header image
 

Aion 2012 feb. = F2P

Friss hír, mely szerint 2012 februárjától az Aion f2p, azaz ingyenes lesz. A hatalmas váltáshoz az NCsoft a német Gameforge kiadóval állt össze, mely (nevetséges) 38 fős legénységével vág bele a játék támogatásába Európában. A kiadó elmondása szerint ez nem érinti vagy hátráltatja pl. 3.0-ás update implementálását, de a lokalizáció miatt még eltart egy darabig annak fellövése. Az előfizetések eltörlését az egyre csak apadó játékosbázissal magyarázzák és remélik, hogy ezzel a lépéssel újra benépesíthetik a szervereket (esélye ennek….). Hogy mi lesz a még futó előfizetésekkel illetve további információt a migrálásról az aionfreetoplay oldalon olvashattok.

~ by sunrel on .

Aion

191 Responses to “Aion 2012 feb. = F2P”

  1. Egyébként csak nekem logikátlan a dolog amit irtok ?

    Mi a francnak gold acc ha szerintetek majd mindet meglehet venni item shopba? akkor minek lenne olyan barom bárki is hogy befizessen egy gold packra ha megveszi pénzböl az egészet?

    Szerintem akkor lenne 1 user tipus és mindenki pénztárcájának megfelelően gearelödik és csók.

  2. ja Ap capra senki nem tudja a választ vagy senki nem vette észre a kérdést?

  3. Berin, egyenlöre senki sem tudja,h meglehet-e venni majd a geart manbol, csak fikciok vannak, semmi konkrét. Nincsen kizárva a dolog, de nct ismerve én arra tippelek h nem teszik be, mert az kevesebb mani mint ha online gearelödne az ember.De persze nem tudni, egyenlöre vagy-vagy

  4. A gold acc a kisebb pénzüeknek lessz fenttartva megadva az esélyt a gerelödésre ez tuti.Nincs CD instán dredgionon stb.De ha az üzletpolitikát nézitek nem csak ebben, hanem bármiben ez is olyan mint egy karácsonyi akció.Felárazok 70 %-al utánna adok -30% ot és a barom örül mint majom a farkának hogy, de jó boltot csinált.Holott ha az akció előtt ment volna akkor még 40%-al olcsobban jutott volna hozzá az adott termékhez.Ősi bussiness fogás amit nem az nc hanem az új tulaj sem fog kihagyni.És ehhez még csak semmilnyen free mmo példát sem kell hozni.+ item maiolba be szoktak nyomni XP bonust,olyan extra fegyokat amivel mindent szétcsapsz, extra mountok,extra páncélok ami komolyabb buffokat adnak védelem stb szempontjából.És csak nézd esetleg a te szemszögedből van annyi pénzed és üzleti tapasztalatod, hogy megveszel egy játékot üzemeltetni sok millió dollárért.A pénzed a lehető leghamarabb akarod majd kifordítani a játékból, lehetőleg nem csak a befektetett alaptőkét hanem egyértelműen már profittal.Ahhoz pedig nem elég annyi, hogy csökkentett áron gold accot árulsz mert nem az a bussiness az egészben ja meg még szervereket nyitsz hogy még több költséged legyen!!!Igy rá fogsz kényszerűlni arra hogy okosággokat árulj item mailban amivel tudod majd finanszirozni az egész történetet és esetleg nyereséggel jössz ki a történetből.Vagy egyszerüen csak olyan tekercseket adsz majd amiel nem lessz Ap capje a tagnak aki vesz belőle,vagy sokszoris szorzot bíztosit számodra.Ebben az esetben mégha nem is lehet majd PVP cuccokat venni amit én nagyon kétlek, hogy ne lenne majd.Ebben az esetben is mondjuk fele annyi idő alatt gearelődsz majd fel a szorzó miatt+ enchant biztosítások ami megakadályozza azt, hogy ne tudj enchantolni sokkal jobb eséllyel, mint a gold accos.Lehet, hogy te majd olyan helyen dolgozol idehaza ahol megengedheted magadnak a havi 10-15 K HUF kiadását ezen előnyök élvezetére vagy esetleg mégtöbbet havonta,de a magyarok 99%-a nem engedheti meg magának ellentétben a sok külfőldön élő majommal akik keresnek annyit hogy havi 100-150 euro sem fogja belekenni a földbe ha ezt a játékot szereti és élvezi annyira.Az üzletpolitika ezt az utat diktálja nem pedig azt aminek ennyire örültök, hogy gold acc F2P és akkor de jó lessz majd a játékosoknak.ÉS csak messzi sem kell mennetek hogy ilyen példákat mmokban meglessetek.

