header image
 

Aion F2P kapcsán fontos információk

Frosty hívta fel a figyelmem a következő infóra. Javallott mindenkinek megcsinálnia az accountja áthelyezését/kezelését a következők alapján:

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1147353827&no=17095

~ by Menorel on .

Aion

111 Responses to “Aion F2P kapcsán fontos információk”

  1. Szia! 🙂
    Általában a GW2 fanok fikázzák erősen, mivel ők azt várják, de alapból elég pozitív visszhangja van. Sőt, nem egy embert ismerek, aki totál szkeptikusan próbálta ki és megszállottja lett 😀 Viszont olyannal még nem találkoztam, hogy valaki kipróbálta a gamét és nem tetszett neki…
    Am ajánlom menorel írását a frostshockon, igen pozitív visszajelzéseket kapott, ami egy független site-on nem rossz és tényleg lehet adni rá.
    link: http://frostshock.eu/featured/2011/12/16/tera-incognita/

  2. Berin, lehet itt parodizálni de a 50 vs 2 t nem nevezném pvp nek, lehet felétek az, erre fele zergnek hívják. az sem nagy pvp ha 6 ember átalakul (transformál) és 1-2 embereket csapkodnak agyon, majd kb 10 ember elöl meg menekülnek mint atom. 1 v 1 akár még 2 v 1 is lehet pvp (aionban inkább a classokon mulik mintsem skillen) hogy mi a kimenetele, de vannak játékok, ahol akár 3 v 1 ben is tudsz boldogulni, ha tudsz játszani (van skilled).

  3. Cence,már megint kezded ugyanazt mint régen,amit már tényleg átrágtunk és tök normálisan elmondtam h mikor mi változott kajak legalább 5ször, és még mindig ugyanazt fujod és nem tudod megérteni amit irtam…Meg megint megakarod mondani h mi mikor mit csináltunk,olyan dolgokat irtál ami sosem volt,és akkor ha visszairok akkor én vagyok a helikopter…

  4. Kicsit így a f2p kapcsán gondoltam vissza lesek ide is hogy mi a helyzet.
    Örömmel konstatálom, hogy fincsi még mindig kibaszott nagy pro és mindenki más is megmaradt hülyének velem együtt ^^

  5. Akarom mondani, csak mi vagyunk hülyék.

  6. mi nem igaz fincsi? most mondjak konkrét neveket, és ki mit csinált? komolyan ezt várod? tudod egy szerveren játszottunk, hátrány hogy igy tudom mit csináltatok és mikor, igy nem tudod előadni magad, hogy atompro vagy és only pvp…

  7. /mega_off: ON

    Megkezdődött a Tera preorder! Gyakorlatilag az érdeklődők számára a legérdekesebb elérhető csomag a pre-order mini, ami hozzáférést biztosít a bétákra, részt lehet venni a headstarton (~7 nap), illetve pár apróság. A csomag ára 5 euró, ami nem nevezhető nagy összegnek, ha valaki csak ki szeretné próbálni, kíváncsi, de bizonytalan a játékkal kapcsolatban.
    Részletes infók a preorderről, illetve előrendelés itt: http://community.tera-europe.com/shop.html
    (A dobozos verzióról a napokban várható több információ, jelenleg nem előrendelhető)

    /mega_off OFF

  8. Ez az előretol légio…mivan a régi perento asmo klánnal? Ha az még él, minek csinálni egy újat? Tudom hogy izgi meg menő klánt vezetni, de az lenne a lényeg hogy ez a kevés magyar egy helyen legyen, nem?
    Pár héten belül visszatérek.

