header image
 

Záróra?

Üdv az visszatérő és az F2P miatt újonnan érkező olvasóknak. Talán nem mondok senkinek újat azzal, hogy a blog fénye már igencsak megkopott és messze nem azzal a lendülettel szolgálja ki az Aion-t, valamint a hazai Aion közösséget, amit az megérdemelne. Ennek oka, hogy a blog mögött sorakozó ifjú titánok mára már elpártoltak a játékról, jómagam pedig már igen régóta másfelé kacsingatok. Az elmúlt jó másfél évben megpróbáltam eljátszani az unatkozó portás szerepét, a fontosabbnak tűnő témákat kipostoltam és legalább heti rendszerességgel jóváhagytam a moderation queue-ban ragadt postokat is. Ez persze édeskevés, hiszen a játék most készül a reneszánszára. Bár azt gondolom, hogy az elmúlt egy évben tanúsított passzivitásommal talán még el működhetne az oldal, de a helyzet az, hogy az új favoritom most lépett CBT fázisba és olyan mennyiségű erőforrást emészt fel annak a szervezése ami mellett már – a fenti hasonlattal éve – leginkább csak az üres szét tudnám biztosítani a portáskabinban.

Bármennyire is nehéz kimondani ezt, de ez az oldal nem ezt érdemli, ezért talán ideje lenne méltón elbúcsúztatni. Köszönhetően az évekkel ezelőtt meghozott bölcs döntésnek, olyan blog enginet választottunk, ami garantálja, hogy még sok-sok éven keresztül működni fog az oldal, azonban döntést kell hozni, hogy milyen módon is tegye ezt.

Magam részéről felajánlom az üres portásszéket bárkinek, aki rendelkezik azzal az objektivitással és azzal a lelkesedéssel, ami az oldal működtetéséhez kell, ha van jelentkező, akkor az illető meg fogja kapni erre a lehetőséget és amennyiben a közösség is elfogadja, akkor szépen megy tovább minden a maga útján. Ha nincs erre jelentkező, akkor talán azzal tudnám a legtöbbet tenni, ha lezárnám az oldalt. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy több post nem fog megjelenni az oldalon és a meglévő postokhoz sem lehet többet hozzászólni. De ettől függetlenül az oldal és az azon folytatott összes korábbi beszélgetés – remélhetőleg – az idők végezetéig mementója lesz annak, hogy volt itt egyszer egy igazán kemény hazai Aion közösség…

~ by Menorel on .

Aion

69 Responses to “Záróra?”

  1. Menorel, fájó szívvel azt kell mondanom, hogy már belőlem is kihunyt a lelkesedés. Ugyan aktívan játszom még, de már nem érzek késztetést hogy bármit is postoljak, noha megvan rá a lehetőségem. De nincs is olyan téma, amiről érdemes lenne. Íme a helyzet most:

    A 3.0 európában még nagyon messze van, én jó esetben szeptemberre tippelek. Gameforgenak sok pénzt kell még kitermelni a 2.7-ből, mielőtt befektet a 3.0-ba. Ugyanis a GF nem a veteránok pénzére hajt, hanem az ingyenes játék illúziójával becsalogatott friss húst akarja elcsábítani premium pack és item shop használatára.

    A veteránok pedig válaszhatnak, hogy fizetnek tovább az “ingyenes” játékért, vagy gyakorlatilag az eddig megszokott játékélmény szinvonala a béka segge alá süllyed. Ami akkor is bekövethezhet ha fizetik a premiumot, mert a GF szerverek minősége, és az ingyesség miatt szabadon beáramló, botok, cheaterek, spammerek – és muszáj hozzátennem: noobok – tömkelege szintén rombolni fogja a játék szinvonalát.

    Mindeközben Aion NA megkapja – a már hetek óta elkészült és visszatartott – 3.0 angol lokalizált verzióját, ami szintén keserű szájízt fog hagyni a veterán EU játékosokban, akik szemét kiszúrják az unalmas és kérdéses minőségű 2.7 “ingyenes” verzióval.

    Legyünk optimisták, hátha a f2p miatt most kezdő játékosok között lesz olyan, aki lelkesen és profi módon képes továbbvinni a stafétát. Érdemes lenne várni a kérdésed eldöntésével még egy hónapot, annyi minimum kell hogy kialakuljon a f2p közösség.

