header image
 

Viszlát 2011 – Boldog Új Évet mindenkinek!

Azt hiszem itt lenne az ideje egy új postnak, hiszen az előző után már így is temérdek offtopic komment van és azért illik gondolni a mobilos olvasókra is. Január elsején mi másról lehetne postolni, mint az előző évről. Bár a blog már lassan egy éve passzív módban pörög, de azért az olvasók nagy része csak itt ragadt. Sőt. Meglepő módon a december közepén debütált ‘free2play’ hír óta a blog látogatottsága szinte megduplázódott. Lehet, hogy az Aion tényleg a reneszánszát fogja élni a közeljövőben? Nyilván a pakliban azért ott van a még nagyobb bukta is. Persze ki vagyok én, hogy jósolgassak. Majd elválik mit hoz a jövő az Aionnak. Pont a héten italoztam együtt néhány régi/új ismerősömmel, akikkel alig egy évvel korábban még vérre menő küzdelmeket vívtunk a Spataloson egymás ellen. Ilyen is csak egy MMOban történhet… Na de lássuk mit termelt a blog 2011-ben:

  • A blog idén 78 új posttal gyarapodott, így mára összesen 820 post olvasható a blogon.
  • Közel három ezer komment született a blogon, így immáron a blog megnyitása óta 13,500 comment született.
  • Az oldal kicsit több mint 300ezer látogatást regisztrált, ami bár lényeges visszaesés a 2010-es 1,3 millióhoz képest, de ha belevesszük, hogy lényegében zéró aktivitású az oldal, akkor ez még bőven szép. (Csak összehasonlításképpen, a felfutóban lévő TERA blog hasonló eredményt ért el.)
  • Az oldalmegtekintések igen szép számban más oldalakon található hivatkozásokból születtek, ezek közül természetesen a Variance Network oldalai emelkednek ki igazán, de szintén szép eredményt ért el ezen a téren az sg.hu Aion fóruma, az aionsource.com valamint a hivatalos aiononline oldalak.
  • Leszámítva a gyorstalpaló, hasznos holmik, szintezési guide és hasonló közhasznú lapokat a blog legolvasottabb postjai a következők voltak az idei évben:
    1. Beshmundir Temple – leírás
    2. Aion patch notes 2.5
    3. Aion-KR 3.0 – Hamarosan PTS-en
  • A legaktívabb kommentelők: Finyak, Kouta, Szergely, x3rb, meowie, mzperx, Agrel

Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!

~ by Menorel on .

Offtopic

107 Responses to “Viszlát 2011 – Boldog Új Évet mindenkinek!”

  1. Akkor mág beis fagyott és újra kelett raknom az megoldotta ,de most vmi más van. Vmi log file gond ami még hónapokkal ezelőtt volt nekem. Felrobbanok mindjárt!

  2. Vagy nincsenek is announcement-ek ?Már mindent próbáltam. Host kipucolása stb.. Vagy ez nem is problem? Ez normális?

  3. Megoldódott nem voltak hírek alapból király komolyan. Most geci ideges lettem.

  4. ^_^
    épp ma beszéltem egy haverommal, mondja játszott játékot a gameforgetól, óvva intett mint kiadótól lol.

  5. megvettem a gamet.
    asmo lettem.
    perento illetve telemachus seron is csinaltam karikat.
    meiket toljam inkabb? meik lessz inkabb a Magyar lakta szero?
    sztetek?

  6. Perenton van magyar légió most is Aquirs néven.

  7. Igen abban vagyok én is benne. Estefele olyan 10 fő környékén vagyunk. Felhozatal teljesen vegyes. Nem csak 55-ös karakterek vannak . Természetesen Asmo oldalon vagyunk.

Comments are closed.