveszed észre magad, ezért szolok

  22. jaja, én ált offolok, ha te behányod ide, hogy szerinted a tera mekkora fos, akkor szoktam ugymond megcáfolni, de ha nem tünt volna fel az elmult időben (látom nem) irtam is, hogy kb pont lefosom, gyözködni nem foglak, mindenkinek más az izlése, tehát az offolásom probáltam minimumra nyomni, a problémám nem azzal van (és itt félre érthető voltam), hogy itt konkrétan GW2 röl beszéltek(ünk). Hanem az, hogy felmegyek a TERA blogra is, meg feljövök ide is, és seholse megy más, csak az, hogy a GW2 blogról mindenki átmászik a másik játék részére, és hirdeti az igét, hogy mekkora atom király game lesz, namost én elhiszem hogy világváltó játék lesz, de nem gondoljátok, hogy azért nem beszélgetünk a GW2 blogon mert nem érdekel? épp ezért nem vagyok ott? Legyen eszme csere rola, beszélgessünk, de ne mindenhol azt olvassam már. hányszor láttátok hogy a TERA rol volt szo a GW2 blogon? (lehetséges hogy volt, nem tudom mint mondtam már mien okbol kifolyolag).

    + sajnálom, hogy szétmentetek, anno mikor én néztem infinityn annyira bugos volt hogy élvezhetetlen volt számomra, de tény, hogy játékos alapján iszonyat feelinges, + ott még van riftelés…stb nyalánkság 🙂

  23. a videorol meg annyit, hogy ha ilyen tempoban halad azt senkisem fogja látni szerintem… 😉

  24. amig offon toltam nemtudtam videozni, ott annyira beszaggatott a cucc, szal nemolyan régota készül az

  25. Cence, te tényleg hülye vagy az agyadra!

    “-Bezzeg az a fos TERA arról mar mindent tudni…”
    “-Te szergi, menjünk már át gw2 blogra commentelgessünk TERA mekkora atom zsirlesz a leirtakbol, meg a tapasztalatból (merthogy nekünk ugye már az is van bi bi bi)”
    “-De TERA ban sem a WoWról olvasol nem?”
    Ez a 3 mondat az utolsó 3 commentedből van. Állandóan a fostalicska Teráról pofázol Aion blogon, és utána tényleg hihetetlen, hogy van pofád leszólni másokat, hogy a GW2-ről beszélnek itt?!
    Az meg hogy lehet játszani a Terával innen is… persze, játszál csak egy kb béta fázisú játékkal content teljes hiányával ember számára érthetetlen nyelven, és fizess érte sok pénzt. GZ!
    Egyetlen helyet tudnék számodra elképzelni, mégpedig a Tera koreai fórumot! Lécci ott oltsad a néped a baromságoddal. köszi.

  26. Azért beszélünk itt minden másról, mert az Aionról nem érdemes, és nincs is mit. Az itteni törzsvendégek fele már nem is játszik vele. Én még tolom, de minek untassalak benneteket azzal hogy melyik nap hány plat medált sikerült összekaparnom? Merthogy semmi másról nem szól most az aion. Talán majd amikor 2.7 kijön, akkor szídjuk szépen a pvp arénát és lesz téma pár napig. Addig is megyek GW2 blogra ontopicolni és előre csorgatom a nyálam a gamescon újdonságokra.

  27. Prana benned bízok, hogy ha valami változás van, szólsz. Jelenleg nincs időm játszani, ezért kis szünet van, de hiányzik is.
    Az off meg sztem senkit nem zavar, csak pont Cence ne szóljon már le senkit az offért.
    Az meg hogy miért van minden fórumon GW2?!: azért mert mindenki azt várja. Itt azért, mert amíg nem jön addig Aion. Terán azért, mert amíg nem jön, addig Terával szenvedés. GW2 fórumon meg azért nincs Tera, mert ott meg senkit nem érdekel. …biztos mindenki CS-zik 😀

  28. sikerült megfognod a lényeget zender.. 🙂

    kétlem, hogy mindenki azt a remekmüvet várná, csak vannak emberek akikre illik az “Attention Whore” jelző, muszáj átmenni más játékok oldalára és flamelni, hogy az aktuális mekkora fos, és a Gw2 mekkora isten király, amivel nincs is gond, ha olvasnál is néha akkor már észre vetted volna, hogy beszélj rola, de hogy nincs más, csak igy gamescon elött a ti spanjaitok (GW2 fanboiok) bemennek mindenhova, és leoltanak mindenkit (aki kb le se fossa azt a játékot mert kb pont nem érdekli) hogy mekkora tudatlan gyökér itt mindenki, mert senki nem tud semmit az uj világmegváltoról, szimplán ez zavar. És lehet, hogy a TERA egy fos számotokra, de figyeld meg zender ott fogtok még ti is ugri bugrizni… 🙂

