header image
 

Kérdések helye, Chitchat, Offtopic

Mivel az egyes témák kommentjei között  gyakran előkerül az “offtopic” cimke, ezért szeretnénk helyet adni az ömlesztett kérdés/felet, offtopic, mellébeszélésnek is. Ezt az oldalt kezeljétek egyfajta “kibeszélem magamból a gondolataimat” üzenőfalnak.

Szabályok:

 • Bármiről kérdezhetsz, amire szerinted itt bárki is tud választ adni.
 • Nyugdtan ki lehet beszélni az ingame élményeket, sikeres/sikertelen dreadgion-t, Abyssi “találkozókat”, de mindezt a kulturáltság határai között. A kulturáltságnak pedig ott van a határa, hogy nem kezdünk el személyeskedni és lenyomorékozni a másikat.  A “gézé hogy megöltél egy 20 szinttel alacsonyabbat” szintén nem kivánatos. Az ilyen commentekre ott van az aionoline karakterlap, oda lehet kommentelni az ilyen sérelmeket (nagyon másra amúgy sem jó)
 • Ha van valami öttleted, információd, de nem passzol egyik témához sem, akkor azt szintén itt megoszthatod.
 • Lehetőség szerint ne gázoljunk bele senkinek a lelki világába egy-egy butább kérdés miatt.
 • Ez nem reklámfelület…

258 Responses to “Kérdések helye, Chitchat, Offtopic”

 1. HADD KÉRDEZZEM MÁR MEG KEDVES ASMOK PERENTON,KI A FENE TANITOTT TITEKET MMO RPG RE…most 10 perce inkább ki logoltam belusanban mert 5 ely kb 15 ször ölt meg küldi közben,mikor asmok kb 20 an voltak ott.annak nagy része lvl 55 mig az ely.k 44-50 között…asmok önző módon még egymást sem buffolják, és egyessével rohangálnak semmi csapat munka…20 asmot leölt 5 ely az önzöség miatt…grt…jellemző a szerverre ez napi questek nél is inkább leölik egymás elöl a mobot mint sem csapatban 10 perc alatt végeznének:D..ha lesz lehetöségem transfer innen…ez gáz..de biztos bennem van a hiba:)

 2. Sziasztok.

  2.5 miatt szeretnék visszanézni Aionra, de nem tudom érdemes e.
  Ha tudnátok nyújtani nekem kis infót a Telemacsó,Perento,Spatalos szerver balanceról ill. populációkrol azt megköszönném :). Halott szerverért nem akarok fizetni :). Illetve ha valaki tud valami infót a még meglévő magyar klánokról (ely/asmo mind1) ?

  Előre is köszi.

 3. üdv ujra.a kérdésem az lenne hogy lvl 40 es kék bowot össze lehet e huzni 45 ös arany vagy kék bow al?

 4. Helló. nekem az lenne a kérdésem h mértnem tudok belépni az aion egyik szerverére se?

 5. ez viszont nem kérdés:) akinek kel az accom 5000ft + postaköltségért küldöm a játékot,07 20 ig előfizetve.1db 46 os ranger van rajta mindö[email protected] irjon akinek kel.

 6. hali
  az a problémám,hogy leupdatoltam az aion-om 2.5-e és nem akar elindúlni eredetileg az infinite aion-on oltam de most át szeretnék nézni a mystic aion-ra,nade már most az a gond hogy le updatol a game és utána bejön kis (kék felhős) képecske de onna 1x csak kilép és nem indúl el a játék ha valaki tud segíteni hálás lenék neki , volt már repair meg minden válaszotok előre is köszi pá

 7. Kérdezd fincsit, ő pro törtszerver témában 😀

 8. Üdv.

  Érdeklődnék melyik szerveren találhatók a magyarok?

 9. szerintem kb minden ENG serveren találsz (Tehát: Spatalos, Telemachus, Perento)

  tapasztalatból mondom, hogy telemachus asmo oldalon vannak, és perento asmo oldalon is akad 1-2 🙂

 10. valaki segitsen nekem eltünt a scetem a facebookon h hozzam vissza léci segitsen valaki

 11. Üdv most kezdtem el off szerveren játszani és hát kicsit megdöbbentő volt számomra az hogy milyen néptelen a szerver mondjuki 1 infinite-hez képest ahol Pandábanugy kell kerülgetni az embereket 🙂
  Jelenleg az UK Spaltalos szerveren van egy 17-es assassinom
  Feltételezem hogy esetleg rossz szerverre regisztráltam és nem mindegyik olyan mintha 1 temetőben sétálgatnék.
  És mivel sehol nem találtam arra vonatkozó statisztikát hogy melyik szerveren vannak esetleg többen tudna bárki valamilyen infóval szolgálni hogy kezdjem újra valami másik szerón, ha igen hól? ahol esetleg többen vannak.
  Előre is köszönöm a segitséget.

