header image
 

Aion EU 2.6 megy PTSre

Egy hét múlva megy élesbe a 2.6-os patch a nyugati PTS szervereken, majd azt követően valamikor megy élesbe is. Az egyébkénti NCwest szarakodáshoz képest nem is rossz ez a tempó. A részletes patchnotes itt találjátok meg: -link- .Fontosabb érdekességek:

  • Empyrian Crucible megkapja végre a solo instance párját, lehet tolni soloban is látástól mikulásig a PVE arénát. 22 óránként resetelődik az instance.
  • Az instanceok bejáratánál, vagy az erre kijelölt NPCknél mostmár lehet magad regisztrálni autogroupba. Ki tudod választani, hogy melyik instanceokba keresel partyét és hogy teljesen új csapatba akarsz bekerülni, vagy jó neked az is ha már a csapat megcsinált valamennyit az instanceból. Ha group finderen keresztül mész be egy instanceba akkor minden party tag kap egy “Pledge of Victory” buffot, ami HP-t, heal boostot, magic boostot és Attackot ad az egész instance idejére.
  • Steel Rake és Fire Temple bossok mostmár nem fix itemet dobnak, hanem egy ládát. A ládából egy random itemet kapsz, ami viszont garantáltan használható a classod által. Vannak külön: Armor, Legging, Tunic, Shoe boxok. Szóval látod, hogy pontosan mit fogsz kapni belőle.
  • Mindkét faj kap 8-8 új craft receptet.
  • A solo Crucible Challange instanceból potyoghatnak vadi új godstoneok, pl: 2% eséllyel 3 sec-re paralizálás, 5% silent 5 secig, stb.
  • Lesznek új petek és pet vásárláskor jelzi, hogyha az adott tojásból már keltették ki dögöt.
  • Az térképen jelzi halvány vonallal, hogy a kijelölt repülési pontról merre lehet tovább repülni.
  • Bekerül egy ingame relic kalkulátor.
És ezeken kívül még brutál sok egyéb dolog, amiket most nagyon nincs kedvem tételesen leírni.

~ by Menorel on .

Aion

254 Responses to “Aion EU 2.6 megy PTSre”

  1. manabreak:
    Hát inkább perenton kezdj azt mondom aktivabb szerver minden téren.
    Itt még 50 dred türhető, 55-re bedob csak elykből sok a gearelt ,ezért nem easy a win 55-nél.. Ha ely akkor spata ,de ha pvps vagy maradj 50-en 55 dred még mindig hulla sztem. Konkrétan x asmora jut 2-3 x ely ,ezért nem dob be még grpal se..nemhogy quick trololol entryvel.
    Asmoknak viszont jó sztem nem kell várni annyit (?)
    Bár nemsok infonk van az asmo spata népról nincs magyar ismim ott.
    Ja van aki még tolja ? Jó lenne info hogy áll spata ely meg asmo a perenton és van-e élet?
    Szeretném tudni ha adok neki még 1 hónapot akkor kb hol érné meg tolni.. Bár úgylátom a expert aion staff legendary troll nép kihalt..
    Egyedül maradtam ?!
    Neee!! Barátaim ne hagyjatok itt! Min fogok eztán derülni ha épp rossz kedvem van,vagy felbasz ez a ncfail. 😀

  2. Elnézést, ha mostanában kevesebb időm van trollkodni, sajnos nagyon leköt a Tera, túl jól sikerült ^^

  3. hazudsz vagy, képet

  4. http://img812.imageshack.us/img812/4697/tera20110730011940174.jpg

    :pedobearface:

  5. Elin? Female popori OMG!

    http://blog.candysporks.org/wp-content/uploads/2011/03/2010-05-17-facepalm-hi-res.jpg

    Ha ezt Kouta meglátja vagy Fini.
    Amúgy kawai vagy. So cute! 😛 Fasza klánnév lenne neked. ^^

  6. Oh ez pont ide illik. XD

    http://images.wikia.com/wikiality/images/c/cb/UNCLE_PEDOBEAR_by_Lemon_of_Doom.jpg

