header image
 

[EU 1.9] Már csak 4 óra és indul

update.1: Aki még nem lelt volna rá, a hivatalos PowerWikibe felkerült két nagyon hasznos post, javaslom mindenkinek böngészgetésre, amíg nem jut el az 1.9-ig:

  • Hivatalos/végleges  1.9-es patch notes, benne már az angol ingame képekkel: -link-
  • Az 1.9-es patch újdonságait összefoglaló post, ami témakörönként mutatja meg, hogy mit hol találsz: -link-

A hivatalos bejelentés szerint a mai napon – helyi idő szerint – 16 órakor lövik le a PTS rendszert, melyet egy három órás karbantartás fog követni. Előre várhatólag 19 óra körül indul el a PTS, ami ekkor már az 1.9-et verzióval fog startolni. Ha be szeretnél lépni rá, addigra neked is le kell töltened a 3,1 gigás telepítő (ncpatch) file-t, melyet 16 óra után másolj be a AionPTS könyvtárba, töröld le onnan a BS*.tmp file-t, majd indítsd el a Launcher-t, ami – egy dupla-click az AionPTS-en – frissíteni fogja a kliensedet. A Launcher-t mindenféleképpen érdemes leállítani és újraindítani 16:00 után, mivel valószínűleg az is frissülni fog.

Aki szeretné kipróbálni az 1.9-et PTS-en, de még nem töltötte le az 1.9 frissítést, az még megteheti a mi torrentünkről: “1.9 Patch file letöltése :: Variance :: Blog

Aki ezidáig nem töltötte le magát az AionPTS telepítőt (8 giga) az mostmár nagyon ne is erőltesse, egyszerűbb megvárni a jövőhetet, amikor élesben is elérhetővé válik az 1.9-es verzió.

Hogy mi mindent lehet tenni az 1.9-es verzióban?

Továbbá rengeteg érdekes és érdektelen apróság, mint pl: Stigma Shop, Armfusion, Item bérlés, napi questek, 30 perces fortress timer, agyon nerfelt fortress Deity Generalok, stb.-stb.-stb. – minden jóság, amivel elleszünk a 2.0-ig.

~ by Menorel on .

Aion

29 Responses to “[EU 1.9] Már csak 4 óra és indul”

  1. Már bőven megvan a dráma ismét…..
    Annyira tudtam, hogy így lesz, szóval melyik patchet használjuk, a 3,2gb-t vagy a 3,5gb-t a la 1.9.0.1… lol

  2. Az istennek sem találom, hova húzza a launcher a patchet, így felül sem tudom írni a torrentes verzióval… Már a gatyámba is néztem, de semmi. >.<

  3. A “Már csak 4 óra és indul” után kéne egy kérdő jel! 😀

  4. Megint 30 perc lesz a fortress timer? Ehh…

  5. mivan meteora mar nem ksrozol?

  6. Csenky: Nekem is ugyanez volt, zárd be a launchert, töröld ki a *.tmp fileokat a AionPTS gyökérkönyvtárbol, másold be az 1.5.1.15 to 1.9.0.0 ugyanide, indítsd el a launchert. Nekem leellenőrizte és szedte hozzá az 1.9.0.1es patchet. A nyelvi izét még most szedi ugyhogy nem 100% h jó.

  7. Yusukee, semmi tmp nem volt az aionpts semelyik könyvtárában, ellenben én bemásoltam a letöltött 1.9-et és miután a launchert elindítottam, az eltűnt onnan. Szóval most se patch, se semmi. xD

  8. Egyébként 100% hogy jó, és szerintem le is irtam, hogy pontosan mit kell csinálni, szóval ha tehetitek kövessétek azt.

    A következő fileokat fognak előkerülni:
    – 1.9.0.0 telepítő (ez az amit tőlünk is le tudtatok húzni torrenttel). Be kell rakni az AionPTS könyvtárba, törölni a tmp-t és indítani a launcher-t
    – lehúzza az angol nyelvi file-t (aszem ilyen 400 mega)
    – lehúzza az 1.9.0.1-es file-t

    És máris kész.

  9. a .tmp rejtett file, ugy nézted?

  10. Menorel, nálam annyi a különbség, hogy a C-n volt az aion is, és a pts is, viszont a pts-t átraktam helyhiány miatt egy másik meghajtóra. Ezt a launcherben be is állítottam új elérési útvonalnak, majd elkezdtem patchelni. Lejött 5-10 mega, kiléptem launcherből (teljesen), és kerestem a tmp-t. Mivel sehol nem volt tmp (se pts könyvtárba, se eredeti aion könyvtárba, se ezek alkönyvtáraiba), simán beraktam az 1.9 fájlt a pts könyvtárába, és újraindítottam a launchert. Azóta nincs meg a torrentről húzott 1.9 fájlom, és nulláról indult újra az update.