    Vannak gold farmer oldalak ahol aionhoz is eddig is minden jóságot meg tudtál venni a legextrább abbys cuccokon keresztűl bármit,mert ezek a cégek ezzel foglalkoztak.És bizony volt nem egy nem két karakter aki túl gyorsan gearelödőtt már a fizetős játékban is.Meglestem és esetenként az extra cuccok kifarmolása ami úgye hossuú és unalmas meg lehetett vásárolni de ilyen 100 USA dollláros inditó ártól,item függöen akár az 1500 Usa dollárig.És van olyan akinek ez megéri,és esetleg csak kifarmoltatta mert az unalmas,utánna meg szarrá csapott mindenkit mert sebezhetettlen volt.És el sem hinnétek mennyi ilyen f*sz van a földön!Utánna persze ő a király PVP-ben mert esélyed a 0-mire te kifarmolsz egy nyomorék itemet gold accal,addigra ő már teljes extra settben feszit és szétcsap ahol csak meglát.Ez van srácok és az új tulajnak is valószinű az lessz az érdeke hogy minél keményebb profitott tudjon kihalászni Aionból.A profit pedig az ilyen emberek kihasználásából fog létrejönni.Ja és bann meg ilyen az tuti nem lessz, hát ő is fizeti a gold accot + még kemény pénzeket letesz havi szinten, ezzel eltartva a free mmot!

    Mégegyszer boldog új évet nektek.

    PS:Sajnos én nem örülök ennek, hogy Aion sorsa igy alakult, mert ennél sokkal jobban szerettem ezt a játékot.A fikcióknak pedig 100%-ban van alapja minden esetben 🙂

  5. Cseerjeeee 😀

  6. +1 Sagrath
    És igen ez a realitás , nem is értem hogy lehet akkora rózsaszín köd bárki fejében is hogy ezt nem látja át és nem érti meg.

  7. xerb:
    http://uk.aiononline.com/myaion-character-detail?charId=382235&serverId=31

    http://uk.aiononline.com/myaion-legion-detail?serverId=32&legionId=7289

    Többit meg nem írom ,mert még moderációra vár a másik kommentem és kb semmi trágár nincs benne csak meno úgy álította be ,hogy moderálással kommentelhessek.

  8. Tesóm laptopja még mindig úgy van beállítva ,hogy csak moderálással írhatok onnan. Szóval vagy meglátod vagy nem ,de nem szeretnéém a regényt újra leírni. Hirane meg azért nem telén van ,mert átdobtam spatára anno,mert az hittem castor asmo majd jól meg.. érted a tele elyket ami sikerült is volna ,ha az Ncwest nem pofázik bele,de ez már egy másik történet.

  9. “Ja és bann meg ilyen az tuti nem lessz, hát ő is fizeti a gold accot + még kemény pénzeket letesz havi szinten, ezzel eltartva a free mmot!”
    Hát az biztos és mit halottam? Akiket bannoltak anno lehet visszakapják a 50 +15 -ös stb.. karijaikat és vagy eladják goldfarmer csíráknak ,mert van olyan amcsi aki vagyonokat kínál egy majdnem fulllos accért lol vagy csak szimplán hülye azt itt akarja tolni veteránon freebee. Szerintem a legnagyobb csíter klánok közül lehet 1-2 visszajön ,mert úgyis free.. Érdekes lesz,majd meglátjuk ,én még annyit szeretnék meglesem 3.0-át elfunolgatok míg az új hajó meg nem épül/be nem ér a kikötőbe amit várok . Szeretném remélni ,nem ez lesz ,de várható amit írtunk. Már az is csoda lenne ha nem kúrnám fel az agyam a freetoplay 1. hetében… Lenne még mit tennem a templáromon és nehéz szívvel vallnék meg tőle.
    Na jó befejeztem ,februárig nem írok szerintem (hacsak nem látok vmi oltári kommentet,hírt addig itt,de kétlem ) ,ha meg utálna se nem akkor jött be a ftp.
    Boldog Újévet minden kedves trollnak,embernek,fincsinek és fanboyoknak,hatereknek!