  7. ha én ezt meglátom? nekem nincs gondom TERA val 🙂

    Szergely, ts en fent szoktatok lenni mikor toljátok? általában mikor? 😛

  8. 24/7 😀

  9. akkor majd felnézek holnap délután fele 🙂 csorgatni a nyálam 😀

  10. Ez nem annyira gáz még, ami iszonyatosan lehangolo és hangulatrmbolo, azok a macik:// Nemvágom a koreaiaknak ezt a “miniállat” mániájukat, olyan kb mint Aionban a shugok, egyszerüen akárhányszor rájuk nézek, kb a hideg futkos a hátamon, ugyanez teraban a macik ááááá. De ez a kiscsaj még határeset, bár nemnagyon szeretek “állatokat” irányitani, de 3 sör után ezzel megbarátkoznék:) Szergi amugy ilyenkor mit csinálsz TERAban, van ugyértem lehet vmit csinálni max lvlen? Mert ha joltudom igen gyér max szinten a tennivalo, amit le is fosok, de PvPzni lehet? Nem duelekre meg BGre gondolok…

  11. Te mondtad utálod az elin fajt Kouta nem? Na mind1.
    Fejük nem az igazi. Olyan gatyi ,hogy mondjam. Túl feszes. Mintha egy műanyag baba lenne. Nem tudom ez mennyire érezhető ha fut game ,de igy képen elég zavaro. (nekem legalábbis ) Ez az egy ami nem tetszik a fajok közül és figy a macik = pedobear. Lekéne foglalni a nevet csak ezért előfizetni ,hogy pedobear nevű karim legyen és követném Szergit mindenhová a játékba. XD

  12. nem nem lehet fincsi, ugy van megcsinálva a játék, hogy eléred a max szintet és már belogolni sem enged a játék nemhogy játszani…

    Komolyra fordítva a szót:

    Dark Awakening óta van elég dolgod amit csinálhatsz, és 40 felett (ha jól tudom) van csak PK tehát van PvP is (vagy milyen pvp re gondolsz ha nem duelre ill BG re? csak mert most kicsit zavaros NÁLAM, hogy nálad mi is a pvp ugyanis eddig bárhol játszottunk az OWPvP-t favorizáltad, most meg csak BG zel a NotAionon elmondásod szerint, csak azért kérdem, hogy nálam is tiszta legyen, ha nem duel nem bg akkor csak az OWPvP maradt egyenlöre). A macira meg, nem feltétlen kell maciznod, lehetsz pofás kis kutya XD esetleg shrek cica? 😀

    http://www.terafans.com/wiki/images/e/ef/Warrior_Popori_2.png

    Amugy az europaiaknak is bejönnek az ilyesmik, csak egy példa:

    http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRJB3ZI840VdsxiqD1TPcuWxPkagDTSx3sqwyattMBox0np5ZZa

    😀

    (de komolyan, ez a popori TERA ban kb olyan mint az Asura GW 2 ben. Kb minden játékban kell egy olyan faj ami különálobb, nem annyira ember szerü. Legalábbis eddig minden játékban volt kb ilyen amiben voltak fajok, Lásd WoWban is ott vannak a kis gibbonok, L2 ben is voltak törpök (a felépitése ugyanaz, kicsi tömzsi…stb)

    Amugy, CPE-n is volt egy pár popori 😀

  13. Jó ,de az asura nekem nem tetszik olyan ,mint egy csupasz denevér vagy tudomis én.. Ugly!
    Míg a popori male olyan durva ránézel és már meg is haltál ,sőt időt sincs felfogni látsz egy tömzsi testet a levegőbe és kész azt se tudod mi volt.. 😀
    Most ha választanom kéne male vagy female popori vagy male vagy female asura.
    Hát én a male poporira szavaznák ,még vállalható sztem ,de ,hogy egy chibi elinnel rohangáljak hát … nem bukok a 12 évesnek kinéző csajokra..
    Tom öregebbek a játékba meg ez náluk az adult ,de akkor is.
    Nem fogom lenyelni soha. Meg ,hogy ezt nézem ahogy vonaglik a képernyőn…
    Kiváncsi leszek Szergi majd megmarad-e a kislány poporinál EU szervereken is. 😀
    Amúgy mi a kasztod? Az amit magyaráztá pm-be? Az a gladi szerű vmi?

  14. Ha nem tetszik nem valakinek akkor mást választ. Konzervativoknak ott az ember alternatívának.
    Mondjuk szvsz Aman berzi ftw! 😀

    Ja és vagyok Kouta , csak bekockultam a napokban 🙂

  15. Ilyen mikor fõnök bezavar hsz felénél :p

  16. Aszem a blogot hivatalosan is át kéne nevezni “Fincsi szerint miért szar a TERA” blogra. Én speciel már nagyon unom, hogy van egy ember, aki screenshotok meg az egyéb forrásokból jövő képzelgései alapján minősít egy játékot. Ez kb olyan mintha úgy mondanál véleményt pl. egy vadi új filmről, hogy láttál belőle néhány pillanatfelvételt.