    Vagy zárd be most, mert már a fene sem kiváncsi finyak és kouta folyamatos cívódására. 🙂 Én személy szerint kiváncsian várom a fejleményeket Gameforge és 3.0 ügyben. De még kiváncsibban a gw2 friss híreket, ma özönlik a sok info a pbtről. 🙂

  2. szívesen írnék én is, de… egyrészt nincs mit, mert NC nem szolgál ki minket kellő mennyiségű hírekkel, másrészt pedig undorodom az üzletpolitikájuktól, és sajnos egyre jobban a játékuktól is, pedig nem így kezdtem hozzá azért anno…
    most ott tartok hogy hol elő vagyok fizetve hol nem, ha előfizetek is egy hét után már minden bajom van, az új patchek vissza vannak tartva, és látványosan fogy a szerverem kemény magja, a friend listem konkrétan teljesen kiürült. Majd meglátjuk hogy milyen lesz a Gameforge szárnyai alatt “repülni” tovább, addig is ha szabad javasolnom, ne hagyd el túlságosan a portásfülkéd Meno 🙂

  3. Érdekes,érdekes.

  4. Én szívesen átveszem az oldal működtetését, bár még elég gyerek cipőben jár a webszerkesztés tudásom eddigi munkáim egyike : http://balder.ucn.dk/alpar-szekely/1-semester/Project-Wellhealth/

    Én imádom Aiont , nekem nem is kell több , voltak vele problémák és anno eladtam az accomat 60 ért mert gouvernour voltam a szerveren.Azóta nem is jádszodtam más játékokkal nem igazán érdekelt , Aion fogott meg . Most , hogy ingyenes lesz , szerintem kicsit átalakítanám az oldalt kicsit színesebbre, legalább jó kis gyakorlat lenne számomra és frissen tartom az oldalt legalább heti szinten. Szerintem, így hogy ingyenes lesz a játék sok érdeklődő lesz , legalábbis Gw2ig.
    Ha tényleg törölni szeretnéd akkor én szívesen átveszem , küldj el minden infót a [email protected]-ra

  5. Mark: Nem ‘üzemeltetést’ keresünk, de ha vetted volna a fáradtságot, hogy elolvasd az OP-ot, akkor erre te is rájöhettél volna. Az oldal nem fog megszűnni, max csak bezárásra kerül. Gondolom nem kell elmagyaráznom a kettő közötti különbséget. Fuss neki újra és ha úgy gondolod, hogy – a fentebb leírtak fényében – akarnád tovább folytatni, akkor jelentkezz pls. a szerk címen. Köszi.

  6. Ok, jelentkezem a szerk oldalra de szívesen vinnék egy kis színt maga az oldal kinézetébe, olyan egyszínű sötét az egész , illik az Aion depis hangulatához 😀 , amúgy nem akarok én is bele esni itt a nyafogásba de szó- szó van még 1000 mmo , minek kell olyan játékkal játszani ami nem tetszik? Sajnos ennyi futja az ázsiaiaktól mint játék élmény és üzleti politika.
    ott van pl diablo3 , azt várom 10 éve de nem fogom megvenni.

  7. Én is eltemettem az AION-t anno. A 0 support és a bot hegyek na meg a kevés tartalom a szintezéshez, egyszerűen nem birtam ezt a farmolást.

    Bár a játék nagyon bejött, akkor úgy éreztem, hogy nem maga a játék bukott el, hanem az NCWest. Sajnos ez nem változtatott azon a tényen, hogy játszhatatlanná vált az amúgy szerintem nagyon is élvezetes játék. Most, hogy hallottam, hogy ingyenes lesz befizettem egy hónapra. Asmo oldalon voltak karaktereim, 7 napot kellett volna várni az törlésre, de 28 percen belül kaptam választ a kérésemre és 12 órára csökkentették a várakozási időt. Ez volt az első pozitiv csalódás. Úgy látom, hogy a játék nagyon jó irányba változott az elmúlt 2 évben és biztos vagyok benne, hogy ha anno ilyen stabil lett volna és ilyen sok tartalom lett volna, mint most, az akkor kezdő több száz magyar játékos többsége nem ment volna el.