  10. hát ugy xerb, hogy fogyatékos vagy, mint én is, mert már fincsi haverjai is rajta röhögnek nem csak mi, persze mindenki hülye és mellé beszél, csak a haverjai nem!
    kb pont lefosom milyen gearje van kinek, nofarenak is tudom hogy lett gearje (egy szerveren játszás hátránya ^_^) fincsi meg no comment…
    Lehet itt comment pvp zni, hogy igy bezuzol meg ugy bezuzol, voltak fightok, megkell nézni ki,hogy állt, milyen karakterrel 😉
    én még mindig “cryoltam” és hagytam abba ugy a játékot, hogy megbeszéltem a haverokkal, minthogy fincsi aki szép “csendben” telesírva ezt a blogot, leírta, hogy nem lehet gearelödni…stb. bár kár is rá a szó hisz látszik, hogy sem ő sem a haveri köre (állítása szerint) nem képes felfogni amit több ezren állitanak akár, hiszen ugyis NCsoft illetve Aion powa. és persze fincsi és baráti köre > mindenki más! (hiszen nem tudok olvasni a sorok közt, de azért ide hivjuk a 80. spant is aki “megmaradt” hogy írjon már be mert egyedül vagyok és süllyed a Titanic, mintahogyan ezt már láthattuk féléve is, mikor sok vs fincsi volt. akkor is mindenki hülye volt, csak ő nem, majd jött a felmentősereg és leoltottak itt mindenkit a vérbeli prok.)
    …bla bla bla a jövőben én is mellözöm majd fincsikét ill a diszes körét, egyes okokbol kifolyolag.

    Boldog Új Évet Mindenkinek!
    és minden jót a 2012 es évben 🙂

  11. cence,már annyiszor felvetetted ezt a reménycsillagot, h nem szolsz hozzám, de mindig átvágtál:((( én is erre várok ezer éve.amugy meg az f2ps példához annyit, h olyan dologra mondjatok, h az lesz, és nektek van igazatok, ami még nincs is, és én vagyok hulye..:DDD persze lehet agyalni, de eddig nc ilyet még nem csinált, ez nem rozsaszin kod, meg amugy is leszarom nem fogok már offon szerintem aionozni, de ncnek más az uzletpolitikaja.attol fuggetlenul lehet mashogy lesz most, eddig nincsen ra jel,ennyi.ha ott leszunk,akkor kellene errol vitazni istenem

  12. “minthogy fincsi aki szép “csendben” telesírva ezt a blogot, leírta, hogy nem lehet gearelödni…stb. bár kár is rá a szó hisz látszik, hogy sem ő sem a haveri köre (állítása szerint) nem képes felfogni amit több ezren állitanak akár, hiszen ugyis NCsoft illetve Aion powa. és persze fincsi és baráti köre > mindenki más! (hiszen nem tudok olvasni a sorok közt, de azért ide hivjuk a 80. spant is aki “megmaradt” hogy írjon már be mert egyedül vagyok és süllyed a Titanic, mintahogyan ezt már láthattuk féléve is, mikor sok vs fincsi volt. akkor is mindenki hülye volt, csak ő nem, majd jött a felmentősereg és leoltottak itt mindenkit a vérbeli prok.)”
    Senki nem hivo ttide egyetlen haver t sem h irjon má r , nemertem mi az, amit tobbezer jatekos belatott, de mi nem..??? Illetve nemertem milyen pvpkrol beszelsz, azokrol, amikor nem mertel kijonni hide2bol mert akkor lehet meghalsz vagy mi?:D Vagy amikor meg stun lockot lehetett tartani assakkal, es beverted a zold geares sorcimat?:DD Amugy meg hiaba irod ide,h sok vs fincsi itt a fight, mert ez nem igy van, csak rajtam kivul nem sokan irnak ide a koreimbol, de attol fuggetlenul “kivulallokent” nagyon is jokat rohognek rajtatok:) Meg tudom, h szeretsz cinikusan visszareagalni, de ha a cinizmust leszamitjuk, pont jokat es igazat irtal:D Egy igazi lama vagy de komolyan, es ezt azert nemertem mert regebben nem igy volt, voltak jobb napjaid is, nemertem mitol lettel ekkora tirpak, és bocsi a személyeskedésért, de ezt egyszerüen nem lehet ettöl finomabban megfogalmazni olyan szinteket surolsz!Ezt a pro dolgot is olyan 165388991765553333 alkalommal magyaraztam el neked, de meg most sem ertetted meg,akkor mit várjak töled, hiába a cinizmusod, attol meg nem változol…Meg arra is kiváncsi lennék,h milyen atom faszságot találnál ki,h fare gearje h lett,mert tettél rá megjegyzést,pedig ö tényleg robotként farmolta ki minden porcikáját,vele voltam minden nap tsen, szal itt is fasz vagy,de égesd magad mégjobban,nem csak az olvassa ám,mint akik visszairnak:D

  13. Egy kis évvégi matek ami a fikciót még jobban alátámasztja és realizálja akár üzletpolitikai szinten is.nem is értem miért nem tőzsdecápa lett belőlem miért csak szutyok tetkosgyerek lettem 🙂

