header image
 

Aion 3.0 – Official Trailer

Cori jóvoltából íme a 3.0-ás Aion update hivatalos trailere:

~ by Menorel on .

Aion

37 Responses to “Aion 3.0 – Official Trailer”

  1. látványos az tuti 😉

  2. igy elnézve elég kevés dolog maradt a trailerbol amit nem tudtak megvalositani ezt jo latni.

  3. vki használ mobil netet aionhoz vagy akármilyen mmohoz?mert lehet melo miatt arra fogok kényszerulni, és h mennyire stabilak ezek, szakadoznak vagy mivan?

  4. Hát mondjuk az úszást azt ebben a trailerben sajna nemláttam reméllem hogy a játékban már benne lessz 🙂

  5. mobilnet ok
    aion 3.0 .. biztos jó koreában 🙁

  6. “mobilnet ok” Probáltad azért mondod? ha igen, akkor milyen volt az a mobil net?

  7. Hali mindenki, kicsit off, mivel new topic ( sry meno ) , elég sokat olvasom ezt a blogot, mostanában hagytam abba Aion-t…. illetve csak azt hittem, de valahogy nem tudok meglenni nélküle…. valaki tud mondani valamelyik eng szerveren ( ely asmo tök8 már 😀 ) olyan klánt ahol még vannak elegen, esetleg érdemes lehet játszani vagy akármi ? Törtre nem füllik a fogam… de WoW meg nem vonz…. Kor TERA-ra most nem fogok kiadni, tehát marad ez…. vmi utolso proba féle ez 😀 vmi szeró v magyar társaság ahova még van recruit ? Kouta meg Fincsi is visszanéz olvasgatom itt :D… vki vmi tipp ?

  8. Jah visszanéznék…,de melo miatt kicsit necces, kellene egy mobil net h tudjak játszani, de eddig nemsikerült megtudnom, h érdemes-e beruháznom rá, mert ha folyamat dct kapok majd a jo kis mobil net miatt aztán csak stressz lesz vele akkor lehet nem megyek vissza..:/ Amugy ugy tudom asmo oldalon vannak még elegen telemacson

  9. mobilnet suxx

    tele asmo oldalon vagyunk kb 5-6an akik aktívan beteg módon nyomjuk (nyomják! a többiek :D) de inkábbcsak pvp miatt.

  10. fehér kifejtenéd? mert eddig ilyen válaszokat kaptam:”mobilnet ok” “mobilnet sux”….Kicsit bövebben?:D

  11. Szóval Prento full pvp szerverré vált , Chantra,Siege,Aréna megy meg daily q, meg oár nyomi twink lannok fegyót szedi. Nagy létszám,pvp ezerrel. Asmo oldalon.
    Telén aréna van,néha megy egy kis udas,bt hm meg persze az elengedhetetlen ely zerg siegkor,múltkor megöltek az egyik gate gatenél minket Whiteal + asmo sereggel és rajta álltunk a falon ,de hiába kipucolták. Legendry gate boss volt kb 2-3 perc mire meghalt.
    Most olyan közepes a létszám a szerón.
    Spatán ely iskirályság van főleg pve. Kis populáció. Kisebb zerg ,de kevesebb ember akit esetleg találsz gelkbe,azok is personal 5-6 fős zergbe.

  12. Viszont aréna timekor minden szerón , az aréna ajtajába állnak szal ha azt tapasztalod senki sehol ne ijedj meg. 😀

  13. Lore SPOILER! Csak erős idegzetűeknek!

    Ely kampány video, tiamat pwneli veilét lol és Tiamat nőstény sárkány omg. 😀

    Asmok:

    Asmo Chuck Norris is meghal.,feláldozza magát értünk 🙁
    Látom Reian húzza ki mindkét oldalt a [email protected]ól.
    Na kiderült a “leggyengébb” sárkány lord mennyire “gyenge”. :/

  14. Ja ha vki nem halaná ki Lephar=Ispaharel. Nem halt meg és Siel se (ghostként él tovább Reianok örzik). Szóval ez a feláldozta magát mindkét lord kamu volt. Valószinű Isaphrel már akkor a balaurokkal volt és a béketárgyalás is kamu volt. Vhogy sejtettem,hogy vmi nem stimmel.
    Lephar egy nagy tetű. :/

  15. Állati jól néz ki, de ha jól láttam, a víz alatti világ és az úszkálás is sehol nincs még… meg a nagy gólemekkel az ostrom se… kár.