    Megértem a nagy veteránokat, akik félnek a sok vérpistikétől, de amennyire én láttam rengeteg régi játékos fog visszajönni / jött vissza már most is hallva, hogy újra indul a game. Beszéltem néhány sráccal akik törtön játszanak a mai napi, állítólag rengeteg tapasztalt játékos lesz, aki eddig törtön játszott és alig várja, hogy átjöhessenek eredetire. Szóval én attól nem félek, hogy kihal a játék, vagy, hogy csupa szerencsétlen emberrel lesz feltöltve.
    A TERA és az egyéb nagyon várt játékokkal kapcsolatban az a véleményem, hogy az AION most itt van és jó. Azok a játékok igéretek semmi több, de ha jó is lesz, akkor sincs semmi esély rá, hogy ne merülnének fel ugyanazok a problémáok, amik MINDEN MMO-nál felmerülnek az indulás pillanatában (túlnépesedett szervere, rejtett bugok, magas szinten kevés vagy inkább 0 tartalom stb). Ezzel csak azt akarom mondani, hogy felesleges és értelmetlen az aion-t jelenlegi formájában bármihez hasonlítani ami még nem megy élesben.

    Az amerikai ftp-vel kapcsolatban meg az a véleményem, hogy engem az sem érdekelne, ha amerikában fizetnének a usereknek azért, hogy játszanak. Nem érdekel, hogy ott mi van. Nem kezdek el azon sírni, hogy ott mi mennyibe kerül hozzánk hasonlítva. Az érdekel, hogy itt europában sikeres legyen a játék, legyen ez bármilyen modellel. Az én véleményem szerint az lesz. Sajnos nem sajnos, de én úgy látom, hogy ma ez a legjobb mmorpg ami élesben megy és kint van a piacon.

    A 3.0-val kapcsolatban, megértem a frusztrációját azoknak, akik kihagyás nélkül játszottak és pofonnak élik meg azt, hogy késni fog a patch. Erre nem tudok semmi okosat irni, max annyit, hogy legyetek türelmesek. A GameForge-nak biztos az az érdeke, hogy a most fizető játékosokat itt is tartsa, mint fizető játékos ehez pedig nagyon jól tudják, hogy iparkodniuk kell a patchel.

    A bloggal kapcsolatban is van véleményem 😛
    Tényleg jó lenne ha lenne egy hely, ahol együtt lenne a magyar közösség, mint a kezdet kezdetén. Sajnos most ilyen nincs csak ez a blog, de félig kívülállóként (mint mondtam most kezdtem újra) nagyon furcsa ezt a blogot olvasni úgy, hogy nagyon sok esetben a csalódott emberek postjaiból áll minden. Tényleg pls no offense, de gondoljatok bele, hogy a visszatérő és az új játékosok is ezt az oldalt kapják meg első találatként a keresőtöl és itt, sok esetben csak a csalódott játékosok véleményét olvassák. És biztosan tudom, hogy nem csak csalódott játékosok játszák a játékot, nap mint nap találkozok elégedett játékosokkal ingame 🙂

    Szóval a wall of text crit után csak arra kérek mindenkit, hogy: türelem, optimizmus és világvége 🙂

  8. világvége helyett világbéke, és bocs a sok helyesírási hibáért 😛

  9. Pedig a világvégés befejezés nagyon epix volt 😉 Egyébként értem amit írsz, a gond viszont az, hogy a magyar Aion online éra ennyire csökkent. Ez van.

  10. Sziasztok
    1-2 éve kóstoltam bele az Aion-ba megszerettem nagyon,bár én tudásom jóval elmarad a veterán játékosokhoz képest,és két fizetős játékot nem engedhettem meg magamnak ezért maradtam a nagy testvérnél
    Szerencsém volt, kaptam beta kulcsot , és újra kalandozhattam Atreia világában .( lehet leköpködni de bezony nekem jobban tetszik mint a true combat system)Részemről és még biztos vagyunk jó páran akik jól szeretnék érezni magukat egy gyönyörű világba ami ingyenes lesz.Nem hiszem ,hogy rosszabb lesz mint volt, mert nem buta emberek ülnek ncsoft-nál se,azonkívül hacsak annyit fog menni a game mint pl everquest ,vagy jó pár mmorpg ,ami szintén free és mégis játszanak rajta jó páran akkor megéri esélyt adni a játéknak. Sose lesz 10.5 millió játékosa de ki mondta hogy a terának lesz, vagy ott nem lesz csuszás?Gondolom mindenki emlékszik az első nyílt betara …a Tera eu csapatának nem úgy jött össze minden ahogy tervezték.
    3.0 elvileg 28 -án startol,akkor még nem lesz Tera szóval gyertek kipróbálni!!
    Weblapot blog szinten szívesen postolnám persze nem egyedül hanem olyan emberekkel akik még szívesen kalandoznak ebbe a gyönyörű világban és osztják meg tapasztalataikat másokkal

  11. “The free-to-play switch-over is an important milestone in AION’S history and we’re already preparing for the next one: in spring 2012, AION Europe will receive the update 3.0. Get ready for the new housing system, mounts and lots more!”