    Na szóval:hogy teljesen tiszta legyen a történet dolgozzunk kerek számokkal.Vegyünk 10000 embert aki tolni fogja aiont F2p utánebből nyugodtan számolhatok 7000 free accost megveteránt és csak 3000 gold accost mert kb ilyen arányokra lehet számitani a valószinűségszámitások alapján.
    a 3000 gold accountos egy havi szinten otthagy 9 euros ár melett 27000 eurot. ez mint tudjuk egy komoly beruházás után igen kemény csőd talán a havi fentartására sem elég a játéknak.de már van 27K a kasszába.Valószinű,hogy 3.0-ban jönnek az új insták stb ahol majd gold accal be tudsz menni faja dolgokat farmolni aminek akár PVP-ben is nagy hasznát veszed gear stb.Ezzel a lépéssel további 2000 játékost bekényszeritenek saját akarat alapon a gold accba ez onnantól további 18000 euro igy jaj de jó de még mindig csak 45000 euro havi bevételre teszek szert a játékbó ez még mindig nagyon kevés.Most mit tegyekelkezdem okositani az item mailt amivel igazán pénzt tudok csinálni a 10000 meglévő játékosomból amiből csak 5000 hajlandó fizetni a free mmomért.Kitalálok dolgokat.
    Extra XP30% 1 napos 4,99euroért mivel az nem egy nagy összeg 2 sőr ára kint vagy egy doboz cigié.vegyük a játékosokat hamarabb akar majd felfejlődni arra a szintre hogy majd gold accal bemehessen az extra instákba ahol van a jó cucc kvázi ezért 7 napi adagot megvesz ebből a scrollból igy máris ha egy játékosom vesz egy heti adagot akkor 34,99 eurora akasztottam meg egyettlen hét alatt de elhúztam a mézesmadzagot az játékosaim orra előtt és igy 3 féle XP bonus konstrukciot ajánlok ki nekik akciósan 0.99 cent végződéssel
    és akkor a következő nem horror árakat rakom be mellé.Extra XP30% 7 napra 34,93 Extra XP50% 6,99 euro heti adag 69,93 euro extra XP75%9,99eoro heti adagban 69,93 euro hű ez már sok sokaknak mit tegyek hoyg ne csak egy vagy két napit vegyen hanem vegyen egész hétre??biztositom a játékos számára ismét mézesmadzagot elhúzva az orra előtt hogy a heti adag mondjuk 5% al olcsobb ha egyben veszi nem sok még engem sem vág a földhőz de az emberek 99% idióta és csak azt látja hogy olcsobb :)tehát heti adagban akár 30% xp bonus30 Euro50%xp bonus40 Euro 75%XP bonus 60 Euro mivel nem egészen az 5% alkalmazod hanem csalsz egy kicsit pénzt kifelé az emberek zsebéből nagyobb értékű vásárlásnál kissé többet engedsz de csak úgy hogy még mindig megérje neked.A kecske is jólakott de a káposzta is megmaradt 🙂 innetől vegyünk 30 embert az előfizetéseekből aki hajlandó további összegeket áldozni a gyorsabb eredményekért és az extra istákra való bejutáshoz ebből 100 ember csak 30% ost vesz másik 100 ember 50% ost a maradék 100 meg 75 %-ost igy kerestem máris további 13000 eurot igy van összesen havi szinten máris 58000 kemény euronk de baj van mert ez a befektetéshez még mindig egy nagy ló*asz,igy nővelnem kell a játékosok érdekét arra hogy még több pénzt adjanak nekem igazából a semmiért mert ezt még p2p játékban is meg lehetett volna csinálni normális keretek közt és nem real cashért hanem az előfizetésekért amivel esetled több 100 K ra tudtam volna tolni a játékosbázist de nem ez van igy tovább okoskodok.
    Csináljunk extra Ap tekercset csak a hecc kedvéért úgyis PVP játék ja és az instában nem increased a dropp és még meg is nehezitem ne már olyan könnyen menjen az 🙂 szóval Ap tekercset nem aprozom el aki pvpzni akar és abból akarja kifarmolni az fizessen is már napi tekercs 50% Ap és nincs Ap cap egy napra legyen mondjuk 14.99 egy napra heti szinten meg mert ha többet veszel akciós…legyen az ára legyek nagylekű 90 Eurolegyen csak 300 játékosom akik kifarmolják úgymond freeben a pvp geart de ez ezzel al ehetőséggel gyorsabban megy de a 2 hét még igy is kell majd hozzá tehát igy 180 eurót fog lerakni 2 heti adagért vegyünk csak 300 embert aki letesz 180 at ezért a szolgáltatásért és hoops máris további 27000 Euro igy már összegyüjtöttünk 85000 eurot nem rosz de jó sem ez még mindig kevés hiszen egy aranybánya van a kezemben és túl sokat fektettem bele a játék megvásárlásába.És itt jönnek csináljunk olyan fegyvereket amiket ha megvesz egy minimálisan de mégis több extrát nyújt vagy ne is nyújtson hisz ebből is aranybányát lehet csinálni nézd meg az 55-ös eternal geart maxra enchantolva!!!és add a vásárolható itemeknek azt azt a szolgáltatást alaból mondjuk egy ilyen fegyver kerüljön még mindig ne sokba csak mondjuk 49,99 euroba és egészen biztos hogy lessz 500 olyan gamer aki áldozni fog erre ezzel csak a fegyverért keresel24995 további zöldhasút. ooops a forgalom már meg is ugrott kerek 109995 eurora ami már kezdi de csak kezdi karcolgatni a ahavi betervezett bevételt de még mindig nem elég úgye ha jól emlékszek akkor kesztyű naci felsőcsizma ez további 4 item amit árulhatok ugyanazon az áron mint a fegyvert tehát innentől ha az 100 játékos áldoz az egész settre hogy meglegyen akkor márpedig ilyenek mindiog vannak akkor csak a sett ilyen irányú eladásval keresel egy hónapban 12,975 500 Eurot !!! És 100 bolond mindig mindenhol van és akkor egy 10000 fős játékosbázisból nem is száltam el a számokkal annyira.Ha ehhez még számolom a havi gold accosokat és a tőbbi marhaságot máris több mint 13 milliót kerestem egy hónap alatt.Ebből legyen havi 400000 Euró költségem rajt és akkor lehet nagyon durvát mondtam akkor is marad 12,5 mill és minden alkalmazott minden ki van csengetve ja ha adót leszámoljuk akkor az csúnya mert ilyen bevételnél kint csúnyán lop az állam akkor is marad cirka 8 milla a zsebben de akkor az tiszta lé.ez menjen igy csak 6 hónapig kerestem 48 milló eurot mondjuk a 10 milla befektettből és utánna szarok rá mert tisztám még igy is kerestem egyetlen félév alatt38 millát.és akkor még mindig nővelhetem a bevételt egyébb nyalánkságokkalmondjuk enchant insurancéval ami 100% garantálja a sikert /db áron14.99 euroért amit úgye 15 szintre kell megvenni de ne legyek enniyre éhes mert azért a játékosok is élnek valamiből a 15 szinthez elegendőt kiajánlom 20 euroért de még igy is kell 5X20 eurot költeni a teljes szett felhúzásáért az is egy 100 as /játékos rakok be extra mountokat 2 euros áron /darab de havi limites tehát egy hónap mulva újjat kell venni lehet ezt még fokozni .A havi nettó bevételt simán el lehet okosságokkal mézesmadzaggal és az emberi primitivség kihasználásáva húzni a havi 4,5-5 milla felé egy 10000 es játékosbázisnál és ennek a realitása nem túloz mivel akülföldi kocka gamernek van pénze és ne lessz rest egy egy hónapban akár 500 Eurot rááldozni a játékra és nem mi magyarok fogjuk kitenni a fizetős rendszer nagy részét,gyanitom hogy innen lessz a legtöbb free max gold accos emberke tőlünk.
    JA és figyelem a communityt egyfolytában mindenre azonnal reagálok,azonnal javitattom és lesem a FIZETŐS CUSTOMER minden sóhaját ameddig végleg nem megy tönkre a játék legalább ezzel a kis figyelemmel + mézesmadzaggal kihuzok vagy 100 150 millát nettóban a játékosok zsebéből röhögve és könnyen utánna megha bedől az egész kit érdekel???Megveszem a következő áldozatot amit ki lehet még facsarni…

