header image
 

Aion EU 2.6 megy PTSre

Egy hét múlva megy élesbe a 2.6-os patch a nyugati PTS szervereken, majd azt követően valamikor megy élesbe is. Az egyébkénti NCwest szarakodáshoz képest nem is rossz ez a tempó. A részletes patchnotes itt találjátok meg: -link- .Fontosabb érdekességek:

  • Empyrian Crucible megkapja végre a solo instance párját, lehet tolni soloban is látástól mikulásig a PVE arénát. 22 óránként resetelődik az instance.
  • Az instanceok bejáratánál, vagy az erre kijelölt NPCknél mostmár lehet magad regisztrálni autogroupba. Ki tudod választani, hogy melyik instanceokba keresel partyét és hogy teljesen új csapatba akarsz bekerülni, vagy jó neked az is ha már a csapat megcsinált valamennyit az instanceból. Ha group finderen keresztül mész be egy instanceba akkor minden party tag kap egy “Pledge of Victory” buffot, ami HP-t, heal boostot, magic boostot és Attackot ad az egész instance idejére.
  • Steel Rake és Fire Temple bossok mostmár nem fix itemet dobnak, hanem egy ládát. A ládából egy random itemet kapsz, ami viszont garantáltan használható a classod által. Vannak külön: Armor, Legging, Tunic, Shoe boxok. Szóval látod, hogy pontosan mit fogsz kapni belőle.
  • Mindkét faj kap 8-8 új craft receptet.
  • A solo Crucible Challange instanceból potyoghatnak vadi új godstoneok, pl: 2% eséllyel 3 sec-re paralizálás, 5% silent 5 secig, stb.
  • Lesznek új petek és pet vásárláskor jelzi, hogyha az adott tojásból már keltették ki dögöt.
  • Az térképen jelzi halvány vonallal, hogy a kijelölt repülési pontról merre lehet tovább repülni.
  • Bekerül egy ingame relic kalkulátor.
És ezeken kívül még brutál sok egyéb dolog, amiket most nagyon nincs kedvem tételesen leírni.

~ by Menorel on .

Aion

254 Responses to “Aion EU 2.6 megy PTSre”

  1. Agrel félre ne érts, engem kibaszott nehéz felkurni, jokat röhögök rajta, mert olyan mint a K…. nemmondjuk ki a nevét:DD, h csak olvas de nemlátja mit akar mondani a másik:D Én azt mondtam, h 2005 ota egy mmo fejlesztését nemnagyon lehetett volna titokban tartani, ezt az állitásomat tartom is, az h bejelentenek egy uj MMOt, az mitol lenne meglepö, amikor köztudott, h folyamatosan több “teljesen ismeretlen” projecten tevékenykednek egyszerre, csak nemmindegyik jut el a fejlesztési stádiumig, ami kibaszott nagy különbség!!! Én amin legjobban meglepödtem az az, h nem Lineage 3, mint mondtam…Majd holnap ha lesz idöm megnézem a linkeket és kibogarászom belöle ami érdekes, mert jelenleg azt sem tudom miröl van szo, csak az alapján amit itt emlitettek…Lehet délibáb:D Majd holnap..

  2. segáz had szidjam őket 😀

  3. Oh, színrelépett egy újabb noname nagyképernyős versenyző, aki megmondja a tutit… _O_

  4. rám gondolsz? (félreolvastam, megesik)

  5. Ja Szergi báró ,hogy megy a tera főleg ,hogy csak evőpálcika nyelven ért a game-é? XD
    Boldogulsz?
    Mesélj plz!!

