header image
 

Aion F2P kapcsán fontos információk

Frosty hívta fel a figyelmem a következő infóra. Javallott mindenkinek megcsinálnia az accountja áthelyezését/kezelését a következők alapján:

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1147353827&no=17095

~ by Menorel on .

Aion

111 Responses to “Aion F2P kapcsán fontos információk”

  1. Örömmel hallom, hogy újra él, és természetesen, mihelyst betudok lépni az “ingyenesbe” akkor felkeresek valakit a csapatból és belépek (testvéremmel együtt). És köszi a segítséget, már opted in lettem!

  2. Érdekes kérésem lenne:
    Valaki, aki már játszik a játékkal egy ideje és van hozzá lelkesedése, az feltehetne egy kis tutort (leírva vagy paintelt screenshottal), hogy mit érdemes kilőni és mit érdemes beállítani a grafikai beállításoknál, hogy szépen menjen a játék, de ne zabálja fölöslegesen az FPS-t,szóval hogy hogyan lehetne optimalizálni a grafikát.

  3. Már csak egyet nem értek,mi a tökömet bétáznak, mit kell tesztelni, amikor egy kész game megy át, kajak nemvágom mit bétázgatnak

  4. 3.0 INC NA -ba , az asmo,elyexpedíciós sereg felmorzsolódására utal sztem meg Tiamatra. Mondjuk jobban is összerakhatták volna és legalább azt bevághatták volna egy pár képkockába mikor a sereget kinyírják.
    Prana lehet igazad lesz ,de akkor ideges leszek… nem rád.. ncfailre.

  5. Ha jól látom ki lett törlődve a kérdésem.Ha szándékos volt, akkor köszönöm a segítséget.

  6. Sziasztok

    Én és egy barátom, még soha nem fizettük elő az AION-t, gondoltuk, majd most hogy ingyenes lesz kipróbáljuk. mind a ketten kaptunk helyet a closed betaban és így majd veteran accountal tudunk indulni.

    1 Milyen karit lenne értelmes kezdeni amivel PVE-ben lehet csapatot találni
    és azért pvp-ben sem csak homokzsáknak használják?

    Nekem játékstílusban a sorc v a spiritmaster tetszik, mondjuk inkább a spiritmaster ha az ér valamit.

    A barátom cleric-ket indít.

    2 Valamint melyik szerverre menjünk? Többnyire magyar közösséget keresünk, de mind a ketten beszélünk folyékonyan angolul is.

    az oldal szinte tuti, hogy asmo lesz

  7. Elmondanátok, hogy most jelenleg milyenek az erőviszonyok a kasztok között a játékban ?

  8. nem semmi 20 secces trailer…

    miért leszel ideges ncfailre? szerintem tolni is fogják még itt euban nektek a 3.0 át. Gameforge meg had teszteljen.. ráérnek
    (fincsi, ilyenkor általában a szervereket szokták mit merre hogyan bír…stb. Persze komolyabb cégeknél ezt stressztesztnek hivják és 1-2 nap. Gameforgenál meg egy hónap. Amilyen híre van mint cég kb ncwest szinvonal…)

  9. Sziasztok
    Lehet tudni már hogy mikor indul az ingyenes game? Ahogy láttam ma a honlapon, azt írták hogy a béta tesztnek vége.

    Az igaz hogy törlik a karikat? Go előröl minden?

  10. Nem izgat most már egy darabig ,hisz jön ez a gyöngyszem. Full of epicness.

  11. Hello! Most a beta szerver ideje alatt kezdtem el gamelni és érdeklődnék h mivel már veteran accom van h fog működni a rendes szerveren való játék?
    http://aion.mmorpg-life.com/aion/news/aion-free-to-play-account-transfer/111431/ A link alapján látom h kellen acc transfer de nem enged belépni sem accomra. Azt is hallottam már h nem master accom hanem vmi skilled… ha igen h lehet megoldani a dolgot? vagy még nincs rendes szerver és ha lesz feltudok menni rögtön? köszi előre is!

Comments are closed.