header image
 

Breaking the Silence#3

Ime a harmadik kanyar, következőre – ha lesz egyáltalán -, megpróbálok valami kreatívabb címet kitalálni, versenyben vannak: “Break down the Chains”, “Whispers from the Darkness”… Hogy most éppen mi is sarkallott a postolásra? Egyrészt van itt némi érdekesség Tera fronton, ha már Tera, akkor van itt készülőben valami Tera magyar blog is;  az LG és az NCSoftKOR is alakított egy érdekeset az Aionnal és a 3D-s laptopokkal, változott néhány dolog a character transfer kapcsán, és még néhány egyéb apróság, ja és volt kedvem kicsit szétnézni a Koreai Aion fórumokon is, találtam is néhány érdekes gyöngyszemet. Mi is volt még? Ja igen, kitaláltam 2 napja egy érdekes szavazást, amit érdemes lenne megköröztetni, csak ugye egyrész egy bezárt blogon eléggé fura lenne, ha bármiről is szavaznánk, másrészt meg ezen két nap pont elég is volt, hogy elfelejtsem ezt a felettébb érdekes témát. Hamarosan remélhetőleg le fog csengeni a merge és transfer körüli fennforgás, remélhetőleg utána az NCWest rápihena 2.0-ra és addig mi is tényleg egy időre lekapcsolhatjuk a villanyt.

update.1: A post a megjelenés után kapott még egy kis tartalmat:

Dash of Daevas – első forduló

Kezdjük mindjárt a legaktuálisabb témával: A napi napon a zavarodott identitású Shugók kipostázták/kipostázzák a Dash of Daevas PVE contentjéért járó (tehát nem Abysshoz köthető) rewardjait. Nézzük a Spatalost a frakciók szempontjából: (Ezek azok az achievementek, amikért csak a nyertesek kapnak jutalmat, a frakció egyébként nem)

Asmodian oldal által behúzott achievementek:

  • Lord Lannok: Versus
  • Nochsana General: random Asmo csapat
  • Kromede: random Asmo csapat
  • Commander Bakarma: random Asmo csapat

Elyos oldal által behúzott achievementek:

  • Tahabata Pyrelord: Sleeping Forest + TACO féle csapat, Simca vezetésével
  • Unstable Triroan (Theobomos Lab, only Elyos): Tangman féle TACO premade
  • Vile Judge Kromede: random Elyos
  • Queen Alukina: aReS légió (ex Gorgos)
  • Bollvig Blackheart: Vidám Fiúk
  • Steel Rake middle: random Elyos csapat
  • Steel Rake lower+upper: random Elyos csapat

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy a korábban nem publikált achievmentekért milyen jutalmakat kapnak az érintett játékosok. A listát végignézve, nem nagyon láttam, hogy bármelyik achievementben is érintett lenne magyar játékot, ha mégis akkor (…egyetlen magyar játékosként Altheor (Vidám Fiúk légió) kapott jutalmat a Bollvig killért…) hatalmas gratuláció neki. Összesített eredmény: A PVE Achivementekben a Spatalos szerveren az Elyos oldal győzött 7:4-re. Ha minden igaz, akkor a PVP achievementek jövőhét szerdán kerülnek kihírdetésre, kiosztásra.

