header image
 

[2.0] Asmodian Leveling Guide (51-52)

A tovább után megtalálhatjátok a ‘hivatalos’ PowerWiki csapat által készített asmo lvling guide első felét (lvl51-52). Az anyag fordítása Chiccoo mester keze munkája. Jómagam pedig cirka 3 napot szívtam azzal, hogy az eredetire hasonlító módon beformázzam, díszítsem a végterméket. Pont ez utóbbi lesz az oka annak, hogy jó eséllyel a többi rész nem fog elkészülni, mert hatalmas gány, ahogy ez benne van a PowerWikiben és iszonyat mennyiségű munka használható formává tenni. De majd meglátjuk, ha rávisz a lélek, akkor legalább az asmo lvling guide második felét még megcsináljuk, Chiccoo jelezte, hogy szívesen lefordítja azokat is.

Apró megjegyzés: Az alábbi munka ‘fordítás’. Lehetőség szerint – egy-két megjegyzésen kívül – nem adtunk hozzá semmit és nem is vettünk el belőle semmit. Ezt mindenféleképpen tartsátok észben, ha vélemények akartok formálni a tartalommal kapcsolatban…

Ismerd meg a “gardedámokat”

Ez a két szolgálatkész fickó biztosítja segítségét és komentárjait miközben a Daeva-k felfedezik Balaurea-t!

Duddlinerk

Ez a szórakoztató kis Shugo mindent tud Balaureáról, és boldogan segít mindazoknak, akik számára ismeretlen az új terület!

Amit kedvel: pénz, Nyerkelés

Amit utál: Veszély, Pókok, Adószedők, Balaurok

Bluebeard

Ez a bátor asmo most készül élete első látogatására Balaureában.

Amit kedvel: Loot, Extendable Fegyverek, vérontás, koffeintartalmú italok, Cheesy Poofs (Chiccoo: lehet, hogy valami sajtos rágcsálnivalót akartak írni, de US angolban azt jelenti, hogy giccses buzi 😀 ; Menorel: Asmóról lévén szó én simán adnék egy esélyt a ‘giccses buzi’-nak is, de egyébként úgy tudom, hogy ez a közkedvelt sajtos puffancs akar lenni. )

Amit utál: A barbik 😀 (Menorel: te hogy mekkora egy személt vagy 🙂, Balaurok, “The Time DEY TUK MAH CRWNNZ” (amikor elvették a crownjait)!

Duddlinerk által ajánlott quest-ek és insták (51-52)

Duddlinerk

Utazz el Balaureába a “Vidar’s Call” c. küldetés teljesítése közben
Level 51 – egyszemélyes insta – Taloc’s Hollow
Level 52 – csoportos insták – Udas Temple és Lower Udas Temple
Level 52 – Új Greater Stigma slotot adó küldetés
Tanulj új skilleket és vegyél új stigmákat!

Balaurea: Az első küldetés


Bluebeard
Jajj ne! Megérkezett az “Assault on Balaurea” kiegészítő és fingom sincs mit csináljak legelőször! Várj…felejtsd el…”HOL A TŐGYBE VANNAK AZOK A  ZÁLLATOK?!

Duddlinerk
Te türelmetlen Daeva! Minek nézed Duddlinerk-et — istálló(fiú)Shugonak? A Daevák Katinnal beszélhetnek Pandaemonium-ban az állatkákról (pet-ek). Katin a Shadow Court és a Legion Administration Office között áll Pandában (ha háttal állsz a főtéren lévő nagytemplomnak akkor balra találod sok kis állatka társaságában).
Katin-nál nagy választékban találhatók divatos és hasznos petek is Katin-t Pandaemoniumban találjátok

Bluebeard
OK! pánik elhárítva!…és most…mi ez a “Balaurea” nevű hely, és hogy jutok el oda? Vannak ott jó loot-ok?

Duddlinerk
Nyugodj meg Daeva! Duddlinerk megosztja veled a bölcsességét. Daeva először találkozzon Vidarral Pandaemoniumban! Amint Daeva eléri az 50-es szintet, a Vidar’s Call nevű küldetés mint campaign-küldetés tűnik fel a Daeva küldetései között.
Miután jól bevásároltatok petekből, szánjatok egy kis időt a “Vidar’s Call” c. küldetésre!
Szállj fel egy Gelkmarosba induló léghajóra !
Élj túl egy légi csatát a Chantra Dredgion ellen és vesd bele magad a küzdelembe!