    Majd valamikor tavasszal jön a 3.0. Nem 28-án.

    Ugyanakkor hű maradnék önmagamhoz és engedd meg hogy körbe röhögjelek a következő sor kapcsán.

    LOL (mert nem buta emberek ülnek ncsoft-nál ) LOL

  12. Engedd meg h körberöhögjelek, annak h mikor adják ki 3.0at 28án vagy késöbb, annak mi köze van nchez?:D

  13. Semmi leírta, hogy nem 28. án fog 3.0 megjelenni. Majd közölte, hogy körberöhögi az adott mondat miatt. Érted? A kettőnek semmi köze egymáshoz.

  14. Kezdünk megint flamebe menni ,nehogy menonak megint törölni kelljen az egészet. Viselkedjünk.

  15. milyen flamebe? valaki írt valamit. Fincsi félre értette, én megprobáltam elmagyarázni neki.
    Semmi flame nincs benne szerintem, amennyiben mégis ugy érzitek, akkor töröljék…

  16. off
    “Majd valamikor a tavasszal jön ki nem 28 án”,most komolyan …..(2012 kellet volna írni).
    Játszani fogok az Aion-nal és nem azért mert 3.0 vagy 0..001-kliensel fut.
    Körberöhögni ezért írni tpicot az nem engem minősít,igazából nekem az nem fáj. 150 kilómat mire körbekacagod elfelejted miért kezdtél el röhögni :)Megprobálok felemelkedni hozzád és megkérdezni hogy a 2012 es tavaszt hány nap választja el Február 28-tól?Hipermarket tavaszi katalógusába is benne lenne, mert nem kell hozzá sokat aludni tudod kevés idő.
    Te lennél az nc–nél biztos jelzőt is kapnál,én szándékosan nem tettem mert nem értek a munkájukhoz nem látok bele ebből kifolyólag nem mondok rájuk rosszat se jót

  17. Cence, ezt ugye te sem gondoltad komolyan??:DD kemény vagy:D Agrel, majd meno dönt h töröl-e vagy sem, ha töröl töröl, ha nem nem…Ettöl sokkal de sokkal keményebb flamek mentek régebben, azokat sem törölte, nem is értem most mi lehetett…

  18. most öszintén ti tudjátok mi az a flame? TE FINCSI nem értettél valamit Ice kommentjében, gondoltam megvilágítom, hogy megértsd minden hátsó szándék nélkül, erre jön agrel aki behalozta, hogy ebből mekkora flame lesz. Majd jösz te, hogy én mit nem gondoltam komolyan? azt hogy esetleg lehet veletek commentelni flame nélkül? vagy hogy TI flame nélkül nem tudtok meglenni? vagy wtf?

    Tehát, hogy megértsd fincsi Ice írását:

    Majd valamikor tavasszal jön a 3.0. Nem 28-án. (itt közli, hogy nem 28. án jelenik meg 3.0)

    (sor kihagyás, általában új gondolat menet jelzésére tökéletesen szolgál)

    Ugyanakkor hű maradnék önmagamhoz és engedd meg hogy körbe röhögjelek a következő sor kapcsán. (közli, hogy ő hű magához és ezen mondat miatt körbe röhögné oldman-t)

    LOL (mert nem buta emberek ülnek ncsoft-nál ) LOL

    ÉRTHETŐ? Amennyiben nem vagy te máshogy értelmeznéd, kérlek fejtsd ki…

  19. Én tökéletesen értem miröl volt szo cence, egyedül te nem érted 😀 De ahogy elnézlek már nem is fogod:/ ennyi

  20. Nem a flame miatt töröltem, hanem mert az oldal a végéhez közeledik és gondoltam legalább az utolsó (előtti) postból kiszedem az offtopicot. Nincs semmi gond a flamemel, eddig sem volt.

  21. dehogy érted fincsikém, dehogy érted…

  22. http://www.aionsource.com/news/991-ncwest-decides-to-reintroduce-64bit-client-after-customer-outrage/

    tetszik a cikk címe!