EU Tera = Frogster

Kezdhetném úgy is, hogy van egy jó és egy rossz hírem melyikkel kezdjem? Kezdem mondjuk a jóval, hiszen az a jó. Sokak legnagyobb félelmének ellenére a Tera kapcsán nem fog kialakulni az a helyzet mint az Aionnal, szóval nem egy Amerikai cég próbálja meg eljátszani azt, hogy ő amerikából milyen jól el fogja tudni látni a supportot, a kommunikációt, meg mindent amire a EU playerek vágynának, ehelyett a BlueHole (koreai fejlesztő cég) egy az egyben eladta az EU terjesztési jogot a Frogsternek. Ja igen, ez lenne egyébként a rossz hír. Hogy mi is ez a Frogster? A Frogster Interactive egy európai MMORPG kiadó vállalat, akiknek a nevéhez olyan MMOk kapcsolódnak mint: Runes of Magic, The Cronicles of Spellborn, Bounty Bay Online, StoneAge 2 (az első kivételével sose hallott MMOk számomra…). Szóval mondhatni keményvonalas MMO kiadó és üzemben tartó cégről beszélünk, aki már jónéhány éve ott van a szeren és megvan az a tapasztalata, amiről az En Masse (és vele együtt az USA playerek) leginkább csak álmodhatnak. Oké, de akkor mi ebben a rossz hír? Bár ezen a téren nincs saját tapasztalatom, de több forrásból is olyan infókat kaptam, hogy a Frogster nem kifejezetten örvend jó hírnévnek a játékosok körében. Az üzemeltetett MMORPG-k kapcsán sok olyan visszajelzés látott már napvilágot, hogy a Frogster kifejezetten “barbárul” bánik a játékosokkal: random, indoklás nélküli banolások, ninja szerver leállások, stb. Mindezek persze ugye free-to-play MMOkban.  Szóval úgy néz ki az EU terjesztés teljesen független lesz az En Masse fél “bullshit faktortól”, cserébe viszont az EU playerek egy olyan céghez kerülnek, aki nem híres az játékosok szeretetéről, cserébe viszont Berlinben székelnek, EU idő szerint kelnek és fekszenek és lényegesen elérhetőbbek, mint az En Masse. Meglátjuk mi lesz ebből, vagy jó fog ebből kisűlni, vagy mégrosszabb…

Magyar Tera Blog?

fübenalvó egy újabb nagy fába kívánja belevágni a fejszéjét. Miközben kisebb megszakításokkal de lelkesen csiszolgatja a Guild Wars 2 blogját és nem mellesleg továbbra is vezető szerepet tölt be az Aion hazai privát szerver közösségének egyben tartásával a “másik” blogján. Aközben arról számolt be, hogy a AionHUN-os Corival egyetemben valamiféle Tera underground blogba kezdenek bele. Egyrészt sok sikert nekik hozzá, másrészt meg ugye a cikkben én is meg lettem nevezve mint emócsempion, aki lehet, hogy csatlakozik a különítményhez. Nos a “tárgyalások” még nagyon kezdetleges fázisban vannak, de azt már biztosan állíthatom, hogy amennyiben tényleg lesz közös Tera blog, akkor én ott leszek mint főállású ellendrukker, aki – maradva a kaptafánál -, mindent meg fog tenni, hogy tarkóig felhúzza a gatyát az üzemeltető csapat minden egyes apró hibájakor.

NCSoftKOR + LG = real 3D Aion?

Azt gondolom senkinek nem okozok azzal meglepetést, hogy a Display piac következő nagy dobása a 3D megjelenítés lesz. Egészen pontosan ugye a sztereoszkópikus megjelenítés, amihez egy megfelelő szemüveg is kell. Az LG természetesen reagált a piac igényeire és kihozta az LG Flatron 3D és az LF Xnote 3D termékeit, melyek ugye már támogatják a 3D-s (szereoszkópikus) megjelenítést. A képre ráklikkelve azon kedves hölgy látogatóink, akik immunisak a nagymellű koreai chics-ek figyelemelvonására, azok minden bizonnyal látni fognak egy notebookot és egy monitort mellette (igen, valahol a mellek között…). A notebook kijelzőjánek bal felső sarkában sztereoszkópikusa (nehezen kiolvashatóan) ott van az “NCSoft Aion” felirat a képen pedig a Nightmare instance látható, amint az Asmodian csajszi éppen elindítja a rotan-t. Szóval röviden a lényeg: köszönhetően annak, hogy a cryengine eleve fel van készítve a szereoszkópikus képalkotásra, ezért az Aion elsők között nyújt real 3D élményt a játékosoknak az LG eszközein. (Márhogy úgy értem, hogy az MMORPG-k közül elsők között…) Látom magam előtt, hogy emberek tömegesen fognak rosszul lenni miután 2 órát rohangáltak körbe-körbe teminonon, és 10 percenként lenyomtak egy duel-t.