  Szipós

 12. Perento. Volt. Valamikor. A legnépesebb. Most passz 😀

 13. Köszi a gyors reagálást ha valakinek van friss infója szívesen veszem 🙂

 14. Szerintem most is az, lehet már nem olyan nagy a létszám, de még mindig a legnépesebb, hacsak nem döntött sokszáz player úgy, hogy befizeti a transzfert, vagy nem történt aránytalanul nagy ragequit 😀

 15. mónuszka: ne használd azt a szart…

 16. Szergely hol a manóban vagy Eltűnve????

 17. Aachen itt a srever infó, a balance-al!

  http://uk.aiononline.com/myaion-server-info

 18. Üdv! Pár napja kezdtem el az Aion-t Offi szerveren (Telemachus – Asmo) és valaki nemtudja van ott magyar légió aki kezdöket is bevesz?
  Elöre is köszönöm a segitséget.

 19. Üdv! Asassinak milyen profot érdemes húzni és hány profod lehet egyszerre?

 20. 399-es szintig akár mind a hatot felhúzhatod, de semmi értelme. 🙂
  expert (499) szintig max kettő prof húzható fel.
  Viszont master szintre (500+) már csak egy prof, és igazából csak ennek van értelme ha max level geart szeretnél craftolni.

  Assassinnak elsősorban a weaponsmith (fegyverkészítés) javasolt, esetleg szóba jöhet még a tailoring (bőrpáncélok), bár utóbbinak nem sok haszna van, amióta az Arenából könnyedén megszerezhető a lvl55 eternal PvP armor.

 21. Sziasztok! Most kezdeném a játékot, melyik szervert ajánlanátok? Ahol viszonylag sokan játszanak.

 22. Perento, de ott inkább asmo oldal.

 23. A Perenton akkor sokan játszanak?

 24. Spatalos ely oldalról mit lehet tudni? aktivitás, nemzetek stb..

 25. valaki tudna nekem segíteni,hogy tudnék regisztrálni a játékba?
  és még olyan kérdésem lenne,hogy van esetleg magyar szerver?

 26. Üdv!
  Érdeklődnék hogy melyik aion szerverek lesznek ingyenesek februártól?

 27. US szerverek nem?

 28. Cass… spata ely oldal jelenleg tetszhalott,ugyan van még aktivitás és vannak fent pár százan, de szervezett pvp megszünt. Vannak még magyarok a szerveren, de veteránok körül nagyon kevesen, van pár friss hús. A légiók többsége nemzetközi (angol nyelvű), de elég nagy katyvasz van itt, rengeteg a spanyol és török. Ha netán lesz itt karid engem megtalálsz Prana néven.

 29. Valaki nem tudná elmondani honnan tudnám megnézni a Pin-t mert annélkül nem indul el a játék (Vagyis karakterrel nem tok belépni mert valami enter pin-t meg confirn pin-t kér)
  lécci valaki segítsen

 30. Kerem nagyon szepen!!! TUd nekem valaki ojan magyar oldalt ajanlani amin fent van minden lenyeg az aionrol?????mit hogyan kelene csinalni vagy Q-esztek!! MEG UJ VAGYOK NEMTUDOK SEMMIT SEM!!!

 31. Sziasztok.
  Mit kell csinálni “Ascendentation” campaign questet-nél, ott vagyok Cliona lake-nél de nem tudom mit kell tenni. A másik lent az Xp-nél van egy kisebb halvány csík ‘recoverable’ ez mit jelent? Mit kell csinálnom hogy eltünjön? Nem tudok szintet lépni.

 32. Spatalos Asmo oldalon alapítottunk egy új klánt meglovagolva a free aionnal jövő árt sok új kezdő magyar játékos ne szétszorva futkározzon. Szóval masszív tagfelvétel van a Fekete Angyalok légióba Spatalos – Asmo oldal. Invért írj : blackjoe, newmoon, mankajanka -ra ha online vagyunk.

 33. Egy kicsit komolyabb recruit szöveg a fenti kommentemhez :

  Hello, sok – sok új játékos próbálja ki az ingyenes lehetőség miatt a játékot szerencsére, mert bizony a javításoknak köszönhetően piszok jó játék az AION…

  Lényeg, mindenki aki most kezdi és annak is aki nem :

  – A Fekete Angyalok légió tagfelvételt hírdet jelenleg mindenki számára, hogy összefogjuk a magyar játékosokat és segítsük egymást. Spatalos szerver Asmo oldal.

  LÉGIÓ weblap : http://feketeangyalok.enjin.com/

  Jelentkezni a weboldalon vagy in-game blackjoe -nál lehet.

  Próbáljátok ki a játékot ha még nem tettétek volna, én nagyon-nagyon pozitívan csalódtam benne ahhoz képest amit olvastam róla! Ez még igazi MMORPG mint a vanilla wow annó van kihívás, kellő bonyolultság és értéke a dolgoknak benne.

 34. http://gameguide.na.aiononline.com/aion/

  itt megtalálod a játék alapjainak, classok, skillek, világok, questek leírását

  ezek kívül – ha már kezdesz belejönni – sok hasznos dolog talált itt:

  http://www.aionarmory.com

 35. Sziasztok!

  Valaki próbált már kapcsolatot felvenni az AION Supporttal a Free To Play óta?Már 2 email-t meg 1 Ticketet is írtam de nem érkezett válasz egyikre sem.Esetleg bannoltak-e már az ezen a fórumon jelenlévők közül valakit?