  6. eh, boon control… hát én nemtom, h cheateltek-e vagy sem, de én utáltam őket. Nem mondanám, hogy olyan rohadt erős banda volt, de az tény, ha összefutottunk, mi akárhányan voltunk, ők biztos, hogy legalább öttel többen voltak. Mint a cigányok. Megütöttél egyet, és egyből előkerült az egész rokonság. 😀

  7. Fehér, kéne vinni valami színt a dolgokba, nem?! 😀

  8. Nem rád gondoltam meo 🙂 Agrel a nyerő 😀
    Agrel, nem még csak most töltöttem le, és hétvégén sem lesz időm kipróbálni, de neked, csak neked beszámolok róla, mert látm izgalomba hozott ^^

  9. Amugy a jövö hét az elég jonak igérkezik, teljesen benedvesedett a puncim, h GW2röl jönnek a tuti infok:) TERArol már ugye mindent tudni, az annyira nem izgat, elég felmenni a TERA variancera, de GW2röl azért még a legtöbb dolgot nem is tudjuk, juuujj majd bepisilek annyira izgi ez az egész:D Ja és szergi ezt figyeld a:首席执行官兼总裁陈天桥

  10. Áh, én nembirom ezt a stresszt, azonnal kell magammal tenni vmit, elmegyek hajokirándulásra majd jövöhét végén jövök csumi

  11. Fincsi te nem csak pro vagy hanem gyökér is 😀

  12. “Nem rád gondoltam meo Agrel a nyerő”
    Megkelett már mondani Szergi báró. Fincsi álma az volt ,hogy elismerjük a tehetségét.
    Több szát hanem 1000 komment-je kielemzése után rájöttem ,hogy tényleg pro. Ti meg csak féltékenyek vagytok Szergi bárókám..
    Inkább virítsad a popori-dat.. Sőt inkább a kawai kis elin vagy mi az (női poporo ) való neked,mint Koutának, Ja bocs ő gay high elf férfi lesz sry.. 😛
    ^^

  13. Â lényeget megmondom…. de biztos felkészültetek?
    DE BIZTOS?!
    …….
    Az a tuti mindenki pro itt ,nagy respect mindenkinek,csak Kotát utálom ,mert egy kis bitch… Ennyi…
    Ja még annyit GUILD WARS 2 FTW!!!! Rawrrr!
    Tera meg jó lesz röhögni,mikor itt lesz a cry ja hoppá inkább tera varianceon ,hogy de sux a pvp ,meg mindenki elin kawai chibi mókus lesz.

  14. Ipari trolololl szólott! 😛
    Are u serious Fincsicsivava?
    No comment az “kissebségen”(Agrel meg munkatársai(tudjuk ki ….. Helikopter style-al mondom ,mert félek)…
    Na nyugodjunk le: (F-nek küldöm és A-nak) Kb.. ilyen röröröhej amit művelnek… 🙂
    http://www.youtube.com/watch?v=ye_LV1klqDA&feature=relmfu#
    Tudom ez poén videó ,de sztem ti így is toljátok a játékokat.. 😀

  15. fincsicsivava 🙂 ez tök jó volt Hirane, tök jó hogy fincsi pulijai akik azt sem tudják kivagyok idejönnek és megmondják a frankot! Keep it up! ja bocsi magyarul hogy értsétek is, csak igy tovább!

    végre valaki mosolyt csalt az arcomra Agrel 🙂 köszi

  16. Ja vazz . Érdekes Finya már jobban nem csinálhat magábol hülyét akkor jelenik meg ez az arc .
    Bravo.

  17. Hozzaszolnek ehhez az egeszhez, de nincs mit. Aionnal amugy mi van ? 😀
    Es amugy szergi hogy szereztel accountot terahoz?

  18. Szerginek titkos alvilági kapcsolatai vannak ázsiában, de már így is túl sokat mondtam 🙂

  19. Xerb, én pont ugyanezt gondolom rolatok, igen szépen égettétek magatokat:) Kivéve szergit, mert ö veszi a lapot, és troll mint én, egyedül TERAval elfogult, de ti kicsit elsötétültetek az utobbi idöben:) Ráadásul ha joltudom, elejétöl kezdve toljátok ti is Aiont, és még mindig fogalmatok sincsen sokmindenröl…Nem az a baj, h fogalmatok nincsen Aionhoz, mert ez nem szégyen, nem gáz, csak tényleg akkora faszállito dolgokat állitotok, h az fáj néha, és azért, mert 2-3-an ellenem összefogva osztottatok, az nem jelenti azt, h bármiben is igazatok lett volna:D Érdekes, olyan emberekkel átbeszélve a legtöbb pvp alapu témát, akik látnak is nem csak néznek, kivétel nélkül egyetértettek velem mindig, de tudom, jön a helikopter….Szal nemhinném, h az, ha olyan emberek elött leégtem, akik amugy sem számitanak, az érdekelne engem..,remélem jollátom:)
    Agrel..:DDD Kössz amugy igazad van, kétség sem fér hozzá azokhoz amitet mondtál, de kicsit ovatosabban mert ezek kiszivják a véredet::DD