Rhuda, aki bőkézzel osztogatja a lootokat

Az 1.5-ös patch PVE endgame főbossával (Tahabata) kapcsolatban gyakran hangzik el az a kritika, hogy a droptáblája botrányos. A botrányosság alapját ugye az adja, hogy miközben tényleg extrém kihívás a megölése, aközben az esetek markáns részében egy-egy manastonenal, vagy a szokásos kék sapkával szúrja ki a játékosok szemét. Nos úgy néz ki a 2.0-ban ez a dolog eléggé meg fog változni, már elég sok olyan visszajelzés született a koreai oldalakon amelyek szerint a 2.0-ás PVE bossok bőkézzel szórják a tárgyakat. Ime egy screenshot, amely egyébként Beshmundir Temple főbossának (Rhuda) egy lootja:

Persze attól senki se tartson, hogy Rhuda csak úgy dobálni fogja a Eternal fegyvereket, júli 17-ig összesen három esett a koreai szervereken. Viszont mindenki megnyugtatására Tahabata szűkmarkúságával ellentétben (egy darab kék fire-rezes sapka), már legalább két cuccot fog dobni Rhuda az esetek nagy százalékában. (Egyébként ezeddig egy-egy spellbookot, greatswordöt és íjjat dobott a sárkányfattyú (márhogy az Eternal fegyverek közül). A spell-book tuljadonosának azóta már sikerült is felenchantolnia azt +5-ösre, ami lássuk be, hogy nem kis kihívás egy lvl55-ös eternal weapon esetében)

2.0-ás named-elite, hero, world boss lajstom

Korábban Z már bemutatta, a 2.0-hoz kapcsolódó instanceokat és world bossokat, különösen azok dropjai és az ahhoz kapcsolódó questek szempontjából. Az invenen folyamatosan frissítve megtalálhatók viszont az alacsonyabb rangú named mob/elite/hero mobok listája is. Mivel jelen pillanat szerint nincs kedvem kb fél napot rákölteni, hogy a mobokat megkeressem az angol nyelvi fileban és a aiondatabase.com-on (pláne, hogy a fele lehet benne sincs az 1.9-es adatbázis miatt), ezért most nem állok neki teljesen lefordítsam. Ennek ellenére javaslom, hogy Elyos játékosok alaposan bookmarkolják el ezt a linket: (Named monsters/Ingrisson), igaz, hogy koreaiul van, de addig amíg nincs jobb, ez is kincset fog érni az ilyen screenshotok miatt:

Ha addig valami leleményes emberke nem készít ezekből értelmezhetőbb verziókat, akkor célszerű ezeket kinyomtatni és szeptember 7-én még a nagy farm hullám előtt learatni az első kört. Ja és mi van az Asmo testvéreinkkel? Parancsoljatok, nektek is a link: (Named monsters/Gelkmaros)

Advanced Siege Weapons

Ezeddig nem volt arról szó, hogy a 2.0-ban természetesen érkezik egy újabb siege weapon upgrade is. Persze jogos a kérdés, hogy miért van ennek hír értéke, amikor jelenleg sem használunk siege weaponoket, hiszen egy közepesebb group is percek alatt üti be bárminek az ajtaját. Korábban már volt róla szó, hogy a 2.0-tól a siege kevésbé zerg-fest orientált lesz. Ennek az egyik eleme az lesz, hogy a fortressekbe csak akkor fogsz tudni bejutni, ha mindhárom bejárati kapu betörésre kerül, addig egy erőtér fogja védeni a belsejét. Az ajtók ráadásul a visszajelzések alapján sokkal erősebbek, és fortressenként súlyos 10 percek mennek el Siege Weaponök nélkül az ajtókra. (Ez persze nem jelenti azt, hogy egy-két hónap múlva nem gearelődnek fel annyira a játékosok, hogy akkor már megint vicc lesz a kapuk beütése) Éppen ezért kap – végre – létjogosultságot a siege weapon a 2.0-tól. Egyrészt látható már a képen is, hogy jelentősen kicsinosították a groteszk formájú lézerágyúkat, másrészt viszont a gyártása semmivel sem lett egyszerűbb. Úgyanúgy minden szakmának kell bedobnia a maga részét hozzá. Koreai átlag piaci árakon egy-egy siege engine előállítása megközelítőlag 1,2 millió kinahba fáj, ezzel szemben az Brokernkén nem nagyon lehet 4,8 millió alatt kapni. Használat egyébként semmit nem változott, továbbra is combat petként jelenik meg és ugyanúgy lehet irányítani. Csak érdekességképpen, egy advanced siege weaponnek van 535k HP-ja és 1417 az alap sebzése.