  17. Ez van meno, játszottam m
    r hasonlo gameval, láttam kb 5000000000 videot, és teljesen tisztában vagyok vele,h hogyan müködik ez a non targetes rendszer. De akkor egy kérdés fehér: te miért fikázod TERAt, ha még nem is probáltad?:D Mert eddig te is fikáztad…Szedd már össze magadat, de amugy olvasd el, h mit kérdeztem szergelytöl! Volt benne fikázás??? Ne csak olvass, értelmezzél is..

  18. Jolvan most látom, h nem meowi, hanem meno irta az elözöt..:DD Akkor a második részt visszaszivom:D De ettöl függetlenül az elsö része még áll, h nem szidtam TERAt, és ugy kötsz belém!

  19. Fél éve szidod.
    Ne tettesd magad hülyébnek mint amilyen vagy pls.

  20. xerb, most nem szidtam, hanem tök normálisan kérdeztem! Amugy meg pont te mondod másra, h hülye..:DDD Ez azért kicsit erös volt:DD

  21. Én már látom, hogy Fincsi nagyot fog koppani GW2-ben is aztán TERA-ban is ha kipróbálja Mr. törtszerver GOD 🙂 mondjon bármit is 🙂

    x3rb: ne áruld már el neki pls, még abbahagyja 😛

  22. Bocs fincsi , de ezt nem értem. Elmagyaráznád?

  23. igen xerb elmagyarázom:) te tartasz engem hülyének, nyilvánvaloan a sok itteni vitábol kifolyolag(kizárásos alapon ugye:DD ), csak azt az egyet elfelejted, h kb a viták 99%-ban nemnagyon volt igazad a többiekkel egyetemben. Ami nemlenne baj, csak ha hülye vagy egy gamehoz, akkor ne a másikat hülyézd le mindemellett…Traki, hány évig toltad tört szeron L2öt..?? Jobban szeretem én is az offot, de ha ellehetetlenitik az embert, akkor minek legyek fakir mazohista, nemvagyok koreai…Meg amugy nemvágom GW2ben miért csalodnék , minden megvan benne ami nekem kell egy mmoban, még több is, szal köcce de nemhiszem h menekülnék majd onnan:)

  24. Nem igazán elégített ki a magyarázatod fincsi. Megint csak tipikus személyeskedés és vagdalkozás volt , de az nem derült ki hogy miért is vagyok hülye.
    De nvm, többet nem vártam tõled : )
    Köszönöm.

  25. Aionban is minden megvolt ami neked kellett egy mmoban (papiron). a Viták 99% ában neked volt igazad, ill a diszes társaságodnak (az olyanoknak mint Agrel) szerinted,tetek. Éppen innen az egész, hogy ti kb 5 en, hülyének tartotok több 10 embert (ha csak a blogot nézem) persze ettöl lehetünk mi tudatlanok és hülyék, ti meg az okos prok… 🙂

    Visszatérve TERA-hoz, screenshotok, videok nem adják vissza ezt a feelinget /szabadságot ami ebben a játékban van. Játszhattál HASONLÓ játékkal (azért plz nevezd már meg a szoban forgó játékot) én is játszottam, és bár a Dragon Nestel toltam ami butább grafkoval és másabb a combat is (a targetlessen belül is eltérhet tudod). PvP ügyileg ezzel a combat rendszerrel szerintem Aionra simán ráver skill terén 🙂 bár én hülye vagyok és ez az én személyes véleményem (és tegyük hozzá azért az a rendszer nem egy TERA combat rendszer 🙂

  26. Hát sajnálom xerb, h nemtudsz ennyit felfogni, de hát mit is várhatnék töled…:D Amugy meg te kezdted a személyeskedést, és még én leszek leoltva a végén pff..:D Amugy ha az indokra ennyiböl nem tudsz rájönni, akkor ne ezt mond h :”Nem igazán elégített ki a magyarázatod fincsi. Megint csak tipikus személyeskedés és vagdalkozás volt , de az nem derült ki hogy miért is vagyok hülye.
    De nvm, többet nem vártam tõled : )
    Köszönöm.” Hanem ezt: “basszus, miért vagyok ekkora …., nemtudok megérteni alapvetö emberi nyelvet ááá istenem miért versz” Ez jobb lett volna:D Na de mára tényleg elég volt a személyeskedésböl, még elszabadulnak itt az indulatok, csak az kurt fel, h meno olyan miatt osztott, ami jelen pillanatban nem volt jogos, mert teljesen kiváncsiságbol kérdeztem szergitöl dolgot, erre jön meno ,azt kioszt h mit szidom TERAt, azt nem is véve figyelembe, h nem is szidtam…Na mindegy pihentessünk mert nemszeretek anyázni meg fölös is, ez nem az a hely, maradjunk az mmoknál:)