    Insignia

  9. For teh epicness:

    http://www.youtube.com/watch?v=RZwcyJY9eEw

    😀

  10. +1 Szergely

  11. Látod cence erröl beszélek:1 én only pvpztem, egyedül az elsö fél évben nem volt ez mindig igy, max guardoztam, de azt is csak azért mert az mindig pvpvel járt. 2:”az nem pvp amit te csináltál hogy 8 an groupba, és 10 perc game naponta, transformba mind a 8 an azt had szoljon.” Nagyon de nagyon ritkán tolom groupban, átalakulni asszem 2szer alakultam ugy át, h nem egyedül, azon kivül csak soloban, de olyanra, h 8an vagyunk egy ptben és megyünk “pvpzni”,olyanra kb fél éve nem volt példa, akkor is csak vmi véletlen folytán.3:”sokan pl esot soloznak, duoznak…stb de ezek mind INSTÁK, mintahogy az arénád ahonnan az insidniát szeded. (csak, hogy képben legyél) Na igen, de én nem, és ez a pvp instás dolog is csak szőrszál hasogatás, tudod jol h instázás alatt mobolást kell érteni álltalánosságban, de igazad van ez fogható, mert nem irtam oda…Instázzon a faszom, ezért vagy nyomi mert kajak olyanokat képzelsz be magadnak, meg irod itt a faszságot h egy szeron toltuk és tudod mit csináltam, de még is ,mint ha be lettél volna szivva vagy kihagy néha…!! Ice:te azért voltál mindig is,meg vagy most is retard,amit pl beirtál megint, h nem tudsz értelmezni, mert azt a dolgot, h én leirom mikor mit szoktam vagy fogok csinálni, meg gearezödés meg minden, ebböl neked az jött le,h én vagyok a pro és más fos, akkor ez igen nagy szellemi fogyatékosságra vall,bocsi de ezt nemtudom máshogy leirni, ez van.Én ide bármit beirok, mert tényleg faszállitoan nagy faszságokat irtok és csak kell rá reagálni, és akkor mindenböl az jön le mindenkinek, h én azt állitom, h én pro vagyok ti meg fosok, szánalmasak vagytok komolyan, tiszta ovis szint amikor még a gyerekek barátkoznak a gondolattal h jajj,most mondtak vmit de mit is jelent…phö

  12. Fincsi:

    http://p.twimg.com/AjzbwwcCAAA1Dqz.jpg

    Your MMO sucks! 😀

  13. huh, akkor most jó menő vagy, hogy megmondtad mindenkinek, hogy te vagy még mindig a fasza és mindenki más egy retardált, de végülis mindenki bemeséli másnak, te sosem állítod…

    1. pontodra annyit tudok mondani. – ugy látszik a pvp fogalma nálad teljesen más mint nálam.
    2. Wrong, feleslegesen probálod előadni magad, naponta 2x voltál legalább a haverjaiddal 6 os fogatba ingissonban mint transformers groupban… (tudod a fos game kiirja, hogy Tahamari átalakult szal sajnos nem nagyon tudod letagadni)(+nem tudom, hogyan lehet véletlen folytán pvp zni és azt csinálni amit 5 másik…)
    3. “…Na igen, de én nem…” Ez epic volt, instázás alatt véletlen sem mobozást kell érteni, az az “arena” amit kaptatok aionban, az egy insta, és nem arena. tehát lényegében instázol. akár hasogatás akár nem

    még mindig szeretem a személyeskedésed, pocskondiázásod, még mindig téged minősít és nem engem, csak nyugodtan. Továbbra is előadhatod magadat, hogy mekkora isten only pvp s vagy, én konkrétan tudom, hogy miből, hogyan meddig mégha ez neked fáj is, bár lefosom,
    kiváncsian megkérdem töled is, szereztél e a hétvégére kulcsot az “ugri bugrihoz”?

  14. Segítséget szeretnék kérni! Egyrészt nem tudok annyira angolul, és bevallom lusta is vagyok részletesen utánna járni, tudván, hogy itt segíthetnek, szóval a kérdéseim:
    A tesómmal szeretnénk majd visszatérni az ingyen aionra.
    1. Mikor indul el ténylegesen az “ingyenesség” Mi az a konkrét dátum amikor letölthetem a klienst és fizetett játékidő nélkül felmehetünk az offical szerverekre?
    2. Tudom hogy van ez a megkülönböztetettség. (3 felé)
    Nem tudom mi milyen korlátozást takar, de én pl 11 hónap befizetett gametime val a 3dik kategba tartozom majd?
    3. Ha nem tartozom a 3dik kategba, hogy “kiváltságos legyek” akkor mit kell tennem h mégis abba tartozzak?
    Jah a másik kérdés. Van ez az SG.hu-s link, hogy az nc account kezelőbe oldalt megjelenik a figyelmeztetés és ott pipáljam be (ha jól vettem ki akkor valami értesítőt).. pontosan mi is az, és fontos e azt megtenni?