    a bétafázisu sablon szövegedre meg inkább nem reagálok 🙂

  29. Amugy ha már itt tartunk, valaki nem tud valami “normális” FPS-t? ami nem CS és nem CoD lehetöleg…

  30. HÚZZÁL MÁR EL A FAXBA INNEN BAZM.G TERÁZNI!

  31. doom, nincs mit…

  32. QQ

    és köszi ^_^

  33. Hogy legyen szó egy kis aion-rólis fincsi infin meik szeron tolod és mi vagy? Azért kérdezem mert rohadtul unom már hogy kb 1 ember van akivel tudok gamelni azis ritkán van fent.

  34. Cence, sajnállak, de tényleg, ugyanis neked vmi nagyon hiányzik….Senki nem istenitette az igét GW2röl itt, annyi, h szoba került, és lett rola beszélve, ha nemtetszik, akkor ne olvasd, de milyen jogon mersz beleugatni más beszélgetésébe, ami normlis hangenemben történt??? Komolyan mondom egy akkora pélo vagy, de ami a legjobban zavar az az, h nemveszed észre magadat!! Most ezzel az “offolással álljatok már le ti köcsögök” dumával kicsit elvetetted a sulykot, nemtudom feltünt-e, de vagy arrol megy itt pár ember közt a beszélgetés, amit szeretnénk és érdekel minket, vagy abszolut egyetlen comment sem születik??!! Igen, mostanában ritkán volt Aionrol szó, arrol a játékrol, amit minden alkalmat megragadva szidsz, fikázol, annak ellenére, h az elején istenitetted mint a pápát, most aztmondod még azt is megbántad h kiprobáltad, minden szavadbol az undor az undor vehetö ki, ha aionrol beszélsz, és mégsem tudod elviselnim, ha nem arrol megy a vita…Szállj már magadba kiscserkész, itt egyedül meno az, aki utasitásokat adhat, nempedig te!

  35. dakar, a high raten toljuk páran, ha te is, akkor talizhatunk és kapsz legiot meg minden.de ha nem a high raten vagy,akkor is nyugodtan kezdhetsz itt egy karit, mert gyors a fejlödés meg a dropp is jobb,meg vagyunk azért jopáran..:)

  36. 760 online player online / pill perento ely oldalon 1-55. azért az nem rossz ráadásul 5 alliance majdnem tele upper siegere. ilyet is rég láttam 😀 Kouta F.E.A.R ?

  37. Igen high raten vagyok de fincsi dobj meg lécci 1 x-firével vagy valami mondjuk msn-t nemkérek mert az nekem nemjo sajna. :/ Amugy x-em: Viskovics

  38. nemhasználok x firet,le is töröltem ezer éve,haszontalan szar:D ingame nevedet mondjad es megkereslek

  39. Jo csak mond hogy asmo vagy 😀

  40. Amugy ts-em még van azzal tudok szolgálni bár bekéne ujra üzemeltetnem 😛

  41. asmo vagyok nyugi,igénytelen ely side kell a fenének:)amugy guildunknek is van tse ott szoktunk röfögni,szal szerintem ott leszunk

  42. Oksa amugy a nevem Nigerr de majdinkább holnap társalogjunk errl mert én most lépek. 😀 Gondolom ugyis holnap még itt a blogon megtalállak. bb jo8 🙂

  43. oksa csumesz

  44. finyak barátom :), minden kommented mosolyt csal arcomra 🙂
    kérlek ha idézel pontosan idézz és ne ilyen marhaságokat amit pl a kommentedbe tüztél, commented alapján elgondolkodtató, ha ennyire zavar titeket 2-3 tokat, hogy irogatok minek olvassátok amit irok? Aiont sosem istenitettem, ez egy ugymond placeholder volt számomra, igazából a legeslegelső benyomásom a játékról (még a chinese OBT alatt) az volt, hogy mi ez a szar? merthogy kb semmi nem volt ott amit beigértek anno (és mai napig sincs itt) Ott akkor eldobtuk a játékot, de az unalom rávett, hogy mégis probáljuk ki, és igen, magátol a játéktol undorodom, illetve nem is biztos, hogy a játéktol, hiszen utoljára sem maga a játék volt ami miatt letettem, sokkal inkább az NCWest, ami sajnos egy jo játékbol is (egy teljesen mindegy milyen játékból is, nincs konkrétum) sikerül olyan szinten szart varázsolni azzal a hozzáállással amivel ök dolgoznak (dolgoznak?!). Elhiszem, hogy itt ti vagytok a menő arcok, és akinek nem egyezik a véleménye az trágya ember, ezt már előadtátok, probáltatok itt poénkodni velem is már egy ideje most, hogy nem megy látom borul a bili és a jot röhögünk TS en helyett már csak személyeskedtek és trágárkodtok…