  23. menorel, amennyiben úgy döntesz: bezárod teljesen az oldalt, akkor nem ártana frissíteni a bal felső sarokban az eu infókat 🙂 nagyrészük eléggé lejárt sláger lett mára.

  24. Mármint jobb oldalit… Annyira lejárt sláger, amilyen rég volt foglalkozva az oldallal, és mivel pont ebből az okból kifolyólag zár az oldal… minek frissíteni? 🙂

  25. igen igen.. jobb…

    azért mert még mindig első találatok között hozza ki a gugli, és a sok nyúúbi innen (is) fog tájékozódni. ha nem sírhatja ide a problémáit, akkor legalább legyen valami aktuális info forrása

  26. Ott a pont Meowie!!!
    Azonkívül ha légiók csarnoka lezárásra kerül, mint minden egyéb topic az a kis “maroknyi” magyar Aion közösség se fog ide feljárni tájékozódni .. Flatline…
    Prana nagyon jól leírta, várj egy hónapot és utána is le lehet zárni az oldalt ,ki tudja milyen lesz az Aion-os közösség.

  27. Szerintem ha elolvasod a nyitópostot, akkor egyértelművé válik, hogy nem az érdeklődés hiánya miatt zárul a blog, hiszen írta is meno: most készül a játék a reneszánszra. Fuss neki mégegyszer.

  28. oldi
    Te ezt még nem érted ezek szerint.
    old:”3.0 elvileg 28 -án startol”
    Ice:”Majd valamikor tavasszal jön a 3.0. Nem 28-án.”

    Itt kérlek a “valamikor” a kulcsszó.
    Te még nem tudod mi az a “soon”, mert nem játszottál akkoriban mikor sláger szöveg volt. Minden esetre az hogy te mennyit alszol a tavasz kezdetéig, semmiben sem befolyásolja hogy ők tavasszal MIKOR lökik eléd a 3.0-át. Hol itt a hiba? Egyébként pedig én csak egy mezei user vagyok.
    Ha felemelkedni akarsz valakihez, ajánlom figyelmedbe finyak kollégát.
    A körberöhögés pedig nem a személyed ellen szól, hanem reakció a feltételezésedre. Miszerint NC-nél nem idióták ülnek.

    Finyak:
    A…… mindegy >.>

  29. Az az érzésem, hogy 3.0 tavaszra beigérése EU-ban csak egy kényszerű válaszlépés volt arra, hogy NA ezzel a huszárvágással beintett gameforgenak, nehogy elszipkázzák az amerikai játékosokat.

    A rally the troops és a bónusz miragent/fenris is arról szól, hogy ott tartsák a játékosokat és az utolsó bőrt is le tudják húzni róluk mielőtt ott is f2p lesz.

    Mindenesetre nekünk kis vigasz hogy emiatt hamarabb jön nálunk a 3.0, mert enélkül szerintem maradt volna az első hozzászólásomban leírt helyzet.

    Holnap kiderül, mennyire bízhatunk meg a Gamefogeban, kiváncsi vagyok mennyire lesz zökkenőmentes az új szerverek indulása.

  30. Most lehet én vagyok vakegér, de .. segíthetne aki tud.
    1 furcsaság. A launcherembe annak ellenére h minden beállíthato dolog eu ra van állítva, a bal oldali játéklistánál az aionhoz zárojelekben (North america) van írva. Kérdés, miért? Vagy nem e baj ez?
    2. Mikor belépek kiírja ,hogy cannot authorizing server v valami hasonlo, majd kidob a gamebol.
    3. ncsoft account kezelőbe belépvén már nincs ott az aion felhasználonevem, ebből gondoltam h átkerül a gameforge hoz. Nodeámde, annak mi a címe ahol belemehetek az accountomba, és milyen adatokkal? Copyzták a felhasznevem meg a jelszavam, tehát ugyan azokkal léphetek be?

    Köszöntem!

  31. Szia
    A szerverek még nem indultak, ha elindulnak küldenek mailt ,pontos időt nem tudnak adni.
    http://www.aionfreetoplay.com/website/download
    http://en.board.aionfreetoplay.com/board5-the-game/board16-aion-uk/board28-general-discussion/411-aion-beta-faq/

  32. Igen, az uj launchert ezidőalatt már magam is megtaláltam, fel is rakott mindent és már el is indul a game, csak a szerverre nem megy még fel. Akkor már nincs más dolgom mint várni! Köszi a segítséget!

