header image
 

Világ magyarjai, gyülekezzetek!

Ha jól emlékszem, talán Mynameis vetette fel először, aztán Meno meg bőszen helyeselt… Miről van szó? Dumbledore Seregéről Menorel Légiójáról. 7 nap múlva (elvileg, NCSoon) élesedik a 2.0 a PTS-en. Ezzel kapcsolatban merült fel, hogy kellene egy szép nagy mádzsár légiót kreálni, ahol együtt tesztelhetjük az új update jóságait.

És mivel annyira megy mindig, hogy Asmák oldalon kevés a player, játszhatnánk ott. Mi kell hozzá? Csak egy aktív előfizetés, és némi hazai virtus, hogy agyoncsapjuk a világ többi részét.

A légió szervezését egyelőre elvállalom, de amennyiben jelentkezik nálamnál kompetensebb vezéregyéniség (megsúgom, nem nehéz), nagyon szívesen áttolom rá a munkát.

Mit szóltok?

~ by darksp3ll on .

Aion

48 Responses to “Világ magyarjai, gyülekezzetek!”

  1. A “Menorel Légiója” elnevezés nem jó. Maradjunk a klasszikus “Menorel Serege” elnevezésnél Dumbledore után.

  2. + Ott a helyem! A clericet jó sokat teszteljétek pls 🙂

  3. hát… bonyolult dolog pts klienst beszerezni? :S

  4. Sajnah meló van… annyit nem tudok itt kockulni, hogy tartsam az iramot veletek 🙁
    Esetleg szeptembertöl (ha esetleg késne a pts 2.0).

  5. Én szívesen csatlakoznék, valószínűleg egy sm-el vagy cleric-el 🙂

  6. Ha lesz időm tesztelni, megyek. Gladi. Valószínűleg.

  7. Részemről egy gladival szívesen bővítem a sereget 🙂

  8. Viszont lenne egy kérdésem is: az előző “kreáljunk egy pts-klienst” körből kimaradtam. Ha jól értelmeztem a hivatalos oldalon lévőket, akkor tulajdonképpen elég átmásolnom a gamet egy AionPTS mappába, és onnantól kezdve a launcher érzékeli azt, és updateli is egyben? Vagy ennél azért bonyolultabb a folyamat?

  9. Szerintem elegendő. Külön játéknak érzékeli, külön leszedi az ápdétet, aztán mehet a móka.

  10. Szívesen csatlakoznék én is, ha van rá mód és lehetőség! Nekem mind1 hol, csak sokan legyünk!!! 😉 😀

  11. PTS kliens kreállásához csinálj egy másolatot az aion könyvtárról, melyet átnevezel AionPTS-re. Ha alapbol a program files/ncsoft mappába telepítettél és hoztad létre a pts másolatot, akkor a launcher észreveszi, és már lehet is majd updatelni, egyébként a program files/ncsoft mappába hozz létre egy AionPTS mappát, amibe belemásolod a bin könyvtárat, elindítod a launchert, az felfedezi a pts könyvtárat, ami után egy jobbklikket követően átírod a pts helyét a ténylegesre, majd update és már kész is(ezután a program filesból törölheted az aionpts mappát, már nem lesz rá szükség).

  12. én is szivesen csatlakozom,viszont sajna nemrég lejárt az előfizetésem.:(
    Vagy PTS-re igyis fel lehet menni?

  13. 100% hogy ott leszek, bár 20-21-22 nem leszek sajna, gladi leszek. Remélem azért sorcit indít valaki, érdekelne az egyik skillje.

