header image
 

Aion 24. havi veteran reward bejelentve

Az NCSoft kivételesen meglepően bőkezű volt, a 24 hónapos előfizetéssel rendelkezők az alábbi dolgokat kapják:

* 5 Platinum Medal
* 3 Major Crowns
* 5 Morarti’s Remedies
* 4 Revival Stones
* 5 Felicitous Socketing Supplements – Eternal (100% succes rate)
* 1 Expanding Inventory Ticket
* 1 Expanding Warehouse Ticket
* Lucky Wings

~ by angelicparticle on .

Aion

17 Responses to “Aion 24. havi veteran reward bejelentve”

  1. Btw szerintem a socketing supplementsből nem 5, hanem legalább 500 kellene, bár legjobb lenne ha megváltoztatnák ezt az elcseszett rendszert, hogy az összes kő törik amikor az ötödik/hatodik failel. Tegnapelőtt 80 darab resist 14 ment ki az ablakon (darabja 1.3-1.5kk) és itt állok hülyén egy üres eternal abyss vállassal. Lucky Wings jöhet, hála az égnek nem szórtam el vagyonokat az idióta pet etetésére.

  2. Viszont ha minden kari kapja ezeket (és miért ne kapná) akkor tradeable cuccokba lehet pakolni a köveket ezerrel. Akár üzletet is lehet csinálni ebbõl.

  3. szánalmas reward :/ 2 év előfizuért csak ennyi?

  4. minimum 10 vagy 20 supply kéne, 5, kösz szépen, +5ös lesz valamid, fasza, lucky wings, buzi-e vagy?

  5. socketing, az nem manastonekra vonatkozik?

  6. Így van. 5 Felicitous Socketing Supplements – manastone socketelésre vonatkozik. meg kellene tanulni olvasni. 🙂 mégpedig 55ös ethernal cuccokra.

  7. Én kérek elnézést, akkor még jobban bekaphatják, pfejjj, manastone-ozás, komolyan mondom, dilettáns banda.

  8. :))

  9. Még ha +olni tudnál legalább belőle akkor azt mondom oki mert akkor ha felszenveded a fegyód +10-re akkor mindenkinek lehet 1x +15-ös weaponja, mint ahogy general godstoneja is lehet 1x akárkinek abból a q-ból. De így ha manastonra vonatkozik akkor már nem olyan fényes, bár 4-et beltolsz aztán a maradék evvel akkor 2-3 itemre jó lehet és ha összességében nézzük a rewardot lehetne jobb is de nc-től nemrosz 😛

  10. boccccs Máté lépnem kellett de holnap este fentleszek ill. ma 🙂

  11. Hmm abból a supplementből nem olyan 80 szokott kelleni 1 darab kőhöz? 😛 -Xilife van 55 alatt is eternal, pl craftolt armorok

  12. “abból a supplementből”

    Csak nekem annyira egyértelmű, hogy ez a supplement nem “az a supplement”? Fix 5 manastone eternalba, ennél egyszerűbben nem tudták leírni.

  13. 2 évnyi dodért adhattak volna mondjuk nem 5 hanem 50 plat medált. Annak jobban örültem volna 🙂

  14. 2 évi előfizetés után minimum 1 évet vissza kellett volna fizetniük…

  15. 2 év előfizuért minimum korrekt szolgáltatást kellett volna nyújtaniuk korrekt communityvel, nem ilyen idióta rewardokat. (az egész reward system baromság, ingyen 30-as arany pvp fegyó egy karinak ami életébe nem járt abyssba wtf, ATOMOT nekik)
    Mert a java része jó (poti, inv/wh expand, szárny, pet, revive), de az AP osztogatás a veteránoknak fail. Sőt. Alapból rá kellene dobniuk a PvP-ből jövő AP-ra egy jó 30-as szorzót, és ez befizetett hónaponként csökkenhetne 1-gyel egészen 10-ig, az maradhatna nyugodtan. És tessék, az újak támogatva lennének, a véneknek is csurranna (meg amúgyse éri utol soha őket egy friss accal senki), és nem ingyen lenne az AP. Csak mondjuk egy ilyen rendszerrel kellett volna kihozni a játékot, mostmár tökmindegy. 😀

  16. +1 szergelynek, az szerintem is korrekt lenne

  17. nc megmutatta hogy lehet a fail-t sportszerűen űzni, csak az baj hogy az én kontómra 😛

Comments are closed.