header image
 

Abyss körkép a transfer után

Nem sok idő kellett ahhoz, hogy abysson keresztül jól láthatóvá váljon az, hogy az egyes szervereken melyik frakció került mégnagyobb fölénybe a merget követően. Ma este majd az összes USA és EU szerveren elfoglalásra került Divine Fortress. Nézzük a konkrétumokat:

EU front:

  • Balder: Roah kivételével minden Elyos kézen van, Roah átmenetileg Balaur kézre került. Divine Elyos kézen.
  • Kromede: felső abyss és divine fortress is asmo kézen. Az Elyos talpalatnyi alsó abyssért küzd.
  • Perento: A frissen kapott asmo utánpótlásnak hála immáron majd minden asmo kézen. Divine Asmo kézen. Az Elyos oldal Abysson az utolsókat rúgja.
  • Spatalos: Ma este behúztuk Divine-t is, ezzel együtt az Asmo jelenlét látványosan megy a béka feneke alá.
  • Suthran: Minden Elyos kézen, kivéve Divine-t és az egyik Siel-t. Fura, hogy pont itt még nem húzták be divine-t.
  • Telemachus: Teljes felső abyss én divine is Elyos kézen.
  • Thor: Bár Divine Asmo kézen van, de a szerveren látszólag balance van a frakciók között. Majd elválik.
  • Utrem: jelentős asmo többség felső abysson, de Divine még balaur kézen van.

EU összesítés:

  • Elyos-PVE szerverek: 4 db.
  • Asmo-PVE szerverek: 3 db.
  • PVP szerverek: 1 db.

NA (Észak-Amerika, Óceánia) front:

  • Israphel: Elyos kézen van Divine (mér a transfer előtt behúzták), de a transferrel sok Elyosost vesztettek. Asmo oldal erősödik, PVP gyanús szerver.
  • Nezekan: A szerver amit értelemszerűen egyedüli Oceániai szerverként nem érintett a merge. Divine Elyos kézen és elyos fölény is látszik.
  • Siel: Divine Elyos kézen és többségében Elyos birtokol majd mindent.
  • Vaizel: Teljes felső abyss Asmo kézen, De Divine-t még nem húzták be.
  • Zikel: elég alacsony Asmo aktivitás mellett, közepesen aktív Elyos. Divine és Krotan is Asmo kézen van.

USA összesítés:

  • Elyos-PVE szerverek: 3 db.
  • Asmo-PVE szerver: 1 db.
  • PVP szerver: 1 db.

EU-NA Összesítés:

  • Elyos-PVE szerverek: 7 db.
  • Asmo-PVE szerverek: 4 db.
  • PVP szerverek: 2 db.
  • Divine Fortress elfoglalva: 10 szerveren (13 szerverből)

Valószínűsíthetően a következő hetek transferelései még változtathatnak a körképen, bár tartok tőle, hogy innentől már csak tovább fog tágulni a szakadék az elnyomók és elnyomottak között.

~ by Menorel on .

Aion

62 Responses to “Abyss körkép a transfer után”

  1. Ezzel valamit csinálniuk kell majd, mert semmiféle frakcióbalance nem lesz itt aug végére. Úgy pedig a 2.0nak azért nem sok értelme lesz.

  2. Este Mirent foglaltuk, de olyan kevesen voltunk, csoda hogy lement a boss. Illetve az allyban alig volt healer, aki volt, nem healelt. No mindegy. Még mindíg kivárok kicsit, majd meglátjuk mi lesz SpataGos-on.