    Mondjuk az engine-en annyit csiszolhatnának már, hogy ne csupasz felületeken szaladgáljunk már, hanem némi fűtenger, kavicsmorzsalékok kinőhetnének már a felületből, nagyon-nagyon sokat tudna dobni a játék grafikáján (lsd bármely más MMO-t, WoW, WHO, AoC)…

  16. Agrel ne az szopás 😀 Perenton nincs karim, új karivel meg sztem akármennyire is húzom napi 30 órában egy jó ideig 0% esély h bekapcsolódjak pvpbe 😀 ami 46+on van már csak a játékban sztem :D. Vagy te hogy érzed ezt ?

    Spatát kiegészíteném, játszottam ott 4 majdnem 5 hónapot, onnan jöttem, asmo meg ely oldalon is voltam. Akit spata érdekel annak annyit, hogy:

    Asmo oldalon: 1 nagyobb magyar klán: HunLegion
    Ely oldalon : 2 klán amikről tudok: Charlie Angyalai ( ők a többség ) és van még egy új feltörekvő magyar klán az infiniteről átvándorolt off-osok klánja elég jó arcok ott voltam én is a Prime Squad-ban

    szerverről annyit, hogy most ely hawaii dííízsííí van ott de vannak ott balanceos hónapok is…. értsd: Ely have upper forts ( core-t most hagyjuk ki ), aztán mindenki wíll bíííí lusta geci és nem járni siegera, közben az Asmok meg kidepizték magukat aztán ték upper forts. Utána következik megint 3-4 hét depi csak az Elyknek addigra meg kb asmok lustulnak el és Elyk viszik abys felsőt megint, aztán megint asmok ésatöbbi ésatöbbi… volt a szervernek egy ilyen természetesebb balance-ja ugy egy 2 max 3 hónapig, de utána elyk megint party-tájmot hirdettek és tényl. ely királyság van :D.

  17. Rift védelem a kis szintű gankelést megölte 2 hetente van rifting event heironba,beluba szal nem lehetetlen a pvp , de igen nincs már az ,mint régen.
    Azt mondom 46 tól van pvp igen dred,aréna modtmár, abssy siege. Aki 46+ az viszont jól elvan főleg akinek van több 50+ karija. 😀 Mehet több arénát naponta. Leköt órákra.

  18. Reyi,kb már ezer éve nem meghatározo balance szempontjábol az, h abyssban a felsö a fortokat melyik frakcio foglalja el

  19. nektek nem, 🙂 de én sokáig álltam 50en, és tudod a játékostábor 2 részre van szakadva, a fejlődőket kihagyva…. 50+ és 50… a twink fogalma itt már 50en kezdődik és végződik. lvl50eseknek még fontos, mert ők azok akik még életben tartják abyss-t úgy ahogy, meg akik még-még azért bulit csinálnak 1-1 rift héten, nagyon kora ősszel pl. Spataloson voltak rift heteken ilyen alliance-os megmozdulások, hogy gangoljunk át heironba aztán ereszd el a hajam :D. Kevés már az ilyen de még van, és tudom, hogy nekik azért még fontos abyss is, meg riftelés is… de igazad van abban hogy TI balanceotok szempontjából upper abyss az 0,1% hatással bír, de az 50esek akik még szedik ki a 40es v 50es ap geart, v fenri/mira szettet… ( ne probáld mondani h nem, mert vannak páran noliferek akik még 40es ap-ba vagy fenri/mira-ba képzelik el a riftelést 50en 😀 )

    de amit mondtál annak nagyon nagy része igaz, mert tény hogy a játékosbázis nagy része 55, de vannak azért még mások is :).