Apróságok a merge, transfer,stb. témakörökben

  • Még mindíg nem késő elkezdeni rendberakni a frakció ütközéseket. Aug 12-éig kell megtenni, hogy az első rewardot megkaphasd. (random enchantment stone-os tatyó)
  • A jövőhét szerdai kötegelt merge során már 5 millióra emelik az átvihető AP mennyiségét. Szóval mehetnek isten hírével az AP milliomosok is.
  • Az USA fórumon hangzott el a kérdés, hogy mi van akkor ha valaki meggondolja magát miután már transfer queue-ba került. Trine válasz elég egyszerű: nem lehet visszacsinálni, a transfer meg fog történni, ezért is kérdez rá több ízben is a folyamat, hogy biztos vagy-e benne. Persze rögtön ezek után mégis csak előkerült egy módszert amivel “cancelezni” lehet a transfert: Lépj be egy tetszőleges légióba és máris failelni fog a merge.

Spatalos/Asmo oldal – Mass Exodus

AionSourceon készült egy lista arról, hogy mi a helyzet a Spatalos Asmo oldalával a nagy tragikomédiázás után. Nézzük az állapotokat:

  1. Prets: A légió egy része lelépett a Perentóra, a többiek (kb 60 tag) még aktív és picit kivár.
  2. Chronic Insanity: Halott. tömeges kivonulás: Perento
  3. Royal Legion: Aktív, nincs infó arról, hogy terveznének elköltözni.
  4. Brujah: Halott. tömeges kivonulás: Perento
  5. Immortalis Noctus: Halott. tömeges kivonulás: Telemachus
  6. Twilight Guardians: Aktív, nincs infó arról, hogy terveznének elköltözni.
  7. Ad Mortem: Halott. Immortalis-szal együtt mennek Telemachusra.
  8. Versus: Félig aktív, a légió fele lelépett.
  9. TNT: Halott. tömeges kivonulás: Perento
  10. Dark Prophecy: Aktív, megerősítetten maradnak a Spataloson.
  11. Valkyrie: Megerősítetten maradnak a Spataloson.
  12. IX Kohorta: Megerősítetten maradnak a Spataloson.
  13. Darklegion: Halott légió.
  14. DooM: Egy jó ideje a padlón vannak, de ez talán a mostani történések kapcsán változni fog.
  15. La Brigade: Halott légió.
  16. Twilight and Xanadu: Halott. tömeges kivonulás: Perento
  17. XeodeS: Halott. tömeges kivonulás: Perento
  18. Chaos: Halott légió.
  19. Ater Draconis: Halott. tömeges kivonulás: Perento
  20. Infinity: Dead. Mass Exodus to Perento.

Színek: piros: tömegesen eltransferelt légió (9 db). sárga: Már eleve halott, vagy halálközeli légió (4 db), zöld: Akik többé-kevésbé maradnak (7 db).

~ by Menorel on .