  3. Tegnap este már elyos chaten ment a sírdogálás mert hogy nem lesz hol BBBS-t farmolni és hogy Divine az egyetlen hely ahol még lehet pvp-zni. No meg majd így jól el fog menni innen minden asmo. Nem tudom ezek az emberek eddig hol éltek. Mert már tegnap esti Sulfur siege-en érezhető volt (2 ally elyos szórakozott a védőkkel 30 percen át) hogy itt már halott a pvp mint olyan. Ha megvannak a rewardok lehet átmegyek valamelyik asmo uralta szerverre, egyébként is a könyökömön jön ki hogy itt mindig akad egy bizonyos csoport személy aki(k)nek mindegy mit csinál az elyos semmi sem jó. Amúgy szabadjon megjegyeznem hogy a Divine Deity az egy bunkó 10 halálom ment el csak arra hogy elértem az ajtót hogy ott össze eshessek 😀 Hiába a pöpec spot ahol nem ér el az aoe mégis tudom püfölni, ha el sem jutok odáig XD

  4. Spataloson nem kell aggódni, elyos át fog jönni Perento-ra 🙂 Legalábbis TACO biztos.

  5. jah, tegnap az elyos gyorsabban beverte Divine-t, mint az asmok Miren-t.. lol

  6. Nem tudom mit rinyál mindenki, hogy most nem lesz pvp, hisz ez nem is pvp game! Aki csak ez miadt jött aion-ozni az súlyosan el van tévedve 😀
    A fejlesztők is állandóan hangsúlyozzák, hogy ez egy PVPVE játék ahol pvp és pve egyszerre van (de egyik sincs kidolgozva 🙁 ). End game pve: 1 db lvl 50 insta Dark Poeta. End game PVP: 1 Db Fortress Divine körül. End game PVPVE 1 db Dredgion. Szal túl sok content nincs a játékban, nem tudom mit vár tőle mindenki, 2.0 alig hoz valami + tartalmat a játékba. Majd talán a 3.0-ra lesz elég tartalom hogy érdemes legyen újrakezdeni.

  7. Jöjjön Elyos Perentora…csak ne Spatalosrol XD

  8. Amúgy tegnap estéről Perenton Asmo szemszögből. A Divine már egy hete elvan foglalva, tegnap este megvédtük az Elyostol, emellett, Mirent szűk 10 perc alatt elvettük Elyostol.

  9. Ark: Brilliáns, hogy mennyire képben vagy… Ki beszélt itt instákról meg contentről? Van egy abyssunk és mi azért küzdünk. Van még kérdés?

    Crazy: Tangman egyelőre csak annyit írt, hogy elmennek Spatalosról. Ez egyébként papírforma, de az nem, hogy feltétlenül a Perentora mennek (még ha ez is a leglogikusabb). Tegnap este Divine foglalás közben a legtöbb top légió kifejezte, hogy rövidtávon nem kíván az asmok után rohanni Perentora.

  10. Hát az a divine siege vicces volt.
    Nem is tudom talán 5 perc alatt eltűnt Deity HPjának 50%-a utána ugye bedurvult és legtöbbször az ajtóig sem jutottam el hogy püfölhessem. Közben néhány bátor figura vonatozott vagy 20 addal ami elég vicces látvány volt XD Nem jut eszembe melyik aoe az amit a legtöbbször nyom de a négy sarokban lévő oszlop tetején sosem ér el és nyugodtan lehet lövöldözni. Más aoe skillek elöl meg csak egyszerűen el kell bújni a láng mögé. Persze el is kell jutni az oszlopokig 😀

  11. Nem tudok róla, hogy bármelyik AoE-ját is ki lehetne losolni, de az AoEja amúgy sem olyan kemény. Legtöbben abban halnak meg a divine deity harc során, hogy nem figyelnek oda az 500%-os reflect shieldre, amit folyamatosan rak magára. (Kb ennek köszönhető, hogy 50% alatt nem fogy annyira). A “vonatozás” meg a taktika része. Azért húzzuk le a balaur addokat az artifact roomba, mert ott azonnal despawnolnak és ugye ez az egyetlen mód arra, hogy meghaljanak (6 pontos legendary nameplate-es mobokként lehetetlen mindet leölni folyamatosan). Alapvetően őket is csak azért kell megölni, mert egyébként ugye a healerekre mennek a heal aggro miatt, ami még mindíg nem lenne gond, de darabjuk 2k-t AoE-zik és amikor ezt már 5-6 teszi egyszerre, akkor hajlamosak összecsukni a teljes healer sort.

  12. Azt hiszem Cripling Wave a neve és nem, nem ér el a torony tetején.
    8000+ HP-val lehet hogy nem olyan kemény az aoe de engem személy szerint one shot-ol.