  11. Oké, nyertél yusukee, mostmár látom a tmp-t. De a 3 giga akkoris semmivé foszlott. xD

  12. Most megcsináltam mindent, lefutott a patch, nyelvi fájl stb minden, kiírta hogy ready to play. Majd nem indult el, újraindítottam, és most előről patcheli a 3,2 gigát az amúgy 16 gigás aionpts mappára. xD Na befejezem a sírást, asszem nekem ez így nem igazán akar menni. =)

  13. [url=http://staticpw.na.aiononline.com/powerbook/aion/10/81/245a4fb67064abe9bb7af0cd.jpg]FAIL[/url] Valahogy nem hozott lázba ez a pts 1.9 őrület 🙂

  14. nemhiszem el nemakar beengedni ez a fos,kitöröltem azt a tmpt,bemásoltam a töletek leszedett patchet,de amikor a launcherre klikkelek mindig ujra akarja szedni a 3.5gigát és ez megy minden alkalommal…

  15. csocsi: Többen is panaszkodtak erre az “újra le akarja tölteni a telepítőt” problémára. A hivatalos fórumon van is erről egy topic, elvileg fixálták, de ki tudja, nem mélyedtem bele a problémába, mivel nem érintett.

    A poén az, hogy elvileg ugyanez a launcher fogja jövőhét szerdán az összes live klienst is updatelni, remélem addigra kitalálnak valamit.

  16. csocsi: próbálkozz, én leszedtem a torrentet, utána leszedtem launcherrel is a patchet, utána pedig átírtam a version.ini fájlban a verziószámot 1.9-ről 1.5-re és úgy nyomtam neki egy repairt, megint elkezdte szedni az egészet a launcher, ekkor nyomtam egy rebootot a windoznak, megint repair, és innentől kb 1-1,5 óra alatt meglett. Mindent összevetve fél6tól úgy éjfél tájig szenvedtem vele szerdán, de most működik. xD És elképzelésem sincs, hol lehetett a hiba.

  17. aha értem,köszi a helpet nemsokára mwegpróbálom megint hátha ma még betudok lépni:D

  18. még annyit hogy ha alapbol nemkinálja fel a repair lehetőséget akkor hogyan tudom aktiválni?

  19. jobb gomb az AionPTR-en és ott a Repair menüpont.

  20. Hát jó kérdés, igazából randomnak vélem a lehetőséget. 😀 De akkor tuti felajánlotta, amikor átállítottam az elérési útvonalat másra, mentettem a módosítást, majd vissza.

  21. sajna nekem nem jön ez össze,nemakarja pedig mindent megtettem és nem kevés idöt szántam rá,de vagy én vagyok tényleg atombéna,vagy vmi nálam nem megy…amugy 64bites win7em van,ez lehet alapja egy ilyesfajta kavarásnak h egy uj patchnél igy beszopjam?nemértek ezekhez bocsi ha hulye a kérdés csak nemtudom már hova tenni h miért van ez 😀

  22. Én sem tudom, biztos segítene, ha legalább azt tudnám, nálam mi volt a gond. De nekem 32bites a win7em.

  23. Hello! Leszdtem a patch filet az oldalrol es toroltem a tmp-t a mappabol, de mikor ramagyek a launchrre egybol 2.0.0.3-ra akarja updatelni…az Aion Properties-eben is a server version 2.0.0.3, ezt at lehet allitani 1.9.0.0-ra v kell masik launcher v jo ez is???? PLs help total tanacstalan vagyok…elore is koszi 😀

  24. csak kíváncsiságból: miért akarsz az 1.9-cel játszani, ha van már azóta újabb patch?

  25. Ez a cikk májusi, akkor az 1.9 volt a legfrissebb verzió. Azóta már 2.0-nál tartunk, nyilvánvalóan a szerverek is 2.0-sak, tehát nem tudsz sehogy sem 1.9-re upgradelni, legyen erre bármi is az okod.

  26. De akkor a mystic aion szeron miert irja, h 1.9-es klienst toltsek le?

  27. Ennyi. 😀

  28. Gary: Mi itt az official játékkal játszunk és csak ahhoz értünk. Amennyiben te valamilyen számodra elérhetetlen távolságban lenne az official verzió és ezért játszol tört/privát/illegális szerveren, akkor keresd fel az adott szerver fórumát és ott tedd fel a kérdésed, ott minden bizonnyal sok-sok játékost fogsz elérni, akik tudnak is neked segíteni.

  29. 🙂 ja, “sok-sok”…

Comments are closed.