Kezdj neki az utazásnak! Törd össze a Balaurokat és győzd le Balaureát Asmodae-ért!

Gelkmaros küldetések és insták

Számos új küldetés vár Gelkmarosban

Bluebeard
Kék nyilak! Arany nyilak! SZENT SZ?*!R…RÓZSASZÍN NYILAK! /*agyaszétrobbant*/ Nem tudok dönteni…mit csináljak elsőként?

Duddlinerk
A Daeva érzékei túltöltődtek? Nem baj, nyerk! Duddlinerknek van erre megoldása. Daevának először a Gelkmarosban található küldetéseket ajánlatos felvennie,  így könnyebben megismerheti az új területeket. Daevának teljesítenie kell egy küldetést ,hogy beléphessen Taloc’s Hollow-ba.

Teljesítsd a “Way to Inggison” és a “Crash of the Dredgion” küldetéseket, hogy felvehesd a “The Aether Must Flow” c. küldetést, ami a Taloc’s Hollow nevű lvl 51-es egyszemélyes insta belépő küldetése.  Taloc’s Hollow nagyon jó hely szintezésre, az instában felvehető questek pedig gatheringgel és Greater Stigma slottal kapcsolatosak.

Továbbfejlesztett Quest kereső


Duddlinerk
A “Questelés” sokkal egyszerűbb az Assault on Balaureában Daeva! Bekapcsolhatsz egy opciót, hogy minden Quest NPC jelölve legyen a térképeden, akakakak!

Ha bekapcsolod a “Display Quest NPCs on Map”-et az Options ablakban, az összes quest NPC bejelölésre kerül a térképeden. Ez nagy segítséget jelent a küldetések tervezésekor, illetve találhatsz olyan küldetéseket amiket amúgy simán benéznél. Ezen opció hatalmas segítséget fog jelenteni az új Assault on Balaurea területeken.

Az aktuális területen lévő küldetés NPC-k kék nyilakkal megjelölve

Level 60 Manastone-ok


Bluebeard
OMG Level 60-as Manastone-ok!!! Ideje lecserélni a régieket …na akkor most…indulok a Manastone Removerhöz…ott leperkálom a díjat…

Duddlinerk
NE, DAEVA! NE TEDD! Duddlinerk emlékeztetne arra, hogy új Attack Manastone nincsen. Daeva gondolkodjon mielőtt cselekszik, nyerk!

A Level 60 Manastone-ok elérhetővé váltak az Assault on Balaurea kiegészítőben. A 41-es szint feletti fegyverek és páncélok “socketelhetőek” a level 60-as manastone-okkal.

Fehér Level 60 Manastone-ok Arany Level 60 Manastone-ok
Crit Strike +14 Crit Strike +17
Magic Boost +22 Magic Boost +27
HP +70 HP +95
Accuracy +22 Accuracy +27
Block +22 Block +27
MP +70 MP +95
Evasion +14 Evasion +17
Parry +22 Parry +27
N/A Magic Resistance +14
N/A Magic Accuracy +14
N/A Maximum Flight Time +7

Új Skillek és Stigmák



Duddlinerk
Amint Daeva eléri az 51-es szintet új skillek és és stigmák válnak elérhetővé, nyerk!

Bluebeard
Hol tanulhatom meg ezeket az új skilleket és vehetem meg az új stigmákat?

Duddlinerk
Az új Skillekért és Stigmákért Daevának el kell utaznia Convent of Marchutanba, a Pandaemoniumban található teleport szobor segítségével.

Vásárolj Normál Stigmákat Vergelmirtől.

Új Skillek és Stigmák megvásárlása

A Convent of Marchutan megközelítéséhez irány Pandaemonium, azután használd a teleport szobrot Vifrost Bridge-en (a vízesés közelében ahova a teleporter rak pandában).

Az 51-es szintű karakterek új skilleket és új Greater Stigmákat vásárolhatnak a Convent of Marchutanban.
**Megjegyzés: a Normál Stigmák  51-es szinten továbbra is Pandaemonium Stigma Tunerétől, Vergelmirtől szerezhetőek be. A lvl 51-es és annál nagyobb Greater Stigmák azonban csak a Convent of Marchutanban vásárolhatóak meg.