  13. Valószínűleg teljesen igazad van. Igazából nemtudom, hogy mennyire vannak los-on kivüli helyek, egy biztos, a lejáratnál minden AoE-t bekapunk és az összes summonolt-mob a nyakunkon van, de a healerek nem nagyon mehetnek magasra, a tankok után minden aggro rajtunk van, ha trükközünk, akkor beevadeltetünk mindent.

  14. Igen ott mind elér, ezért volt hogy sokszor el sem jutottam az oszlop tetejére. Az egyetlen amit sajnálok hogy ott stunning shot range-en kívül van ami 20m. Ugyanúgy mint a többi fortban a sziklák tetején.

  15. Nemtudom hogyan fogalmazzakmugy, hogy ne tiltsanak ki innen. De a Perentora üzenem az összes elyosnak hogy nyalják ki, mert csak a kibaszott pvp buffal tudnak kemények lenni, miazhogy 45perc alatt 3 fortress + divine-t elveszik?? Kamu szarok, huzzatok vissza spatalosra.
    I LOVE CAR. TRANSFER

  16. “Mikor a fagyi visszanyal”

  17. SMS-ben értesültem miről maradtam le megint(köszi Szergi). Insignia nagyon nem érdemes enragelned, több okból sem. Ad1 legalább látni hogy van Elyos, Ad2 ahogy hallottam igen csak közre játszott, hogy az Asmo oldalon belül vannak kisebb gondok. Arról nem is beszélve, hogy igy újra oszthatóka a fortok 🙂

  18. Insignia: Még át sem mentek az Elyosok (már akikről hallani, hogy mennének) SpataGos-ról. 😛

  19. “mert csak a **** pvp buffal tudnak kemények lenni”
    Nekem már sokszor megmutatták az asmok milyen kemények mikor pvp buff van rajtuk, általában egyszerre többen is mutatják. 😀

  20. Azt nézem, hogy te ahányszor hozzászólsz, az mindíg panasz az Asmokra. Még senki nem mondta, hogy itt a mass pvp mindennapos? akkor modom! Itt az AION-ban a mass pvp gyakori, sőt mindennapos. Képzeld! asmoként is megéljük, amit te elyosként szoktál.

  21. Azért Perento nem egészen asmos, tegnap pl. egész felsőt sikerült kis időre elfoglalni, majd jött a balaur, az még hagyján, az éjszaka alatt, mi alatt az asmok aludtak, foglalható lett 3 felső és divine is, az ely kapott az alkalmon, de amikor védeni kellett volna a még meglévő felsőjüket késő délután, sehol senki. Az lehet, hogy itt most trébb helyzetben vannak,de megtalálják a kiskapukat, mert hajlandóak ilyen későig is a foglalás reményében fenn maradni, más kérdés, hogy meg is tudják e tartani, amiről teszünk, hogy ne 🙂

  22. Amúgy a legtöbb asmonak most a gearelődés kellene ap-ből, ami valljuk be, Spataloson kivitelezhetetlen, mikor már minden ely abban rohangál, eléggé egy oldalú volt a dolog, nem csoda, hogy eltransfereltünk páran a normálisabb játék reményében. Kb. ott maradni olyan, mint hogy most eljöttünk, akkor sem nagyon mászkált asmo siegre, most meg már amúgy sincsen ott egy része.

  23. Insignia: Szerintem teljesen jól fogalmaztál, sőt talán még egy picit erősebben is fogalmazhattál volna, de azért néhány dolgot érdemes szem előtt tartani:
    – A Spatalosról közel 200-240 Asmo transferelt át a Perentora, és velük együtt egészen pontosan nulla Elyos. Tehát, a tegnap esti alakítás a régenvolt Perento Elyos oldal munkája, amihez semmit nem tett hozzá -még- a Spatalos Elyos. Persze ez hamarosan változni fog. Mivel most hétvégén a Spata/Asmo oldal nem igazán tudott semmit sem csinálni, ezért valóban többen is tervezik, hogy csak átnéznek Perentora, de ez továbbra is a jövő zenéje, ami leghamarabb 2 hét múlva lenne esedékes, mivel senki nem fog lemondani a crown rewardokról.
    – A siegeknek fix időbeosztása van. Van persze néhány random időpont, de a fix siege napokon 8-kor és 11-kor fix rotáció van. Ennek az eredménye, hogy minden második vasárnap este 11-kor a 3 belső körös és Divine fort foglalható.