Aion

135 Responses to “Breaking the Silence#3”

  1. Coro karaktere rendben átkerült a Perentora:
    http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?serverName=Perento&charName=Mynameis

    Sőt ha jól sejtem, akkor Mala karaktere is átkerült, már persze ha jól emlékszem, hogy Malachit néve futsz:
    http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?serverName=Perento&charName=Malachit

    Egyébként egyre többen jelzik, hogy a lvl1-es altjaik gond nélkül átmigrálódtak telemókura, perentóra, cserébe viszont a main karakterük továbbra is spataloson pihen, holott pont fordítva szerették volna…

    Transfer fail update.2: Az egyik német srác a transfer határára “örökbe fogadott” egy lvl25-ös karaktert 600k kinahval. (de persze az is lehet, hogy neki volt egy ilyen karija és azt vesztette el, fene se érti ezt a németet…) A pénzt gyorsan el is költötte biztos ami biztos… Lassan már ébredeznek USA-ban is a népek, alig várom, hogy náluk milyen eredményekkel zárult a TransferFail event.

  2. Hmm te ügyeseb vagy, nekem még mindíg hibbant a keresés a karimra 😀

    http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=20034&serverID=31

    Simpla keresésre meg a Spatára jelöli.

    http://search.uk.aiononline.com/aion/index.jsp?query=Malachit&site=aion&pos=main_charlist&where=aionweb%5Euser&fex1=

    ÁÁÁ béna vagyok biztos 😛 Megártott a napsütés reggel óta 😀

  3. kicsit eltér a témától, de azért megkérdem: a júl 29-én kiosztásra kerülő 5 db Suspicious Yellow Sack karakterenként értendő vagy acconként?

  4. Eloim: karakterenként. És igen, ebből újabb fail lesz. Nem akartam még ellőni, de javaslom, hogy mindenki hozzon létre annyi altot, amennyit csak tud (és biztos ami biztos húzza fel lvl10-re). Ugyanis bár a Sack valószínűleg boundos lesz, viszont a kinyitása után kiszedhető enchantment stoneok nem…

    Mala: Ez úgy van, hogy amikor keresel,akkor az archívumban keresel, az archivum minden nap délben frissül. Tehát ha most rákeresel Malachit-re, akkor még a tegnapi állapotot fogod látni mely szerint még a Spataloson van. AZONBAN ha ráklikkelsz, akkor az már nem az archivumból jön, hanem realtime az játék adatbázisból, ahol jelzi, hogy bizony Malachit már törlésre került (A transfer miatt).
    Ennek megkerülésére ad megoldást az a link amit én fentebb beírtam:
    http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?serverName=Perento&charName=Malachit
    Bárki tudja ezzel ellenőrizni a karakterét, mivel ez már a realtime adatbázisból kéri le a valós adatokat. Csak a “serverName=” és a “charName=” mezőket kell helyesen kitölteni az URL-ben.

  5. köszi a gyors választ, én is ebben reménykedtem 🙂

  6. Huh, köszi meno, akkor átkerültem én is 🙂
    http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?serverName=Perento&charName=Szergely

  7. Transfer fail update.3: Még tegnap kérdezte meg az egyik német srác a fórumon, hogy mivel a transfer megcsúszott, ezért vajon a végős free-transfer dátum is fog-e csúszni ez miatt? Erre német CC (Lisertan), szó szerint a következő választ adta ma reggel:

    “Mivel a merge “rendben” lezajlott tegnap, ezért semmi okunk, hogy kitoljuk a végdátumot”

    A “rendben”/”normally”/”in der Regel” szót ő rakta már eleve zárójelben. Ezt a megjegyzést leszámítva, eddig konkrétan sehol egyetlen hivatalos sor sem született a transfer fail ügyében, holott a probléma már közel 5 órája fennáll.

  8. Transfer fail update.4: Ha valaki azt hiszi, hogy csak azok vannak “veszélyben” akik egyébként tegnap transfereltek, akkor téved. Friss helyzetjelentés a Last Stand légióból:
    Klei: transferelni akart egy lvl25-ös SM-et thorról, kapott cserébe egy lvl6-os warrior-t, akinek teljesen más ugye a neve, de cserébe a Thorról eltűnt neki az SM-je.
    Natsue: nem akart semmit sehova transferelni, fel sem mert benne. Az NCWest azzal hálálta meg a hűségét, hogy kapott egy lvl50-es asmo assát full abyss gearben, fegyverekkel mindennel, ja és nem mellesleg 67 millió kinah-val.

