header image
 

FotRS és DoD rewardok “újraütemezése”

Kitörő örömmel jelezte az NCWest, hogy a Dash of Daevas event kapcsán nem fognak megfeledkezni a “futottak még” kategóriás frakcióról sem. Tehát a Dash of Daevas event kapcsán a “vesztes” frakció képviselői azonos mennyiségű Major Ancient Goblet-et fognak kapni. Mindezt mikor? a Suspicious Yellow Sack csomaggal együtt minden játékos a jövőhét folyamán fogja megkapni a jutalmait. Tehát mostmár nem az van, hogy valamikor a hétvégén vagy legrosszabb esetben a következő kéten, mostmár csak “következő héten” az egyetlen opció.

Csakhogy ne kelljen keresgetni a Major Ancient Goblet – Core-ban történő beváltás esetén 4800 AP-t ér. Tehát a Spatalos/Perento szerverekhez hasonló egyértelmű eredmény esetén (ahol mind az  5 achievement esetén ugyanaz a frakció győzött) a “futottak még” frakció (Spataloson Asmo, Perenton Elyos) összesen 67,200 instant AP jutalomban részesül. (majd valamikor…)

Már látom magam előtt, hogy mekkora buli lesz itt Core-ban, ha tényleg végre megérkezik a reward mindkét oldalra. Egyébként ez az egész egy új fejezetet nyitott a játékhoz kapcsolódó kommunikáció világában: eljött az idő, amikor az eredetileg meghirdetett dátum UTÁN közlik, hogy a meghírdetett jutalmakat csak később kapjuk meg. (lásd a konkrétan aug júli 29-re beigért Yellow Sack jutalmakat…)

Mi is az a Suspicious Yellow Sack?

~ by Menorel on .

Aion

12 Responses to “FotRS és DoD rewardok “újraütemezése””

  1. Hát izé-bizé. Azért nem szép húzás tőlük a korona serleggé csökkentése. Bár várható volt ez a lépés, de egyenesnek semmiképpen sem egyenes jellemre utal náluk ez sem.

  2. Hogy mi? Nem-nem. Most én írtam hülyeséget vagy mi van? Természetesen a győztes frakció crown-t kap, a gobletet a vesztes frakció kapja.
    Szóval mindkét frakció kap minden achievementért jutalmat, a győztes farakció crownokat, a vesztes meg gobleteket.

  3. Na akkor ezt benéztem. Gyanús is volt, hogy ekkorát hibáznak, de az eddigiek után már sok mindent el tudtam képzelni. Pedig még a linkre is ránéztem, hogy igaz-e, csak azt az egy szót nem vettem észre.

  4. “19:44 @Faelan: The sacks and faction rewards are being dealt with by NA staff, so they’ll be sent out in Seattle time”

    Tehát Seattle-ben 29e valamikor jövőhéten lesz! XD

  5. Igazából Seattle lehet hogy nem is létezik, lehet hogy valami teljesen más idősíkban, univerzumban van, sőt lehet hogy ez a “next week” ez a seattle time szerinti next week, amihez semmi alapunk nincs, hogy mikor is lesz az a mi idősíkunkban.

  6. Ha hiszed hanem ugyanez jutott eszembe! XD
    Se gond, Scotty felsugárzás.

  7. Menorel!
    Az aug 29 a postban nem juli 29 akart lenni? Vagy en neztem felre:D

  8. IceSkull: dede, teljesen jogos, javítottam, köszi.

  9. Azon gondolkozom mivel kéne játszani.
    Most kicsit meguntam az Aion-t és persze kicsit tele a műszer is a sok baromsággal. Itt figyel 60 játék a polcon de valahogy egyikhez sincs kedvem. 😀 Valami új kéne valami gigantikus csatákkal dúsított témázás.

  10. Masako, StarCraft 2, elég jó és gigantikus. 🙂

  11. :S Nem örülök, hogy nem tudom bezsákolni a rewardokat nyílt hétvége alkalmával, de talán megvár postban a köv ilyen alkalomra. Amúgy aki a FotRS és DoD eventet kitalálta nem ártana picit feljebb ültetni a ranglétrán, mind a nyeremény, mint a fájdalom díj korrekt. Kíváncsi leszek mikor lesz a jövőhét Seattle-ben… 🙂

  12. Lehet hogy meg fogom venni de még húzom a szám csücskét a rengeteg változtatás miatt az első részhez képest. Most kicsit FPS felé kapirgálok hátha találok valamit ami leköt egy időre.

Comments are closed.