    Persze mondahatná bárki is, hogy mekkora szemétség már vasárnap 11-re rakni a legfontosabb fortok foglalását. Nos, az ugye valójában 10 órakkor lenne, csak ugye mi +1 órában vagyunk a szerverekhez képest, másrészt meg vasárnapot rendszerint 2 PVE nap követi, ahol jól ki lehet élvezni a vasárnap este gyümölcsét.

  24. Az hogy a TACO átmegy valahova semmit nem jelent, siege-n mindíg soloznak és szarnak mindenre. Két helyen észrevehető a jelenlétük, az egyik a dredgion a másik a forum. Kb ennyi..

    BTW a Be Happy is mozdulni fog valamikor,csak még nem tudjuk hova és hogyan.

    Ha Perento lesz akkor csak azért megyünk, hogy a spatalos asmo nyuszikákat tovább hajtsuk..

  25. Hát a Cronicban kicsit dünnyögtek azért, hogy miazmár, hogy a lábgombás csapat 3 felső abyss fort-ot + divine-t is behúzta… És még minden medált is megtart magának és kusslegyen a többieknek nem kaptok semmit se.

    Így vasárnap 11-kor részben vigyori is volt kysisben, mikor Az ely a balaur előtt behúzta Krotant. Amikor miren-t is behőzta kb 4 perc altta akkro kezdett ébrednia nép hogy valami gáz lesz. Kysisnél meg ment a pofáraesés, amikor konkrétan annyi ely volt, hogy még a falakból is Elyos csordogált kifele. (Kysis-t védeni akartuk, ha jól vettem kia hablatyból, mert az nem lábgomba csapaté volt.) Pislogtam is, mivel az átlag létszámmal ha 8-10 percig tudtuk tartani. Aztán begyalultak minket.

    Megjegyezném, hogy nagyon rágyúrtak erre a 11 órára, mert a 8-as védésen nagyítóval kellett keresni Ely-t abyss-ban. Továbbá a 11-es ostromkor az utolsó lowbe 25-ös ely is ott volt, mert a tömegbe csomó világospiros is rohangált (de a sok lúd dipnót győz alapon lenyomtak minket). Divine-nál meg konkrétan 20 védő ha volt. Cronikból ennyi tudott lejutni kb. az ely sereg előtt. És utánna se jött senki se hátbabökni őket, de az lfg-n ment a sírás egyből jajjajjaaaaaj…

    Amúgy Divine is kb 10 perc volt a zergnek (ez muatja a létszámot éshogy a frakció boss mennyivel könyebb mint a balaur)

    Végül nem tudom hogy csinálták a lábgombások, de konkrétan akkor is behúzták az erődöt, amikor már mi is dps allyval mentünk rá a bossra (igaz van még összeszokatlanság ezen a téren, de majd csak sikerül kikupálódni). Sulfur meg méregből lett behúzva inkább.

  26. Kösz, de én nem kérek több Barby-t a Spatalosról, mivel megmutatták a helyiek, hogy tudak, ha akarnak és nem is rosszul. CSak noszogatni kell őket 🙂

  27. “Azt nézem, hogy te ahányszor hozzászólsz, az mindíg panasz az Asmokra.” Nem kedves Szilvy ez nem panasz volt, inkább irónia.
    “mert csak a **** pvp buffal tudnak kemények lenni”
    Bár azt hiszem inkább mégsem állnék neki magyarázkodni, érted vagy sem ez van 🙂

