header image
 

2.0.0.1-es patch letöltése direktben

Ha sikerült felupgradelnetek a PTS kliens-t 2.0-ra, akkor még nem vagytok készen, hiszen időközben megjelent a 2.0.0.1-es patch, amit viszont a Launcher nem tud lehúzni, legalábbis Corinak folyamatosan hibára futott. Az advanced userek viszont a szokásos kerülőmanőverrel le tudják innen húzni a patchet: http://206.127.154.159/Aion/Main/Patches/Aion_Main_2.0.0.0To2.0.0.1.ncpatch

És tudják is telepíteni, majd onnantól már csak várakozni kell a PTS startra.

update#1: Coritól és az aionstatus.com-ról származó információk alapján a EU PTS ezennel elindult. Lehet belépni.

~ by Menorel on .

Aion

36 Responses to “2.0.0.1-es patch letöltése direktben”

  1. A launcheren keresztül nekem 50%-nál tart, eddig nem volt vele hiba.

  2. Jaja elindult, nem tudom milyen karit kezdjek 😀

  3. Én nem tudom pontosan miért ilyen szemét ez a launcher, de ezerből egyszer csatlakozik az upde serverhez, akkor is 15 percig sikerül fentartani a kapcsolatot. A 400 Mb os updateet valahogy leszenvedtem, de ahhoz, hogy az innen letöltött patchet aplikáljam kéne kapcsolódnia, ami kb fél napja nem sikerül…

  4. Hogyan kell PTS-re bejutni? fogalmam sincs mit kéne csinálnom. help plz. letöltöttem a 2.0 pts pachet ami itt volt torrent linkbe. és hogyan tovább?

  5. Hát hogy itt nincs 20x-os xp az biztos 🙁

  6. a 20X-os XP elhangzott vhol? vagy csak vki itt kitalálta a fórumon? sztem ez utóbbi történt …

  7. Átiírtam az 1.9.0.3 as AionEU mappámat AionPTS re .. és a Launcher ezt irja Aion hoz piros körrel 😛 😀 Error During Last Operation

    Vmi 5let?

  8. kell mellé a 2.0 to 2.0.0.1

  9. Akiknek nem világos a PTS, azok ezen post alatti kommentek alapján menjenek tovább:

    /2010/08/16/2-0-pts-kliens-letoltes/

  10. Eloim: Ezen a “fórumon” senki nem talált ki semmit. Csak hogy tisztázzunk. Annyiról volt szó a hivatalos közleményben, hogy a character wipeért cserébe még a jelenlegi PTS-hez képest is magasabb XP rate lesz beállítva. Ehhez még extraként ez lett leírva:
    (meg nem erősített alvilági módszereket is bevezett titkosszolgálati információ forrásaim szerint nem kizárt, hogy húúúszszoros (direkt írom így a hülye transzulátorok miatt…) ratio is várható a wipe után…)” A következő postban: /2010/08/09/ha-ha-ha-ha-ha-majd-elfelejtettem-ha-haha/

    Az információ konkrétan ayasétól származott és saját szememmel is láttam amikor beírta…

  11. A légio csatlakozáshoz kire kell irni?

  12. Hát skacok ha nem is 20 szoros, de eléggé durva a rate, mert még csak a lvl 5-ös campaign questet sikerült befejeznem és már a daeva questet kell csinálnom 😀 pedig csak 3 extra carnif-ot nyírtam ki mert útban voltak. majdnem 10k XP volt darabja 😀 szal jó lesz ez no para! 😉

  13. Még csak most kezdtem tölteni az 1.5gb patchet… Addig SC2 😀

  14. efölött elsiklottam sry (úyg rémlett hogy vmelyik kommentben hangzott el, mint vmi remélt XPboost)…

    Más kérdés: akinek már van tapasztalata: campaign questekkel mi a helyzet? ugyanugy be kell húzni őket?

  15. Insignia: Ha megcsinálod a légiót, akkor nálad lehet jelentkezni 🙂 Én még mindíg melóban rohadok, még egy-két óra mire hazaérek.

  16. Menorel marad neked a feladat, én a PTS-en csak nézelődök, az alap karakteremre még rengeteg idő kell, főleg hogy most lehet nagyobb sikerrel craftolni.

    • Akkor egyelőre türelmet kérek mindenkitől, hamarosan lesz PTS-en is közös légió.

  17. Nincs véletlen valakinek egy 1.9.0.3 -ról 2.0.0.0 -ra patch?
    Nem akar a pts kliensem kapcsolódni a teszt patch szerverhez

  18. Nekem sem. Aztán hirtelen sikerült. Leszedte a 2.0.0.1-et is. Aztán el kezdett szedni valamit 6 gigás valamit. De persze rögtön le is dobott az update server.
    Valószínű a kapcsolódás is RNG. Enjoy.

  19. Zender a fentebbi torrent már nem működik ?

  20. meg lett, egy régebbi torrent még ment. Na most az van, h van egy 1.9.0.3 AionPTS-em, a mappában ott a “1.9.0.3 – 2.0.0.0” patch és a “2.0.0.0 – 2.0.0.1” patch. Ennek ellenére a launcherem továbbra sem hajlandó beszélni a patch szerverrel, és cseszi felupdatelni a kliensem. Ilyenkor mi van?