  14. Sry, de csak minimálisan kapcsolódik a témához, de nem találtam neki jobb helyet. (ha van, lécci tedd át Meno)
    Nyitottam egy légiót (lv3 telemachus/asmo) lv30-40 alt kariknak.
    – “South Park Elementary School” néven (kb fele magyar)
    – Csak pvp, rift, AP farm, stb. semmi quest, semmi levelezés
    – Szívesen látok bárkit, akit érdekel egy kis kikapcsolódás 🙂
    – Devanion v. abyss cucc nem hátrány 😛
    – keress meg ingame: “Zyon” (vagy “Zender”)

  15. +1 Sorc!:) yusukee,rajtam majd letesztelheted a reflexes aromort,gondolom arra vagy kiváncsi:) Bár youtubon van video,ahol az assa pár sec alatt agyonveri magát a pajzson,gondolom gladira is hasonlo sors vár,annyi különbséggel,hogy gladi az nem sok kicsi,hanem kevés nagy dmgel operál,igy kevesebb megy majd vissza,de azért imba lesz az tuti:)

  16. vannak olyan itemek,amikhez oda van irva zárojelben,hogy ‘test’.Ezek azota nem váltottak át nem teszt itembe?:)) Mert vannak elég durvák,pl: http://www.aionarmory.com/itemset.aspx?id=3 , vagy ami a legkeményebb: http://www.aionarmory.com/itemset.aspx?id=129

  17. csocsi: Meg a gladinak kicsit több a hp-ja, mint az assának. (optimális esetben)
    Huszadikai héten másutt lógatom a lábam, de nem kizárt, hogy egy ilyen nagy megmozdulás kibillentsen a sírásból és 23-tól csatlakozzak egy rangerrel vagy templarral 1 hónap erejéig. Remélem nem lökik fel live-re megint a patchet 1-2 hét után, mert jó lenne nem lv40en ottmaradni 15 emberrel a pts-en.

  18. @Csenky: én bízom a tardokban 😀 hátha összegyűlünk megint elyos oldalon 😉

  19. csocsi: hát remélem ugy lesz ahogy youtubon láttam, mert az ugy nagyon kemény lesz. én eddig azt hittem hogy összesen 1k-t reflectel vissza 😀

    Akkor most melyik oldalon lesz a banda? A hírben asmo van, de látom páran ely oldalra mennének.

  20. Asmó oldalon lesz a banda, csak Cori megy emózni az Elyos oldalra. 🙂

  21. Legalább lesz kiről APt farmolni 😛

  22. Hu na a gladirol lemondok, túl sok skillje van, 3 hét alatt nem tanulnék bele, Cleric/chantert elvállalom, attól függően melyik kell majd.

  23. Egy Chanterrel Én is beszálnék:)

  24. Én dettó gladival jelentkezek, kiváncsi vagyok mi vár majd rám az élesen. Bár a játékom függ az xp szorzótól, nem akarok heteket szenvedni a lv 50 eléréséig.

  25. Aszem én is meglesem ezt a mókát, spatalos asmoban ugysincs értelme semminek jelenleg, legalább vmi haszna lesz annak, hogy be van fizetve az accom.

  26. Messzemenokig tamogatom! 🙂 IceSkull—>Radiator 😀

  27. majd a nyujthato fegyokra leszek kiváncsi,mert ugye mindenki megcsinálhat egyszer egy questet amiért cserébe egy fegyot átalakithat kinyujtosra,na én azt kifogom probálni majd egy swordnél:) amugy ez a quest ez szintfüggetlen lesz tudja vki?

  28. egy ranger-rel csatlakoznék én is a magyarok táborához PTSen

  29. jut eszembe : a drop az is 20* os esély , vagy az marad ugyan olyan , mert értem én , hogy 20*os az XP boost de akkor 50esen LvL20 as cuccban huncut lessz ha nem lessz lóvé a jobbakra vagy valami tipp?

  30. Igazából nem is a ruha miatt kéne aggódni hanem a potik miatt talán 😀 Még emlékszem mikor belőtték a PTS-t és 20 percen keresztül “harcoltam” egy sorcival mert folyamatosan cc-zett és leült hp-t tölteni XD Egyébként azért a cuccok potyogtak ezerrel, ha legalább olyan drop rate lesz mint volt akkor a ruha lesz a legkisebb gond.