  28. Én abban reménykedem (ezt korábban már többször is kifejtettem), hogy a Spatalosról végre elkotródnak a nagy légiók. Minden tisztelem azon magyar játékosoké, akik a Spatalos “top” légióiban játszanak, és tényleg nem őket akarom ezzel megsérteni, de konkrétan a Be Happy, a Taco és a többi Simca/stb. légiók tényleg elmehetnének már a picsába, de legalábbis a Spatalosról mindenféleképpen. Szombaton is ott sirt Huka, Tangman, meg a többi takony, hogy jajj nehogy már befoglaljuk Divine-t, mert akkor nem lesz hol farmolni BBBS-t. Ezek után Vene (YYT) közölte velük, hogy elmehetnek a francba, ők bizony a puggal is elfoglalják, mert nehogy más fontosabb legyen a BBBS a szaros miragenthez, mint az, hogy a teljes frakció kapjon még 5 crown-t.

    Ez az egész greedy hozzáállás a medal share-rel, csak azért van a Spataloson, mert a Be Happy jogelődje (Aeresis) kisírta ezt és megmaradt “szokásként”.

    Teljesen korrektnek tartom azt amit most Vene csinál a “Spatalos Elyos Alliance”-szal. Beinvelik az összes lvl1-es alliance leader-t és nincs nyavajgás. Ha kapunk tőlük medált, akkor meg vagyunk tisztelve, hogy gondolnak ránk, ha nem kapunk, nekünk az sem fáj.

    Én tényleg csak annyit tudok mondani, hogy viszlát a BeHappynek, meg a TACO-nak. Remélem, hogy a YYT marad, mert bennük tényleg nagyon korrekt és legfőképpen hálás partnerekre talált az egész szerver. Fura módon a YYT még egyszer sem mondta, hogy bolykottáljunk egy ostromot vagy szándékosan veszítsünk el egy-egy fortrees-t. Mióta Vene vezeti az ostromokat fura módon nincs sírás-rívás Hell Fire szélén.

  29. Hát vicces volt a vasárnap este annyi biztos 😀 Erre senki sem számított. Malát annyiban kijavítanám, hogy kereken 3 perc alatt zúzták be a bosst/fortress ami “omfgrofl” érzést váltott ki belőlünk 😀 Hihetetlen mennyiségű embert sikerült megmozgatnia az elyiknek, le a kalappal! Kb az összes kibújt a lyukból, pve hero-k kicsik és nagyok egyaránt és mindez este 11-kor!
    Igazából ha meglettek volna a megfelelő előkészületek, HF foglalás, teleporter leölés, stb, akkor most más színű lenne a térkép, hiszen a pugot így a legkönnyebb megtörni. Azonban jelentősen felborzolta a kedélyeket a Mushroom Mayhem által postolt kép a felhalmozott medáljaikról…
    Sebaj, jövő héten recap, de jól látszik, hogy közel sem asmo domináns a server, ha összeszedi magát az ely sereg, akkor úgy [email protected], hogy belezöldül a világ 😀

  30. Ahogy én tudom, hogy az Elyost pontosan ugyanannyira lepte meg az eredmény, mint az Asmokat és a saját véleményük szerint is ez csak egy kvázi egyszeri eset, ami után hamar elbuknak mindent, de persze azért Divine mellett foggal körömmel ki fognak tartani.

  31. Igen, valószínűleg az történt, mint spataloson nálunk asmo oldalon pár hónapja 🙂 Igaz közel sem ekkora tömeggel, félelmetes volt! 😀 Nem is nagyon emlékszem, hogy lettek volna átalakulások… csak jött a piros tömeg és beterített 😀

  32. Ely oldalon Mirennél volt olyan 3 transformer, Kysis-nél 1 Ely oldalról. Asmo odalról összesen 1-re emlékszem Kysisnél.

    Ezt a medal képet hol postolták a Gombák?

  33. QQSource-on

    http://peecee.dk/uploads/072010/RAGE.jpg

  34. Ne aggódjatok, az asmok nagy pipák a tegnap estére, ha meglátjuk h Divine foglalhato lesz, ra 5 percre már kész lessz 10 alliance :P.