    Bocsi ha kicsit hosszú lett de ezt igy a legegyszerűbb elmagyarázni,és igy működnek a free mmok,tudom mert ebbe én, is belementem és nagyon sokba fájt idehazai szemmel 8 Hónap alatt egy kisebbb vagyont toltam bele az egyik f2P-be azt mondom nem sajnéáltam mert élveztem és a muszály extrák megvásárlása melett legalább tényleg élvezhető volt de neked fincsi teszem azt van havi szintem 40-50 K egy free mmora ami,ha megindul ezen az úton amit ide felvázoltam hajlandó lennél rááldozni??De sejtésem szerint a válasz az lenne hogy sz**janak le akkor inkább INFINITY rulez vagy valamelyik tört mert gondolom a free mmonak is megmmaradnak az eddig felépitett tört szerverei 🙂

  14. Persze h áldoznék, ezt ugattam eddig is, h akik áldoznak kevesebben lesznek, viszont ezek az emberek többet áldoznak majd mint eddig tulnyomo többségben, mert ugye ne a magyar csoro szitut nézzük. Az f2pben több a mani mint egy havidijasban, normális player létszám mellett, mert itt akármennyit le lehet akasztani. Bár infiért jelenleg elöbb fizetnék mint offért, mivel sokkal jobb:DD Eddig is csak azert nem fizettem itt, mert hiába lehet venni geart meg minden, de attol jobb amit kitudok szedni..:D

