header image
 

Záróra?

Üdv az visszatérő és az F2P miatt újonnan érkező olvasóknak. Talán nem mondok senkinek újat azzal, hogy a blog fénye már igencsak megkopott és messze nem azzal a lendülettel szolgálja ki az Aion-t, valamint a hazai Aion közösséget, amit az megérdemelne. Ennek oka, hogy a blog mögött sorakozó ifjú titánok mára már elpártoltak a játékról, jómagam pedig már igen régóta másfelé kacsingatok. Az elmúlt jó másfél évben megpróbáltam eljátszani az unatkozó portás szerepét, a fontosabbnak tűnő témákat kipostoltam és legalább heti rendszerességgel jóváhagytam a moderation queue-ban ragadt postokat is. Ez persze édeskevés, hiszen a játék most készül a reneszánszára. Bár azt gondolom, hogy az elmúlt egy évben tanúsított passzivitásommal talán még el működhetne az oldal, de a helyzet az, hogy az új favoritom most lépett CBT fázisba és olyan mennyiségű erőforrást emészt fel annak a szervezése ami mellett már – a fenti hasonlattal éve – leginkább csak az üres szét tudnám biztosítani a portáskabinban.

Bármennyire is nehéz kimondani ezt, de ez az oldal nem ezt érdemli, ezért talán ideje lenne méltón elbúcsúztatni. Köszönhetően az évekkel ezelőtt meghozott bölcs döntésnek, olyan blog enginet választottunk, ami garantálja, hogy még sok-sok éven keresztül működni fog az oldal, azonban döntést kell hozni, hogy milyen módon is tegye ezt.

Magam részéről felajánlom az üres portásszéket bárkinek, aki rendelkezik azzal az objektivitással és azzal a lelkesedéssel, ami az oldal működtetéséhez kell, ha van jelentkező, akkor az illető meg fogja kapni erre a lehetőséget és amennyiben a közösség is elfogadja, akkor szépen megy tovább minden a maga útján. Ha nincs erre jelentkező, akkor talán azzal tudnám a legtöbbet tenni, ha lezárnám az oldalt. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy több post nem fog megjelenni az oldalon és a meglévő postokhoz sem lehet többet hozzászólni. De ettől függetlenül az oldal és az azon folytatott összes korábbi beszélgetés – remélhetőleg – az idők végezetéig mementója lesz annak, hogy volt itt egyszer egy igazán kemény hazai Aion közösség…

~ by Menorel on .

Aion

69 Responses to “Záróra?”

  1. Kedves Sagrath! Mélységesen felháborít viselkedésed, ahogy elítélsz egy f2p játékot.Ha nem tetszik a rendszer, inkább tényleg ne játssz vele. Csak azért, mert x ideig aktív előfizető és játékos voltál, még nem jogosít fel, hogy a mostani állapotról véleményt nyilváníts. Lemerem fogadni nincs semmi tapasztalatod f2p játékok kapcsán és csak az fáj neked, hogy anno fizettél érte, most meg nem kell semmit. Szinte semmit mert ingyenes. Irigy vagy. Trollkodásod pedig felháborító, szemtelen és pimasz egyszerre. Kérlek távozz!
    Köszi, puszi:
    Szergely

  2. Nagyon szép…. de aki bétában részt vett az se email se semmit nem kapott 😀
    na majd 1 szer eljutunk oda is:D

  3. Meg Sagrath, erre a sz*r Terára vered a nyálad?

    Ugyan menj már, tiszta gagyi az egész. Inkább a Hello Kitty Online…

  4. gumicsirke, jó hír neked:

    http://www.facebook.com/aion.uk?sk=wall

    “The Beta reward mailings are on the way. Check your inbox of your mail address used for your Beta account during the day to claim your rewards.”

  5. Szergely, és a többi terabuzáj, plz ne ide szórjátok a terafan igét, ha nem aionoztok, akkor meg végképp nem kéne…

  6. Most mi bajod van meo, pont azt mondom mekkora szar… nem értelek :/

  7. Prana
    szép és jó ..de senkinek nem küldtek még levelet..
    gmail meg nem lassú szerintem 😀
    lassú víz partot mos…

    Igaz még weblap is halott szóval amúgy sem tudnánk regelni sehova

  8. illetve már működik csak rommá van terhelve..most behozta a weboldalt de hát …

    lesz jobb is

  9. Záróra? Végre…..

  10. jah, és vicces, hogy ömlengenek emberek akik nem szopták végig ezt a 2 évet, hát gl 😀

  11. Sziasztok MInden kedves hozzászólonak aki reagált felháboritó trollkodó viselkedésemre:)Csak azok kivéve”szergely” akik tényleg nem szopták végig a 2 évet P2P-n mondják az hogy viselkedésem felháborító.megnézem majd az arcotokat mikor nagyszerű F2P felállás ha valamit el is akarsz majd érni súlyos eurókba fog fájni.Nekem biztos nem mert AIONBAN hála égnek megvannak nélkülem is :)És én is megvagyok AION nélkül.

