header image
 

Carbine Studio – “Unnamed” project

Jó egy hónapja tudjuk már, hogy az NCSoft világméretű bejelentésre készül a GamesComon jövőhéten. A Guild Wars fanatikusok meg vannak róla győződve, hogy biztosan GW2 releaset vagy esetleg béta dátumokat kapnak… szegények… majd felébrednek egyszer. A realistábbak viszont azóta pedzegetik, hogy az NCSoft szárnyai alatt ügyködő Carbine  Studio évek óta fejlesztett “unnamed” fedőnevű játéka lesz a kérdéses bejentés tárgya. Közeledbe a GamesComhoz egyre több bizonyítékot hintenek el ezzel kapcsolatban. A legfrissebb egy twitter bejegyzés mely szerint az NCWest elkészítette a multigaming facebookját, ahol a ‘Likes’-ok között ott van a Carbine Studio is.

Szintén alátámasztja a Carbine-nal kapcsolatos tippeket az a facebook bejegyzés, mely szerint a Carbine stábja bizony ott lesz Kölnben a GamesComon. Mi másért repülnének oda?

A Carbine facebookján nemrégiben jelent meg egy “sneak-peak” kép:

Szemfülesebb olvasóink (plána rákattintva a képre) kiszúrhatják, hogy az aszteroida körön belül éppen egy űrhajó közeledik egy bolygó felé, amiből máris elindulhatna a theocraft azzal kapcs. hogy ez biztos valami scifi/űr mmorpg lesz.

Szerény véleményem szerint ez a kép sokkal inkább elterelés, mintsem segítségnyújtás. A képfájl neve legalábbis eléggé beszédes: “Ark Ship Destination”. Ha nem tévedek nagyot, akkor ez a játék sokkal inkább valami Civilisation szerű game lesz, ami arról fog szólni, hogy valamilyen roppant nagy katasztrófa után néhány ezer ember egy bárkahajón vett célba egy élhető bolygót, ahova megérkezve nulláról kell kezdeniük felépíteni társadalmukat és szembenézni a bolygó őslakóival, akik nem feltétlenül szívlelik a betolakodókat.

~ by Menorel on .

Offtopic

157 Responses to “Carbine Studio – “Unnamed” project”

  1. /w kouta: Hagyd a francba, teljesen felesleges.

  2. fincsi, ahogy gondolod, letisztáztam részermről a dolgokat.

  3. amugy itt egy link, a video végén a srác bemutatja a szobáját gépezések után 😀

    érdemes megnézni 😀

  4. Fincsi fentvagyok Aion-on és amugy rosszul irtam le tegnap a nevemet pontosan Niggerr 😀 majd irj rám ha éppen ráérőben vagy.

  5. “beugrottam a piros tengerbe ”
    Pocsolya* akarod mondani? 😀

  6. xerb, most elhiszem, h velem szemben elfogult vagy, és cence pártját fogod, de most, amikor ö beszél faszságokat,akkor is neki mondod ugy a dolgot, h “hagyd a francba, felesleges”, mintha most pl neki lenne perpill igaza…Azért ezt viccesnek tartom, objektivitás semmi, csak elfogultság…Most mit kezdjek egy olyas vkivel, aki csak olvasni tudja a szavakat, de értelmezni nem?? Hát semmit…

  7. Ez nem tudom mikori, most láttam először, de nagyon megragadta a lényeget… 🙂
    http://www.demotivalo.net/pic/1312544981-iKRQu6.jpg

Comments are closed.