  20. Hát gz annak,aki abys fortbol akarja kiszedni az APt ahoz, h utánna pvpzhessen:DDD Én is vagy fél évig voltam 50en twink a fökarimmal,vágom a dolgot, de ki lehet szedni dredböl meg only pvpböl is azt a geart 50es szintre..!!(meg tokenekböl napi questekböl)Késöbb persze már nem,de hát ha vki nem lép szintet soha,marad 50en élete végéig akkor az simán az arra szintre tuti geart

  21. Részletes történeti lore-hoz valaki tud linket?

    Amúgy Copy paste a két videó 😀 Csak a skineket cserélték…

  22. napokban találkoztam egy sraccal, ujra kellett definialnom a twink fogalmát…

    http://uk.aiononline.com/myaion-character-detail?charId=422057&serverId=31

  23. Utolsó ely kampány vid. A ghost csaj Lady Siel.

  24. Grumpy jaja most ez a tuti lvl 37+ön 30as ap gear aki noliferkedne annak 40-en a 40es :). És kis nolife-val kiszedhető 2 hét alatt… ( v annyi sincs ) rifting + tokenek + guard farm + néha abyss pvp. Holvanmá’ az expert 33as gold :D? ”Elfújta a szél…” kb 😀

  25. azért, látszik hogy full pvp player… 😀

  26. Mala: http://aionroleplayers.com/viewtopic.php?f=40&t=4806

    Egy ember összeszedte a morzsákat. Én is ezt gondolom.

  27. Frankó az új event gyerekek . hozzámvágott ncpapa egy 3.7k general gs-t 😀 Persze tradeablet.
    Már nem tudják mivel tartsák meg a maradék játékost 😀

  28. szarul hazucc 😀

  29. Milyen general gs-t kaptál és hogy?

    Kösz a linket

  30. Lol vazz nem hazudok 😀 Miért tenném .
    Na az volt a szitu hogy kaptam Express mailban 3x 10 (ha jól emlékszem ) instance CD reset scrollt és egy Boxot . amit kinyitva kaptam egy arany 3760 DMG tradeable godstonet.
    Kérdeztem pár embert és elvileg valami subscription event .
    Ha dec 12 elött előfizetsz egy hónapot akkor kapod ezeket . de a box tartalma random ha jól tudom .

  31. lol! nekem az vmi fost adott 😐

  32. NcShit randomitása 🙂

  33. Nekem 50% lassítás 10 secre típust adott. Temppel nem sok értelmét látom, ált nem nagyon akarnak előllem elmenekülni az emberkék. Béna temp megesszük alapon próbálkoznak, amikor meg rájönnek, hogy nem 2 ütés vagyok, akkor meg már késő nekik 🙂

  34. Lehet kérdeztem már, de nem biztos. Ha TAC 2h kardot összehúzok az EC PV 2h karddal akkor melyik statjai fognak érvényesülni (normál és kondícionáltra is él a kérdés statok terén)? Elsődlegesnek az EC TAC-ot gondoltam mint pve és arra menne rá az EC PVP-s

  35. Malachit: nekem adott 3 berserk terrifying will-t , szóval kb. elég jól jártatok. valaki csak fine elemental stonet kapott belőle.

    állítólag a kétkezeseknél a nagyobb pvp % + a kondiciós cucc is aktív lesz, szal így nagyobb pvp %ot tudsz elérni. bár szerintem ez is fixálva lesz nemsokára.

    tudtok valami konkrétabb infót erről h most akkor tényleg csak napi 1 aréna lesz, vagy nem? mindenki háborog, de senki nem tud biztosat. mondjuk nem is csodálom, ilyen gyökér módon kezelni a problémákat mint ncfosék, komoly tehetség kell

  36. Másik topic 1-el fentebb. Ott a link rá. Alap, hogy az embereknek jelentős része ezért jött vissza és erre nem hogy megdupláznák napi 4-8-ra vagy akár mennyi többre, hanem leveszik 1-re. GZ IDIÓTÁK!!! Bukjátok csak a játékosbázist ahogy kell!!!

  37. Mondjuk aki akar az mehet ticket nálkülibe is . Csak annyi hogy nincs reward.
    Így is 1-2 hónap alatt kijön a full ET set fegyverekkel.
    Aki meg a funért , pvpért megy az tolhatja nonstop.
    Aki meg a rewardért afkzni 5 altal ingyengearért az pedig nem fog hiányozni.

Comments are closed.