  15. Engem sosem érdekelt a mani, hanem csak az,h belogolok és élvezem amivel játszom, ha 50km van abban a honapban rá, akkor annyit koltok el, ha csak 5k, akkor annyit…Itt aionban persze 4k volt amit elkoltottm,mert ennyire volt lehetoseg:D Jo persze kosztumok meg ft mi még..:D Na azert olyanokra nem adnék ki egy buznyakot sem:D

  16. Csak azért írtam le ezt a kis matekolást hogy lássátok hogyan gondolkoznak az ilyen cégek,nekik nem az az érdekük, hogy te mint játékos alapból jól érezd magad egy free mmoban hanem az, hogyha jól akarod érezni magad akkor bizony keményen nyúlj bele a zsebedbe.A durva az, hogy NC barátunk ezzel a lépésével veled, velem és a többi playerrel ba**ott ki nem kicsit, nagyon.Mert az NC west-től átveszi ez a mittom én milyen cég és azt amit beinvesztált ilyen formában fogja mihamarabb kiszedni mindenki kárára aki ebbe a játékba időt, és pénzt fektetett be.Nc softot mármint az anyacéget kurvára nem fogja érdekelni hogy az új forgalmazó mennyi pénzt szed ki belőle max csak developer szinten szólhat bele a játékba.De a játékhoz itt Eu-ban már semmi köze nem lessz.Teszem azt én mint tulaj és forgalmazó kitaláok valamit hogy az úgy legyen.Lerendezem a fejlesztőkkel és megrendelem EU verzióba a nyavajámat amit akarok.Ők ezért kiszámláznak nekem X összeget amit én becsengetek nekik, mivel tudom, hogy a megrendelt nyavajám életben fogja tartani a játékot és még hasznot is hoz.De mivel sajnos nem én vagyok az új EU tulaja ennek a játéknak igy csak szoptam vele én is mint a többiek és mind a beleőlt pénzem/időm bukta.Hiába fizettem soha nem olyan volt mint amilyennek akartam kezdtem Gorgoson ami kiegyensúlyozott fasza kis PVP szerver volt .Mindenki tiltakozott Elyos Asmo egyaránt az összevonás ellen.Bekussoltattak és összevontak Spatával,még mindig reménykedtem.Tömegesen mentek el a gorgosi top asmo legiok akikkel tudtuk tartani a rendet.Spatán Ely túlerőben volt maradtam mert még mindig reménykedtem,erre még Asmoként hardmode volt a 2.5-ig én ott adtam fel.Erre most bejelentik hogy NCwest nem majomkodok tovább és jön Pénzéhes befektető aki még látott fantáziát ebben az egészben valószínű ilyen formában.Persze még nem pofáznak a dolgokról csak NC akrta megnyugtatni a játékosokat az idióta körlevelükkel, hogy ez mekkora jóság lessz és rózsaszínű világ.Erre a hirre ha jól tudom mert csak foszlányokban követem a történéseket elég régóta Aionnal kapcsolatban de úgy tudom hogy Pl Spataloson teljes síralomházba fordult és még az Ely top légiók is tömegesen vonultak ki a játékból erre a hírre.Asmo oldalon már régóta ez volt a helyzet.Tehát akárhogy is csavarjuk a szót a lényege minden hozzászolásnak ez. NCSoft a hűségedért és a pénzedért csontraszopatott és minden jogodat érdekedet földbetaposva még kivette az EU Aionból a még kimenthető pénzt!!

    Pontosan ezért van az nálam, hogy ha egy akármilyen jónak tünő játék is NCSoft fémjelezve kerül forgalomba 10000000000000 X meggondolom, mégcsak a kiprobálását is.Mellesleg a második rage quitem után, belevágtam Terába úgyhogy még Aion accom is élt abban a hónapban de a Tera 2 hét alatt több örömöt és szórakozást nyújtott mint az egész Aionos pályafutásom….Természetesen azóta,nagyon várom a Tera Eu debütálását, hogy legalább érthető nyelven játszhassam ne koreai nyelven,és élesben is kipróbálhassam a mass PVP feelinget .Mert a koreai serverek távolsága és a hatalmas ping miatt egyenlőre csak a társakkal tudunk duelezni max igy a PVP contentet nem tudjuk élvezni,Koreai ellen esélyünk nincsen latency átlag 365 ping de néha beszalad még az 1200 pingbe is 🙁

    Money engem sem érdekelt, ha volt volt ha nincs akkor befogom pofám és szűkebbre veszem a nadrágszíjjat.De hála ég egy vagy két P2P mmo kicsengetésébe nem döglök bele, de a freenek már nem mernék még egyszer nekilátni mert tudom az lenne a vége hogy kemény money sink a pénztárcámból amit inkább költök a kislányomra meg az asszonyra mint holmi szaros pixel faszságra……..

