header image
 

Kingdom Under Fire II Trailer + Ingame demo

Korábban már beszámoltam arról, hogy Yong-Chan Jee átigazolt még az év elején a Blueside stúdióhoz. (Jee az Aion fejlesztésének talán az egyik legfontosabb kulcsfigurája volt…) Az átigazolás célja az volt, hogy a Blueside korábbi játékának (Kingdom under fire)  folytatásának MMO részét tervezze meg. A játék besorolása valami olyasmi lehetne, hogy : “Hybrid MMO”. Kvázi mintha a DOTA-ból, vagy a LOLból csinálnának MMO-t. Te vagy a szuperhíró, aki birtokolsz bizonyos haderőt, amelyek hadosztályokba vannak szervezve és a hadjáratok során más szuperhírókkal kell megküzdened, akik szintén birtokolnak némi haderőt. Mindezt egy látványos MMO környezetben. Bár a játék kétség kívül hoz be bőven újítást, de – mint ahogy arra a Trailer is rávilágít – a KUF II. új szintre emeli a karakterek animálását: részletes karakter modellek és aprólékos animálás – különösen a női domborulatok terén…

Lássuk előbb a trailer-t, majd utána az ingame videót:

Csakhogy előre szóljak, az alábbi ingame videó gyakorlatileg egy duel két játékos között…

~ by Menorel on .

Aion

4 Responses to “Kingdom Under Fire II Trailer + Ingame demo”

  1. jáj! már az első videók után is csorgott a nyálam!

  2. Nem bunkóságból, de ez az oldal maradjon már az Aion mellett, ha már amúgy is a Tera-ba fektetitek nagyrészt az erőt. Még akkor is, ha nincs nagyon hír.

    Jelzem még egyszer, nem parasztkondi akartam, de ez az utolsó Only Aion oldal, maradjon is az.

  3. Igazából eddig sem voltunk only aion oldal, és eddig is fokozottan foglalkoztunk/foglalkoztam az NCSoft egyéb próbálkozásaival és az NCSoftból kivált nagy nevek egyéb szárnypróbálkozásaival. Egyébként meg ugye ez végülis egy blog 😉 De persze vettem az észrevételt és nem vettem panaszkodásnak/parasztkodásnak.

  4. haha az official trailer első felében, a dombtetőn az a böszme, az kiaz? Darth Vader??? merthogy olyan hangot ad!!! 😀 lehet csak asztmás szegény 😀 😀 szép a trailer amúgy.

    @Insignia: engem sem zavar, hogy ilyenekről is ír Meno. érdekesség, ennyi.
    amúgy meg unatkozna szegény, nem tudna mit fordítgatni, hiszen NC nem nagyon ontja az infot AIONról igaze? 😛 😀

    például holnap felrakják a 2.1-et élesre vagy nem? vagy megint csak a maintenance előtt 1 percel kiírják, hogy technikai malőr miatt csúszik a deployment 😀 😀

Comments are closed.