  21. nézd meg hogy van-e a könyvtárban dfakármi.tmp file. Rejtett, szóval úgy keresd
    ha van akkor azt töröld le és voilá és zúzás

  22. Nekem is ugyan ez van mint ZenDeR-nek : 1.9.0.3 AionPTS-em, a mappában ott a “1.9.0.3 – 2.0.0.0″ patch és a “2.0.0.0 – 2.0.0.1″ patch. A Launcher AionPTS mellet pedig piros a pötty.. :S Error During Last operation.. Valaki pls help?

  23. Pho, nem vagy(tok) egyedül. Mindez idáig nem találtam működő megoldást a problémára. Csak a pts udpateje szar, ha átnevezem AionEU-ra a PTS isntallt, akkor azonnal felupdateli 1.9.0.3-ra, de ott ugye meg is áll, mert ott az az uptodate verzió. Ha visszanevezem PTS-re továbbra sem kapcsolodik. Nem hiszem, hogy az én gépemben van a hiba.

  24. Hmm.. most mintha valami változna.. Rámtneh hogy Force Launch.. Belépett a játékba –> Kiléptem és zöld lett a pötty 😀 És elkezdte updatelni.. Fura.. Remélem jó lesz

  25. Rámentem* Bocsi nem tudok írni 🙂

  26. Hát ezt nem értem.. Fel updateltem 2.0.0.1-re felmegyek a szerverre.. Erre a Sima Aion-t hozza be, nem a PTS szervert.. Megoldás? *.*

  27. én már kezdem feladni hogy ez a szar felengedjen… el mehet az nc a fenébe hogy nem tud egy normális updatet se megcsinálni… adná inkább ki telepítőként az összes patch-t.

    ugyan az a hiba mint az előttem szólóknál…Error During Last Operation…

    ha 50x újraindítom a Launchert akkor egyszer csak sárgára vált és elkezd updatelni, de a csomagolás közben is hibák lépnek fel, 40%-nál …
    http://kepfeltoltes.hu/view/100819/aionpts_www.kepfeltoltes.hu_.png

    ja és igen rendszergazdaként is futattam a Launchert, az Ncsoft mappán meg nincs írásvédettség…

    ötlet?

  28. na csak sírnom kellett és valahogy sikerült

    ha azt írj hogy : Error During Last Operation…
    akkor addig inditsd újra a launchert míg sárgára nem vált a pötty előbb utóbb fel fog csatlakozni

  29. Nem kell egyáltalán ujrainditani, csak folyamatosan “Check for updates” kell nyomkodni, és 10 max probabol egyszercsak rácsatlakozik.

  30. Hehe .. nekem is sikerült 🙂

  31. fasza, nekem nem megy. kb 2 órája nyomkodom rá az updatet, de semmi 🙁 Rá se baszik a patch szerver. Kezd nagyon idegesíteni. Valami megoldás?

  32. Szóval a tényállás:

    [1.]Elkészítettem a pts verziót.(A launcherben is megtalálom.
    [1.1]Letöltöttem a 1.9.0.3 to 2.0.0.0 patch filet innen torrentről.
    (Eleve kérdésem, hogy helyesen cselekedtem e, mikor [2.]bemásoltam “C:Program Files (x86)NCsoftAionPTS” ide. Pontosabban ezen mappán belül nem kellene még beljebb tenni[pl: bin??]?)
    Ha eddig jó akkor írom tovább.

    Launchert elinditom, látom is a 2 aiont (sima+pts). A pts nél viszont piros a kis pötty és az “error during last operation” fogad, akár hány ezerszer ujrainditom, vagy csak simán “check for updatelem”

    UI: valaki írt itt olyat hogy töröljek valami .tmp nevü filet.
    Namost nekem csak ilyen nevü van “BITFDCA.tmp” ami mellesleg megegyezik a letöltött patch méretével,ígyhát gondolom ,hogy nem tenne jót ha törölném, mert biztos vmi ideiglenes file.

    Várom a helpet, legyetek szívesek 🙂

  33. http://kepfeltoltes.hu/view/100820/aionpatchprobl_ma_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    Talán így ykönnyebben tudtok segíteni, ez a probléma.
    Anyi változott hogy, időközben az 2.0.0.0 to 2.0.0.1 is bemásoltam a könyvtárba.

  34. Töröld a tmp filet. Van egyébként még egy bonus megoldás erre a hibára, mert nekem spec csak az segített, még pedig a host file ellenőrzése illetve felülirása egy megfelelővel. Ez a Windows-System32-drivers-etc helyen található, win7 alatt nekem spec nem is látszott, de mikor bemásoltam oda az etc mappát akkor felül akarta irna, amit ugye engedtem is és voálá jó lett.

  35. Én feladtam. Ugyan ez a hiba. Minden a helyén, de nem kapcsolódik a patch szerverhez, ergo nem tudja megállapítani mire is kell neki updatelni. Fogtam egy clickert (amit amúgy sosem használok) 🙂 és beállítottam a launchere. Kb az 1330-ik kattintásra elkezdett updatelni, aztán 86%-nál megállt, és vége. Úgy állt egy napig. (connecting.. és semmi)Aztán újraindítottam, és ismét fogalma sem volt a szerver verzióról. Úgyhogy a PTS nem érdekel, majd írjatok róla. Reméle liveon majd ennél is többet szívok vele :/

Comments are closed.