Hol fejlődjünk Gelkmarosban

Duddlinerk Gelkmaros egy veszélyes hely, Daeva! Duddlinerk tudja ezt! Furcsa, új helyszínek, rengeteg ádáz lény, és az a nagy Szem, mindig figyel…ja nem várj, az egy másik hely, az utolsó részt felejtsd el! Vess egy pillantást Duddlinerk térképére, hogy megtudj még többet!
Helyszín Ajánlott Szint és a mobok erőssége
Antagor Battlefield Level 51 Normal Monster
Dragonspine Rise Level 51-52 Normal Monster
Gelkmaros Falls Level 51 Normal Monster
Spiritfall Forest Level 52-53 Normal Monster
Nunglark Ruins Level 53-54 Normal Monster
Strigik Village Level 53-54 Elite Monster
Subterranea Level 53-54 Elite Monster

A Windstreamek (légáramlatok), Geyserek (gejzírek), és Updraftok (szintén légáramlat csak függőleges irányú)

Whoosh!


Duddlinerk A windstreamek és a geyserek mindenhol megtalálhatóak Balaureában, nyerk! Daeva a különböző területek közötti utazásra használhatja ezeket a légáramlatokat , vagy éppenséggel az elyosok elől való menekülés közben is jól jöhetnek. Bárcsak Duddlinerknek is lennének szárnyai …

Windstreamek (légáramlatok)

A Windstreamek a legtöbb terület felett láthatóak Balaureában, és kb. úgy működnek mint egy vasút Gelkmaros és Inggison különböző részei között.
Ha használni akarsz egy Windstreamet, csak “glide”-olj bele ebbe a légáramlatba. Amíg a Windstreamben tartózkodsz, a Flight Time-od (repülési időd) nem csökken.
Néhány Windstreamet nem tudsz elhagyni amíg el nem éred az uticélodat , de van olyan is amelyet könnyedén alhagyhatsz ha befejezed a glide-olást (space miközben siklasz), szabadon zuhansz egy kis ideig, majd landolsz a megszokott módon. A Windstreamek egy mozgalmasabb PvP összehozására is használhatóak lehetnek.
**a Windstreamek egyirányúak!

Geyserek (gejzír) és Updraftok (függőleges légáramlatok)

A Geyserek és Updraftok a magasabban lévő helyek elérését teszik lehetővé, illetve a Windstreamekbe történő “bele-sodródásra” is használhatóak.
A Geyserek és Updraftok működése a Windstreamekéhez hasonló; használatukhoz csak “glide”-olj beléjük. Előfordulhat, hogy egy mob torlaszolja el a gejzírt! Henteld le és már indulhatsz is felfelé a szabaddá tett gejzír segítségével.

Mithril Coin küldetések

A csoportos Mithril Coin küldetés jó XP szerzési lehetőség!

Duddlinerk
A Mithril Coin-ok 51-es szinttől használhatóak. Ezek az érmék “Shadesoaked” páncélokra válthatóak, akakakak!

Számos különböző Mithril Coin küldetés vehető fel, van olyan amit külső területen, de olyan is amit instában kell elvégezni. Az ilyen küldetések után kapott XP sem elhanyagolható szintezéskor.

Szint Terület Küldetés Neve NPC akinél fel tudod venni Jutalom
50 Gelkmaros Collecting Dranatig Avanna 1 513 900 EXP, 1 Mithril Coin, 1 Box of Mithril Coins
51 Gelkmaros Mop-up Operation Nordin 2 313 200 EXP, 2 Mithril Coins, 1 Box of Mithril Coins
51 Gelkmaros To Rebuild Nunglark Village Godin 1 803 000, 1 Mithril Coin, 1 Box of Mithril Coins
51 Gelkmaros Cursed City Mop-up Operation Godin 2 313 200 EXP, 2 Mithril Coins, 1 Box of Mithril Coins
51 Taloc’s Hollow Mysterious Seed Mysterious Seed 2 129 000 EXP, 5 Mithril Coins
51 Taloc’s Hollow Spawning of Mosqua Hyas Reward differs depending on results

Továbbfejleszthető Fabled fegyverek

Bluebeard A tö&@!m tele van!!…már megint bevert egy vari!!!…jó lenne egy extendable fegyó. A végső leheletemmel megátkozlak téged, Kromede!