  20. Lehet még visszanézek úgy sincs más game.. Csak teljesen újrakezdem ne basszam fel magam. Valszeg vagy a perento-i asmom vagy a spatalosi gaylos clericemet folytatom vagy felhuzok egy rangert 50 dred pvpre.. (asmo ofc) Úgyis lesz xxp xaxa!
    Aztán majd mesélek mi van és ha nem lesz fun ,mint anno akkor végleg lemondom uninstall keretében..
    Telemácsót kerülöm ,szar szerver sajnos,hiába van pvp az utcán ,ha maga a szerver life hulla.
    Másik 2 emlitett szerón meg vannak haverok még.
    Kelett ez a 3 hét szünet,nem nagyon érdekel ,hogy az eventet is kihagytam. Egyszerűen már lekelett nyugodnom.
    Egyébként azért is lesz emo mindenki ,mert igen ez grind game ,de klánnal ,premade partival,ismikkel jobb a grind ,jobb esetbe röhögtök a hülyéken és elszáll az idő. Sok ismim még ezért (is) tolja..
    Ha meg elleszek vele,de folytatják a failt. Gw2,Teráig jó lesz nekem.
    Mondjuk akkor röhögnék ha 3.1-be meg minden benne lenne amiről álmodtunk. Bónusz patch. 😀
    De úgy se lesz ..sajna..

  21. Perentot nemnagyon ismerem, de spatalosrol amint megnyilt a lehetöség a transfer elött, mindenki menekült, mert eléggé meg volt halva akkor. Gyanitom, h azota nemnagyon mentek vissza tömegével az emberek….Perentot nemismerem csak hallásbol, de Telemachuson ott azért mindig van élet, legalább is ha dredezni meg instázni akarsz. Én amikor eljöttem spatarol, volt olyan, h nemtudtam bemenni dredre 12:30 után, mert addigra már lement az összes pt oda…lol Telemachusobn azért ilyen sosem fordult elö. De ha a kettö közül választasz, én perentot mondanám neked:) Vagy inkább azt, h nézd meg melyiken milyen a helyzet. Amugy jövöhéttöl elvileg jön majd az infodömping GW2re ha te is azt várod!:)

  22. Kezembe várom a gamet.. Lol. Amúgy kezdhetnél egy healert a perenton Tahmari. Nyugodtabb játék,kerülve a magyar klánokat,meg a hülyéket. Fontold meg vagy amit szeretnél, jó lenne egy.két magyar ismi +ba. Főleg 50 twinkelésre gondoltam,mint ahogy mondtam..
    Ja igen néztem spatalos ownedolva van az asm ok által. Ely megint balfasz ahogy néztem a szerver státuszt. Ismét csak Silentera a fontos nekik=pveznek ezerrel.. Pedig anno jobb volt ,de hát gaylos az gaylos.

    Ja mindenki aki kiváncsi miért nem találni healereket dredre,meg semmire. Tanulságos. ^^

  23. nem azért Chun, de egy normális csapattal egyszer sem haltak volna meg még az elején sem, és 2 perc alatt kipucolták volna azt amit itt 8 perc alatt… igaz hogy op a cleric meg dps meg kurvajó meg selfhealer mage de ez akkor is buta party setup 😀