  17. Csak egyetlen dolgot hagysz figyelmen kivul, mégpedig azt,h a legtöbb hasonlo játék esetében komoly eltérések voltak azok közt, akik fizettek, meg akik nem közt, de itt ha max egy premi accot veszel, már kiszedsz bármilyen geart, mehetsz pvpzni és nem leszel hátrányban senkihez képest sem, de meg premi acc nelkul is ellehet lenni! Jo jo persze, majd a jovoben nem igy lesz..:D Bár ezt az uj céget nem ismerem, de az tuti, h nc nemnagyon csinálna olyat, h geart meg hasonlokat betesz item shopba, es ez nem vedes, hanem eddig meg nem csinalt ilyet. L2ben is pl az apro olcso dolgokra mentek rá, h mindenki vegyen,nem pedig arra, h kevesen de sokert.

  18. Angrel , hát azért ancients jó rég volt . petro akkor még elég nab volt 🙂
    Ez az első mmója ugye . Még mutogadtam neki hogy mi merre néha .
    Jól kinőtte magát .
    Emmeg én lennék . vagyis az utcsó kari akivel toltam:

    http://uk.aiononline.com/myaion-character-detail?charId=267579&serverId=32
    fura hogy nem ismertük egymást . Bár magyar guildokat mindig nagy ívben kerültem el 🙂

  19. L2-hőz nyilván nem tudok hozzásszólni, mivel soha nem játszottam egyik formájával sem.Igen az új cég nem bíztosan áll hozzá úgy ahogy NC tenné ha értelmes vezetése lenne itt is és az anya cég nem adta volna el a forgalmazói jogokat, ahogy a szabályozásookat irták nem igazán lessz iszonyat differencia a free és a prem acc közt max CD-k ben ami ok hogy premes legyen valaki,de ez még nem bussiness nekik hogy olcsobbá teszik és akkor mindenki premen lessz mert az de jó.nem csinál elég termelést 9 euros áron még 50 k előfizető esetén is csak 450000 euro egy honapban és akkor itt tudjuk hogy mit jelent 50 K embert behúzni egy játékba.Ha jól emlékszem de ez nem bíztos az egész Eu piacon 400000 accot tudtak eladni headstartkor ami pillanatok alatt lemorzsolodott a töredékére ezért voltak a server mergék. ha meg max behúznak okos kis trükkel mert free és lessz 2-3 ezer aki premiumot fizet az csak 27 000 havonta igaz euroban de az hatalmas fail tuti a befektetőnek, ezért vagyok biztos abban, hogy nagyon hamarosan realizálodni fognak azok a dolgok amiket leirtam.Mert a befektető érdeke a profit nem a szorakoztatás és abban is biztos vagyok , hopgy Nem fogja érdekelni mit ugat az NC mert fizetett érte és gondolom súlyos milliókról van szo nem forintban ugye.És mint ilyen innentől az új forgalmazó dirigál és NC lessz a csicska a történetben…

    Na nem is flamelek vagy wall of textelek tovább legyen úgy, hogy ne igy, ahogy azt levezettem.Boldog új évet mindenkinek harmadszor is 🙂
    Azért követni fogom nagyvonalakban továbbra is a blogot de nem nagyon akarok én postolgatni 🙂

    Inkább Terán teszem postolási megnyílvánulásaim…

  20. sagi kár rá a szó, szerinte nc nek még van beleszolása a dolgoba, meg nem az az üzletpolitikája, majd rájön, hogy semmi köze sincs hozzá, illetve nem találkozott még f2p gameval ami nem privát szerver.

  21. Már megint költesz ….Még irtam is, h ezt az uj céget nem ismerem, és nemtudom hogyan fogja csinálni, és akkor meg vagy sértödva ha azt irom h nemtudod felfogni amit irok XD

  22. ha te ettől jobban alszol akkor legyen igazad, nem fogok leállni veled vitatkozni..