  15. 1. január 26. tól kezdödött a closed beta ami február 16. áig lesz, elvileg utána majd kezdödik az ingyenes aion (szerintem még lesz kis delay közte, aztán ha gameforge akar tökölni még egy kört akkor nyomat majd open betat is, majd eldöl)

    2.ha volt már aktiv előfizetésed akkor veteran leszel. a http://www.aionfreetoplay.com – on megtalálod hogy milyen korlátozás érvényesül rajta (sajnos én is lusta vagyok utánanézni neked, de itteni hozzászolásokban is le lettek írva, pl nagyobb insta cd-k.)

    3. gold a legnagyobb ami olyan ami a fizetős részlegen volt (cd-k terén tán még redukálták is hogy kevesebb legyen) bármikor elérhető neked is, ha fizetsz.

  16. insignia.
    en azert mentem a telemachus serora, hogy ne legyek azon emberek kozott akik allandoan szidjak es faszozzak itt egymast. inkabb vagyok egymagam klan nelkul mintsem a guild csetben is ezeket olvassam.
    azert ez szomoru hogy az a par Magyar is igy viselkedik.

  17. Vadasz, a legjobb szerverre mentél, mert mind ott játszottunk(ak). Jómagam nem játszom már egy ideje, de sosem beszéltünk ilyesmikről ingame, sőt kb nem is nagyon beszélgettünk. Én nem szidok és faszozok senkit, ha neked ez jön le, akkor ajánlom figyelmedbe, hogy olvasd végig a commentjeimet és akkor talán rájösz, Finyak már egy másik eset, ő szeret személyeskedni, ennyi és nem más. Pedig kezdetben még mikor elkezdte direkt a saját szorakoztatása miatt tette, mára kihalt belöle ez a lelkesedés. 🙁

  18. Nem hittem, hogy Aion videót fogok linkelni még egyszer, de:

    Epic trolling 😀

  19. Még egy kérdés. Spataloson vagyok, de ha szükséges (feltéve ha lehetséges ingyen) akkor transferelek máshova, de ahoz tudnom kell. Van valahol nagyobb magyar guild ahol az online tagok száma csúcsidőbe mondjuk nem 5??
    Az én karim az 55 ös chanter, a tesómé még kicsi pontosan nem is tudom 30 körüli talán.
    Van valami most induló guild, esetleg guild oldal?

  20. Bocs a duplázásért, de most nézem, hogy a gold pack kategóriába való tartozásér ráadásul havonta kell fizetni? OMG, azthittem egyszeri díja van.. :S Ráadásul 9,99 €/month ??? Csak nekem irreális? Kerekítve havonta 3K.. Eddig 2 havit vettem 5700ft ért :S

  21. igen mert eddig havonta 13 € volt, tehát még olcsobb is, és igen minden f2p játékban van ilyen “premium” részleg amit havonta fizetsz, valahogy fent kell tartani a szervereket is. Free transfer nem lesz, sőt transfer sem lesz 1 ideig állításuk szerint.

  22. Van itt olyan aki az új ENG szerveren kezdene majd új karaktert?
    Oda transzferálni nem lehet majd azt irták. Gondolom a F2P indulásával együtt indul. Nincs sok infó egyelőre.