  24. Hát nemfogok megint befizetni, 50es twinkelésre pláne, már csináltam anno eleget..:D Meg amugy cleric nem az én classom, tetszik meg minden, de nekem a scoutok meg a tankok fekszenek játékstilusban. Bár 50es geart még viszonylag igen egyszerü kiszedni, de nekem már lvlezni meg gearelödni nincsen kedvem, only pvp ami érdekel, és már megvan az a hely ahol ezt biztositja a szerver:) Azért perentorol majd adhatsz infot h ott mizu, kiváncsi vagyok van-e még szerver ahol normális élet megy. Amugy a video faja, hát vannak még elmebetegek, de kiváncsi lennék mit csináltak volna, ha egy 6db sorcibol állo pt jött volna velük szemben..:D

  25. De mégis ezt használják sokan és eléggé felbasz én max 2 healert vinnék 1 pro-t aki healer ág meg magamat mint dps cleric aki néha segit ha kell ennyi… Mondjuk legjobb felállás vagy 2 imba dps sorc 2 cleric 1 ik hibrid ugye meg vagy 1 plate ( glad az aoe miatt ) és egy ranger ,hogy lássa a köcsögöket hideba.

  26. Chanter túl van értékelve jó ha van (wow ugye),de lehet nyerni nélküle is..
    Inkább a grav rushba számit meg kapitány rushba..

  27. Hát chanter azért jo ha van, nekünk ami tutter volt: sorc,sm,cleric,chant,ranger,glad. Max glad helyett még egy sorc pl..Persze nem helyettesithetetlen egy chant, ez egyértelmü, de nagyon sokat ér. Volt olyan, h nem volt cleric, és chanterral még zanata is lement. 50es dredre amikor twinkeltünk, oda nem is kerestünk clericet, csak chantert vittünk igaz zender?:) Persze a chantraban már jobb egy cleric, ott igen nagyokat csapnak a mobok:) Én azért nemérzem haszontalannak, de persze mindenkinek lehet h van egy ptje, ahol is egy megszokott felállással prok az illetök, és ha ez a felállás “megszakad”, akkor utánna már nemannyira megy gördülékenyen az insta, de ez már emebrfüggö is lehet, h mennyire van összeszokva a group meg hasonloak.Abbol indulok ki,h volt amikor chanterral mászkáltam gelkben duoban, és nemritkán mészároltunk le 4-5 elyt egyszerre, ott iszonyatosan hasznos volt a chanter, nyilván instában is tudja hozni ezt egy jo playerrel a kurzor mögött:)

  28. Igen még gondolkoztam lehet egy tankot kéne felhúznom vagy egy gladit..
    Most csak egy 50-es sorcim van ott és nem leányálom(a sorci) ha nem védenek és jön rám a zerg hiába is mozgok. Bárki gyorsan meghal és kinos mikor még a room boss is téged üldöz a kijáratig ,mert ugye neked a legnagyobb a dpsed.. DE legkisebb a p defed.. ^^^
    Hát mikor még toltam lehetett találni partit és 50-re szinte mindig bedobott ha kapásból apllyoztál.. 55-ön tuti bedob ,de mint mondtam utálom az 55 pve dredet..

  29. Chantert félek húzni ,mert nagyon rákell feküdni és ha nem fekszel rá sin szétkap 5 mp alatt mivel ,nincs stun,knockback resistje… 50-en szarabb a helyzet chant nemfog sokáig élni csak ha dps ág és jó gear meg uhrabugrálsz kiteolod a geciket..
    Cleric meg iszonyat uncsi nem birnék egy 3. clericket felhúzni. Már hányok tőle amúgy is van egy 55-ös cleri haverom ha esetleg 55 dredeznék ,de nem hiszem.. Talán akkor ha ő meg felhúzza a 41-es chanterét mellém és jön velem. Egyedül szar ismeretlenekkel..
    Na csá megyek majd jövök.. Take care!

  30. Hallod e Fincsi?!

    Tehát akkor végül is megállapíthatjuk hogy szerintetek skill > gear de nem olyan rég pont te orientálódtál tört szeróra mert gear > finyak. Akkor ez most hogy is van? 😀

  31. Ice, azon a szerveren mindenki pontosan ugyanolyan gearben van (+15 elite 50) teljesen ugyanolyan esélyekkel //gondolok arra hogy nem kell farmolnod két évig hogy meglegyen a pvp gúnyád// tehát csak a skill számít. problem?

