header image
 

Újabb security fail?

Cori jelezte, de azóta már több helyen is láttam, hogy az NCSoft master account kapcsán bevezetett biztonsági intézkedés nem igazán sült el jól. A lényege az lenne, hogy egy másodlagos/harmadlagos titkos kérdés/válasszal lehessen regisztrálni a gépedet és utána csak ezek segítségével tudj belépni a master accountra. Ennek nyilván az főleg a célja, hogy a phising siteok ellen lépjenek fel hathatósan.

Az egésznek nagyjából annyi lett a vége, hogy jelenleg komplett légiók nem férnek hozzá az accountjaikhoz. Több infót egyelőre nem tudok.

~ by Menorel on .

Aion

58 Responses to “Újabb security fail?”

  1. Valaki írja már meg pls ezt a kártyás eventet hogy kell csinálni asmo oldalon?

  2. Eladó:
    http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=434160&serverID=34
    1 éves veteran rewardok is megvannak, CE kiadás.
    Ajánlatokat sg.hu fórumán, PM-ben szergely83 nick-re kérem.

  3. Malachit a Petes NPC mellett van 2 Event NPC. A bácsi adja a 14 napos title-t meg 10 kártyát amiket nyiss ki, utána másik npc-vel duma 3 quest van attól függően, hogy miket nyitottál. Nekem jött a sazrok melett egy scroll amiért a bácsi adott egy 14 napos “Sucker” title-t, attack speed2%, Speed3%, cast speed2%.

  4. Hmm gazdagabb lettem 9 godstonnal, de kb mind ilyen semmit se érő 24-48 vérzési efektes, vagy egyszer sebzek +24-48-at… Akinek már +188-as van az már szerencsésnek mondhatja magát… és ráadásul át se adható accon belül persze. Nehogymár kiskari kuka fegyverébe lvl10-re gs-elt fegyver leyen 😀 NC fail megint 😀

  5. Kiskarinak veszel fegyot , beleteszed gs-t , beteszed accWHba vagy mailban átküldöd.

  6. Lak(IQ) Imre:
    Nem-nem, az rossz megoldás a godstonet nem elfogyasztani kell , hanem a fegyveredet tudod erõsíteni vele.

  7. Atya gatya, ki a pöcs ez az iq fighter laki imre?:DDD

  8. Sziasztok!
    Nos erre a re-aktivációra felkapta a fejem.. csak hát ha netán újra befizetnék (amit tervezek egy ideje) akkor sem tudom aktiválni mert itt ez a kaki security-s upgrade és mivel én csak vettem az accountot fogalmam sincs hogy vajon mit adott meg az eredeti tulaj a kérdésekre választ.
    A személyt 1 hete keresem.. nem tudom elérni.. Tehát, ha jól olvastam egyetlen megoldásként maradt a support.
    Angolból egyáltalán nem mondhatom (a 3as átlagommal) jónak magam, szóval a segítségeteket kérem (főleg annak aki szintén írt nekik).
    Légy szíves segítsetek. Hogy zajlik ez? Pontosan hova kell írni?
    És a legfontosabb ,hogy mit írjak? Hogyan fogalmazzam meg?
    Ha lehet angolul írjátok, ha magyar még az is megoldom, mert lefordíttatom az angoltanárommal! 🙂 De mindenképpen segítsetek valahogy kérlek.

    Esetleg javaslatok mire vigyázzak a kérdésekkel kapcsolatban, vagy bármi észrevételt a rendszerrel kapczolatban, szívesen fogadok!

Comments are closed.