  27. ja kifelejtettem, hogy nem csak Aionét, de egy targetes mmo nem adja vissza azt, és a közelébe nem érhet. és itt derül ki igazán hogy ki hogy játszik, nem ott hogy nyomok egy skillt azt utánad fut a karim és ugy üt, meg hogy megütlek és bejön a godstonom, vagy hogy stunlockban tartalak… és nem is azon, hogy 1-2 karinak van csak AoE skillje és grp pvp ben csak ők aratnak majd, hisz amerre ütsz a fegyvereddel, ha ott 2 target van akkor 2 targetet sebzel…stb. Bár ez egyeseknek bovli és szar, másoknak megváltás az unalmas auto attack/futás a kari után ha nincs rangeben.

  28. Fincsi kis pöcs voltam még és csak max ha fél évet játszottam L2-vel mivel mást nem ismertem, azt se tudtam mi az az MMO, de hamar rájöttem, hogy a törtszeró az valami próbálkozás és kapsz a végén valami egészen mást, mint ami lenni akar, tehát egy rakat FOS az egész, de van aki szereti ezt hát élvezze, attól még dedó szint…

  29. Fincsi, meno azért osztott le, mert az elmult félévben tényleg csak fikáztad TERA-t, most konkrétan 1 hsz-ben nem de ettöl az elmult 6 honapban igen, érted miért lettél leosztva? Meowi azért nem lett mert mig ö minden félévben commentel 10 et, ebböl nagyon max 5 TERA ellenes, addig te kommentelsz kb 600 at és minden 5. minimum TERA ellenes. Érted már? Teljesen jogos volt, föleg ugy, hogy már szoltak nem is egyszer. Ugyanigy megvolt ez a figyelem mikor Aion volt TERA helyén, azt se szidhattuk, de szerencsére az idők változnak 😀

  30. Én nem személyeskedtem , nem hülyéztelek fincsi 😛

    Ezt írtam:
    Ne tettesd magad hülyébnek mint
    amilyen vagy pls.
    Ami nem egyenlõ azzal hogy hülye vagy finyak :O
    Azt állítottam hogy:
    Amilyen hülye vagy<amilyennek teteted magad
    ..de , ha matematikailag közelítjük meg a dolgot és kijelentjük hogy a hülyeség mértékét 0-tól végtelenig fejezhetjük ki számmal . Ahol ugye a 0=nem vagy hülye. És feltételezzük hogy te nem vagy hülye . Tehát 0.
    Ebböl következhet :
    0<1töl végtelenig. Másszóval:
    amilyen hülye vagy most ( 0 ergo nem vagy az ) <amilyen hülyének teteted magad.
    Akárhogy is nézzük az állításom az volt :
    x<x+1-végtelen
    De x=0 is lehet.
    Szal én nem hülyéztem.
    Szal písz 😛

  31. traki én ezzel mindig ugy voltam, hogy azért ,mert valami nem ugy müködik,mint azt a tervezö cég eredetileg szerette volna, az nem feltétlenül rosszabbul müködik, ha aiont nézzük, akkor pl kifejezetten jo kis szerok vannak offhoz képest, mivel máshogy ugyan, de jol vannak beállitva , ennyi…én is mint mondtam jobban szeretem az offot abbol a szempontbol, h minden müködik stb…,viszont annyit azért nem ér már meg nekem, h fizessem, max másik gameban, amit casualoknak találtak ki.Nem a lovét sajnálom, mert abbol nincsen hiány:DD leszarom, de egyszerüen fakiroknak van kitalálva, én meg nemvagyok az:D

  32. hihetetlen hogy röpke egy honap alatt igy megváltozott a szemléleted még ugy is, hogy szanaszét ownoltál mindenkit offon is.