    Ja és kérdés, itt sok az okos:
    – Ha egy fortres atacknál, mi az a minimum AP, ami kell ahoz hogy medalt kapjak? Mert tegnap mig akik nem csináltak semmit, azok kaptak levelet, én meg semmit. :S

  35. Insignia: Jajj, de jó postok voltak erről anno a paradoxon. De a lényeget megtalálod ezen a képen is:
    http://i283.photobucket.com/albums/kk315/DCynic/newforts2.png

    Szóval függően a fortresstől a top 100-200-300 játékos kap medált (a top-ot az adott siege alatt, a fortress területéhez rendelt zónán belül szerzett AP alapján rakja össze a rendszer.)

    A legtöbb ember általában azért nem kap medált (akik váltig állítják, hogy ők bizony megérdemelték volna), mert a Deity kill pillanatában éppen halottak voltak. Egy Inner-Circle/Divine fortress deity megölése függően az alliance/group teljesítményétől akár 2000-4000 AP-t is érhet fejenként. Ennyit egy normál siegen amúgy sem nagyon szed össze egy átlag játékos.

  36. Valaki magyarázza már meg nekem, hogy a Mashroom Mayham képe alapján ki és miért kezdett el ragelni?
    Ha jól látom, akkor a képen 16 stack 40 db-os gold medál van, valamint további 11 stack 80 db-os silve medál.

    Osszunk-szorozzunk:
    – 640 gold medál.
    – 880 silver medál.

    Namost ez egészen pontosan cirka 4-5 db(!) felső abyssi fortress megvédéséből összejövő medál mennyiség.

    Csak a Variance történetében ennél több medált kaptunk a medal shareből. Ha megnézitek ezt a postot: /2010/02/20/variance-szolg-kozl-fortress-medalok-osztasa/ Akkor csak itt 350 goldot és 610 silvert dobtunk szét a légió tagok között és ez csak egyike volt az összesen három medal-share osztogatásnak a légión belül. Ezeken felül még a végén bent maradt ha jól emlékszem akkor majd 1000(!) medál a bankban, amit nagy kegyesen ráhagytunk a Last Stand légióra azzal a felkiáltással, hogy legyen már egy kis induló tőke.

    Most komolyan bárki is felháborodott azon, hogy jajj 1500 medált benyúlt a Mayham. Miért érzem azt, hogy a “Spatalos” szele sivatagi viharként érte el a Perentót és pillanatok alatt döntötte hanyatt az egész szervert?

  37. A MM-t erősen fort cappelési szándékok vezérlik és teszik is sikeresen, míg megtartanak mindent. Hogy ez helyes e vagy sem, arról mindenkinek megvan a maga véleménye, de nyilvánvaló provokáció céljából postolták a képet, aminek meg is lett az eredménye. Azonban nem kell illúzióba ringatnunk magunkat, hiszen Kysisnél ott volt a védő sereg (bár őszintén szólva elég kis számmal) és jó ha 3 percig távol tudtuk tartani az elyket a bosstól. Ergo olyan sereget vonultattak fel, ami már-már felülmúlja a spatalosi zerget! Senki sem számított erre. Ez talán annak köszönhető, hogy itt még nincsenek kialakulva a jól bevált kém hálózatok és különböző korrupt kapcsolatok. Hozzáteszem: szerencsére 🙂

  38. A fort cappelés nem annyira új dolog. Spataloson ugye ezzel még tavaly november végén ismerkedhettünk meg, amikor behúzta Roah-t a “Sleeping Forest” légió amiben ugye egyedül Simca volt tag, legnagyább szerencséjére ráadásul beletenyerelt a tutiba, mert pont ezután indult el az asmo emo-rage első hulláma, így egészen január elejéig nála is volt a fort. Ezen majd két hónap alatt, ha abból indulunk ki, hogy hetente csak 4x foglalható Roah, akkor is ezen szűk mázlista időszak alatt a SF 2500 gold és majd 3000 silver medált nyúlt be. A Sleepinget később ugye a TACO követte, akik szintén sok-sok for capelésben vettek részt. Emlékszek március körül úgy inveltek fortressre, hogy végig whispelték az összes transformálódni tudó játékost és fűt-fát igértek nekik, ha jönnek.