    Gratula Gameforge-nak transfer nem hiányzik egy karakterem sem sőt LWH is fullon van a jóságokkal.Minden kari ahol hagytam.Dehát még csak most kezdik valamit le kell tenni asztalra.Mézesmadzag elhúz aztán majd jön a sajtoljhuk ki a gamerek zsebét.Biztosan lesznek akik tényleg freeben játszanakl majd egy ideig de eljön majd a határ, ahol eklőször majd csak Prem előfizut,de venni lesznek kénytelenek.Aztán majd hogy ne maradjanak ki a jóból majd mailpontokat is.

    PS.Miért is kéne örülnöm, hogy F2P modell lett? Minket Europaiakat eladtak mint valami szakadt kurvát egy stricinek.NCWest gratz.

    USA meg megy tovább mintha misem történt volna.De nem trollkodom itt tovább nem is irok sőt Gameforgera sem megyek trollkodni mert most igaz késve de megoldották a dolgokat.Nem terjesztem itt az igét sem Teráról majd mindenki rájön magától.

    Üdv mindenkinek és jó játékot az F2P AIONBAN

  12. Kedves Szergely

    SHHHHHHHHHH.megsugom neked mást is verek rá nem csak a nyálam 😉

  13. sagrath te a trolltól évfénymilliárdokra vagy ^^

    csak simán hülyének fog nézni aki elolvassa az írásaid (“MAILPONTOK”)
    gl neked is máshol!

  14. meo kedves vagy.igen mailpontok majd néztek nagyot.de nem az én gondom.és ha meg hülyének néznek az sem baj elviselem:)Te komolyan azt hiszed,hogy gameforg majd a két szép szemedért fog neked szervereket üzemeltetni????vagy akárkinek???

  15. Emmmmzéééééééé, egyere már guild fórumra néha bakker, meg bétákra is ffs x)

  16. Jah meg téessre is 😀

  17. NAh hogy hülye vagyok erről ennyit.Most néztem be Item shopba 🙂 lehet coinokat venni amiért lehet finomságokat venni mint CD csökkentők XP boost és egyébb érdekességek 3,99 Eurotól a 2500 coin máris 99 Euro egyenlőre még tudsz venni egy ilyen befektetésből elég sok mindent venni,de amit a tapasztalatom mondat velem.Előbb útobb meg fognak jelenni az extra okosságok Fegyverek pajzsok stb terén és gondolom azokat majd hogy fent is tudják tartani a jelenleg 12 szervert ha jól számoltam majd kapod 1000 meg még több coinokért kvázi rákényszerülsz ha akarsz valami kajak dolgot alkotni in game.Ha nem veszed meg az sem baj mert lehet majd in game pénzért is vásárolni tuti.De akkor látástól mikulásig farmolhatsz mert majd az in game coin vásárlás horrorisztikus árakat fog ölteni szintén F2P tapasztalat.KÁr aionért mert nagyon szerettem.És ami ingyen van az sokszor nem is az aminek látszik.Lehet hogy most majd csak 12 euro a havi díj de eljut majd a gameforge is oda hogy a nem kicsi kiadásaikat üzemeltetési dijakat alkalmazottakat valamiből fizetni kell és azt csak a fizető player base-ből tudják megoldani akik egy egyszerű gold accon kivűl hajlandóak többet is játszani imádott játékukért.És most nem Magyarországról beszélek mert mi sjanos nagyon csővesek vagyunk ehhez.Viszont egy osztrákot, németet , stb nációt lehet havi 100 Euro vagy esetleg 300 sem fog a földhőz baszni amig mi azon gondolkodhatunk hogy a havi kereseted ittthon összesen 270 euro körűl mozog!!!!!És gondolom nem csak én nem a játékokból élek és vannak egyébb kiadásaink is az élet területén amit kökeményen fizetni kell.

  18. tl;dr.

    btw mi az hogy mailpont?

  19. mailpont egy másik játékban volt szintén F2p és még nem láttam az itteni shopot.Itt Coinnak hívják ahogy láttam.systéma úgyanaz mindkettőnél

Comments are closed.