Duddlinerk
Nyugodj meg Daeva! Duddlinerk-nek erre is van megoldása. Daeva hozzájuthat Fabled extendable fegyverhez egy új küldetés-sorozatból amit Athana-tól vehet fel. A küldetés nem könnyű,de a a jutalom miatt megéri, nyerk!
Quest sorozat Küldetések neve Jutalom fegyó
1st To Stand Against the Elyos Athana’s Greatsword
2nd Fate Greatsword N/A
3rd For a Better Greatsword Athana’s Fate Greatsword

**A Greatsword csak mint példa szerepel itt, természetesen bármely fegyver típus megszerezhető a küldetésekből.

Új küldetések százai várják a  Daeva-kat Balaurea-ban, de a “To Stand Against the Elyos” az amit érdemes az összes többi előtt felvenni.
A “To Stand Against the Elyos” egy ismételhető küldetés ami tetemes XP mennyiséget ad, és amint 30x megcsináltuk egy új “Title” és egy “Fabled” kategóriájú fegyver a jutalmunk, melyet még további küldetések során fejleszthetünk tovább.
Amint a kiegészítő küldetésekkel is végeztünk, feltűnik egy opció mellyel fegyverünket “Extendable”-é vagyis “meghosszabíthatóvá” tehetjük . A legvégén az eredmény egy lvl 54-es Fabled extendable fegyver (kivéve természetesen a Bow (íj), a Spellbook (varázskönyv) és az Orb (varázsgömb) típusú fegyverek).

Az Athana fegyó küldit  51-es szinten vehetjük fel Alakítsd át az Athana fegyvert egy Athana’s Fate fegyverré további küldetések során!

Új napi questek: Charlirunerk’s Daemons



Duddlinerk
Új napi küldetéseket adó csoport tűnik fel az Assault on Balaurea-ban, Daeva. A “Charlirunerk Démonjai” csupa Duddlinerk kedvére való shugo-ból áll!

Bluebeard
A Blood Crusade kezd már egy kicsit ellaposodni…de most újra…”BESZARI” VADÁSSZEZON VAN!!!!! Weeheeeheeeheee!
Duddlinerk Jajj!!! Daeva ezt benézte megint! A Charlirunerk’s Daemons egy Shugo-k által futtatott üzlet…a küldetések célja a haszon nem pedig az ostoba háborúzás, nyerk!

Charlirunerk’s Daemons-os napi questek nagy részében Gelkmaros-ban kell irtani

Az Assault on Balaurea bemutat egy új, napi questeket adó csapatot aminek “Charlirunerk’s Daemons” a neve. A jutalmak között “Heroic” és “Fabled” kategóriájú item-eket, “Title”-ket, és “Godstone”-okat is találunk. A “Field Warden”-ektől és “Blood Crusade”-ektől kapott jutalmaktól eltérően, a “Charlirunerk’s Daemons”-os jutalmak állandóak (nem 3-7-13 naposak csak, stb.).
Emellett a küldetések során mobokat kell levadásznunk vagy el kell vinnünk valamit valahová, és teljesíthetőek a többi Gelkmaros-ban felvehető küldetés mellett.

A Charlirunerk’s Daemons tagjai (képselői):

Faj Terület NPC
Neutral Abyss Lolarinerk
Asmodian Abyss Mairunerk
Asmodian Gelkmaros Huirunerk
Asmodian Gelkmaros Yaminerk
Asmodian Silentera Canyon Raffinerk

Változások a Blood Crusade-ben

A Blood Crusade-ben számos változtatás történt. Új jutalmak, Pet-ek és Godstone-ok is választhatóak már. A “Silentera Canyon”-ban pedig megtalálható egy NPC, akinél a különböző napi küldikből szerzett tokeneket lehet átváltogatni.