  32. Ice, a lényeget fehér elmondta, de neked is ha jol emlékszem most irom le 3adszor, de csak mert GW2 miatt jo a kedvem:) Jobban számit a skill, bizonyos szintig. De mivel az 55ös eternal annyira erös, h pl egy sorci ha abban van, ugy kell le bossolni, örülök neki ha a pajzsát leszedem, mert az már annyira erös, addig, mig egy 50es abyss geares sorci örülhet neki ha hozzám tud érni! Ezzel az eternalosdival kicsit elbaszták a dolgokat, mivel az olyan embereknek mint pl nekem, akik casualban tolják, lehetetlen kiszedni, viszont akik maradtak Aionban, azoknak már tulnyomo többsége igen kocka és jo játékos, ergo ök kiszedik az eternalt, igy borul minden. Még amikor fenrirben voltam, akkor is igen sok abyss geares emberkét megkurtam, de ezzel az eternallal nemtudok mit kezdeni, h nem sebzem…Aki meg már eternal ruhában van, annak a fegyoja is tuti megvan, szal a pici hab testemet ugy kapja ketté mint a rongyot:) Amit irtam, az kb az 50es abyss gearig bezárolag volt érvényes, és tartom is az állitást!:) A tört szeron meg mint white is leirta, mindenki ugyanabban van, ergo nincsenek “félisten vs pizsamás” style!:) Nah hajrá hajrá

  33. Számomra nehéz feldolgozni hogy fenrisben aprítottad az 50 setteseket most 50 setben ékszerekkel nem bírsz el az 55 pvpsekkel, hányan voltak a szerón akinek full ruha setje volt minimum, mikor abbahagytad? 2en?…..

  34. Nemtudom, párral találkoztam, voltak ott azért, nem sokan, de éppen elegen, akik rávilágitottak arra, h egyre több embernek ez lesz pár honapon belül, és ezzel már nemtudok boldogulni, baszhatom a skillemet, ugyanis olyan statokat hoznak ki abyss gearrel, mint elötte max pve cuccban, és még mellé abyss.. Az 50es gearekkel nem volt gond sosem, kivéve ha gladin volt vagy templaron, akkor jopár perces huzavona indult..:D Nagyon sokáig full 30as ékszerekben meg fenrirben apritottam az 50es geares emberkéket igy volt jollátod:) Bizonyos szint után már egyértelmü,h a gearrel nemlehet mitkezdeni, de ez lesz TERAban is, ott is ha eltalálsz vkit, nemmindegy, h mekkorát sebzel rá, mennyit kell beleütnöd, a gear az ha semmit sem számitana akkor minek lenne?:D Skillezéssel bizonyos szintig azonban ellensulyozni lehet, ennyi

  35. “rávilágitottak arra, h egyre több embernek ez lesz pár honapon belül”
    Ja lesz és örülhetnek majd egy merge után vagy nem is lesz nekik ,mert a Biodalom(Ncsoft) hagy 1-1 szervert vagy becsukja még azokat is ,mert nem fogja megérni EU/NA -ba üzemeltetni ezt a fost.
    Aka L2 ofi is meghalt errefelé,Koreába siker ugyan ,de itt nem annyira.
    Aion ugyanez. Gw2-t azért pénzelik ,hogy vhogy lefedjék ezt a piacot.
    Mivel rájöttek 2 év után ,hogy az Aion nem sokáig húzza már itt Nyugaton ,haldoklik és vmit lépni kelett a Tera ellen ,mert az lett volna ,hogy Aion top pvpseit átszívja meg egy nagy nem hardcore pvp gamer ,de azért pvp szerető tábort velük.. (Meg is tette nagy részben itt Nyugaton)
    Az más kérdés Koreába siker és az is fog maradni nincs kétségem. ^
    Még a B and S sem rengeti meg bár ha nagyobb grind akkor van esélye .. Bár lényegtelen hisz ez nekik mind1 nem csökkene az Ncsoft tejelők száma. ^^
    Gw2 meg nem koreai style túl “könnyű” nekik ,nincs fail ench,megagrind.
    Bukta lesz Koreába,Tera is ,hiába Aion viszi a grind 1st prizeot ott. = Awesome! nekik.
    Azt jósolom Gw2 ésTera fog osztozni a piacon Nyugaton. Előbbibe vegyesen pvp-casual-pve hero gamerek. Utobiba a pvp carebearek(értsd hardcore pvpsek főleg az Aionból) főleg meg a casual réteg egy része.
    Olvasgattam ,hát elég siralmas a közhangulat Aion téren azt kell mondjam talán már GW2-Tera-ig is kétséges ,hogy eltud-e döglődni itt Nyugaton..