  33. http://aionstatus.com/

  34. Bár erre még nem válaszolt senki, hogy ha mostmár nem itt kell bejelentkezni: https://secure.ncsoft.com/cgi-bin/accountManagement.pl akkor hol?

  35. Vélhetőleg az Aion free oldalán lesz majd egy ilyen fül:D
    az meg kissé vicces hogy nem mennek a szerverek…
    de majd délután talán:D

  36. Az új account manager csak akkor lesz elérhető, amikor a szerverek készen lesznek, akkor fogják frissiteni az aionfreetoplay.com oldalt is. Belépni majd NEM az ncsoft master account jelszavaddal, hanem az aion játékban használt neveddel és jelszavaddal lehet. (persze van akinek ugyanaz mindkettő 🙂

    Az indulásról jön majd email csakugyan, de menet közben friss hireket itt találsz: http://www.facebook.com/CMBlackVelvet.Aion

    oldman te pedig el vagy tévedve, az aionstatus már szart sem ér, csak az NA szervereket lehet rajta nézni, az EU szerverekhez semmi köze amióta gameforge átvette.

  37. Elnézést !mostmár tudom

  38. Na majd este lesz ebből valami… mint a magyar útépítők..jó munkához idő kell, a rosszhoz meg…..

  39. melyik szerverre mentek majd? jólenne egy helyre összegyülni

  40. http://kepfeltoltes.hu/120228/aion_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    Azért úgy látom sikerült átvenniük mindent NC-től 😀

  41. Lassan vége feb. 28-nak… Európában…

  42. Jo meglátás:D Ne is mond, ugy repül az idö, most volt szilveszter..:D

  43. panaz.

    “coming soon”

    😀

  44. eheheheh látom Gameforge méltó NCSUXXX útod.Még el sem indult és máris fakktardok éjjel 1:23 van és 29.-e még 2 óra és 37 perc a server fellővéséig lol.Csak a kiváncsiság kedvéért be fogok nézni a Fuck2P konstrukcióba de csak azért hogyha elkúrták a LegionWH-ból az ott felhalmozott méregdrága jóságokat akkor máris regisztrálok Gameforge fórumra és inditom a flamewart.+kiváncsi vagyok hogy a 8 karakterem egy helyre kerűl e, és mind meglessz e vagy esetleg majd hiányzik az is, ahogy a nagy anyacég is elkúrta a mergékknél+transfereknél .
    ARE YOU AN MMO FO?TERA RULES ALL MMO.

  45. éjjel kettőkor elindultak a szerverek, be tudtam lépni, 85ms ping van, nekem jobb mint a régi szerveren, megvan mindem karim és minden cuccom

  46. Sagrath…
    Nehéz megállni, hogy ne minősítselek.
    Figy ne is nézz be a fail2p-be.

    Más:
    Reggel gyorsan ellenőriztem mindent az accon, minden a helyén van. Eddig jó munkát végeztek a srácok, max 3-4 óránként adtak tájékoztatást, és a GameForge illetve az NCWest kommunikációi alapján nekem az jön le, hogy az NCWest még utoljára kicsit megszivatta az új “partnerét”. Gusztustalan stílust nyomattak. Mindegy én már semmilyen szinten nem tartozok hozzájuk..
    A következő erőpróba ma este lesz, az első csúcsidő, kíváncsi vagyok, hogy a szerverek hogy birják majd, illetve, hogy mekkora lesz az új starter áradat.

  47. ma reggel 7-kor még benéztem mi a helyzet, örömmel láttam hogy Spatalos Elyos születőhelyen Poetában 20 darab kis kari rohangált 🙂

  48. Prana! LS Megalakul megint..?

  49. Üdv mindenkinek,
    teljesen újonnan kezdeném az AION-t, létrehoztam egy ncsoft accountot majd az aion oldalán rámentem a starter accountra, ez hozzáadott a profilomhoz egy trial aion accot.Ezzel belépni nem enged a játékba, nem kaptam jobb oldalt semmi értesítést, hogy felhasználatlan serialom lenne, ha bemegyek az ncsoft accom aion menűjében ott pedig nincs meg az az opt in – opt out dolog sem. Ilyenkor mi a teendő?

  50. Sagrath, inkább ne gyere, hidd el megleszünk nélküled, köszi.

Comments are closed.