A Blood Crusade napi quest-ek is át lettek alakítva:

Quest neve Melyik nap vehető fel Leírás
Purge the Perpetrators Kedd, Csütörtök és Szombat Mészárolj le 2 db Galambot Asmo-földön.
Elysea Infiltration Operation Hétfő, Szerda és Péntek Mészárolj le 1 db Galambot Barbieland-ben
Az új jutalmak egyike: GODSTONE-ok!!!
A szerencsés Daevák akár egy petet is kaphatnak jutalmul!
A Silentera Canyonos NPC akinél napi questes tokeneket lehet váltogatni

Új solo insta: Taloc’s Hollow (Level 51)

A Taloc’s Hollow egy új solo insta

Bluebeard
Taloc’s Hollow? Az meg hol van? Biztos kajak para hely!…Le nem megyek oda az tuti!!

Duddlinerk
Ne xarjál már, Daeva!!!! Nyekeregsz itt mint egy Shugo a Krall fazék fölött!! A Taloc’s Hollow egy új insta. Daeva segíthet az Elim népnek és izgalmas jutalom üti a markát!

A Taloc’s Hollow egy egyszemélyes insta, ahova 51-es szinttől léphetünk be. Az instában lvl 51-53-as elit mobok várnak minket. Bár ez egy solo insta, lesz azért segítségünk NPC-k és egyedi itemek képében. A leleményes játékosok egy templar vagy cleric NPC védelmét is élvezhetik, de használhatják a “Taloc Fruit” nevű itemet ami komoly erő növekedést (patk vagy matk gondolom), vagy a “Taloc’s Tears” nevű itemet ami egy elsöprő erejű támadó skillt biztosít számunkra.
Számos küldetést teljesíthetünk az instában, többek között egy újabb Greater Stigma slotot adó küldit is.A Taloc’s Hollow instán 46 óra CD van!!!! ( o.O ).

Taloc’s Hollow: említésre méltó dolgok az instában

Új Greater Stigma Slot Beszélj Garath-tal Gelkmaros Fortress-ben, hogy felvehess egy küldetést melyben Named Mobokat kell ülnöd Taloc’s Hollow-ban. Ha ezt teljesíted kapsz egy új Greater Stigma Slot-ot.
Kaphatsz Greater Enchantment Stone-t Találd meg Dorkin-t Taloc’s Hollow mélyén lévő rejtekhelyén! Vásárolj tőle egy axe-ot, és törd szét vele a tojását!!!! ( 😀 szét kell törni egy tojást amit talált és egy random greater enchantment stone a jutalmunk)
Új Fabled Ékszerek A Taloc’s Hollow-ban található uccsó boss, nevezetesen Celestius, nagy eséllyel dobhat 2 Fabled ékszert: a “Celestius’s Corundum Earrings”-t és a “Celestius’s Turquoise Earrings”-t!
Mithril Coin jutalmak Taloc’s Hollow-ban beszélj egy NPC-vel és vedd fel a Mithril Coin-os küldetést. Ne felejtsd el kiszedni a mobokból a “Mysterious Seed”-et, amiért egy 5 Mithril Coin-t érő küldetést kaphatsz!

Harc a Chantra Dredgion-on

A Chantra Dredgion; az új Dredgion ami az Assault on Balaurea-ban mutatkozik be

Bluebeard
Most, hogy 51-es vagyok, mehetek még DG-zni?

Duddlinerk
Most már két Dredgion-ja van a Balaur-nak, nyerk! A legerősebb Daeva-k az új “Chantra Dredgion” fedélzetén fognak harcolni.

Mivel a max. szint 55-re lett növelve az Assault on Balaurea-ban, a DG-t is szétválasztották két különböző instára. A lvl. 51-55 közöttiek az ún.  “Chantra Dredgion” fedélzetén harcolhatnak, míg a lvl.  46-50 közöttiek továbbra is az eddigi helyszínen csatázhatnak, melyet Baranath Dredgion néven láthatunk viszont.

Battleground Level Range
Chantra Dredgion Level 51-55
Baranath Dredgion Level 46-50

A belépés mindkét DG-be az eddigiekkel megegyező módon történik továbbra is. Amikor feltűnik az “Enter Dredgion” gomb a képernyőn, click-keljetek rá és a szinteteknek megfelelő DG-be juttok.
A két DG elrendezése hasonló, annyi különbséggel, hogy az új “Chantra Dredgion”-ben magasabb szintű mobok találhatóak. Ezen kívül a jutalmak is komolyabbak az új DG-ben, mint példál az új Platinum Coinok, amik az új Primus Pilus (az új abyss gear) fegyverek, páncélok és ékszerek kiváltásához szükségesek.