  Gwildron

 36. Sziasztok!
  Lenne egy olyan kérdésem, hogyha ebayről szerzek origi aiont és hozzáadom a kódját akkor megkapom a veterán rangot? Mer elvileg meg kéne mivel ugyanugy megvásároltam, hivatkozhatok arra hogy “előtte” vettem és még nem regisztráltam.
  Várom a válaszaitokat.Köszi Kirakós

 37. Jules : Szia sokan jelezték hogy a bann átfutási ideje ( míg leveszik stb ) 2-3 hét is lehet, szóval türelemmel kell lenni. Joe

  ————-
  Fekete Angyalok légió – http://feketeangyalok.blablu.hu/

 38. Sziasztok, én most keztem el a játékot, de ezzel a pin kód dologgal nemvagyok tisztában. Honnan kapok egyáltalán pic kódot. 😀

 39. Azt szeretném kérdezni, hogy, ha egy barátomnak jó karaktere van én viszont gonosszal szeretnék majd kezdeni akkor lehetséges-e együtt játszani, küldetéseket csinálni, legalább találkozni valahol vagy teljesen ki van zárva a két faj(nép, vagy mi) érintkezése

 40. Bocsi az elejéről lemeradt, hogy Sziasztok!

 41. Sziasztok! MA regeltem egy accot az Aionhoz… (2012.05.09.) De akárhányszor próbálok belépni mindig kidob a szerver a következő üzenettel: You have been disconnected from the server…. Tudnátok segíteni hogy ilyenkor mi is a tehendő?

 42. Sziasztok!
  A segítségeteket szeretném kérni, mégpedig egy olyan kérdésben ami egy Demi-Humaniod Boss-hoz fűződik. A kérdés, kérés annyi lenne, hogy ha esetleg valaki tudja, hogy hogyan juthatok el Watcher Zapiel-hez akkor azt megköszönném! Jöhet bármilyen javaslat, módszer ami a játék szabályainak keretein belül marad. Köszönöm!

 43. A napokban kezdtem Aion-ozni, és a free-to-play-en játszok. Azt szeretném tőletek kérdezni hogy miért írja ki loginnál hogy nem tud kapcsolódni a szervezhez? Resi miatt? Esetleg bug?

 44. Sziasztok!
  Nem rég töltöttem le az Aiont, csináltam benne egy karaktert fejlezgettem és 9-es szintnél megállt már az xpm-is teljesen megvan már öltem hozzá, csináltam küldiket minden, de sehogysem leszek 10-es szintü pedig már tele van az xp-m!
  Válaszodat előre köszönöm!

 45. telemachus asmo [20 hónapos veteran]

  cleric (dps stigmák) [PVP]coliseum set + coliseum fegyverek, felhalmozott ap, insigniákkal, potionok scrollok, (healer ág a servantig ki van szedve)
  assassin (dps stigma ág) MINDEN stigma ki van váltva, felhalmozott ap-val insigniával, [PVP]coliseum set coliseum fegyverek, pvp ékszerek(2 abg), 500++ master tailoring (az összes master firm receptekkel), 399 alchemy, 499 aethertapping 499 essencetapping professionnal, potionokkal scrollokkal, platinum medalokkal, kulcsrakészen.

  az accounthoz tartozik egy rakás mati, és 90milla kinah.

  ár: 20ezer jómagyar péz

  http://www.sg.hu/forum.php -n fel lehet venni velem a kapcsolatot: Frosty01 nicknéven

 46. Hali! Most kezdtem az AION-t a free-to-play-en. Nos megyeget, és a minap kaptam egy Adventure’s Guide nevü instant küldetést az action bar mellé. Rákattoltam és szép kis reward sort hozott ki. Választottam is belőle, de nem engedett rányomni a Complete-re. Szürkén írta azt. Na már msot én utána néztem és olvastam, hogy kilehet váltani más karinál is. Na nekem nincs más karim ugyhogy még ez sem veszélyeztet a cucc rosszhelyre kerülését illetöen, Miért nem enged rákattolni a Complete-re? Ez a kérdésem, köszi.

 47. helo azt szeretném megkérdezni, hogy lehet kikerülni ezt: Cannot connect to aouthorization server. ?

 48. szia(sztok) én csak érdeklödnék hogy a Sorcerer-nek meik fegyver a jobb pvp-re a spellbook avagy a orb aki tudja a választz azt megkérném arra hogy erre az emil cimre irja meg válaszát : [email protected] elöre is köszönöm a válaszokat U.I : ha meg tudnád indokolni mért azt a fegyver az jo lene 🙂

  köszi : xetran

 49. Hali!
  Én azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy lehet e kasztot váltani mert assassin-ra nem pedig Ranger-re mentem.

 50. Hogy lehet letölteni?????????

Leave a Reply