    Egyrészt javaslom, hogy mindenki alaposan névve végig, hogy milyen szervereket milyen meglepetések várják, másrészt meg a hétvégén ne nagyon csináljon lehetőleg semmit, merthogy ebből – lassan mondom,hogy mindenki megértse -:
    .

    SZERINTEM ROLLBACK LESZ…

    .
    Ezt a nagy szarkupacot innen máshogy nem tudják kimanagelni. A rollback után meg minden bizonnyal elfelejthetjük a transfert egy jó darabig. Lesznek ám drámák ebből a rollbackből… Klei most szólt, hogy hosszú hónapok szívása után Tangmannek ma lett meg a spearjén a +15-ös enchant. Tangman kevés dolgot tud jobban csinálni mint: sírni…

  9. Hát én is morcos leszek ha bebukom az Anuhart felsőt -.-

  10. Aztaku… Ez már tényleg epic fail. Sok mindenre csak legyintettem eddig, de ez már durva!
    Tinglitanglinak meg már tegnap rajta volt a +15, hogy szakadjon meg. Csekkoltam. Csak drámázik 😛

  11. Nehogy már rollback legyen. Baszakodjanak azokkal akik költözésre adták a fejüket.

  12. ncwest mindig a könnyebbik utat választja, és jelenleg a könnyebbik a rollback.

    meg nem az lenne a gond hogy a karaktereket vissza mozgassák a jó helyre… hanem az hogy minden cuccuk is meglegyen, mert aki kapott egy full gearelt karit sok pénzzel, biztos hogy lenyúlta már

  13. Masako: azt a srácot képzeld el milyen morcos lehet, aki bebukta az assáját, ami most nusukenál landolt. Na ő tényleg morcos lehet most, plána hogy a karakter nevének a végén nincs ott a server suffix, szóval a transfer után vissza lett nevezve, ergo aktív accounton van a karakter…

  14. Ha valaki kapna egy elyos full mira v. pvp gear rangert. (Lehetőleg Miragent+/Tahabata+/lvl50pvp fegyver merge bow +15-ön.) Cash mind1, bár 100kk nem jönne rosszul a többit visszaküldöm. Transferelje már át az accountomra pls, thx. XD De, ha full mira gladi fel nem használt name tickettel van az is jöhet.

    Roflback, kíváncsi leszek. Remélhetőleg kapunk néhány nap ajándékot. (júl 27-én jár le az acc és 29-én jön a DoD .P)

    Kitartás emberek, kitartás!

    UI.: Meno, kezd megtellni a comment! LF Breaking the Silence #4 aka Merge + Roflback = NcFail! XD

    UI.: Amúgy biztosra veszem, hogy NC hírül kapta a Vari blog zárását és most mindent elkövet, hogy kikerüljön legalább az “Emregency/Temporary Re-opened” felirat! 😀

  15. Asmo, nem érdekel. Csak az anuhart felsőm XD

  16. Ha belépek és Mala-nak farkat transzfereltek lábközé menet közben, nagyon irgum burgum lesz 😀

    Rolback-elhetnék a szervereket, mondjuk szerda karbantartás utáni állapotra, egyből +400 bbbs-el lennék gazdagabb 😀 Jól el is adnám mindet a fenébe, kell a halálnak az a hülye szett, úgy se proccol a craft a b életbe se 🙁

  17. Running: és ugyan miért? Mert igénybe vettünk egy szolgáltatást, az a mi failünk?

  18. Brutális cry szagát érzem a levegőben…

  19. Mert rögtön igénybevettél egy olyan szolgáltatást aminek létjogosultsága megkérdőjelezhető jelenleg, valamint bíztál egy olyan cégben, amelynek értelmet még nem sikerült kipréselnie magából. Több ezer játékost ne rolloljanak már azért, mert pár költözésre vágyó merész tengerészt bedarált a mátrix. Ez az én önző megállapításom.

