header image
 

2.5 LIVE

Az NCSoft közleménye szerint ma 12:00-tól 21:00-ig fog tartani a live szerverek frissítése 2.5 verzióra. Ezalatt állni fog minden, az uk.aiononline.com website éjfélig nem lesz elérhető, érdemes inkább a www.aionstatus.com oldalt figyelni, hogy mikor indulnak be a szerverek.

A frissítés után változni fog a “For War and Glory AP Event”, végre Inggison és Gelkmaros 2. és 3. zónájában is – az eddigi Silentera és Abyss mellett – érvényes lesz PVP killekből származó fele AP bukás, dupla AP szerzés.

A szerverek indulása után teljes fortress reset lesz, és beindul a “Kisebbségi Ösztönző Program”. Utóbbiról hamarosan külön postot írok, előzetesként csak annyit, hogy még ma transferelek Perentora vagy uninstallálom az Aiont.

Kedvenc NCFail-ünk ugyanis kitalálta, hogy az “elnyomott” oldal játékosai az abyss fortressek elfoglalásáért heti bónuszként ne csak gold medálokat kapjanak, hanem választhatnak helyette  ugyanannyi (akár heti 20-30 db) PLATINUM medált.

Ennek tükrében világossá vált számomra, hogy a Spataloson levő overgeared PVP asmo légiók miért engedték át az utóbbi két hétben a teljes abysst az elyknek (előtte full kék volt minden), ezáltal kibulizva maguknak a full eternal pvp gear fele annyi idő alatt való megszerzését.

Enjoy…

~ by angelicparticle on .

Aion

73 Responses to “2.5 LIVE”

 1. szergely nyugi nem csak neked, csak NCsoft… btw nekem semmi se jó… 😀

 2. szergely, rájöttem miért irták este 9 re a szerok indulását. Hát mire felpatchel megint a játék… 😀

 3. Nekem nem kezdte előről patch-elni. viszont log in screen-től nem megy tovább még mindig.. :/

 4. http://aionstatus.com/

  Ne a szerverstátuszt nézd, hanem a visszaszámlálót 😛 Még 3 óra…

 5. jah, nem enged tovébb, engem egész eddig azzal csesztetett ez a csicska kliens, hogy már felvan rakva 2.5 csak várnom kell 25. éig amig élesitik, hát annyira jol élesitették hogy még mindig updatel…. -.- I smell NCfail? 😀

 6. Nekem letöltötte a napokban a háttérben, tegnap este mikor beléptem akkor szólt hogy lent van 2.5 a gépemen, 25én felrakja magát. így is történt ma délelőtt feltelepült simán.

 7. nekem is simán telepítette a patch-et lehet a géped eltűntette a tmp fájlt 😀

 8. nekem is gyorsan bekavarta a már letöltötteket. ez kouta – fail ^^

 9. Szerintem ez diszkrimináció lehet 😛

 10. Az ncsoft oldalán mikor jelentkeznék be, kér valami 2 secret questiont. Ha ezeket nem tudom, hogy tudok bejelentkezni?

 11. Írni kell a supportnak.

 12. már csak 635 óra és lejön XD picit a pénisz kivan XD

 13. “Írni kell a supportnak.”

  Hát akkor ezt buktam, mert nem tudok angolul. 🙁

 14. Yusukee, ezeket az adatokat küld el nekik:

  NCsoft master account name: …….
  First and last name: ……………
  Physical Address: ………………………….
  All Email Addresses you could have used on your account: …………….
  Do you have access to these email addresses: STATE WHETHER YOU CAN ACCESS EACH EMAIL ADDRESS HERE
  Date of birth: 1982………
  Serial codes/access keys: ……………..
  Last 4 digits of the credit card used on your account, if you have used a credit card:
  ….

  The Unique Transaction ID or Invoice ID from your PayPal® payment history, if you have made payments with PayPal:Unique Transaction ID #8……………G

  Aion Unique Account ID:ncsoft-……….-……-…

  fordításban tudok segíteni ha kell, meg gondolom sokan mások is.

 15. Nem feltétlenül. Gondolom van ismerősöd msn-en vagy valahol aki beszél angolul. Írd a supportnak hogy elfelejtetted milyen választ állítottál be a biztonsági kérdésekhez. Az én angolom sux de kb: Hello i forgot the answers for the security questions and now i can’t login to my account.
  Majd erre előbb egy automata később egy válasz érkezik ezt copy paste haverodnak aki lefordítja és megírja neked a választ. Vagy, beírod ide és biztosan akad aki segít.

 16. Srácok mi a szar az 12 giga amit órákóta töltök lefele egyszer a háttérben leszedett 3,9 giga szart 😀

 17. Ez volt nekem is kb mikor berakták ezt a biztonsági hülyeséget.
  Addig nem segítenek amíg el nem küldesz nekik olyan adatokat, amik bizonyítják hogy a saját account-oddal van a gond, és nem másét próbálod meg felnyomni. Ezért egyszerübb azzal ekzdeni amit Ice írt, hogy hello , blabla bla ez a bajom, majd utána beilleszteni minden olyan infót amire szükségük van az azonosításhoz. Aztán hamar resetelik is a master accod biztonsági kérdését.

 18. Wheex, szerintem az az alap aion klíens. D

 19. omg, aionstatus.com-ot szerintem annyian sasolták, hogy be is állt mint a gerely:D

  Kár h még mindig nem megy nálam a game.. :/

 20. és azt mért tölti le?? mert a törzskönyvtárban nekem lent a patch sak nem értem mért szed még 12 gigát nah mind1 elkezdtem előről

 21. Na akkor itt kérdezek, remélem nem gond:
  Do you have access to these email addresses: STATE WHETHER YOU CAN ACCESS EACH EMAIL ADDRESS HERE

  Ez az egy amit nem tudok hogy mi a fene.

  Köszi a segítséget.

 22. Nagyjából az a kérdés hogy van e hozzáférésed ezekhez az email címekhez, írd le melyikekhez.
  Gondolom itt az lenne lényeges hogy a master accountra regelt email-re be tudsz e lépni. Bár én nem emlékszem hogy lett volna ilyen kérdés anno mikor lenyúlták az accom ami végülis egy hasonló szitu.

 23. De miért van az, hogy ha full kivagyok zoomolva akkor a buzi kamera lassabban jön utánam és ha megállok akkor még a kamera pöcsöl egy kicsit mire megáll, vmi iszonyat zavaró!

Comments are closed.