  36. te xerb, te merre vagy megtalálható manapság?

  37. Az, h GW2öt elkészitik, semmi köze nincsen TERAhoz. Igy is ugy is megcsinálták volna, kb egyidöben is kezdhették el csinálni. Most is van legalább 3-4 olyan ötlete Ncnek, amik majd évek multán kerülnek csak napvilágra, mert akkor lesz “itt” az idejük. Azzal nemnagyon értek veled egyet, ahogy elosztottad GW2 meg TERA játékosait:) Mindkettönek ugyanolyan erös lesz a pve és a pvp része is(annyi, h TERAban van wpvp is, de ha kicsit is tudjuk miket igérnek GW2ben, akkor ez nem fog hiányozni), és mindkettö tudomásom szerint hasonloan casual is, annyi, h GW2ben only pvpvel is tudsz fejlödni ill. gearelödni. De majd jövö héten többet fogunk megtudni remélem a GW2 pvpröl, mert jönnek a hirek:)

  38. Hát most láttam egy csávót aki kettő karakterrel szedte az aethert, gondolom mindkettő az övé volt mert gyanúsan mindig csak az egyik mozgott vagy skillezett Peptococcus meg Ectococcus, elég nehezen tartom hihetőnek hogy tisztes úton jutott az ap-hoz amiből kiszedte azt ami rajta van. mert egy kari még elmegy full ethernal-ban de kettő az kicsit cinkes 😀

  39. Lol.
    Fail!

  40. Ő is eternal
    http://uk.aiononline.com/myaion-character-detail?charId=544093&serverId=34

    Pilmus
    http://uk.aiononline.com/myaion-character-detail?charId=544098&serverId=34
    http://uk.aiononline.com/myaion-character-detail?charId=544097&serverId=34
    És mindnek hasonló neve van nem gáz. 😛

  41. “Ice, azon a szerveren mindenki pontosan ugyanolyan gearben van (+15 elite 50) teljesen ugyanolyan esélyekkel //gondolok arra hogy nem kell farmolnod két évig hogy meglegyen a pvp gúnyád// tehát csak a skill számít. problem?”
    Nekem aztán nem… csak mókásnak találom hogy aki itt henceg azzal mekkora op mert skilles az mégis elmegy tört szeróra egyenlő esélyekért mert páran elpicsázták. forever alone?

  42. Ice, látom nemérted, sajnállak de tényleg….

  43. Amugy ice, én mikor hencegtem azzal, h mekkora op vagyok? Életben nemmondtam azt, h én op vagyok, innen is látszik mennyire érted amit a másik mond:D

  44. itt senki nem akarja megérteni, unalomból trollkodnak, nem igaz már, h nem érted amit a másik mond :DD

  45. sziasztok. Segítségeteket szeretném kérni. Kezdtem egy asmo sorcit telemachuson. Elsö asmo karim+első sorcim. Tudnátok linkelni esetleg hasznos oldalakat,ahova okos dolgok vannak leírva a kariról? Mire kelk figyelni,cuccok, stb.. Köszi

  46. http://www.aiondatabase.com/

  47. http://www.aionarmory.com/

  48. http://www.aionsource.com/

  49. Igen fehér, van aki trollkodik, de van aki komolyan gondolja..:)

  50. Hát sorcinak nem tudok segíteni, 10-es bankár van csak belőlle 🙁

Comments are closed.