header image
 

A 4.0 rövid bemutatója

A következő postokba a hét folyamán azokat a dolgokat fogom taglalni a 4.0 kapcsán amire érdemes oda figyelni az EU és NA játékosok részéről is.

A 4.0 -val bejött 3 új zóna, ezek név szerint a következők: Katalam, Danaria és Idian Depths. Mindhárom új zónába open world PvP zajlik tehát mindenki mindenhol üthető és ölhető. Sarpan és Tiamaranta is érdekes területté vált hiszen itt a napokat váltogatva egyszer szó szerint az egész zónába zajlik a pvp egyszer pedig csak a 3.0 -hoz hasonlóan. Ennek oka az, hogy a 3.0-ás történet szerint sikerült legyőznünk a .alaurokat viszont ez nekik nem nagyon tetszett ezért igyekeztek egymásnak ugrasztani újra az elyosokat és az asmokat most pedig az új területen külön külön próbálnak minket legyőzni a gonosz NPC-k által vezetett balaurok. A játék rendszere elég sok változtatást tartogat, első sorba a két új kaszt a Gunner és a Bard ( eredeti angol fordításban Songwaver és Gunslinger ). A szintek felemelkedtek 65-re amivel alapjaiban véve nincs is baj mert arányosan nő az xp követelés de 64-ről 65-re kapsz egy burtális 200 milliós ugrást ( hozzátenném, hogy a questekért kapott xp semmit nem változott egy quest az új zónákba 4-5 millió xp-t ad és még fullos Kahrun set-be is eléggé magas a mobok def-je ). További érdekesség még így röviden, hogy megszűnt az arénából kiszedhető pvp felszerelés kiszedésének lehetősége max szintre ugyanis a legnagyobb az a 60-as 2x condis set maradt. Helyette viszont kaptunk BloodMark-ot és ahhoz tartozó felszereléseket amiről később írok, hogy érdemes csinálni mit kell és szerint miért érdemes úgy. Akit esetleg az Abyss cuccok érdekelnek annak kicsit rossz hír, hogy Army 1-től lehet ezentúl hordani és új AP insta sem került a játékba viszont ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne ap-t szerezni könnyedén. PvE set-nek padig megjelent az Ancient Coin aminek érdekessége, hogy átadható ( NA-n az én szerveremen 150k körül mozog darabja ). Ne örüljön senki nem 3.000 db kell a komplett setthez ugyanis csak a fegyver kerül 3.000 coinba ami átszámítva kb 600-700 millió kinah egy cuccér és csak LvL 5-ös enchi szinttel rendelkezik ami azért nem túl sok. sok újfajta instát kaptunk amik nagyrészében már esélyünk lehet HC klán nélkül is mythical cuccokba rohangálni. A héten jönni fog egy rövid ismertető a fejlődésről és a Blood Mark-os set-ről valamit a térképek felépítéséről és az ahhoz tartozó jelmagyarázat is.

~ by Corzi on .

Uncategorized

7 Responses to “A 4.0 rövid bemutatója”

  1. Halih! Orulok hogy ujra beindult a blog. Csak igy tovabb.

  2. Jó látni, hogy történik valami. 🙂 Csak annyit kérnék Corzi, hogy néha egy kicsit olvasd át mondataidat. Nem annyira a helyesírással van baj, inkább stilisztika, szövegösszefüggés, formázás. Szerintem senki nem várja el, hogy akadémiai szintű legyen egy-egy poszt, de ha már a nyilvánosságnak ír az ember, egy kicsit jobban figyeljen oda. Köszönöm! 🙂

  3. Szintén örülök. Ma jutott eszembe, hogy kéne MMO-zni kicsit a sok moba után, és látom, hogy pont a napokban indult újra az oldal + 4.0 patch is live…
    Van valami infó guildekkel kapcsolatban? továbbra is a spatolos szervert érdemes választani EU-ban?

  4. Sziasztok!

    Ekezeteket nemtudok sajnos irni most bocsi, mert amcsi kiosztasu a bill. koszi az epito kritikat es igzekszem odafigzelni az eszrevett problemakra.
    Utolso hozzaszolonak annyit, hogy mikor en EU-n jatszottam akkor a Nexus-on es az Anuharton volt a legtobb es aktivabb magyar de az eu kezd kihalni a Gameforge toketlensege miatt. Ha amcsin is gondolkozol ott a Kahrun szerveren vannak a maygarok asmo oldalon. A legio aminek en is tagja vagyok a Killier Instict is varja a tagokat es az uj jatekosokat.

  5. Gameforge töketlensége ellenére EU szervereken rengetegen játszanak még, sok visszatérő van 4.0 miatt, és magyarok is vannak szép számmal mindenhol, többek között Spataloson is.

  6. örülök hogy ujra aktiv az oldal és 1 plusz hely ahonnan lehet infokat szerezni 🙂 csak igy tovább, alig várom a kövi postot..

  7. Perento-n is vannak magyarok. Rég látott arciok bukkanak fel így a 4.0-val 🙂

    A GF-el meg nem lehet mit kezdeni ez van.

Comments are closed.