  20. Running: a dologban nem csak azok érintettek akik transferelni akartak. Ott van fentebb Nusuke esete. Szóval még ha egyáltalán lenne is lehetőség, hogy csak őket rollbackeljék és ez nem ütné ki az összes etikai kérdést, akkor sem lenne korrekt ezért őket büntetni. A hibát nem a játékosok követték el.

  21. Malacithe: Nézd csak meg a karidnak a 3D previewját a profil oldalon, tökre úgy néz ki mintha a farka a hasából nőne ki…

  22. Ez valóban elég önző….
    Nekem nem azokkal van a bajom akik élni kívántak a szolgáltatással egy érthető okból. Hanem azokkal (ncsoft) akik elk***** az egészet.
    Lesz még itt pár rage quit…

  23. Komolyan mondom, betegre röhögöm az agyam! xD Alig várom a gyönyörű StarCraft 2 CE dobozomat, és majd két meccs között felnézek ide visítani egyet! xD Már pár hete jóformán többet vagyok itt, mint ingame, szinte ez a remek infó-csokor tartja életben az előfizetésemet. =) De ekkora fail-gyűjtemény után tuti nem cancel-ezek, ez esküszöm szórakoztató! xD

  24. Tudom, hogy nem. NC foltozgassa a hibáit, javítsa amit elkúrt, én nem azért fizetek h rollolgassák a karaktereimet, függetlenül attól mit értem el velük. Leszarom, h kapok majd biztos 4 júdásamulettet, meg 2 nap ingyen lófaszt.
    Ha baszakodásra vágyom, keresek aionból tört szervereket. Flém ON.:))

  25. Eddig is tudtam, hogy Aionban minden random, de hogy ennyire.. 😀

  26. Én is csak azért játszom, mert meno viszi az oldalt. Izgalmasabb, mint az aion.
    Jó lenne pár új hír is lassan.:)

  27. ismét van egy nem feltétlenül témába vágó kérdésem: láttam Tangman profilját, a Fabled megnevezés a fegyoja mellett miért szerepel? A +15 miatt?

  28. A Bakarma cuccokat átnevezték 1.9 óta, ez a neve.

  29. Arra lennék kiváncsi ncwestnél mi történhet ilyenkor.
    -Te ,nézdmár irkálnak playerek forumba meg ideoda hogy nemlett jó a transfer..-
    -Afrancba… hallod.. mit csinaljunk?
    -Mittudomén..
    -Csináld vissza te barom!
    -Nemtom hogykell
    -Akkorlegalább kapcsoljuk le a szervereket..
    -Hogykellazt?
    -Azt nyomd meg… neazt a másikat., persze hogy biztos… [email protected] huzdki a konektort..

  30. Semmi, de semmi infót nem közölnek, tökjó.

  31. Tereljük át a transfail-lal kapcsolatos témát ebbe a postba:
    /2010/07/23/transfail-o-meter-drama-percrol-percre/

    Ide fogom frissíteni folyamatosan az újabb infókat is.

  32. […] Fájdalmasan nagy bullshit, ami egyébként közvetlenül az En Masse kommunikációs igazgatójának a száját hagyta el. Persze ekkor még nem tudhattuk, hogy mi is az oka ennek a nagy bullshitnek, de alig pár nap mulva kiderült: A BHS ekkor már végső stádiumban volt az EU terjesztés kiadása kapcsán, amiről feltehetően az En Masse ekkor még nem beszélhetett (már ha egyáltalán tudott róla). Mindenesetre egy nappal később kapott lángra a hír: A BHS megegyezett a Frogsterrel, a Frogster viszi a teljes EU kiadást és az összes kapcsolódó jogokat birtokolni fogja. 21-én erről a másik blogon az alábbiakat írtam: […]

Comments are closed.