header image
 

Last Stand – Spatalos/Elyos “állásfoglalás”


Valószínűleg nem mondom vele nagy újdonságot, de a Spatalos/Elyos oldalán a Last Stand légiónk mellett a Heroes légió képez még nagyobb aktív magyar közösséget. A Heroes légió honlapján adta hírül a tisztújító közleményét, amelyen jelenlegi és jövőbeli tagjainak bemutatják az új vezetőséget.

A közlemény foglalkoznik az inaktivitási kérdésekkel, ami hasznos lehet minden jelenlegi és jövőbeli Heroes légió tag számára és többek között az alábbi téma is előkerül:

Jómagam csak annyit tudnék ehhez hozzáfűzni, hogy a Last Stand részéről természetesen semmilyen hasonló klauzúrát nem kívánunk érvényesíteni, nemcsak hogy nem ellenezzük, de egyenesen javasoljuk a két légió közötti eddigi barátságos viszony ápolását, valamint a közös groupok/alianceok szervezését. Pont ez a hétvége volt nagyon jó példa arra, hogy mennyire előnyös a Spatalos Elyos oldalon megmaradt két aktív légió összefogása, hiszen a Heroes-os support nélkül valószínűleg nem ment volna le Deputy Hanuman, Indratu legendary world bossa. Ugyanígy örvendetes számunkra az ostromokra szervezett alianceokon a Heroesos idegenlégiós támogatás. Sajnálnánk, ha valami – félreérthetetlen – okból kifolyólag vakon kellene elrohangálnunk egymás mellett, mintha nem is ismernénk egymást. Mindenesetre tudomásul vesszük a Heroes légió vezetőjének ezirányú igényét. A történtektől függetlenül sok sikert kívánunk a Heroesnak, hogy teljesítsék a célkitűzéseiket és ahhoz is, hogy az ehhez szükséges toborzásokat lefolytassák (Heroes recruit infó). Amit a Heroes légió nyújt jelenlegi és jövőbeli tagjaiknak:

  • Saját honlap, amelyen minden regisztrált tag egyéni galériát is létrehozhat a játékban csinált legjobb képeiből
  • 80 fős Ventrilo szerver
  • hatalmas csapatjáték
  • állandó légión belüli eventek
  • nagy családi hangulat

Magunk részéről továbbra is segítő kezet nyújtunk minden olyan esetben, amikor hajlandók azt kérni/elfogadni.

~ by Menorel on .

Last Stand

63 Responses to “Last Stand – Spatalos/Elyos “állásfoglalás””

  1. Sparti: A bannolásról nem tudok, a honlap programozás része a design és a technikai üzemeltetés a feladatom. Az ott megjelenő tartalmi dolgok, jogosultságok nem hozzám tartoznak. Minden esetre előbb néztem a honlapot, és az ottani adatok szerint egy órával ez előtt jelentkezett be valaki a te neveddel. Akkor az nem te voltál? Vagy már levette valaki a bannt?

  2. tuti nem sun, mert bárhogy akartam megnézni az oldalt azt hittem nem üzemel 4 napig, csak amikor shiny mondta mit irtatok ki, azt sem tudtam megnézni, és nem is értem mért kellet ezt, de én tuti nem voltam oldalon mert nem tudtam megnézni, szal nem vágom, és nem csak én, hanem 1 ikünk sem tudta megnézni az oldalt akik átmentek, szal nem hiszem h ez véletlen! üres lap vár a heroes oldalon nem más…

  3. Na akkor majd ennek utánaérdeklődök, ha fejlemény van ide írok. Lehet csak hétvégére lesz.

  4. A fent belinkelt szövegrész úgy látom törölve lett a honlapról (Mindezen felül, kérem….). Azért írom ide, mert ezt már csak a légiótagok láthatják.
    Remélem hamarosan lecsillapodnak az indulatok és minden megy tovább a megszokott hangnemben és hozzáállással.

  5. Koluval megbeszéltük, ügy lezárva!

  6. Ügyesek vagytok, azért mi még beszéhetünk róla…

  7. Nem, ha Sparti már beszélt Koluval, akkor az ügy van zárva!! Ne merjen senki ezekitán beszélni róla! xD

    Amúgy vicces ez a srác, már volt egy hozzászólása amin szakadtam…
    ,,Nock plz töröld a rovatot… Én már elmondtam amit akartam…”

    xD remélem azért a blog törlését nem fogja kérni, ha ő már nem látogatja…

  8. Nwodsad: Nem kell kétségbe esned, rohadt bonyolult törölni a blogokat a wordpressen, nincs az az isten, hogy bárki kedvéért is végig szenvedjem. Olyan legalábbis biztos nem fog előfordulni, hogy a ragequit hatása alatt véletlen lezúzom az egész blogot, majd kirakok egy postot, hogy “húhh bocsi, de véletlenül lezúztam az egészet, de ne ijedjetek meg, a szolgáltató a napokban visszaállítja”. Majd időnként szomorúan visszanézve az oldalra konstatálhatod, hogy 4 hónappal később sem érkezett még el az a “napokban”.
    Hmm. Déjà vu. Tökre olyan érzésem van, mintha történt már volna ilyesmi.

  9. Én castoron elyos oldalon játszom , de ezeket látva csak azt remélem nagyon-nagyon hogy soha nem lesz castor-spatalos server merge.

  10. Menorel: kivel történt ilyen?

  11. Xerb, nem kell aggódni, ez csak amolyan hiszti, ha nem írnak róla észre sem veszed. Persze akkor meg dög unalmas az élet, kell az az Asmonika Show! Vagy Elyos Dáridó, vagy nem tudom..

    De a legtökéletesebben talán ez a dal foglalja magában, elgondolkodtató:

  12. Menorel: Kösz és gz a kommenthez.

  13. két magyar légió van össz vissz és ekkora az őrület? lehet valamilyen nemzetközi légióhoz fogok inkább csatlakozni…:D

Comments are closed.