header image
 

Aion EU 2.6 megy PTSre

Egy hét múlva megy élesbe a 2.6-os patch a nyugati PTS szervereken, majd azt követően valamikor megy élesbe is. Az egyébkénti NCwest szarakodáshoz képest nem is rossz ez a tempó. A részletes patchnotes itt találjátok meg: -link- .Fontosabb érdekességek:

  • Empyrian Crucible megkapja végre a solo instance párját, lehet tolni soloban is látástól mikulásig a PVE arénát. 22 óránként resetelődik az instance.
  • Az instanceok bejáratánál, vagy az erre kijelölt NPCknél mostmár lehet magad regisztrálni autogroupba. Ki tudod választani, hogy melyik instanceokba keresel partyét és hogy teljesen új csapatba akarsz bekerülni, vagy jó neked az is ha már a csapat megcsinált valamennyit az instanceból. Ha group finderen keresztül mész be egy instanceba akkor minden party tag kap egy “Pledge of Victory” buffot, ami HP-t, heal boostot, magic boostot és Attackot ad az egész instance idejére.
  • Steel Rake és Fire Temple bossok mostmár nem fix itemet dobnak, hanem egy ládát. A ládából egy random itemet kapsz, ami viszont garantáltan használható a classod által. Vannak külön: Armor, Legging, Tunic, Shoe boxok. Szóval látod, hogy pontosan mit fogsz kapni belőle.
  • Mindkét faj kap 8-8 új craft receptet.
  • A solo Crucible Challange instanceból potyoghatnak vadi új godstoneok, pl: 2% eséllyel 3 sec-re paralizálás, 5% silent 5 secig, stb.
  • Lesznek új petek és pet vásárláskor jelzi, hogyha az adott tojásból már keltették ki dögöt.
  • Az térképen jelzi halvány vonallal, hogy a kijelölt repülési pontról merre lehet tovább repülni.
  • Bekerül egy ingame relic kalkulátor.
És ezeken kívül még brutál sok egyéb dolog, amiket most nagyon nincs kedvem tételesen leírni.

~ by Menorel on .

Aion

254 Responses to “Aion EU 2.6 megy PTSre”

  1. oldscool adidas napszemcsim volt mióta az eszemet tudom 🙁

  2. Multkor dgben nem tudtam elég közel menni hogy láthassam Mz 😛
    Az a rohadt fear.

  3. az, enis utalom az sm eket 😀 helyzetjelentes telerol: teljesen halott, ket gelka fort ely kezen, eselyet nem latom h visszafoglaljuk, ely tulero szinte vicc kategoria ncei ballance van a meg megmaradt asmok lgf ben veszekszenek

  4. Lehet mégse megyek telére. Meg nem is resubbolok. Terarararararaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 4life! 😀

Comments are closed.