Javítás a régi insták loot-ján

A high level instákban eső egyes fegyverek, páncélok és ékszerek statját megnövelték az Assault on Balaureában

Bluebeard
**Hüpp-hüpp** Majdnem meglett a full Anuhart! Már csak a felső hoányzott!!!!…most már nem is éri meg kiszedni…bááááááázzzzzeee!

Duddlinerk
Ne rinyálj, Daeva, itt van Duddlinerk! Csak azért, mert 51 vagy nem jelenti azt, hogy nem éri meg lemenni a régi instákba! A régi instákban eső lootokat megerősítették, a “drop rate”-et megnövelték!

Az “Assault on Balaurea” előtt létezett instákban szerezhető egyes itemek statjain erősítettek. Emellett DRÁMAIAN megnövelték a ritkán eső dolgoknak (ezek Fabled item-ek többnyire) a drop-rate-jét az összes instában!
Például a felső Abyss-os, DP-s és Theobomos Labs-os dropokon is javítottak!

A Stigma helyek növelése

Az új Stigma Slotot adó küldetést Garath-tól veheted fel!

Duddlinerk
Amint Daeva eléri a level 52-t, azonnal beszéljen Garath-tal, nyerk! Végezze el a Garath-tól kapott küldetést, hogy megkapja az új Greater Stigma slotját!

52-es szinten Garath-nál (Gelkmaros Fortress-ben) vehetjük fel az újabb Greater Stigma slot-os küldetést. Beszéljünk Garath-tal, azután induljunk Taloc’s Hollow-ba, ahol öljünk meg néhány Named Monstert!
Gyüjtsünk össze  5 itemet a Named Monsterekből, majd térjünk vissza Garath-hoz. Egy run alatt csak 3 db ilyen item gyüjthető össze, tehát legalább két run szükséges a küldetés befejezéséhez!
Ha befejeztük a küldetést, induljunk a “Convent of Marchutan”-ba Pandaemoniumba, hogy megismerjük az új greater stigmánkat!

Új csoportos insta: Udas Temple (Level 52)

Az Udas Temple-ben szerezhető páncél  seteknek sajátos a kinézete!

Bluebeard
Dingeltem az 52-t!!! Muuuuhaha!!! Majd szétvet az erő, semmi sem állíthat meg!!! HALLOD??? SEMMI!!!! Jöhet egy újabb kihívás! De legyen benne vérontás és bazi jó loot!

Duddlinerk
Jujj! Daeva megijeszti Duddlinerket…de ha Daeva kihívásra vágyik, talán Udas Temple a hely, amit keres! Fanatikus kísérők, a szörnyű Balaur, és Fabled meg Eternal itemek, nyerk!

Az Udas Temple ad otthont a Balaurok agymosáson átesett követőinek. A hely két szintre van osztva: main level (Udas Temple), és lower level (Lower Udas Temple). Ezek a szintek külön cooldown timerrel rendelkeznek, lehetőség van arra is, hogy miután végeztünk az első szinttel, azonnal nekiessünk a másiknak. Érdemes megjegyezni, hogy “Lower Udas Temple” szándékosan nehezebbre lett tervezve mint “Udas Temple”.
Az “Udas Temple”-ben legyőzött mobokért AP-t kapunk. Ezen kívül a named mobok mind “Udas Temple”-ben, mind pedig “Lower Udas Temple”-ben dobhatnak Fabled item-et, ugyanúgy mint Eternal ékszereket.

**Az “Udas Temple”-s Fabled páncél szett named mobokból esik “Udas Temple”-ben és “Lower Udas Temple”-ben.

~ by chiccoo81 on .

Aion

19 Responses to “[2.0] Asmodian Leveling Guide (51-52)”

  1. Nagyon teccik a leírás, kár hogy elyos oldalon vagyok, habár attól függetlenül sok mindent megtudtam így is.
    Szerintem szuper, úgyhogykívánom , hogy legyen erőd a folytatáshoz :))