  23. inkább ts en tennéd a nyilvánulásaidat sagikám ^_^

  24. Ez nem olyan dolog,h na akkor legyen igazam, mert hazudtal arrol h en mit mondtam!Milyen nagylelku vagy..XD

  25. majd ott is teszem amint on-line vagyok.de még holnap is kurvára dolgoznom kell és 3 idiótát ki kell varnom nem baj megemlegetik még azt is hogy megszülettek nem beszélve extra ár mert úgye holnap már nem lennék nyitva 🙂 (,;,,;,) meg ma este megjavitom a hangfalakat mert serceg eléggé a csincsillák szétrágták a nagy komoly 5.1 es set vezetékét nagyon örültem neki most még beugrok vissza céghez forrasztópákáért azt rendbeteszem hogy dübörögjön emeletet leszakitva ahogy gyilkolászok Terában 🙂

  26. hazudtam.. =)

    mi van az új menő razor fejessel? 😀

  27. “szerinte nc nek még van beleszolása a dolgoba”-“nem találkozott még f2p gameval ami nem privát szerver.” Igen hazudtál, 2szer egymás után:)

  28. A nagy profi f2p mmos, aki megjosolja elore milyen itemeket lehet majd megvenni aionban 2 honap mulva..XD Fogadni merek, h 5db f2p mmonál többel nem játszottál még! De legyen 10…, de ha 100al toltad volna már, akkor sem lehet megjosolni egy ilyet mert minden cégnél más. Persze ez nálam is igaz, de én nem is akarom megmondani h itt a világvége aionnál, mert nemsokára abyss geartöl kezdve mindent meglehet majd venni. Ami meg amugy sem nagy baj, ha normál modban is kiszedi az ember.Bakker, nekem is kellene egy olyan üveggömb amiböl ezt te is meg a haverjaid kilestétek:) Eskü csak az 5ös lottohoz használnám::)

  29. Jaj nagyon kemény, de csak éjszaka különban hamar süket leszek,nappal a logitech szettel apritok ha nem vagyok Ts-en Razer 7.1 et tud és hozza is mindent külön hallassz hihetetklen olyan mintha egy moziban ülnél full hangerőn :))) mondjuk az ára sem volt gyenge de megérte

  30. Ha már technika..:) :TERAt azt lehet 3Dben tolni most vagy esetleg a jövöben tervezik?

  31. ez monitor kérdése ha jól tudom fincsi, nem softwareé. (belga haverom pl pont a közelmultban vett ilyen 3d-s monitort ilyenek miatt…) aztán lehet én tudom rosszul.

  32. bár nem tudom, hogy hogy jön TERA az aion blogra? 😛

  33. kouta: de, software kérdése is. egy monitor nem fogja lerenderelni neked a bármidet 3d-be hogy nézhesd a fenszi pónilovas piros-kék szemcsiden (H)
    fincsike, te meg majd járj fel a ts-re. lehet februári indításig párszor még leszek infin, tolhatjuk együtt 😉

    egyébként boldog, kockulásban, pvp killben és szerencsében gazdag új évet kívánok mindenkinek!

  34. akkor én tudtam rosszul, a belga srác akiröl beszéltem, pl Rift és egyéb single playerek miatt vette meg. Engem a 3d mondjuk hidegen hagy, idegesítene. de izlések és pofonok

  35. Azert TERA kapcsán kérdeztem, mert GW2t már mutatták 3Dben, amikor az elején kijöttek a játékkal az elsö showra, de nekem fogalmam nincsen rola, h a játéknak is tudnia kell-e, vagy elég egy videokari ami átalakitja a dolgokat es egy megfelelö monitoron vagy szemuveggel pedig látni.Te fehér majd zuzhatjuk, de 2 hetig csak napkozben leszek,7fön kezdjuk!:) Na B.U.É.K. minde kockának, lassan készulodni kell a bulira, jövöre ugyanitt:DD

  36. Finyak: Rémlik, hogy volt valami Samsung+NHN promoció, ahol 3D-s monitorokat reklámoztak TERA-val (korábban egyébként volt ilyen promo Aionnal is). Szóval ebből arra következtetnék, hogy elvileg megvan rá az esély. Egyébként UE3 natív módon támogatja a mindenféle 3D megjelenítési technológiákat, szóval azt tippelem, hogy nincs ezzel gondja, de próbálni még nem próbáltam.

  37. Nézegettem azota ezt-azt,és látom h ez inkább videokártya függö. Van pl olyan videokártya is, amit konkrétan ajánlanak is Aionhoz pl. Bár egyenlöre drága mulatságnak tünik, de viszont eléggé nagy plussz extrat nyujt szal idén tuti be kell ruháznom ilyenre:)

  38. http://gamepod.hu/hir/tizenhatezer_dollart_fizetett_egy_virtualis_karder.html
    és még meg sem jelent 😀

  39. ne felejtsd el fincsi, hogy kell hozzá monitor is nem csak video kártya.

  40. hát szemüveget adnak a kari mellé az elég, de van olyan monitor is, ami csak a monitor tudja önmagában a 3ds dolgot ahoz meg videokari nem kell.legalább is ezt sikerült kihámoznom

  41. asszem a 3d-s monitorhoz is kell a szemüveg (mármint mindegy h vidi kari v monitor, szemcsi akkor is kell)

Comments are closed.