  23. Szergely: notaionos tört vid. Nem tudom mi a pláne benne.

  24. Agrel: official Aionos vid Perento-ról by Simca 😉

  25. Airii és mióta irja ki ha soldier rank 4 meghal Brutoshninba? 😀

    Ez is ő a notaionon. “ttp://notaion.com/ Great little pvp server with many good players and interesting features such as 1v1, ffa, and variety of battlegrounds and events. I’ve been playing only two days, but so far it has been very fun =)” Ő irta baszki ezt benézted Szergi. Nem tolja jelenleg offin ,mert nem láttam és perento-i vagyok szal..

    http://uk.aiononline.com/myaion-character-detail?charId=449739&serverId=34

    Nincs ap gainje már rég és mivel pvps nehezen hiszem nem szerez ap-t. 😉

  26. Ah lol, nem gondoltam volna hogy törtre megy… >< Sad. Attól még üt az ötlet + kivitelezés 😀

  27. Igen még a törtön is lángész. Ebben egyetértek. Rangerek meg igenis op-k nem értem miért sírnak sokan meg a gladik is. -_-

  28. Sziasztok, akkor azthiszem hamarosan kell vennem egy ticketet, hogy visszamenjek Telére amíg lehet 🙂
    Habár olvastam valami olyasmit is, hogy akarnak egy ingyen transfer kört, ha beindul az egész, hogy a szétszakadt barátoknak legyen megint lehetőségük az együttjátszásra, de biztos ami biztos, inkább fizetek érte 😀

  29. Meg is érdemli az NC, hogy támogassák, egészen az utolsó pillanatig…

  30. Valaki tudna segíteni, hogy mi a fenét csináljak SW harc közben, mivel minden alkalommal eddig fixen egyszer meghaltam. Konkrétan tankolom azt a hülyét, kerülgetem a szeleket, majd egyszer csak full hp-ról instant meghalok, mivel minden szelet rámpoppoltat fixen…

  31. a szeleket fixen tolja valamelyik skill után, ha a skillt tolta, futás hogy ne menjen át rajtad minden tornádo instant.

  32. Kösz 🙂

    De az a vicces, hogy tolja tolja a szeleket. Egy ideig elkerülnek mikor poppolnak, majd egyszer csak rajtam poppoltatja mindet…. se én, se a boss nem mozog aközben míg ide eljutok.

  33. De tényleg van valami ami után/előtt ki kell futni, a mi tankunk is néha kifutott, vagy csak jók voltak a megérzései, legközelebb megkérdem neked 🙂

  34. Ha SW-ről van szó egyetlen ponton álltam mindig a templarommal egyetlen mozdulat nélkül. Rád spawnol 50 tornádót de egyik sem sebez amíg nem mozdulsz. Viszont amikor elrohan máshoz és te követed akkor neked reszeltek 🙂

  35. Volt vagy 300+ sw killem és ha szar helyen állsz és rajtad poppol egy tucat tornádó akkor igen,instant halsz .
    Az a lényeg ne alatta tankold , hanem elötte .
    Az meg hülyeség hogy nem lehet mozogni . Amikor nagyon untam magam még az aoekból is ki-ki szoktam futni.
    Amikor meg tornadokat szokta spawnolni akkor kicsit hátra léptem hogy lássam mi a szitu , merre mennek . Simán lehet kitérni mind elöl is akár .
    Ha viszont nem vagy biztos magadban akkor tarts meg a fightre egy HOH-et . az azért kihúz a szarbol egy nehéz helyzetben is.
    Ha észnél vagy nagyon easy harc . Volt hogy chanterrel is csináltuk mikor cleric dczett isba után .