  2. Remek leírás, grat hozzá 🙂 Végre elmondhatjuk “megérte eddig megtűrni magunk közt Chiccoot” 🙂

  3. @Mynameis: Kösz Coro! Kedves! 😉 😀
    @Meno! Én szívesen elszuttyogok a galamb ( 😀 bocs de egyszerűen képtelen vagyok kihagyni, ne vegyétek személyeskedésnek!! 😉 ) guide-al is. ofc besegítek a formázásban is ha kell, mert ez így nem fair, hogy elhúzzuk a mézesmadzagot és a szegény, kezdetek óta elnyomásban élő, “agyon-nerfelt” barbie-k meg nem kapnak semmit! 😉

  4. Ezt a Dorkin gyereket Taloc’s Hollow-ban kétszer is próbáltam megtalálni, de egyszerűen nem jártam sikerrel. Esetleg ha vki igen, akkor elárulhatná merre kell keresni 🙂

  5. ely vagyok de ez k*rva jo lett! thx

  6. Chiccoo bácsi hozta a formát :D:D

  7. utólagos engedelemmel közzé teszem a légioportálunkon ezt a cikket 🙂
    hátha jól jön pár tagunknak… ^^

  8. “Az instában lvl 51-53-as elit mobok várnak minket. ”

    Elitek? Ez tuti? Soloba eliteket kéne ölni?

  9. Gondolom nincs telerakva velük az insta, különben bazi unalmas lenne 🙂
    Btw, hova tűntél nub? 🙂

  10. Mynameis: Vannak elite és nonelit mobok is. Viszont ugye az instanceba belépve kapsz egy rakás új skill-t, amivel erősebb, bátrabb és vakmerőbb leszel, annyira, hogy még az eliteket is megölöd 😉

  11. amúgy jah, megkapod ezt a Talloc’s Fruit nevű kaját, amitől a HD-d felkúszik 90-100k közötti állapotra. Emellett belépéskor kapsz egy skillt, ami AOE-ban sebez fixen 2500-at mobonként. Menet közben kapsz még további 3 skillt: az egyikkel 1 targetre 7k dmf fixen (10 sec reuse), egy mass sleep (talán 5 perc reuse), az utolsó skill pedig pajzsot ad (szintén 5 perc reuse). Az azonos reuse-ú skillek egy CD-n vannak. A skillek megszerzéséhez az instában lévő neves eliteket kell lenyomni emlékei szerint.

    Ráadásul indulás után talán a 2. szobában 2 bepókhálózott npc jajveszékel, ha őket kiszabadítod, akkor az egyikük segít majd neked egy darabig. A kisebb fóliában a healer, a nagyobbikban a tank van, tapasztalataim szerint bármelyikkel mehetsz, attól függően hogy melyikkel beszélsz.

    Az elite mobok egyébként nagyon csirkék, volt rá példa, hgoy az egyik szobában kb 30 mob jött rám (beindult az agro lánc), a HP-m a felére sem csönkkent le, mire végeztem velük. Igaz, gold set volt rajtam, de az a set közel sem ér annyit, mint az a cucc, amit offon összepakolt az ember magának.

  12. Ez nagyon tetszik. Csak ezt az egy solo instát kapjuk?
    /off
    Istenem azok az instanceolt questek lotroban, elõre scriptelt események , az ember sodródott az árral és kapkodta a fejét hogy wtf.
    /on
    40h cd ?! 😐

  13. xerb: Az endgameben csak ez egy solo instance jön be. De egyébként lowlvl-en ott van még ugye Haramel és Nightmare is. Mindkettő hasonlóképpen izgalmas és egyedi.

  14. Chiccoo

    Utólagos engedélyeddel kijavítottam jó sok helyesírási/nemtommilyen hibát, főleg a ragzással és bagzással kapcsolatban.

  15. hmmm…látom…Te nyelvtantanár vagy amúgy IRL?

  16. Hál’isten nem 🙂

  17. időre megy?

  18. hali meg uj vagyok . jatekban . Lenne egy kerdesm
    hogy jutok el heironba

  19. Ez látod egy nagyon jó kérdés, nem ártana tudni hozzá, hogy melyik frakcióban játszol. A cikk alapján ha jól sejtem, akkor asmodiannal játszhatsz. Ha ez így van, akkor minden bizonnyal egy riftre lesz szükséged: /2009/07/25/rift-beszivargas-az-ellenseges-vonalak-moge/

    Amennyiben Elyossal játszanál, akkor viszont akár a fővárosból, akár Eltnenből simán oda tudsz teleportálni a teleporter NPCnél.

Comments are closed.