  33. “Ne tettesd magad hülyébnek mint amilyen vagy pls.” Ergo, ne tettessem magamat hülybnek, mint amilyen hülye már vagyok…:D Nemértettem félre semmit xerb:D

  34. Cence, régota tüske volt a szememben, h nemtudom elérni azt, amit akarok, mert nincsen rá idöm, és mivel az offon nemadják meg a lehetöséget a casualoknak, igy ennyi. Magárol a játékrol nemváltozott meg a véleményem (ami a müködést meg a pvpt illeti), csak az, h nemlehet medált szerezni, ergo nem lesz gearem, nemtudok instázni,farmolni, ergo nemtudok enchantolni, hiába jok az alapok, ha a többi nem. Amugy cence, mutasd meg pls azt az irásomat, ahol dicsértem aiont, h nem casualoknak van kitalálva, hanem tök jo h szarrá kell farmolnia magát az embernek! Én a pvpröl beszéltem commentjeim 99%ban, nem a pveröl…Sosem tetszett h sokat kell pvezni

  35. Matek nem hazudik fincsi .
    Arrol meg nem tehetünk ha szerinted X nem nullával egyenlõ 😀

  36. áhh amúgy én tudom fincsi szerint nem szar a tera ergó ő is meg az összes hitetlen ott fogja velünk tolni nagy békességben, és úgy megverlek titeket hogy csak úgy sírhattok 😀

  37. fincsi, kb nincs olyan kommented ahol nem Aiont dicséred, de elmondtam, hogyha elolvasod 2.6-2.7 patch notesját, kb mindenhol fosni fogják a platinum medálokat. És igen Aion nem casual friendly, ezért siker koreában, és ezért (kis részben) szar nálunk, ugyanis az ember nem teheti meg, hogy munka mellett v után esetleg csak és kizárolag kockuljon, ha családja van arrol meg nem is beszélünk, TERA pedig ezért nem akkora durranás ott, annál nagyobb lesz itt!

  38. mz ez nem volt titok elöttünk sem, hogy mindenki fujjol, meg szarozza, de elsők közt lesznek a szerveren ebben is biztos vagyok! Max ha majd esetleg nem megy nekik a pvp, felemelik megint a hangjukat, hogy mekkora fos ez már, és maradnak mig kinem jön a disney remekmű.

  39. jah és ne marjátok már egymást gyerekek, szídhatnánk együtt az nc t is mert ők megérdemlik, de komolyan ez a ki mit mondott egy hónapja…….mint a 4 évesek, inkább valami értékelhetőt.

  40. Például én kivettem az eternal fejest majd konstatáltam hogy nem remodellezhető és így ronda 😛 De elegem lett a fort előtt áldogálásból feederre várva, szánalom ez a rendszer a medállal sztem több item nem lesz 😛

  41. Cence, kivételesen egyröl beszélünk, tehát nemértelek..:D

  42. sZergely elhalálozott a gépe elött TERA közben?or wtf?szergi, ma még NEM FÜRÖDTÉL HAHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, nemártana megreggelizned!:DD

  43. Legalább spórolok a vízzel, a reggeli meg ráér holnapután is 😛

  44. a szergit hagyjátok, nagyon benne van most TERA ban :)) megvan-e a 35-40 szergi?

  45. Majdnem 35, kicsit BAM-oztunk is ^^

  46. Szergi: Hol vetétek az accot?
    Tudnál ajánlani egy megbizható oldalt?
    Mennék énis .
    Hányingerem van már aiontól.

  47. valami hírt löknétek? Sok ez a 200+ hsz 🙂

    Az ethernalt nem lehet remodellelni? 🙁 Akkor már nem is kell 😛

  48. The maintenance is estimated to take no longer than 7 hours. 😀
    Itt a hir.
    Sztem nem olyan rossz a plate eternal kivétel a fejes ,egy női karinak elég fos ,dehát ez legyen a legnagyobb gondunk.

  49. Xerb: 3zoom.com ha elakadsz gyere TS, segítek! Paypal-os accra szükséged lesz.

  50. Oké épp női karakter a Tempem és nem akarok neki nemváltó műtétet csináltatni csak ezért 😛
    Pont, hogy 1,5 hónapja sikerült neki a páncél miniszoknyás szettet kiproccoltatnom skinnek a zöld titán ruhákból:P Le is festettem szépen ilyen majdnem fekete színűre. Most egész tűrhető. Végre nem világít mint valami karácsonyfa minden alkalommal mikor kardot ránt és még annyia páncél is rajta ami úgy néz ki, mintha védene is valamit, de mutat is valahogy 🙂

Comments are closed.