    Visszatérve csak hogy tisztázzuk le a dolgokat (legalábbis részemről, gondolom ti kb pont lefossátok.):

    Aion:
    Vissza gondolva nem bánom meg Aiont. Rengeteg olyan emberrel találkoztam akiket csak hírnévből sem ismernék Aion nélkül és ezért valamilyen szinten örülök, hogy belevágtam anno. Mint fentebb kifejtettem, hiába lehetne jelenlegi rendszerével is tök jó játék, ehhez foglalkozni kéne vele, mint ahogyan maga az NC Soft teszi, de sajnos NCWest pont az ellenkezöjét teszi..

    Guild Wars 2:
    Valamikor 2007 környékén, mikor bejelentették vártam, mikor beindult a hype, nem mondom nem nézegettem, a kasztok érdekeltek egészen a Guardianig nézegettem, majd elment töle a kedvem, engem nem mozgat meg sajnos per pill a játék épp ezért nem követem az eseményeket. Sajnálom, hogy ti mindig mindenből a negatív dolgokat ragadjátok ki, és itt szidtok engem, leírtam 1000x hogy kivánom nektek, hogy megtaláljátok benne azt, amire mondjuk én vágyom TERA-ban. Nem egyek az igényeink, na és? ettöl nem kell egymás torkának esni.

    Volt sok postom, ahol probáltalak én is meggyözni, hogy a TERA ezért meg azért jobb, és ha vissza emlékezel (ha olvastad egyátalán) irtam soknak a végére is, hogy ennyi tök felesleges gyözködni egymást. Kinek a pap kinek a papné.

    és igy utolag, látom megint mennyire félreértitek a postjaimat, sosem utasitgattam senkit, föleg nem egy olyan helyen ahol én is vendég vagyok akárcsak te (vicces is lenne). Szimplán megjegyeztem valamit, ami kb annyival ért fel, hogy milyen az idő itt, erre jösztök itt 2 -en, hogy nálatok bezzeg amolyan és én mekkora egy szar szemét fos vagyok.
    Sokszor irtam már, de fejezzétek be a személyeskedést, mégha ismernétek sem lenne elfogadott ugymond, hogy egyfolytába anyáztok (és csak ti 2 en, meg még egy páran ott ts en nálatok) itt a blogon. Eme Wall of Text azért készült, hogy részemről tisztázzuk a dolgokat, és zárjuk le, unalmas már nekem is, gondolom nektek is, illetve sok más embernek aki olvassa/irogat a blogra, hogy egyfolytában megy a szájkarate. Részemről szeretnék már normálisan beszélgetni (akár veletek is) anélkül, hogy megemlitenétek az én anyukámat, illetve utalnátok a szerintetek lévő intelligenciámra…stb.

    Remélem a postom után tudunk majd beszélni normális hangvételben.

    és bocs a Wall of Textért mindenkitől, de ezt muszájnak éreztem.

  45. Cence, a hangvételt te váltottad ki belölünk, ennyi. Aion:anno ventrin beszélgettünk, és emlékszem rá, h mennyire odavoltál az assa végett, h aionban mennyire faszányosan eltalálták az assát, pont olyan amilyennek szereted, odákat zengtél rola, és azt istenitetted, egyáltalán nem az unalom vitt rá téged, olyan eröbedobással assáztál mint állat, ne hazudjál! Semilyen marhaságot nem idéztem, lehet mosolyogsz rajta, majd adok egy nyalokát is az egyik kezedbe mellé, hátha mi is mosolygunk…Senki nem ugatott le azért, mert nem egyezik a véleményed, csak egyszerüen akkora hajmeresztö faszságokat irsz, h tényleg nemlehet máshogy reagálni rád, ezt meg kell h értsd! Nehogy már még a végén mi legyünk a pélok miattad…Senki sem értette félre amiket irtál, senki sem mondta, h szar vagy,mert tera fanboy vagy, illetve itt is senki sem istenitette a GW2öt, csak szo volt rola, ergo az egész marhaságot tegnap nemvágom miért kezdted el!Legyél boldog teraval, senki egyetlen szoval sem mondta h ne igy legyen, egyetlen szavadat sem értelmeztük szerintem félre, ne irj marhaságokat és akkor nem lesz rá olyan reakcio amit nemszeretnél. Normális hangvételü beszélgetés veled akkor lesz, ha megtanulsz olvasni, és nem jössz olyan dolgokkal amik nincsenek, illetve nem állitod fel minden kopasz haját a commentjeidben! Most is az uccso commentedben tényleg olyan dolgokat mondasz, mintha elötte nem is veled vagy rolad ment volna egy kis “beszélgetés”, szal ezek után mit vársz mástol? Naugye…