    Egyébként most tényleg ott tartunk megint, hogy az eddig információkkal ellentétben a Perenton is Elyos főlény van és zerg és szegény asmok kisebbségben vannak, annak ellenére is, hogy az elmúlt héten csak a Spatalosról közel 300 lvl50-es asmo transferelt át és tudomásom szerint a telemókusról is jött vagy 80-90 ember?

  39. Én arra számítok, hogy az erős Perentos asmok, plusz a most ideköltözők, még a jövőben érkező elyket is lekezelik, amolyan egyenlő esélyek lesznek. De azért egy ideig jó lenne, ha csak nálunk lenne felső abyssi fort, már csak a gearelődés miatt is 😛 🙂

  40. Meno

    A BH akkor “nyavajgott” hogy ne védjen az elyos fortresst amikor a Celestials/TACO játszotta a kisded játékait Simcáhiz hasonlóan. A különbség az volt, hogy míg Simca 1 forttal játszotta ezt addig Tangman hárommal. Azthiszem az Elyos frakció joggal döntött akkor úgy, hogy nem megy védeni olyan fortot ami egy hiperparaszt 24 fős légióját tömi embertelen mennyiségű medállal.

    Hukát lehet szídni, de azt fel kell fogni, hogy a Spatalost 2 leader vezette kb fél éve, Vene és Huka az eredmény gondolom ismert. A BH és a YYT basztatás nagyon menő és trendi mostanában, de azért azt meg kell érteni mindenkinek, hogy ezek a légiók majdnem 100%-ban napi szinten pvp aktív tagokból állnak.

    Ez nem kuriózum vagy “zerg” hanem csupán aktív emberekkel feltöltött légió. A szomorú az, hogy egy 85 aktív emberből álló légió ritkaság számba megy.

  41. Hát vasárnap 11-ig úgy nézett ki részemről, hogy picit erősebb az Asmo és ha épp nincs elég ely aktivitás könnyen fortot visz. De nem úgy, hogy bicepsz feszítéssel kitöri az Ely nyakát amikor csak akarja. Aztán 11-kor jött az Ely Szuper Nagyi és úgy pofán csapott minket a palacsintasütővel, hogy csak csengett a fülünk, mint a Bud Spencer filmekben a verekedések során az efekt aláfestés 😀
    Ergo teljesen nyitott kérdés részemről hogy most van-e fölény, vagy sem bármelyik oldalról is. Mert ha csak a 11 órát nézném, akkor most cencel accolhatnék. Ha pedig hozzáveszem az előtte lévő napokat, akkor nem, mivel kék festéű volt Abyss és előtte lévő védésen úgy kellett keresni az ellent (lehet ekkor kokszolt a Szupernagyi 11 órára :D). Azelőtt meg egész jó kis ostromok voltak (volt védő, támadó is szépen és a boss ütése alatt mindíg azt vártam, hogy mikor fognak hátba inzultálni a fehér madarak hirtelen egy vörös folyó formájában :D).

  42. Én azt mondom most viszonylagos balance van a szerveren. Az ely néha bealszik, úgy az átlagot nézve jóval gyengébbek a spatalosi társaiknál, de ha kell, odacsapnak keményen. Asmok pedig nagy átlagban elég pvp aktívak, nincs punnyadás, nem kell könyörögni senkinek (csak el ne kiabáljam).
    Lehet mégis csak egy kellemes PvP szeró van kialakuló félben? Egy biztos, a következő transferelések nagyban befolyásolhatják a dolgok menetét, reméljük, hogy nem negatív irányba.

  43. Dvine: Huka nem csak TACO/Simca féle fortressek esetén rendelt el kötelező inaktivitást. Tette ezt legutóbb akkor, amikor a merge után a Tak no Dan “pofátlan” módon be merte húzni Krotan-t, a BeHappy által összerakott DPS allival. Apropó DPS alli… bár inkább ebbe bel sem kezdek…

    Én nem tudom, hogy felétek a légión belül milyen infók mennek, de amit Huka a leader channelen művelt az elmúlt fél évben, az azért hagy maga után kritizálni valót. Persze mondhatnád, hogy de akkor miért nem vezette mást? Szegény Huka csak áldozat… stb. bullshit. Nem egyszer volt olyan, hogy Huka elsírta magát, hogy miért neki kell vezetni, erre valaki bevállalta, hogy nehogy már mártírkodjon, mire az első utasítás után közölte, hogy “oké a BH lelép, mert ez így szar”.