  36. Akssi Aionsource-on: “Hey guys
    Sorry for my absence, but Russia got 3.0 on PTS, so lots of work to do here ”

    “RUSSIA GOT 3.0 ON PTS” O_O

  37. Na hogy van ez a F2P dolog? Mert nem akar beengedni, azt hittem mától van.

  38. “Kedves leendő Aion játékosok és régi, öreg daeváim, írhatnám, hogy gyertek a légiónkba, mert itt a cél egy baráti közösség létrehozása, közös játék céljából és pvpve-zünk együtt…blabla, de az olyan klasszikus és fáradt lenne. A cél persze valami hasonló. Minden légiós próbálkozás ezért indul, és hogy emellett olyan nagy klánt sikerüljön összehozni amivel egy fort elfoglalásakor büszkén gondolunk rá, hogy a várfalon a mi légiónk címere feszít. Csakhogy ez egy jövőkép egyenlőre, hisz ehhez ti is kelletek! Amennyiben időt akartok fordítani a karakteretekre, a veletek játszó társaságra, összegyűjteni mindent amire egy jó karinak szüksége van egy jó kis csapatmunkához, akkor nálunk megteheted. Hogy mi lesz később? A jó légió annak a függvénye hogy az első 20—40fő mennyire képes együtt lenni, beszélgetni, segíteni, kitartani jól érezni magát, humorral elviselni a másikat. Próbáljuk ki az Előretolt Helyőrségben együtt.

    Jelentkezni lehet a következő személyeknél: Vernios (Dorrak), Chamomile (Hellebora), Merlinke(Drbubu), Khynreen, Havvanna, Ayanel

    Ó és majd elfelejtettem: lányok, akik játszanátok ezzel a játékkal, vagy csak a barátotok, férjetek, vagy nevezzétek aminek akarjátok beszélne rá higgyétek el vagyunk már jó páran, és szükség van rátok is!
    Üdvözlettel: khm..Én, majd megismerjük egymást ha betoppansz”

  39. Berin.
    kuldtem PM-et sg-n.
    valasznak orulnek. 😛

  40. Valaki legyen már olyan rendes, hogy pár mondatban vázolja nekem minden kasztot érintően milyenek az erőviszonyok, most a játékban ???!!!

    Előre is köszi !

  41. Berin 2 fő plussz innen is! Én Mint Elois, meg tesóm mint : fogalmam sincs mi a karija neve de majd online rádírunk.. Jah, 1 kérdés, ugye spatalos?

  42. perento asmo oldal srácok:)

  43. Perento.

  44. Srácok, 11hónapot játszottam le, megcsináltam az account áthelyezést, de nem tudok beloggolni, mit tegyek?
    (Perento asmorol vagyok, így talán írtok -.-)

  45. nem lep meg hogy ruszkik már 3.0 PTS-nél tartanak.

    NCWest is készen van már az angol lokalizációval, az volt a terv hogy feb 16-án indul az NA PTS, ahogy megszabadulnak az európai kolonctól. De mivel a gameforge csúszik, most visszatartják a 3.0-át. Meg fogjátok látni ahogy átkerültünk a free szerverekre, amcsiknál jön a PTS, hetek óta erre utaló megjegyzéseket tesznek az amcsi CM-ek.

    NCWest szopjon le.

  46. Aion best game ever.

  47. lehetett volna jó is… sebaj már közeleg a gw2, addig elvagyok aionnal. most van egy jó premade csapatom dredre, velük kifejezetten élvezhető a játék. az elmúlt egy hónapban a kb 60 dredből csak kettőt vesztettünk el

  48. Szóval valaki eltudná mondani nekem, hogy pontosan mikor mehetek fel az ingyenes aionra? És hogy mit kellesz tennem, ha már van egy 12 hónapot fizetett accom. Semmit? Egyszer csak ha már ingyenesen lehetlesz gamelni akkor magától átáll az account type om veteranra és mehetek is minden változtatás nélkül?

  49. Azt kell tenned, hogy bemész az NCSoft master accountra, és az Aion accounton megnézed a “Gameforge status” beállítást a bal felső bekeretezett részben. Alapból ez “Opted Out” értéken van, ami azt jelenti hogy megszűnik az accountod az átállás után. Erre kell rákattintani és elfogadni az account transfert, ekkor átváltozik “Opted In” értékre.

    Az ingyenes Aionra majd akkor tudsz felmenni ha elindul élesben, jelenleg meghosszabították a béta tesztet a hibák miatt. Talán jövő héten, de elvileg legkésőbb február végéig lesz az átállás.

    Ha van kedved, jöhetsz majd vissza a Last Standbe, megint aktív a légió. 🙂

Comments are closed.