  46. Aha jó volt a tegnapi Pere siege. Nyomtam egy transformot és beugrottam a piros tengerbe 😛 igaz ez a tenger már kisebb volt mint régen, akkor még inkább óceán volt 🙂
    Asmo oldalon olyan 2 – 2,5 aly volt veletek szemben (nem számoltam, kezdés előtti hírdetésből szűrtem ki kb-ra). Ott is hagytuk a fenébe HF után. Bírom ezt az érdektelenséget, ha esetleg Platot is lehetne szerezni Abyss ostromnál, mindjárt más lenne a helyzet szerintem.

  47. mo-mo-mo-monster wall of text :0

  48. Egyértelmü, hogy én illetve mindenki más a pélo és nem ti fincsi, az ilyenre értettem az idézgetést, ezt a te hozzászolásodból szedtem ki engem “idéztél” elmondásod szerint, hogy én ilyet irtam. “offolással álljatok már le ti köcsögök”. Ha nem vettétek volna még észre én nem személyeskedtem egyikötökkel szemben sem. Szép és jó, hogy elmondasz megint minden analfabétának (merthogy én nem tudok olvasni ugye) és ti nem értetek félre, akkor a GW2s dolog mi volt? Honnan veszed, hogy nekem bármilyen jogom is van arra, hogy én itt parancsolgassak bárkinek is? Mint mondtam itt mi vendégek vagyunk amit én tudok, innentöl kezdve meg sem fordult a fejemben egy másodpercre sem, hogy parancsolgassak amit ti persze igy vettetek le (Te és Zender) és egyböl nekem estetek, bár ti nem értetek félre semmit, vagy mostmégis?
    Lehet, hogy a ti hajatok kihullik, illetve ketté áll azon amit mondok fincsi, de az az én véleményem, és fura modon, az emberek 80% legalább egyetértett itt a blogon is, és ebböl alakultak ki az általad sérelmezett 10 vs 1-2 fightok. Pedig ti ismeritek egymást Zenderrel, meg még itt azzal az 1-2 emberrel akivel elvagytok. Én itt nem ismerek ugy senkit, se Ice-t se xerbet se Malachitet senkit. Mégis ugy állitod be a dolgokat, hogy bezzeg mi, meg az én haveri köröm… GW 2 ös marhaságom elkezdését már megmagyaráztam pár postal feljebb is, nem fogom kifejteni mégegyszer.

  49. Nem is kell kifejtened, amugy tényleg nemtudsz olvasni, ezt most is bebizonyitottad, mint minden postodban. Amit irtam, azt nem szo szerint idéztem, az “offolással álljatok már le ti köcsögök”-re gondolok, de te ezt a kis szivecskédre veszed. Amugy most én is mondhatnám azt, h többség meg velem ért egyet, csak azok nem irkálnak ide(akikkel dumálok nem is értik hogy honnan veszitek a sok atom marhaságot), ennyi, ezen kár rágodni, meg elmondtam mi a véleményem arrol, ha olyan ember nem ért velem egyet mint azt tudjuk…De ha más sem, az sem érdekel, ez nem arrol szol. Amugy a 10v1 nemnagyon zavar, egyedül te, mert mindig akkora marhaságokat hordasz össze, mintha szivnál vagy mittudom én, de szergi szavaival élve, fáj olvasni is…Ha megtanultál olvasni, akkor rájössz, h mi zenderrel sosem istenitettük egymást, talán egyszer jegyezte meg itt forumon összesen, h jo vagyok pvpben, semmi más nyali-fali nem volt, hagyd már a rinyálásodat de komolyan. Minek mindent személyeskedésnek venni, amikor semmi ilyen nincsen feléd irányuloan az irásaimban, egyszerüen csak idegesit, h nemtudom megérteni mi lett veled, régen jokat dumáltunk ventrin is meg tsen is, akkor is voltak hülyeségeid(de az mindenkinek van), de mostanában olvasva az irásaidat szerintem komolyan aggodni kell érted mert te vmilyen függöségben szenvedsz vagy nemvágom, de ennyi f.szságot jozanon nemhinném h magátol irna bárki is.PONT

  50. http://www.ustream.tv/channel/ncsoft-gamescom

    itt lehet nézni a gamescomos bemutatókat, játék közben stb gw2. tetszős (Y)

Comments are closed.