  31. Bocs a dupláért.
    Csocsi: /2010/05/22/2-0-uj-extendable-weapon-koncepcio/

    Szerintem nem sok ember fog neki futamodni a dolognak.

  32. Látom a radiátor sokaknak elnyerte a tetszését, mondjuk bennem azért felmerül a kérdés. Ha ez a majdani éles szerver, tesztszerverre, akkor hogyhogy nem a jelenlegi main karakteretek skilljeit, stb akajátok megnézni, gyakarolni? Ja igen és hol vannak a cleric-ek? 🙂 🙂

  33. Mondanám hogy megyek egy cleric-el hisz eredetileg is az volt a main karim de szerintem engem a kutya se akar ott látni ráadásul 17 től új munkahelyem van. Ezen kívül 1% esély ha van rá hogy meghosszabbítom az előfizetésem. 🙂

  34. Én kihagyom. Időm se lenne rá nagyon még a pts-el pluszban mókázni + a magyar tengeben fogok lubickolni tervezet szerint, az indulástól kb 😀 Úgyhogy sok sikert mindenkinek majd, a vízpart mellől 😀

  35. Én megyek kipróbálom egy sorcival, bár valóban kérdéses, hogy mennyi idő lesz a live elött az end game-t tesztelgetni.

  36. Még megfontolom, hogy befizessek-e, cleric-hiányom van 🙂
    Csak hát ugye jön a GamesCon, figyelni kell a GW2-s híreket folyton 😀

  37. na jah, én sem a más kasztokkal való kísérletezgetések miatt akarom kipróbálni a pts-t, sokkal inkább azért, hogy lássam, mire képes a gladi 2.0-tól, illetve hogy Balaureaban hova érdemes elnézni. Jah és persze kíváncsi vagyok a a Divine instára is, remélem asmo kézre kerül majd a pts-en.

    Ugyanakkor most jutott eszembe még egy kérdés: az új fortokban lesznek insták? Emlékeim szerint erről eddig nem nagyon esett szó.

  38. +1 chanter:))

  39. Eloim: Említés szintjén már volt róla szó. Az új fortoknak nincs grind-fest instance-a, tehát nem kell majd attól félni, hogy az embereknek nem lesz kedve PVPzni. Elleben viszont a két saját fortress-ed kelleni fog ahhoz hogy el juss Beshmundir Temple-be, ami ugye az endgame PVE instance.

  40. köszi a gyors választ 🙂

    Közben azon agyalok, hogy lehetne minél gyorsabban összeszedni az APt a pvp-s cuccokra és ez felvet még egy kérdést 🙂 Aki volt már pts-en, biztos tudja a választ: az instákból eső AP-itemek drop rate-je is megnő? Arra gondolok hogy eddig az instánkénti átlag mondjuk volt 25k kiszedhető AP, a pts-en meg mondjuk 75-100k?

    Ami tuti, a pts-en lecserélem a polet greatswordre, kíváncsi vagyok azzal hogyan változnak a dolgok.

  41. pts-en siel west fort instában egy láda olyan 5-10k ap-t rejtett.

  42. Bocs a dupláért, kysisben is észrevehető volt a különbség. Sok relic van. 🙂 De pl a balic matikat is ontják a mobok.

  43. Az nem rossz a sulfur nagy láda 2-3k hoz képest live-on 😀

  44. Hát aki a nagyládára megy sulfurban, meg is érdemli. Duo (max trio) kell és körbeírtani az egész külső kört.

  45. hmm, lehet en is csinalok egy clericet

  46. akkor ki lesz az akinél lehet majd a légióba jelentkezni?

  47. Nálam, márhogy Menorel néven fogok játszani amint odajutok. De ha valaki hamarabb eléri a szükséges szintet akkor tegye már meg hogy létrehozza a légiót és beirja ide hogy kinél lehet invelni. Nekem még van délután néhány meetingem és nemtudom mikorra érek haza.

Comments are closed.