    Jahh és lehet, hogy a YYT-et meg a BH-t divat szidalmazni, de én nem a YYT-t és a BH-t szidalmazom, hanem csak a BH-t, azon belül is csak Huka-t. Anno amikor az Aeresis befailelt, még előtt nagyon sokat beszélgettem Yuhira/Rematch-csal, el lehet itélni őt sokmindenért, de egy dolog biztos, az ő irányítása alatt tényleg jól működött a közös irányítás…

    Egyébként meg – csak így a comment végére – lehet, hogy a BHappyben 85 aktív ember van, de igen ritka eset az amikor a második allianceuk akár csak félig is meg tud telni… Én személy szerint nagyon örülnék annak, ha a BH a Taco és a Simca féle csapat tovább dobbantana Perentora és valami isteni beavatkozás hatására ott is ragadnának. (Persze a BH-ban játszó egyébként jó játékosokat, különösen a magyar tagokat tudnám sajnálni)

  44. Én csak egy két emberről mondanék le, hogy ne jöjjenek perentora, lásd simca, seiishizo, tangman, raziell, meg hasonlók, iszonyat meg tudják ölni a dolgot, mikor a kis szintűtől kezdve a szarul gearelt kariig, mindenkit levágnak és campelnek…az ilyenek csak elcseszik a játékot, mert már annyira nem tudnak magukkal mit kezdeni. Nem egyoldalú játékot akarunk, mert ha ilyenek özönlenek ide spatalosrol, vagy akár telemachusról, akkor megint csak nagy bajok lesznek.

  45. Ui.: az előbbi hozzászólás saját vélemény, bocsi a többes szám használatáért.

  46. Perento: ez az egész be volt tervezve, senki nem jött siegre a Pigeon Fuckers super allianceból csak mi akik a spatlosról jöttünk és éheztünk a medalokra 😀 + a gombás srácok és némi pug. Köv siege-n kékülni fog a map, főleg így pvp buffal 🙂

  47. Azám! 😀

  48. Meno

    Lehet, hogy Huka emo de ettől még elvitathatatlan amit Venével végigvitt. Ha ők ketten nicsenek és nincs a YYT BH nem biztos, hogy ilyen jól állna az Ely hónapok óta. Csak ha megnézed mennyi transform-ot ad ez a két légió már látható, hogy nem csak a magunk dolga érdekel minket.

    Mehet a BeCrappyzás itt is nem gond, csak annyit kérek a jóizlés érdekében, hogy azt is észre kéne venni amit mi teszünk mindenki napi betevő fortresse érdekében.

    De csak, hogy jó hír is legyen, ki is tiplizünk a crown-ok után.

  49. Dvine: Nem hiszem, hogy a jóizlést bármilyen szinten is feszegettem volna azzal, hogy privát véleményemet fejtem ki, amiben nem irtam semmi olyasmit, ami nem lenne igaz.

    A BeHappy nagyon sokszor bebizonyította, hogy mekkora hatalma van és mennyire is fontos a jelenléte a Spatalos Elyos oldal számára. Legfőképpen gondolok itt azokra az esetekre, amikor nyíltan megtiltotta a szövettséges légióknak, hogy meg merjék védeni a saját fortresseiket. Kiváncsian várom, hogy milyenek lesznek a BeHappy eltávozásának a visszahangjai a fogadó szerver részéről. A Chronic egészen korrektül integrálódott és beállt a csatasorba a Perentos Asmok közé.

    Ki tudja, még a végén az lesz, hogy a Spatalos egy kulturált és kiegyensúlyozott szerver lesz az után, hogy elhagynak bennünket a “sztárjaink” és viszik magukkat a sztáralürjeiket.

  50. 🙂

Comments are closed.